Oglen yedigin pilav olmasaydi ve aksam ekmek ya da tarhana corbasindan birini tercih etseydin daha guzel olurdu. Suyun ve sporunSabah 1d ekmek, yeşillik, 1 h. Yumurta, 5 zeytin, 1/2 salatalık, 1kk b peynir
Öğle 3 yk mantar çorbası, 2yk pirinç pilavı, 5yk kıymalı patlıcan yemeği, 1kase salata
Akşam 1d ekmek, 1 kase tarhana çorbası, 5yk melemen
Su 3lt su Spor 360 Merdiven 108p
9513 adım 285p.
Toplam 393p.Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2883815
yahaha aşk olsun o başka bu başka. yok yok vallahi 1 öğün yemiş gibi zaten hani baklavanın da 1/2 dilimini yemek başarı ister. ben tümünü yutardım mesela
oh be geçmiş olsun vallahi gerilmiştim şimdi rahatladım
işe gideceğim diye mutlu olanı da ilk kez görüyorum.
Valla bende
Rahatca Cumartesi ve Pazar ise gidebilirim. Suan tum is arkadaslarim benden nefret ediyor hissi var
Kaptanim yanlis yapmamak icin soruyorum. Tarti bildirimlerinde dikkatimi cekti kagitta tarih nick yazilmis. Yeni uygulamamiz bu sekilde mi? Bir de kagitta olmak zorunda mi telefondan metin ekleyerek yaparsak da kabul oluyor mu?
Evet canim yeni uygulama. Galiba sen izine ciktikdan hemen sonra geldi o kural.Kaptanim yanlis yapmamak icin soruyorum. Tarti bildirimlerinde dikkatimi cekti kagitta tarih nick yazilmis. Yeni uygulamamiz bu sekilde mi? Bir de kagitta olmak zorunda mi telefondan metin ekleyerek yaparsak da kabul oluyor mu?
Pek sevinmiyorumişe gideceğim diye mutlu olanı da ilk kez görüyorum.
Evet daha once resimli bildirim yapmak bile zorunlu degildi. Bizim takimda vardi ve belki 1-2 takimda daha. Tamam kurallara uygun sekilde hazirlarimEvet canim yeni uygulama. Galiba sen izine ciktikdan hemen sonra geldi o kural.
Malesef telefondan metin olarak kabul etmiyor, cuma yarismasi editoru.
Kagitda olmak zorunda
Kullanici ismi ve gün +ay seklinde olmali
Baldirimdan sakatlandigim için istirahatteyim canım. Önceliğim kilomu korumak. Zaten 9 ayda 32 kg vererek ilk hedefime ulaştım.Guzel olmus bence. Egzersizin de varsa cok daha iyi olur
Egzersizine
Cok gecmis olsun, bilmiyordum kusura bakmayin lutfenBaldirimda sakatlandigim için istirahatteyim canım. Önceliğim kilomu korumak. Zaten 9 ayda 32 kg vererek ilk hedefime ulaştım.
Yok canım ne kusuru...Cok gecmis olsun, bilmiyordum kusura bakmayin lutfen
Bence beyaz esyaya ihtiyac olacak. O yuzden möhtesem demis olmasin
Dimi dimi dimiiiiyahaha aşk olsun o başka bu başka. yok yok vallahi 1 öğün yemiş gibi zaten hani baklavanın da 1/2 dilimini yemek başarı ister. ben tümünü yutardım mesela
oh be geçmiş olsun vallahi gerilmiştim şimdi rahatladım
Kaptanım sen hemşire misiiinnPek sevinmiyorum
Nerdeyse 6ay raporluydum
3 hafta gidip 3 hafta tatilim vardi
Ben 1,5 hafta sonra hastalandim
Sabah patron aradi zaten. Cok mu yuklendik diyeyoo dedim tamamen sanssizlik hastalanmam. Haftasonu hemsire bulmakda zorlaniyorlar.
Evet ama hastanede degilKaptanım sen hemşire misiiinn
Olsun canııımmm ne güzel iş yaa her aileye bi hemşire lazım vallahiEvet ama hastanede degil
Cok guzel bir gun olmusKAHVALTI ÖNCESİ:
Zeytinyağına yatırılmış iki kuru incir+400 ml limonlu ılık su
KAHVALTI:
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, kapya ve yeşil biber, salatalik, marul.
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN:
50 Gr eski kaşar, 150 Gr kavun, 3 adet ceviz ici
Yeşil çay
AKSAM:
250 Gr etli taze fasulye, bir kase cacık+10 Gr chia tohumu
3.5 lt su
Spor da menu de guzel afiyet olsun canımArrietty_ @sedulu CEYDOS
Selam
Kahvalti(10:00) =2has yum
1tk tahin pekmez
3catal peynir
1yesilzeytin
2dlm ekmek
Aksam(16:50)=iki kepçe kofte corbasi
Bolca salata
2-3dlm karpuz (kare dilm)
1incir
Su 2litre oldu devam ediyorum
Sporrr=20dkka zumba
37 dkka eva fitness
30dkka tempolu yuruyus
15dkka leslie kizim dursaydi devamdi ek olarak yaparsam guncellerim
Ve 12.000adim su an icin sdce spor sirasinda uzerimdeydi tel yoksadaha fazla bugun biraz fazla yapim dedim spor cumaya kdr boyle fazla olmasidilegiyleEki Görüntüle 2883749
Tek öğün yapmissin ya kiz iyi dayanmissinselamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 4 taze kayısı
akşam 18:00 son öğün=> 1 tabak biberli mantar kavurması + yarım dilim baklava + 1 çorba kaşığı dondurma
su 3,5 litre
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
adım 5.000 150
Eki Görüntüle 2883771
KarpuzcuSabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz
2.5 litre su
Wayyy supersin valla
Cok guzelMenu
Sabah
Mantarli peynirli omlet (2 yumurta ile), domates, kapya, birer dilim avokado ve pancar, cay
Ara
1 dilim kavun
8-9 tane taze uzum
3 ceviz
1 bardak sut
Aksam
Taslik sote, marul salatasi ve ayran
Su :3 litre+
Adim:11 bin — 330 puan
Eki Görüntüle 2883806
Arrietty_ @sedulu @neutral
Tarhana çorbası cok karbonlu bide ekmek olunca cok olmus sanki...Erken yedi isen sıkıntı degil gerci afiyet olsun canımSabah 1d ekmek, yeşillik, 1 h. Yumurta, 5 zeytin, 1/2 salatalık, 1kk b peynir
Öğle 3 yk mantar çorbası, 2yk pirinç pilavı, 5yk kıymalı patlıcan yemeği, 1kase salata
Akşam 1d ekmek, 1 kase tarhana çorbası, 5yk melemen
Su 3lt su Spor 360 Merdiven 108p
9513 adım 285p.
Toplam 393p.Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2883815
Aksamki o 2 dl ekmek ne kadarcik oluyo kiz tam buğday ise cok... minnak ise hadi neyseGece orda burda sızıp kaldığımdan mütevellit erkenden yazayım
Saat 8.3
Yarım salatalık iki dilim domates
20 gr peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Saat 13.3
4 kaşık taze fasülye
4 kaşık salata
Saat 16
2 mor erik
10 badem
Saat 19
2 yumurta
20 kiraz
2 dilim ekmek
500 merdiven ==>180 puan
11.644 adım ==> 349,32 puan
529,32 puan
Arrietty_ @sedulu CEYDOS @neutral
Eki Görüntüle 2883846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?