- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Gözün aydın kaptanımTestim negatif
Alerji /astim karisimi yuzunden demek ki
Ben girdiğim gibi mezun olacağım inşallahEvet
Kesinlikle haklisin
@BlueSkyyyy ileMelegimkorusun korusun giriyor zaten listeye
Ah almak istedigim kisi cok ama aktif degiller? Ve bu durum takimi etkiliyor iste
hadi gel 50 kg ol boyuna çok yakışır mezun olma bence.Gözün aydın kaptanım
Ben girdiğim gibi mezun olacağım inşallah
Yeni bir gelenek oluşuyorGözün aydın kaptanım
Ben girdiğim gibi mezun olacağım inşallah
bende mi izne çıksam keramet izinde mi acaba bir gelirmişim ben 60 kg oy oy ne oyunlar ne eğlence olur ama ya. şaka bir yana bugün toparlanırken haddi basküle çıkayım dedim ohha ne gördüm 68,6 yok yahu olamaz dedim ama ben şok. indim tekrar çıktım 71.3 tüm moral yerle bir yine.Yeni bir gelenek oluşuyorizne cikan gelip mezun oluyor
Ilk niye oyle gösterdi acaba? Pili mi degismeli acaba?bende mi izne çıksam keramet izinde mi acaba bir gelirmişim ben 60 kg oy oy ne oyunlar ne eğlence olur ama ya. şaka bir yana bugün toparlanırken haddi basküle çıkayım dedim ohha ne gördüm 68,6 yok yahu olamaz dedim ama ben şok. indim tekrar çıktım 71.3 tüm moral yerle bir yine.
Tmm sende yarin baslaaaİyi akşamlar kızlar..
Çok yorgunum, eve yeni geldim, oğlumu yatağına yatırdım oturdum kalkamadım.. Annemle alışverişteydim, ordan anneme geçtim, oğlum da yanımda olmayınca iyice gezip dolandım bugün
Geçmişi de bitirdim, sohbete geldim
@Suzan Avci yarışa varım ama yarından itibarenbugün 20-30 bin yürümüşsünüzdür
@Lady Tenar geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim..
Arrietty_ daha iyi misin kaptanım? Profil resmin de çok tatlı
Neaaaa? 4 dilim miLusi 4 dilim ekmekte çok değil mi ?
inan bilmiyorum piller yeni ama günde 10 kere inip binince belki bitmiştir. hafif bindim belki de kendimi hafif hissettiğim için. hiç böyle yapmazdı. yeni bir baskül alma zamanım geldi diye düşünüyorum. araştırmadayım .Ilk niye oyle gösterdi acaba? Pili mi degismeli acaba?
Bence menun daha dengeli olmali. Ac kaliyon obur ogunde fazla yiyon yada sekerli yiyorsun. Aksam mesela hem muhallebi hem karpuz. Sebze ve et yesen mesela acikmazsin.Sabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz
2.5 litre su
Sen uyku duzenini degistirsen zayiflarsin. Gece yatmiyorsun sabahta uyanmiyorsun bebisim
Stres yapma, o gördüğünü çok yakında yeniden goreceksin. Demedi deme..bende mi izne çıksam keramet izinde mi acaba bir gelirmişim ben 60 kg oy oy ne oyunlar ne eğlence olur ama ya. şaka bir yana bugün toparlanırken haddi basküle çıkayım dedim ohha ne gördüm 68,6 yok yahu olamaz dedim ama ben şok. indim tekrar çıktım 71.3 tüm moral yerle bir yine.
Lusi 4 dilim ekmekte çok değil mi ?
Suzy wengel i me gore cokEkmeğin 100 Gr mı 234 kalori bunlar da 200 kalori civari ediyor bilmiyorum çok mu ?
Eki Görüntüle 2883875
Ahh nerde Ceydosum tiroidden dolayı çok zor kilo veriyorum. 10kiloyu neredeyse 6ayda verdimhadi gel 50 kg ol boyuna çok yakışır mezun olma bence.
yok yok valalhi en geç 3 te yatıp sabah 10 da kalkıyorum artık.Bence menun daha dengeli olmali. Ac kaliyon obur ogunde fazla yiyon yada sekerli yiyorsun. Aksam mesela hem muhallebi hem karpuz. Sebze ve et yesen mesela acikmazsin.
Bu benim dusuncem
Sen uyku duzenini degistirsen zayiflarsin. Gece yatmiyorsun sabahta uyanmiyorsun bebisim
ay ağzın bal yesin inşallah ya çok sıkıldım takılmış olmaktan diyetten sıkılmam.Stres yapma, o gördüğünü çok yakında yeniden goreceksin. Demedi deme..
karbonhidrat canım ne kadar az o kadar iyiEkmeğin 100 Gr mı 234 kalori bunlar da 200 kalori civari ediyor bilmiyorum çok mu ?
Eki Görüntüle 2883875
hadi deneyelim ne olur bir 6 ayda kalanla uğraşırız.Ahh nerde Ceydosum tiroidden dolayı çok zor kilo veriyorum. 10kiloyu neredeyse 6ayda verdimben 58-59 ları en son 2008de falan gördüm. Tanı konduktan sonrada hep 65-70 arasıydım. Şuan ki halimle bile nasıl mutluyum
aynı işte benimde 5 ay olmuş verdiğim 9,6 kgAhh nerde Ceydosum tiroidden dolayı çok zor kilo veriyorum. 10kiloyu neredeyse 6ayda verdimben 58-59 ları en son 2008de falan gördüm. Tanı konduktan sonrada hep 65-70 arasıydım. Şuan ki halimle bile nasıl mutluyum diyetisyenle daha 1 ay danışmanlık alacağım zaten diyet devam edecek mezun olsamda. Takıma zarar vermemek adına mezun olacağım öyle çok daha az stres olurum
| 45 | 168 | 8.3.2021 | 80,40 | 60,00 | 70,80 | 9,60 | 10,80 | 11,94% |
Guzelortaya karışık yoğurt olmasa keto olacaktı. ama tam keto menüde değil. sağlıklı menü diyelim.
Sana degısık bulmak lazım. Hızlandrmak şaşırtmak lazımbende mi izne çıksam keramet izinde mi acaba bir gelirmişim ben 60 kg oy oy ne oyunlar ne eğlence olur ama ya. şaka bir yana bugün toparlanırken haddi basküle çıkayım dedim ohha ne gördüm 68,6 yok yahu olamaz dedim ama ben şok. indim tekrar çıktım 71.3 tüm moral yerle bir yine.
feleğini şaşırtıcam ben bu kilonun. neye uğradığını anlamayacak. hele büyük kızımla bir buluşalım birlikte spor + diyet yapacağız. çok güzel oluyor onunla.Guzel
Sana degısık bulmak lazım. Hızlandrmak şaşırtmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?