Benim Ilk 2 gun gibi
Corona degilimdir diyorumdum ama hafif atesim varmis
Halin olursa test olmaya Git
Senimi kiracam. Haydin adimmm yarisinaaSen soyle o halde bacimneydek
Iste halin yoksa mecbur evdesin diye beklicen. Acelesi yok. Zaten ilac da verilmiyorTest olmak da oradaki gibi kolay degil burada, arac surmeye esimin de benim de halimiz yoktu. Yarin devam ederse gideriz ama, esim daha iyi suan arac kullanabilir diye dusunuyorum.
Oyy kuzummm. Cabuk iyilesirsin insallahCocuk okuldan getirdi herhalde canım, sinifta bor coculta rs virusu var yazmisti ogretmeni dikkat edin diye. O gun benim kucuk hafif hastalandi gibi oldu azicik yatti falan.
2 gun sonra esimle biz dokuluyoruz
Cocuklar maasallah iyiler ama.
Hayir bir de pazar popo bacak çalışmıştım, onu agrisi ile bir birlesti sorma halimi, otursam da yatsam da aciyor kıymetlim
Oyy kuzummm. Cabuk iyilesirsin insallah
Yaaa kızma ama yazııııkk anlamaya çalış canum yaa oda hörmetini sevincini öyle göstermeye alışmış neredeyse hepimizin annesi böyledir zaten ki bende böyleyim düşününce sevdiğim birileri gelecek olunca ne yedirsem ne hazırlasam sevdikleri şeyleri yapıp duruyorum he doğrumu değil belki şuan senin durumun için ama naparsın işteannem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.
Çabucak toparlan insallah canim yaaAdim yarisi varmis iyilesmem lazim
Canım çok sevindim güzel haberler al inşallah rabbim emeklerini güzelliklere çevirsin inşallahCok teşekkür ederim canlarim
Ciktim ayy oyle tatli bir uyku ki uyanasi gelmiyor insanin..tedavinin en sevdiğim tarafı bu anestezi...bagimlisi oldum 2 ayda.bir aliyorumcok azıcıcık ağrım var ama gecer ne ki hicc..
2.yumurta da toplandi yarin dan itibaren 5.gune götürmeye çalışacaklar giderse dondurulacak gitmezse kismet...1 aadet bekleyelim 2.adetinle gel dedi bir toplama daha yapacak..elimizde.embriyo olmasi lazim ki sayim azalıyor öncelik biriktirmekte sonra bozuk para gibi harcayacagiz...insallah güzelce dollenir akillica beklerler annelerini
Simdi ben boşa çıktım ne yapsam ne etsem...
Aminnnn hemserimCanım çok sevindim güzel haberler al inşallah rabbim emeklerini güzelliklere çevirsin inşallah
Pek az oluyor oyle de ama olur olsunCumaya kadar demi kizaysunayy
7300deyim
Varsin yani7300deyim
Varım ama ben sizi asla yenememKIMLER ADIM YARIŞINDA VAR????
2 maynak basi la yarismak isteyen varsa el (parmak degil)kaldirsin
Oyle DemicenVarım ama ben sizi asla yenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?