Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni bir gelenek oluşuyor izne cikan gelip mezun oluyor
bende mi izne çıksam keramet izinde mi acaba bir gelirmişim ben 60 kg oy oy ne oyunlar ne eğlence olur ama ya. şaka bir yana bugün toparlanırken haddi basküle çıkayım dedim ohha ne gördüm 68,6 yok yahu olamaz dedim ama ben şok. indim tekrar çıktım 71.3 tüm moral yerle bir yine.

Ilk niye oyle gösterdi acaba? Pili mi degismeli acaba?

Tmm sende yarin baslaaa

Ilk niye oyle gösterdi acaba? Pili mi degismeli acaba?
inan bilmiyorum piller yeni ama günde 10 kere inip binince belki bitmiştir. hafif bindim belki de kendimi hafif hissettiğim için. hiç böyle yapmazdı. yeni bir baskül alma zamanım geldi diye düşünüyorum. araştırmadayım .

Sabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz

2.5 litre su
Bence menun daha dengeli olmali. Ac kaliyon obur ogunde fazla yiyon yada sekerli yiyorsun. Aksam mesela hem muhallebi hem karpuz. Sebze ve et yesen mesela acikmazsin.
Bu benim dusuncem
Sen uyku duzenini degistirsen zayiflarsin. Gece yatmiyorsun sabahta uyanmiyorsun bebisim

Stres yapma, o gördüğünü çok yakında yeniden goreceksin. Demedi deme..

hadi gel 50 kg ol boyuna çok yakışır mezun olma bence.
Ahh nerde Ceydosum tiroidden dolayı çok zor kilo veriyorum. 10kiloyu neredeyse 6ayda verdim ben 58-59 ları en son 2008de falan gördüm. Tanı konduktan sonrada hep 65-70 arasıydım. Şuan ki halimle bile nasıl mutluyum diyetisyenle daha 1 ay danışmanlık alacağım zaten diyet devam edecek mezun olsamda. Takıma zarar vermemek adına mezun olacağım öyle çok daha az stres olurum

yok yok valalhi en geç 3 te yatıp sabah 10 da kalkıyorum artık.
Stres yapma, o gördüğünü çok yakında yeniden goreceksin. Demedi deme..
ay ağzın bal yesin inşallah ya çok sıkıldım takılmış olmaktan diyetten sıkılmam.
Ekmeğin 100 Gr mı 234 kalori bunlar da 200 kalori civari ediyor bilmiyorum çok mu ?

Eki Görüntüle 2883875
karbonhidrat canım ne kadar az o kadar iyi
Ahh nerde Ceydosum tiroidden dolayı çok zor kilo veriyorum. 10kiloyu neredeyse 6ayda verdim ben 58-59 ları en son 2008de falan gördüm. Tanı konduktan sonrada hep 65-70 arasıydım. Şuan ki halimle bile nasıl mutluyum
hadi deneyelim ne olur bir 6 ayda kalanla uğraşırız.

aynı işte benimde 5 ay olmuş verdiğim 9,6 kg
CEYDOS 451688.3.202180,4060,0070,809,6010,8011,94%

ortaya karışık yoğurt olmasa keto olacaktı. ama tam keto menüde değil. sağlıklı menü diyelim.
Guzel
Sana degısık bulmak lazım. Hızlandrmak şaşırtmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…