Oo Harikasin emelim
Hahagerçek değil hee kendimi inandırayım diye meditasyon yapıyom ki gerçek olsun
ay hadi Allah söyletsin diyim
Bi yemek cikti ya. Sen ona bak
VayyyTuzak o. Siznnasılsa yenemez diye yürümezsiniz
Meydan bana kalır
Menune bisey demicem. Uykuna yorum yapacamselamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 4 taze kayısı
akşam 18:00 son öğün=> 1 tabak biberli mantar kavurması + yarım dilim baklava + 1 çorba kaşığı dondurma
su 3,5 litre
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
adım 5.000 150
Eki Görüntüle 2883771
Yorumlari buraya yazacan labacım saaaa nolmuş maşallah
enerji patlaması mı yaşadın naptın helal vallahi
Valla hasta hasta yaptim birde corba vardiBi yemek cikti ya. Sen ona bakafiyet ola
Vayyyhade bakem
bende demeyi düşünmüyorum. aynı fikirdeyim kaptanım.
Ya iş yerinde yemek sarmadı yanımda da sadece kayısı vardı mecbur öyle oldu ama akşama bende bişey diyemiycem
Ya varya nasıl güldüm bende onu hesap ettim demekki ben uyuduğumda 7 bile değilmişMenune bisey demicem. Uykuna yorum yapacamo nasil bi lux loooo
Yorumlari buraya yazacan la
Bize o numarayı yaptilar hakkaten yenemedikTuzak o. Siznnasılsa yenemez diye yürümezsiniz
Meydan bana kalır
Ceydoşum muhteşem demiş kaptanım dengeledim diye şey etti zaar
Nasıl fazla ya tüm gün çok az kalori almışım nasıl fazla nasıl nasılBence aksam o 2 dilim
Ekmek fazla. Menu guzel cunku
Bence beyaz esyaya ihtiyac olacak. O yuzden möhtesem demis olmasinCeydoşum muhteşem demiş kaptanım dengeledim diye şey etti zaar
Bize o numarayı yaptilar hakkaten yenemedik
Gecmis olsun. Ne kadar sure kalacak? Sadece siviyla mi besleniyorsun?Diş teli takıldı, sonuç iyi olsa da şu an durum çok kötü
Ben yeni kahvaltı yapıyorum..
Sana da bana da kolay gelsin o zaman
Az kalmis 6 lara. Kucuk beden kiyafet giydikce moral morivasyonun da artar. Kucuk hedefler koy kendineYa arkadaslar bn kurban bayraminda 68i gormek istiyorum kusuratin onemi yok ama 68 i gormem lazim bn en son ne zmn 70i gördüm hic hatirlamiyorum bugun oyle bi cokuntudeyim ki sanki bu hafta hic veremicekmisim gibi geliyo yaptigimdan eminim ama psikolojik olarak farkli hissediyorum hic bu kiloda olmamistim bu kdr inmemistim kim gorse ne kdr kilo vermissin diyo o anlik seviniyorum ama hala kendimi 78-80gibi hissediyorum napsamda su cumaya hedefimi(70.0)tuttursam aksama salata yada yulaf yogurt yemeyi düşünüyorum 16saatten daha fazla aç kalıyorum sporda yapıyorum bugun daha da yuklendim spora cumaya kdrbu icimdeki hala cok kilolu hissinden nsl kurtulcm
Tebrikler@neutral @noram @Asi Matmazel
Karneleriniz hayirli olsun kizlar. Tekrar tebrik ederim sizleri. Harika is cikardiniz
Hersey planlandigi gibi gitsin insallah. Kucagina aldigin gunleri de kutlayalimCok teşekkür ederim canlarim
Ciktim ayy oyle tatli bir uyku ki uyanasi gelmiyor insanin..tedavinin en sevdiğim tarafı bu anestezi...bagimlisi oldum 2 ayda.bir aliyorumcok azıcıcık ağrım var ama gecer ne ki hicc..
2.yumurta da toplandi yarin dan itibaren 5.gune götürmeye çalışacaklar giderse dondurulacak gitmezse kismet...1 aadet bekleyelim 2.adetinle gel dedibir toplama daha yapacak..elimizde.embriyo olmasi lazim ki sayim azalıyor öncelik biriktirmekte sonra bozuk para gibi harcayacagiz ...insallah güzelce dollenir akillica beklerler annelerini
Simdi ben boşa çıktım ne yapsam ne etsem...
Gozun aydin kaptanimTestim negatif
Alerji /astim karisimi yuzunden demek ki
Guzel olmus bence. Egzersizin de varsa cok daha iyi olurKAHVALTI ÖNCESİ:
Zeytinyağına yatırılmış iki kuru incir+400 ml limonlu ılık su
KAHVALTI:
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, kapya ve yeşil biber, salatalik, marul.
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN:
50 Gr eski kaşar, 150 Gr kavun, 3 adet ceviz ici
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr etli taze fasulye, bir kase cacık+10 Gr chia tohumu
3.5 lt su
EgzersizineArrietty_ @sedulu CEYDOS
Selam
Kahvalti(10:00) =2has yum
1tk tahin pekmez
3catal peynir
1yesilzeytin
2dlm ekmek
Aksam(16:50)=iki kepçe kofte corbasi
Bolca salata
2-3dlm karpuz (kare dilm)
1incir
Su 2litre oldu devam ediyorum
Sporrr=20dkka zumba
37 dkka eva fitness
30dkka tempolu yuruyus
15dkka leslie kizim dursaydi devamdi ek olarak yaparsam guncellerim
Ve 12.000adim su an icin sdce spor sirasinda uzerimdeydi tel yoksadaha fazla bugun biraz fazla yapim dedim spor cumaya kdr boyle
yahaha aşk olsun o başka bu başka. yok yok vallahi 1 öğün yemiş gibi zaten hani baklavanın da 1/2 dilimini yemek başarı ister. ben tümünü yutardım meselaBence beyaz esyaya ihtiyac olacak. O yuzden möhtesem demis olmasin
oh be geçmiş olsun vallahi gerilmiştim şimdi rahatladımTestim negatif
Alerji /astim karisimi yuzunden demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?