Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizanciklar aç kalmasın diye zaten ne hatalar yapılıyor.

Su an bende bizzat icimdeyim ,anne yemiyorum desemde sunu yapalim bunu yapalim diyor surekli atiyorum ama dun yufka aldik aksama saricak

Bence aksam o 2 dilim
Ekmek fazla. Menu guzel cunku
Gunaydin. Ben hedefime ulastigim icin guncelleme yapiyorum. Bu cuma hedefim 74.9
Eki Görüntüle 2883423
Wauw

Haklısın bi an once atlatmam gerek su dusunceleri surekli orama burama bakip rahatsiz olmaktanda rahatsiz oluyorum artik

Ahh bu anneler valla ben o ilgiyi o kadar özledim ki neyse az kaldı biz de nasipse Ağustos ortası Türkiye ye gidiyoruz o zamana kadar diyet devam Orada 3-4 kilo alır gelirim 1 ay kalacağız anlayacağınız Ekim de yine takımda olurum ben
ana o ana
kız nolcak ödül gününde yersin
geçen diyetisyen oğluma
1 dl ekmek yerine 4 sarma yiyebilirsin demişti
bazı yiyecekleri eşlemek lazım
hiç ağzına sürmemek yerine
4 tanesi 1 dilim ekmek mi ben o 4taneyi tabaklara koyarken yerim bende Aralık gibi yaprak aldım sonra diyete başlayınca kaldı yapraklar neyseki son kullanım tarihi 2022 diyor kışa sararım artık
Yaa benim de hayalim XXL dolap hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ceydoş
Geçmiş olsun canım
Nohutlu pilav ve tavuk
Ahh en sevdiğim menü tipik Mevlüt menüsü olur ya yanına da ayran oğlum küçükken her Pazar fix menümüzde. Ondan mütevellit Doğum kiloları yıllarca kaldı üstümde
Benim Ilk 2 gun gibi
Corona degilimdir diyorumdum ama hafif atesim varmis
Halin olursa test olmaya Git
Kaptanım sen test verdin mi?

Afiyet olsun abla güzel menü
Melegimkorusun evet canim sabah 7de gittim verdim
Gece yarisi gelir cevap
İnşallah negatif gelir

ekime kalma canım geç olabilir daha erken girmeye bak. malum memleket lezzetleri ne hale getirir bilmiyoruz.
şöyle istediğim gibi dolduracağım sebzeleri meyveleri bozmayacak bir dolap hepimizin olsun.

Wauww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…