bugün yanımda yok ama yine gelicek o aralarda uğramaya çalışırım artık takımda paylaşım bayaa düşmüş
ben iyiyim bebeğim sen nasılsın son noktayı koymuşsun bundan sonraki hayatın hep güzel olsun......
alda abla dün gece burdaydı gördüm oniiiiiiinşallah güzel olur arkadaşım tek temennim o..
takımla ilgili son durum:
mersa ablanın canı sıkkın aynı ben gibi
tugba ugramadı.inşallah sonuçları negatif çıkmamıstır.ondanda güzel bir bebiş haberi alırız
sen aile saadetindesin şu aralar
zeynep izindeydi bugun işbaşı yaptı
alda ablamında canının sıkkın olmasından korkuyorum.oda ugramadı takıma
duygunun bilgisayarı yokmus.ama bugun akşam ugrayıp sonuçlarını bildirecek merakla bekliyorum.
şulecimde buralarda.ama bu hafta bizim dökülme haftamız oldu.toparlayacagız başka yolu yok
sabah 5 te yattım 12 de kaltım ama hala afyonum patlamadı......kendime 2 saat pappee işkencesi yaptım ama cıkk yine gelemedim kendime..........duygucum hamile galiba çok sevindim yaa ben...........
sende bu azim ve irade varken onuda halledersin canım..ben bu sabah tartıda artı olarak göründüm...tartıcana da çok kızdım beni neden kilolu gösteriyosun diye çok moralim bozuldu
dün kısırı fazla kaçırdım inşallah onun etkisidir
gece uykusunun yerini gündüz uykusu tutmuyor malesef..kayınvaliden de yokmus bol bol dinlenduygu bide kan testinde sonucunu alsa.inşallah olur
inşallah canım.hemen pc işini halletmem lazım.almayacaktım ama leslie yapamıyorum 2 haftadır.pc olmayınca :44:
biri geldi mi düzen bozuluyor.inşallah şiş falansındır yarıne eksi çıkarsın
dün kısırı fazla kaçırdım inşallah onun etkisidirama bu hafta tartıda fazla çıkarsam motivasyonum düşer .....yarından itibaren yeniden leslie ye başlamayı düşünüyorum aksi takdirde çok zor...hedefime ulaşmama 4 kilodan az kaldı kendimi toparlamam lazım......:26:
sende inşallah alırsın pc ni o zaman net bağlatacakmısın evine:26:
belli olmuyor bebeğim bazen 1 hafta gelmiyor bazen 2 günde bir geliyor aslında o memlekette kalıyor yaza kadar burda bizimle ve diğer eltilerimde misafir...ben mümkün mertebe buraya gelmeye dikkat ediyorum....gideceği tarihi bende bilmiyorum..zaten gitmesinde sveyom ben onuuuuuuublue ne zaman gidecek kayinvalidecin.
bebeğim ses ver.. deneme 1.....2...........
face im olsa şimdi dürterdim seni msn im olsa titretirdim ne güzel patrona süleyeyimde kk yada bi dürtme butonu koysunlar
canım bulecum burdayım,
ya takıma nazar değdi.
neyse bugün tartım iyi şeyler fısıldadı bana.
günü gününe uymuyor bu tartıların bacım.
ben de regliyim de.
yarına bakcaz artık.
belli olmuyor bebeğim bazen 1 hafta gelmiyor bazen 2 günde bir geliyor aslında o memlekette kalıyor yaza kadar burda bizimle ve diğer eltilerimde misafir...ben mümkün mertebe buraya gelmeye dikkat ediyorum....gideceği tarihi bende bilmiyorum..zaten gitmesinde sveyom ben onuuuuuuu
dün kısırı fazla kaçırdım inşallah onun etkisidirama bu hafta tartıda fazla çıkarsam motivasyonum düşer .....yarından itibaren yeniden leslie ye başlamayı düşünüyorum aksi takdirde çok zor...hedefime ulaşmama 4 kilodan az kaldı kendimi toparlamam lazım......:26:
sende inşallah alırsın pc ni o zaman net bağlatacakmısın evine:26:
çok güzel olmuş eline sağlık aslında ne kadar basit görünüyor değilmi işi bitiren irade.....dilara sana menü önerim:
sabah kahvaltı
haftanın 3 günü 1 yumurta haşlama yada az yagda omlet
peynir
en fazla 4 zeytin
domates salatalık olabilir
haftanın 2 günü 1 kaşık bal olabilir
kepek ekmeği 1-2 dilim
ara mümkünse meyve yoksa mısır patlagı dediğinden yada 3 tane burçak bisküvi yulaflı yada kepekli bisküvi
öğlen ve akşam sebze yemeği-sebze haşlama, et, tavuk balık mutlaka tüketmelisin
söyle bir ayarlama yapabilirsin.öğlen geç kalkıyorsan kalktıgın saati baz al kahvaltını o zaman yap.2 saat sonra meyve ye sonra yine ana öğün yerine geçecek birşeyler ye.kendi kalkış ve yatış saatlerini 2-3 satlık aralara böl.hiç miden boş kalmasın.öğlen yiyip bide akşam yersen bu zayıflamanı zorlaştırır.şimdi söyle bunların ne kadarını uygulayabilirsin :44:
hadi gözün aydın canım senin adına sevindimcanım bulecum burdayım,
ya takıma nazar değdi.
neyse bugün tartım iyi şeyler fısıldadı bana.
günü gününe uymuyor bu tartıların bacım.
ben de regliyim de.
yarına bakcaz artık.
ben aslında aksatmıyordum ama belimi pencereye arptım nasıl becerdiysem artık o yüzden zorlayamıyorum acıyo....başla canım harektsiz olmuyor kg vermehiç motivasyonunda düşmesin.4 kg nedir.verip kurutlacaksın
neti bilmiyorum şu an.ama pc lazım en başta
çok güzel olmuş eline sağlık aslında ne kadar basit görünüyor değilmi işi bitiren irade.....
ben aslında aksatmıyordum ama belimi pencereye arptım nasıl becerdiysem artık o yüzden zorlayamıyorum acıyo....
hee kaynanamda benim gelin tepiniyo diye beni topa tutsun demiiio çocuga bakarken kapat kendini odaya yap leslie ni
şunu itiraf etmeliyimki şimdilik baya artıdayımen zaından aynı çıkarsın umarım. sen hırs yaparsın arkadaşım.
sağol bebeğim ben zaten kek sevmem ama ekmeğe bayılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaevet canım aslında çok basit..kek börek pastalar işi bozuyor
geçmiş olsun canım ya.umarım önemi birşey yoktur.tez zamanda geçer
hee kaynanamda benim gelin tepiniyo diye beni topa tutsun demiii
şunu itiraf etmeliyimki şimdilik baya artıdayım
çok güzel olmuş eline sağlık aslında ne kadar basit görünüyor değilmi işi bitiren irade.....
hadi gözün aydın canım senin adına sevindim
regl bitince düşüş daha da artıyor bebeğim.........
ben aslında aksatmıyordum ama belimi pencereye arptım nasıl becerdiysem artık o yüzden zorlayamıyorum acıyo....
elma hiç sevmiyorum ama işte mandalina olur bundan sonra zorlucam kendimi bugun gene olmadıgünaydın tatlımmmm.kolay gelsin.ama yemeğini aksatmamaya çalış.seviyorsan yanına 1 elma al kızımada aynı şeyleri söylüyorum oda anne ben bebekmiyimmm lisede okuyorum elimde elmaylamı dolaşacam diyorrr.
dilara sana menü önerim:
sabah kahvaltı
haftanın 3 günü 1 yumurta haşlama yada az yagda omlet
peynir
en fazla 4 zeytin
domates salatalık olabilir
haftanın 2 günü 1 kaşık bal olabilir
kepek ekmeği 1-2 dilim
ara mümkünse meyve yoksa mısır patlagı dediğinden yada 3 tane burçak bisküvi yulaflı yada kepekli bisküvi.süt olabilir.
öğlen ve akşam sebze yemeği-sebze haşlama, et, tavuk balık mutlaka tüketmelisin
2 kaşık makarna olur ek olarak,bulgur pilavı olur,kısır olur.
uzak durman gerekenler patates ve pirinç.
söyle bir ayarlama yapabilirsin.öğlen geç kalkıyorsan kalktıgın saati baz al kahvaltını o zaman yap.2 saat sonra meyve ye sonra yine ana öğün yerine geçecek birşeyler ye.kendi kalkış ve yatış saatlerini 2-3 satlık aralara böl.hiç miden boş kalmasın.öğlen yiyip bide akşam yersen bu zayıflamanı zorlaştırır.şimdi söyle bunların ne kadarını uygulayabilirsin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?