günaydınlarr valla cok keyifsizim bu ara tartıda hiçbişi yemememe rağmen artı cıktım napcam bilmiyorum su 2 gün :2:
dilaracıgım dünkü yediğin hamburger çok kalorili.ondan artı çıkmıs olabilirsin.spor yapsanda az yesende bu şekilde kilo vermek seni yorar üzer.ben bir liste yapacagım sana.mümkün oldugunca uymaya çalış
k
prensesimmm menüm günün menüssü olmuş yine ayyyyy çok sevndm şimdi:)))ama bugün okul başladı tekrar düzen bitti.aşmamaya çalıştım ama 1 hafta sonra dukana başlayınca herşey daha güsel olacak inşallah
menümüde yazayım:sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir,bi çatal helva,1 yumurta
ara:1 y kaşık makarna
öğlen:1 kase ıspanaklı yoğurt,bi küçük dilim börek,1 elmalı pastanın içi(kenarlarını yemedim)1 parmak kadar kuru dolma
ara bi elma
ara bi süt
akşam:2 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt,5 parca haş brokoli bitti günüm kızlar
bu arada size şikayet edeyim ben o böreğin ucundan almıştım yemiycem dedim.kankam zorla illa yiyceksin die zorla tıktı .kaçıyım dedim son anda diğer kanka yakaladı.ama çok küçüktü cidden
bu okulda nedir bu menüleriniz sizin çözemedim.tüm becerikli hatunlar sizin okulda sanırım.hergün börek çörek dolma sarma ohhh
bugünkü menüm
öğlen: 1 haş yum. 1kk biraz fazla beyaz peynir domates 1 dlm kepek ekm.
1 yeşil çay
akşam :tabagn yarısına kepekli makarna
yarısına tavuklu nohut
bundan sonrada 1 kayısı çayı ve mandalina yerim
spor leslie yapıcam 3 mil
hiççç doymadım çok mutsuzummmm((
öğlende yumurda peyni görüyorum süper.aksamda güzel olmus salata yapabilirsin daha çok miden dolsun diye
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek tavukburger, süt
ara: 1 mandalina, 1 küçük elma
öğlen: yoğurtlu haşlama karnıbahar, 2 dilim çavdar ekmeği, salata
ara:1 mandalina, 1 küçük elma
akşam: yarım mandalina, 4 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt,salata ile 2 çatal kepekli makarnayı karıştırdım(makarna artı güya), 1dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 mandalina
ekinezyalı kış çayı içtim, sevmedim.
leslie mi yaptım.
sabahın köründe tavukburgeri nasıl canın çekti
iyi geceler kızlar bu gün kendimi çok iyi hissediyorum düzelen bişeylermi var yookkk,ama neden bilmiyorum kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.yediklerimi yazim diycemde menü yokki acıktıkça azcık bişeyler yedim .bir tek akşam menüsünü yazabilecem ondada kaçırdım sanırım.
akşam:tavuk sote ,3-4 kaşık pırasa biraz ekmek.
ara:benim büyük kızım aynen benim gibi tatlıyı çok seviyor akşam puding ve bisküitli pasta yaptı ondanda 1 dilim yedim.baya baya 1 dilim yedim yaniiii
kızlar sizi dinledim ve bu gün kendime vakit ayırdım spor yapim biraz dedim.öğleden sonra tarçını aldım ve çıktım kulaklıklarımı taktım şarkı dinledim yağmura yakalandım ıslandım sonra sitenin önündeki kamelyaya oturup denizi seyrettim dalgalar bana terapi gibi geldi.sonra yağmur durdu ve biz tarçınla tekrar dolaştık.tarçın yolda gördüğü erkek köpeklere kur yaptı çok şekerdi yaaaainanılmaz bir enerjiyle eve döndüm .
bir kaç gündür netten film izliyorum o da bana çok iyi geliyor kızlar seyretmediyseniz özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı ya sonrayı seyrettim harikaydı çok güldüm bence izleyin.kulağıma kulaklıkları taktım sinema salonunda gibi kahkaha attıkça benim kütük (kocam oluyor kendisi) bana tuhaf tuhaf bakıyordu,heralde kafayı yediğimi düşündü ama benim keyfimi kaçıramadı.neyse kızlar sabah görüşmek üzere sizleri seviyorummmmm
daha iyi olduguna sevindim
dedim bile canım ama bulue şunu da diyor...benim canım arkadaşlarımın muhakkak çok önemli işleri vardır ki takımı o yüzden ihmal ediyorlardır aksi takdirde takımımıza çok iyi sahip çıkacaklardır.......
bu hafta herkesin bir mazareti var canım kimseye birşey diyemiyorum
ve benim meselem vardı ya.dün bitti o bu kadar yazayım siz anlayın