Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlarr valla cok keyifsizim bu ara tartıda hiçbişi yemememe rağmen artı cıktım napcam bilmiyorum su 2 gün :2:

dilaracıgım dünkü yediğin hamburger çok kalorili.ondan artı çıkmıs olabilirsin.spor yapsanda az yesende bu şekilde kilo vermek seni yorar üzer.ben bir liste yapacagım sana.mümkün oldugunca uymaya çalış

bu okulda nedir bu menüleriniz sizin çözemedim.tüm becerikli hatunlar sizin okulda sanırım.hergün börek çörek dolma sarma ohhh yinede güzel kötü değil

öğlende yumurda peyni görüyorum süper.aksamda güzel olmus salata yapabilirsin daha çok miden dolsun diye

sabahın köründe tavukburgeri nasıl canın çekti makarna ve ekmek olsa iyiymiş.keşke birini yeseymişsın onun dışında güzel.hele öğlen süper

daha iyi olduguna sevindim inşallah çok çok daha iyi olursun.kendine zaman ayırman süper olmus

bu hafta herkesin bir mazareti var canım kimseye birşey diyemiyorum haftaya daha çok buralardayız inşallah

ve benim meselem vardı ya.dün bitti o bu kadar yazayım siz anlayın

kızlar dün canım sıkkındıya gitmiyolar o kadar ugraşıyom diye. sanırım bedenim de duydu. beynim de sizi duydu.
iyi olcek ya iyi olcek.
azimli davrancam çünkü.

tavukburger oğlumun akşamdan kalması, ne can çekmesi.
akşam ekmeği de zorla yedim aslında ya. elime aldım bi kere diye resmen.ama erken yedim. 6 yoktu bile.
hacam hallettiniz, bu ne hız.
bu okul nerde valla. ben de mi gelsem.

evet canım iyiyim iyide olacam sende tabiki.hakkında hayırlısı diyorum.ama bu kadar çabuk bitmesi inşallah iyi olmuşturda iyi düşünseydin o gün biraz sertmi konuştum bende bir şans daha tanımanın faydası olmazmıydı .bu hayatta en önemli olan kendimiziz aslında kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa bu hayat senin:))))))

kızlar bu ara yine bana bişeyler oldu bu dönem dönem oluyor zaten gündüz hiç bişey yiyemiyorum o yüzdende akşamları biraz kaçırıyorum.aslında gün boyu yediğim toplamda çok az ama akşam yediklerimle açığı kapatıyorum sanırım.
bu günde sabahtan bu saate kadar hiç bişey yiyemedim.az önce kızım okuldan geldi ona yemek hazırlayınca bende oyurdum 1 kase pırasalı mercimek çorbası içtim.çok ta iyi geldi aslında ben normal yemek yemeyi unuttum bu günlerde.şimdide 2 tane bisküi yedim.

prensesim canım eğer yarın giremezsem kilom ne yazıkki 79.400 sadece 100 gram gitmiş görünüyor ama 3 gündür tuvaleti unuttum sadece temizlerken ziyaret ediyorum.

kızlar tekrar yazıyorum canınız sıkkınsa dün akşam izlediğim filmi seyredin özcn deniz in ya sonra romantik komedi çok güzel vakit geçirdim.
evde kendime sinema konsepti yaptım kulaklıklarımı takıyorum kahkaha ata ata arada hareketli müziklere oynaya oynaya film seyrediyorum benimki çıldırmak üzere

gözlerime inanamıyorum duygucum gözün aydın bebeğim allahım kucağına almayıda nasip etsin...

canımm insallah öledir. =)
kan testiyaptırmaya gidicem öğleden sora.sizleride haberdar edicem mutlaka..
dua et canım bebeğim bnmle kalabilsin..
bence hiç lüzumu yok bariz gebesin...inşallah da öledir...

canım benım allah kabul etsin insallah..çok saol..
ee ben şimdi napıcam
sayfamızda misafirmi olucam artık?
ol kız ol misafir ol gel takıma börecikler açarız sana sen yersin bizde bakaruk artıkın
prensesim modellden, minnoştan haberin var mı nerde bu kızlar ya.
bende çok merak ettim umarım gelirler ve önemli bi sorun yoktur........

allah iyiliğini versin abla sanki nispete yapıyomuş gibi olmuşş ama iyide olmuş hani..bu dünyaya bir gahamı gelicez sanki takıl kafana göre hayatın tadını çıkar........

canım hazır yemek de varsa nasıl yemiyon.

daha çok zevk alıyon demi. oh olsun.

delüüüüüüüüüüüü o okula git de gör bakalım sonun ni oluyo...biz yimekten günlerden kaçıyoz sende nerde pasta börek var oraya kaçıyon dimiiiiiiiiiiişakası bi yana bu okula gitmeyi bende isterim ama çıtır bi şen piliç olunca

yok canım sen sert konusmadım ama bişeyler bittikten sonra dönüşü olmuyor malesef.hayırlısı böyleymiş

canım bu saate yemeden olurmu bol suyunu iç.sabah güzel kahvaltını yap aralarda meyve ye

tamam canım kg öyle geçerim belki daha az çıkarsın yarın sabah

o filmi izlemiştim sanırım ben.güzel diye hatırlıyorum

ben bugun internetten bir markanın kot pantolonunu aldım.32 beden.şuan 32 giyiyorum ama kalıbı az darsa 15 gün sonra geldiğinde içine olacak kadar zayıflamalıyım

ben buralardayım canım ama keyfim yok..serseri mayın gibi dolanıyorum ortalarda
sabah 5 te yattım 12 de kaltım ama hala afyonum patlamadı......kendime 2 saat pappee işkencesi yaptım ama cıkk yine gelemedim kendime..........duygucum hamile galiba çok sevindim yaa ben...........

ben bugun internetten bir markanın kot pantolonunu aldım.32 beden.şuan 32 giyiyorum ama kalıbı az darsa 15 gün sonra geldiğinde içine olacak kadar zayıflamalıyım
sende bu azim ve irade varken onuda halledersin canım..ben bu sabah tartıda artı olarak göründüm...tartıcana da çok kızdım beni neden kilolu gösteriyosun diye çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…