Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oglen yedigin pilav olmasaydi ve aksam ekmek ya da tarhana corbasindan birini tercih etseydin daha guzel olurdu. Suyun ve sporun

Valla bende
Rahatca Cumartesi ve Pazar ise gidebilirim. Suan tum is arkadaslarim benden nefret ediyor hissi var

Kaptanim yanlis yapmamak icin soruyorum. Tarti bildirimlerinde dikkatimi cekti kagitta tarih nick yazilmis. Yeni uygulamamiz bu sekilde mi? Bir de kagitta olmak zorunda mi telefondan metin ekleyerek yaparsak da kabul oluyor mu?
Evet canim yeni uygulama. Galiba sen izine ciktikdan hemen sonra geldi o kural.
Malesef telefondan metin olarak kabul etmiyor, cuma yarismasi editoru.
Kagitda olmak zorunda
Kullanici ismi ve gün +ay seklinde olmali

işe gideceğim diye mutlu olanı da ilk kez görüyorum.
Pek sevinmiyorum
Nerdeyse 6ay raporluydum
3 hafta gidip 3 hafta tatilim vardi
Ben 1,5 hafta sonra hastalandim
Sabah patron aradi zaten. Cok mu yuklendik diye yoo dedim tamamen sanssizlik hastalanmam. Haftasonu hemsire bulmakda zorlaniyorlar.

Evet canim yeni uygulama. Galiba sen izine ciktikdan hemen sonra geldi o kural.
Malesef telefondan metin olarak kabul etmiyor, cuma yarismasi editoru.
Kagitda olmak zorunda
Kullanici ismi ve gün +ay seklinde olmali
Evet daha once resimli bildirim yapmak bile zorunlu degildi. Bizim takimda vardi ve belki 1-2 takimda daha. Tamam kurallara uygun sekilde hazirlarim

Cok guzel bir gun olmusafiyet olsun canim
Spor da menu de guzel afiyet olsun canım
Tek öğün yapmissin ya kiz iyi dayanmissin baklavaya laf ederdim de az yediğin icin etmeyecem
Sabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz

2.5 litre su
Karpuzcu cok yemediysen sıkıntı yok
Wayyy supersin valla
Cok guzelafiyet olsun canım
Tarhana çorbası cok karbonlu bide ekmek olunca cok olmus sanki...Erken yedi isen sıkıntı degil gerci afiyet olsun canım
Aksamki o 2 dl ekmek ne kadarcik oluyo kiz tam buğday ise cok... minnak ise hadi neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…