Senın menulerın cok guzel yaa maşallahKAHVALTI ÖNCESİ:
Zeytinyağına yatırılmış iki kuru incir+400 ml limonlu ılık su
KAHVALTI:
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, kapya ve yeşil biber, salatalik, marul.
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN:
50 Gr eski kaşar, 150 Gr kavun, 3 adet ceviz ici
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr etli taze fasulye, bir kase cacık+10 Gr chia tohumu
3.5 lt su
Ne yapıyosun sımdı. Hergun yumurta pudıngı var. Ne dıyetı bu
Gozunuz gonlunuz acilsin diye
Gözün aydın canım geçmiş olsunTestim negatif
Alerji /astim karisimi yuzunden demek ki
2 dünde -1 kilo diyorsun yanii hadi inşallahGunaydin. Ben hedefime ulastigim icin guncelleme yapiyorum. Bu cuma hedefim 74.9
Eki Görüntüle 2883423
Kuzummmm sagol krakerimGözün aydın canım geçmiş olsun
@Suzan Avci izne ayrılcam bende bebem
Ama bu hafta değil de önümüzdeki hafta ayrılırım belki
aysunayy hayırlı olsun canım ben gelene kadar halletmişin sen işini yine de hayırlı zamanda hayırlı evlat için duamı edeyim
Gözün aydın canım geçmiş olsun
aysunayy hayırlı olsun canım ben gelene kadar halletmişin sen işini yine de hayırlı zamanda hayırlı evlat için duamı edeyim
Kuzummmm sagol krakerimsen gene de bebelerine baktıkça bana dua et..su manyak aysunayin kendi gibi manyak bi bebesi daha olsun diye
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canım.Kuzummmm sagol krakerimsen gene de bebelerine baktıkça bana dua et..su manyak aysunayin kendi gibi manyak bi bebesi daha olsun diye
Demi ugrastirmadan oh misBu çocuk kesin yürüyerek çıkacak içerden
Guncel guncel aldi basini gitti kraker güya yetişecek hatta gececektim onuNasılsın Krakerim?
Alttaki kilon güncel mi? Geçtin beni dimiii
Ayniyim. Doktorum sabah negatif cikarsa ara crp sayisina bakalim birde astimi kontrol edelim dedi.İyi akşamlar kızlar..
Çok yorgunum, eve yeni geldim, oğlumu yatağına yatırdım oturdum kalkamadım.. Annemle alışverişteydim, ordan anneme geçtim, oğlum da yanımda olmayınca iyice gezip dolandım bugün
Geçmişi de bitirdim, sohbete geldim
@Suzan Avci yarışa varım ama yarından itibarenbugün 20-30 bin yürümüşsünüzdür
Alys geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim..
Arrietty_ daha iyi misin kaptanım? Profil resmin de çok tatlı
Alys geçmiş olsun canım, daha iyi misiniz?
Sende miiiGözün aydın canım geçmiş olsun
Sende miii
OMG
Acil listeye Adam almam gerek
ekime kalma canım geç olabilir daha erken girmeye bak. malum memleket lezzetleri ne hale getirir bilmiyoruz.
şöyle istediğim gibi dolduracağım sebzeleri meyveleri bozmayacak bir dolap hepimizin olsun.
EvetEsas liste disi cok kisi var, bence herkesi listeye geri al
ortaya karışık yoğurt olmasa keto olacaktı. ama tam keto menüde değil. sağlıklı menü diyelim.Senın menulerın cok guzel yaa maşallah
Ne yapıyosun sımdı. Hergun yumurta pudıngı var. Ne dıyetı bu
bugün bende uyandığımdan beri boğaz ağrısı ile yaşıyorum ama benimki üşütme kesin cam kapalı olunca bunalıyoruz açık olunca donuyoruz ortayı bulamadık.Bilmiyorum ki, butun gun yattim orada burada, sanki daha iyiyim ama cok cabuk yoruluyorum. Bogaz agrim biraz hafifledi, o acidan rahatladim.
Sagolasiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?