Bu tedavinin son islemi canim...Daha bitmez ama benim isler oyle gorunuyorOyy. Sende geceden sonra bisey yeme sakin. Bu islem son islemmi?
Ay hadi insallahBu tedavinin son islemi canim...Daha bitmez ama benim isler oyle gorunuyor
Ne asamada tedavın oldumu aşılama. Ya çok takıp edemiyorum kaçırıyorum kusura bakma canımBu tedavinin son islemi canim...Daha bitmez ama benim isler oyle gorunuyor
Yok canim yarin genel anestezi ile opu islemim olacak..Eger embriyo olursa dondurulur çünkü 1 tanecik cok beklemeye değmez.Ne asamada tedavın oldumu aşılama. Ya çok takıp edemiyorum kaçırıyorum kusura bakma canım
Iyi aksamlar canimArrietty_ kaptanim benim izin hakkim ne zaman oluyor bayramda memlekete gidecegim de..haftaya da kızın kontrolu var Ankara ordan corum yapicaz...Ne problemli ciktim yaw
Tam benlikmis. Yazın çok ama çok mutsuz oluyoru
2 ay oldu ya da olacak zatenIyi aksamlar canim
Eski uye oldugun icin 2 ay bekleme süresi yoktur sende. Cuma bildirim yapip, izne ayira bilirim seni
Hayrlısı olsun ınsallah cok betletmez bebiş seni gelır hemen.Yok canim yarin genel anestezi ile opu islemim olacak..Eger embriyo olursa dondurulur çünkü 1 tanecik cok beklemeye değmez.
1 2 ay sonra tekrar toplama yapacak biriktirecek yani canim...menopoz kapıda görünüyor zaman dar
Isin ne? Yurume bandinda varEn az 10bin adimim cöpe gitti
Bari 10 bini geceyim simdi
Ayipsin. Ben yapamam diye bir cumle yok bendeIsin ne? Yurume bandinda var
1, 5 saat de 10bin yaparsin sen Suzy
kaptanım sonuna kadar sana katılıyorum.matilda34 Mahi57 Huhuki O okuyan_e tavsannesi Lusi L lida halacocuksun ysmnczm Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ KumraL_KrakeR @_Vera_ caroline84 Melegimkorusun BLU3 bnnu @Suzan Avci aysunayy esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
Herkesi etiketledim cunku genel bir sorun bu.
Sadece menü yazip giden kesim, esas takim konusunada yazmaniz gerekiyor.
Hastalik /tatil de Beklentim yok.
Ve kaptan olmayan 2 kisi sadece yorum yapiyor menulere. Neden?
Ben elimden geleni yapiyorumkaptanım sonuna kadar sana katılıyorum.
menüler gün bitiminde hemen yazılmalı o günün kritiğini yapmak çok önemli diğer güne hatasız başlamak açısından. yine arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmamız gerekiyor bizim göremediğimiz hatayı belki başka bir arkadaşımız görecek. takımda bir salmışlık aldı başını gidiyor. su her fırsatta diyoruz uyarıyoruz önemli diye hatırlatma yapmasak içilen su miktarı çoğunuzun menüsünde olmuyor. ben ifadelerle anlatmaya çalışıyorum bir iki kişi dışında neden üzgün ifade koydun diye sormuyor neden?
suzinin yüksek kilo verdiği gün ben ağladım. hasedimden mi hayır o kadar çok sevindim ki gözyaşlarıma engel olamadım. burada verilen her kilo bizi mutlu ediyor. bir silkelenin bir kendinize gelin artık. hem kendimiz hem de takım için aktif olmanın zamanı geldi çattı diye düşünüyorum.
kusura bakmayın ben kendi adıma menü yazdım kaçtım kişilerin menülerine artık ne ifade ne de yorum yapacağım.
En az 10bin adimim cöpe gitti
Bari 10 bini geceyim simdi
Kaptanım beni esas listeye almasan olur mu ben esas liste takım işine girersem takımı kötü etkileyebilirim. Şuan hayatımı oturtmaya çalıştığım bir dönem iş ev arası diyetle bir denge kurmaya çalışıyorum. Bir süre daha pilav üstü devam etsem olur mumatilda34 Mahi57 Huhuki O okuyan_e tavsannesi Lusi L lida halacocuksun ysmnczm Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ KumraL_KrakeR @_Vera_ caroline84 Melegimkorusun BLU3 bnnu @Suzan Avci aysunayy esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
Haklısın kaptanım kendi adıma söyleyeyim daha dikkat edeceğim bu konudamatilda34 Mahi57 Huhuki O okuyan_e tavsannesi Lusi L lida halacocuksun ysmnczm Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ KumraL_KrakeR @_Vera_ caroline84 Melegimkorusun BLU3 bnnu @Suzan Avci aysunayy esmeriiim sedulu CEYDOS Alys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?