Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senın menulerın cok guzel yaa maşallah
Ne yapıyosun sımdı. Hergun yumurta pudıngı var. Ne dıyetı bu

Testim negatif

Alerji /astim karisimi yuzunden demek ki
Gözün aydın canım geçmiş olsun

@Suzan Avci izne ayrılcam bende bebem
Ama bu hafta değil de önümüzdeki hafta ayrılırım belki

aysunayy hayırlı olsun canım ben gelene kadar halletmişin sen işini yine de hayırlı zamanda hayırlı evlat için duamı edeyim

İyi akşamlar kızlar..
Çok yorgunum, eve yeni geldim, oğlumu yatağına yatırdım oturdum kalkamadım.. Annemle alışverişteydim, ordan anneme geçtim, oğlum da yanımda olmayınca iyice gezip dolandım bugün
Geçmişi de bitirdim, sohbete geldim

@Suzan Avci yarışa varım ama yarından itibaren bugün 20-30 bin yürümüşsünüzdür

Alys geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim..

Arrietty_ daha iyi misin kaptanım? Profil resmin de çok tatlı

Kuzummmm sagol krakerim sen gene de bebelerine baktıkça bana dua et..su manyak aysunayin kendi gibi manyak bi bebesi daha olsun diye

Nasılsın Krakerim?
Alttaki kilon güncel mi? Geçtin beni dimiii

Ayniyim. Doktorum sabah negatif cikarsa ara crp sayisina bakalim birde astimi kontrol edelim dedi.
Sabah 8de arayip haber verecegim. Zaten randevum vardi ama pozitif cikarsa diye iptal etmistim. Benim yerime baska hasta kabul edebilsin diye. Neyseki acil randevu olayi var

Gaddar demeyin diye

Sende miii

OMG
Acil listeye Adam almam gerek

ekime kalma canım geç olabilir daha erken girmeye bak. malum memleket lezzetleri ne hale getirir bilmiyoruz.
şöyle istediğim gibi dolduracağım sebzeleri meyveleri bozmayacak bir dolap hepimizin olsun.
inşallah canım. Zaten dönüş 20eylül gibi olacak inşallah ondan sonra dönerim büyük ihtimalle takıma

Bilmiyorum ki, butun gun yattim orada burada, sanki daha iyiyim ama cok cabuk yoruluyorum. Bogaz agrim biraz hafifledi, o acidan rahatladim.

Sagolasiniz kizlar
bugün bende uyandığımdan beri boğaz ağrısı ile yaşıyorum ama benimki üşütme kesin cam kapalı olunca bunalıyoruz açık olunca donuyoruz ortayı bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…