Kizanciklar aç kalmasın diye zaten ne hatalar yapılıyor.mümkün değil demez tek diyeceği eeee sen şimdi ne yiyeceksin olur. bende günlük olarak sen dert etme ben bulurum yiyecek derim. bu hep böyle oldu. evlenmeden önce de onlar ayrı ben ayrı yerdim. genetik bozukluğum onlardan geldiği için onalrın menülerine pek dahil olmam.
sevmesin o zaman beni artık yeter da. 9 yaşıma kadar bebek maması yedim ben, sevgisini göstermek istediği için. üstelik bunlar kargoyla türkiyeye yollanırdı. o zamanlar burada bebek maması pirinç unundan ibaretti. ney "kızanı" aç kalmasınmış.
annem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.
Sonra gene devam ederiz. Isime gelir. Izine gitmedenPek az oluyor oyle de ama olur olsun
Bu cumle aslinda yasak olmali ya.Varım ama ben sizi asla yenemem
Bence aksam o 2 dilimNeyse sopa mı yiyeceğim ama yine de yazayım menülerimi
Saat 9.3
10 çig fıstık
Saat 13.3
Eki Görüntüle 2883401
Saat 19
6 kaşık saç tava
2 dilim çavdar ekmek
Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral
3 lt su
13.112 adım ==> 393,36 puan
Eki Görüntüle 2883404
WauwGunaydin. Ben hedefime ulastigim icin guncelleme yapiyorum. Bu cuma hedefim 74.9
Eki Görüntüle 2883423
Oyle mi diyosun valla denicem insallah ise yarar iyi dusuncelerCanım verirsin eminim psikolojik olarak kendini kitleme vereceğine emin ol düşünceleriniz geleceğinizi şekillendirir diyorlar bak vermiş say kendini
Haklısın bi an once atlatmam gerek su dusunceleri surekli orama burama bakip rahatsiz olmaktanda rahatsiz oluyorum artikHepimiz geçiyoruz bu yollardan
hiç pes edecek kadar olmadım ama başaramayacağım diye düşündüğüm oldu
Yeme alışkanşıklarını değiştirip daha hareketli olduğun zaman vücudunun değişmemesi mümkün mü
Mutlaka gidecek bu kilolar nasıl ki bir anda almadık bir anda gitmesini beklemeyeceksin sadece
Sabırlı ol ve yeni düzenini sağlığın hayat felsefesi gibi düşün
o zaman hem sürecin seni daraltmaz
hemde verdiğin kiloları korursun
Ahh bu annelerannem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.
4 tanesi 1 dilim ekmek miana o ana
kız nolcak ödül gününde yersin
geçen diyetisyen oğluma
1 dl ekmek yerine 4 sarma yiyebilirsin demişti
bazı yiyecekleri eşlemek lazım
hiç ağzına sürmemek yerine
Yaa benim de hayalim XXL dolapçift kapılı istemiyorum zaten xxl olanlardan istiyorum bende. ama o bile mutfak kapısından geçmedi. hatta şöyle oldu biz karar verdik ertesi gün gidip satın alacağız mutluluk içinde gittim yattım. gece gece dürttü beni bir şey kalktım kapıları ölçtüm. ben şok tabi sığmıyor kapıdan oturdum nasıl ağladım anlatamam.
Geçmiş olsun canımBen tum gun uyuyorum, uyanip geri uyuyorum, kalktim simdi
363 adimim var.
Bogazim cok kotu, her tarafim agriyor, bas agrisi falan her sey
Esimde ates oldu bende olmadi. O sanki iyilesme surecine girdi ama daha iyi, benim de yarim gunum kaldi demektir.
Aksam icin yemek yapmayi deneyecegim bakalim.
Ahh en sevdiğim menü tipik Mevlüt menüsü olur ya yanına da ayranNohutlu pilav ve tavuk
Kaptanım sen test verdin mi?Benim Ilk 2 gun gibi
Corona degilimdir diyorumdum ama hafif atesim varmis
Halin olursa test olmaya Git
Cok teşekkür ederim pes etmicem tabiki sadce bu düşüncelerden kurtulmam lazimHuhuki pes etme kuzum. Boyle donemler olucak tabikide. Ama salmicaksin. Ben 4 ayda 30 kilo verdim ama sanki hala 140 kiloyum. Kiziyorum kendime. Kendi kendime moral veriyorum.
positif ol ve devam et
Afiyet olsun abla güzel menüKAHVALTI ÖNCESİ:
Zeytinyağına yatırılmış iki kuru incir+400 ml limonlu ılık su
KAHVALTI:
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, kapya ve yeşil biber, salatalik, marul.
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN:
50 Gr eski kaşar, 150 Gr kavun, 3 adet ceviz ici
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr etli taze fasulye, bir kase cacık+10 Gr chia tohumu
3.5 lt su
İnşallah negatif gelir
ekime kalma canım geç olabilir daha erken girmeye bak. malum memleket lezzetleri ne hale getirir bilmiyoruz.Ahh bu annelervalla ben o ilgiyi o kadar özledim ki neyse az kaldı biz de nasipse Ağustos ortası Türkiye ye gidiyoruz o zamana kadar diyet devam Orada 3-4 kilo alır gelirim 1 ay kalacağız anlayacağınız Ekim de yine takımda olurum ben
4 tanesi 1 dilim ekmek miben o 4taneyi tabaklara koyarken yerim bende Aralık gibi yaprak aldım sonra diyete başlayınca kaldı yapraklar neyseki son kullanım tarihi 2022 diyor kışa sararım artık
Yaa benim de hayalim XXL dolaphayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ceydoş
Geçmiş olsun canım
Ahh en sevdiğim menü tipik Mevlüt menüsü olur ya yanına da ayranoğlum küçükken her Pazar fix menümüzde. Ondan mütevellit Doğum kiloları yıllarca kaldı üstümde
Kaptanım sen test verdin mi?
WauwwArrietty_ @sedulu CEYDOS
Selam
Kahvalti(10:00) =2has yum
1tk tahin pekmez
3catal peynir
1yesilzeytin
2dlm ekmek
Aksam(16:50)=iki kepçe kofte corbasi
Bolca salata
2-3dlm karpuz (kare dilm)
1incir
Su 2litre oldu devam ediyorum
Sporrr=20dkka zumba
37 dkka eva fitness
30dkka tempolu yuruyus
15dkka leslie kizim dursaydi devamdi ek olarak yaparsam guncellerim
Ve 12.000adim su an icin sdce spor sirasinda uzerimdeydi tel yoksadaha fazla bugun biraz fazla yapim dedim spor cumaya kdr boyle fazla olmasidilegiyleEki Görüntüle 2883749
Yarar yaramaz mı verdik bitti ben 86 kiloyum cuma 85.5 çıkıcam hattaaOyle mi diyosun valla denicem insallah ise yarar iyi dusunceler
Oo Harikasin emelimYarar yaramaz mı verdik bitti ben 86 kiloyum cuma 85.5 çıkıcam hattaa
Insallaaaaah allah herkesin gonlune gore versinYarar yaramaz mı verdik bitti ben 86 kiloyum cuma 85.5 çıkıcam hattaa
Tuzak o. Siznnasılsa yenemez diye yürümezsinizSonra gene devam ederiz. Isime gelir. Izine gitmeden
Bu cumle aslinda yasak olmali ya.
yenecem sizi! Mahfedecen sizi! Ezip gececem sizi demen lazim kelebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?