4 ay sonrasi artik cözdüm vucudumu. Agir, yagli sekerli ve yumurta beni perisan ediyorBana bile agir. Yarim porsiyon zor yiyorum
Diyetisyenim 3 saatte bir yemek çok hızlandırır diyordu. Ama 3 saat bir dakika aşmayacak diye de altını çizmişti.4 saatte bir beslenmeye başlayacağım canım.birde öyle deneyeceğim
Ben bir gun sonrasi soguk patlicani ekmekle yemegi severdimPatlicani ekmekle yemegi cok sverimafiyet olsun canim
3 -4 saat arası bu başlayacağım diyetim 3 saatten önce olmayacak 4 saati geçmeyecek açlık hali. listemi de temize çektim. el yazısı ile yazmıştı diyetisyen. öğle ve akşam yer değiştirilebilir. akşam yemeği salçasız domates konservesi ile pişirilecek yağı ve himalaya tuzu sonradan ilave edilecek şekilde pişecek.Diyetisyenim 3 saatte bir yemek çok hızlandırır diyordu. Ama 3 saat bir dakika aşmayacak diye de altını çizmişti.
Gebertirim seniBen simdi ne yapicam zararli cay icicem
Ben bir gun sonrasi soguk patlicani ekmekle yemegi severdim
Aciktim…Ilk evlendigimiz zmanlar esim patlican sevmezdi ,simdide kendi der patlican istiyorsan yapsana diye
Maden suyu icAciktim…
Bebegim igne ilac kullanıyorum zarari olmasin diye içmedim ya şiştim kizGebertirim seni
Yağmur yapmazsa çalışırım. Bugün çok yağdıBu adimi ben saat 12.00 yapmis oluyorumtabi 2 gundur cope gitti bu
Yarin 15bin yapmaya calisabilirmisin?
Patlican hastasıyım ben de her halini cok seviyorum amaa kızarıp ta etle bulusursa abooooIlk evlendigimiz zmanlar esim patlican sevmezdi ,simdide kendi der patlican istiyorsan yapsana diye
Cay iciyorum koca bi caydanlikMaden suyu ic
Icme o caylari. Zonguldaga zorla getirtecen beni haaBebegim igne ilac kullanıyorum zarari olmasin diye içmedim ya şiştim kiz
Canim aksam 2 saate yakın yürüyebildim sadece o yuzden bugun pek yok 12 bin kadar yarina artikAdimin kac kizaysunayy
çok geçmiş olsun çabucak ayaklanırsınız inşallahCocuk okuldan getirdi herhalde canım, sinifta bor coculta rs virusu var yazmisti ogretmeni dikkat edin diye. O gun benim kucuk hafif hastalandi gibi oldu azicik yatti falan.
2 gun sonra esimle biz dokuluyoruz
Cocuklar maasallah iyiler ama.
Hayir bir de pazar popo bacak çalışmıştım, onu agrisi ile bir birlesti sorma halimi, otursam da yatsam da aciyor kıymetlim
Patlican hastasıyım ben de her halini cok seviyorum amaa kızarıp ta etle bulusursa aboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?