Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne asamada tedavın oldumu aşılama. Ya çok takıp edemiyorum kaçırıyorum kusura bakma canım
Yok canim yarin genel anestezi ile opu islemim olacak..Eger embriyo olursa dondurulur çünkü 1 tanecik cok beklemeye değmez.
1 2 ay sonra tekrar toplama yapacak biriktirecek yani canim...menopoz kapıda görünüyor zaman dar

Yok canim yarin genel anestezi ile opu islemim olacak..Eger embriyo olursa dondurulur çünkü 1 tanecik cok beklemeye değmez.
1 2 ay sonra tekrar toplama yapacak biriktirecek yani canim...menopoz kapıda görünüyor zaman dar
Hayrlısı olsun ınsallah cok betletmez bebiş seni gelır hemen.

kaptanım sonuna kadar sana katılıyorum.
menüler gün bitiminde hemen yazılmalı o günün kritiğini yapmak çok önemli diğer güne hatasız başlamak açısından. yine arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmamız gerekiyor bizim göremediğimiz hatayı belki başka bir arkadaşımız görecek. takımda bir salmışlık aldı başını gidiyor. su her fırsatta diyoruz uyarıyoruz önemli diye hatırlatma yapmasak içilen su miktarı çoğunuzun menüsünde olmuyor. ben ifadelerle anlatmaya çalışıyorum bir iki kişi dışında neden üzgün ifade koydun diye sormuyor neden?
suzinin yüksek kilo verdiği gün ben ağladım. hasedimden mi hayır o kadar çok sevindim ki gözyaşlarıma engel olamadım. burada verilen her kilo bizi mutlu ediyor. bir silkelenin bir kendinize gelin artık. hem kendimiz hem de takım için aktif olmanın zamanı geldi çattı diye düşünüyorum.
kusura bakmayın ben kendi adıma menü yazdım kaçtım kişilerin menülerine artık ne ifade ne de yorum yapacağım.

Ben elimden geleni yapiyorum

Kaptanım beni esas listeye almasan olur mu ben esas liste takım işine girersem takımı kötü etkileyebilirim. Şuan hayatımı oturtmaya çalıştığım bir dönem iş ev arası diyetle bir denge kurmaya çalışıyorum. Bir süre daha pilav üstü devam etsem olur mu

Haklısın kaptanım kendi adıma söyleyeyim daha dikkat edeceğim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…