Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel bir gün olmuş
Afiyet olsunYarım dilim baklavaya rağmen iyi tek öğün olmuş zaten
Sabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz

2.5 litre su
Afiyet olsun canım Karpuz diyeti gibi birşey mi yapıyorsun çok fazla karpuz bir de kaç dilim karpuzlar ? 3 diilim ekmek çok geldi, muhallebi olmamış canım yaa. Çok az yemişsin gibi ama bana göre sağlıksız olmuş canım
Afiyet olsun Ceydoş Gene ne diyeti yapıyorsun hergün yumurta puding sanki , birgün deneyeceğim onu tarifi kaydettim
Çok güzel canım
Afiyet olsun canımÇok fazla karbonhidrat olmuş sanki sabah ekmek, öğlen pilav, akşam hem çorba hem ekmek. Öğlen pilav yemeseydin ya da onu yediysen akşam çorba olmasaydı
Afiyet olsun canım ama senin kiloya 4dilim ekmek fazla gibi
Güzel bir gün olmuş
Menü güzel ama Suyu biraz daha artırsan çok iyi olur yaz da geldiği için vücudun ihtiyacı da arttı hem

Afiyet olsun Ceydoş Gene ne diyeti yapıyorsun hergün yumurta puding sanki , birgün deneyeceğim onu tarifi kaydettim
vallahi çok güzel bir lezzet ben fanatik oldum diyebilirim. keto bir tarif Arrietty_ sağ olsun gene buldu bana uyan bir tarif utanmasam her öğün yapacağım.

hadi deneyelim ne olur bir 6 ayda kalanla uğraşırız

aynı işte benimde 5 ay olmuş verdiğim 9,6 kg
CEYDOS 451688.3.202180,4060,0070,809,6010,8011,94%
Ahh bende çok istiyorum 52-53 olmak şimdi izine gidinceye kadar devam edeceğim zaten ordan dönünce kışın o kilolar için uğraşırım inşallah. Kendime söz vermiştim yılbaşında 71kiloydum Doğum günümde Ağustos’ta 58 olacağım diye inşallah o hedefim tutacak

vallahi çok güzel bir lezzet ben fanatik oldum diyebilirim. keto bir tarif Arrietty_ sağ olsun gene buldu bana uyan bir tarif utanmasam her öğün yapacağım.
Ben yumurta orucu sonrasi yemedim tekrar. Hatta daha 3gun önce yine ekledim yumurtayi günlük beslenmeme
Ama bugun Yarim yumurta anca yedim

Ben yumurta orucu sonrasi yemedim tekrar. Hatta daha 3gun önce yine ekledim yumurtayi günlük beslenmeme
Ben yumurtayı çok seviyorum yaa yaz kış demeden hergün sabah yerim ama değişiklik olsun diye arada yulaf lapası yapıyorum

yumurtasız gün düşünemiyorum. yolculuk faslını tamamına erdirebilirsem (ki herkes isyanlarda artık erdirmeliyim) 2015 yılında yaptığım cambridge diyetinin 3. aşama listesini yapacağım. onda sabah 5 yumurtaya kadar izin var. şöyle haşlanmış iki yada 5 yumurta 2 sinin tamamı 3 ünün sadece beyazı şeklinde. yüne çok mutlu olacağım.

Menü ve spor dengeli , afiyet olsun

Kaç kalori bu menü yememişsin ki bir şey
Sabah: karpuz, yarım kase yoğurt
Öğle: karpuz, 1 dilim kaşar , 3 dilim ekmek , sucuklu yumurta
Akşam: çocuklardan arta kalan sakız muhallebi , ve karpuz

2.5 litre su
Miktarlar net olsaymış daha iyi yorum yapılabilir. Sucuklu yumurta kaç yumurtadan kaç dilim sucuk vs gibi arta kalan sakızlı muhallebi zihnimde canlanmıyor

Çok az değil mi minnoşum kilonun takılma nedeni metabolizmayı yavaşlatır olman olabilir mi ?
Dengeli gibi duruyor ama saatler yazılsa daha güzel yorum yazılabilir .
Günün menüsü seni seçtim çok güzel dengeli diyete uygun
Bir tabakta kaç kaşık var?
Menemen ne kadar

Kilona göre çok az kalori almışsın geçiştirmişsin gibi sanki

Evet kuzum. Gunde 6 defa yemeliyim ama aksam hic istahim yoktu. Oyle bisey yedim iste

Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş bence
Bende severim de, circir yapti en son
Yaa herseyini fazlası zarar
5yumurta yumurtayı severim de ama senin kadar değil sanırım.

4 saatte bir beslenmeye başlayacağım canım.birde öyle deneyeceğim

Genel olarak bir kaç yorumda bulunmak istiyorum.

Birincisi; Menülerde miktarlar daha net ifade edilmeli, yediklerimiz daha anlaşılır olsun ki yorum yapmamız kolaylaşsın. Yenilen şeyi yazmak alınan kalori adına maalesef pek bir şey ifade etmiyor. Bu nedenle sağlıklı yorumlar yapılabileceğini düşünmüyorum.

İkincisi az yemek öz yemek makbul gibi bir algı var sanırım. Buna maalesef katılmıyorum.
Çoğu kişinin aldığı kalori 1000 in altında. Bunun anlamı kilo vermen durur ve diyeti bırakıp normal yaşama dönmeye çalıştığın an verdiğin kiloları büyük bir hızla geri alırsın.

Hiç birimiz diyetisyen değiliz deneye yanıla birlikte omuz omuza bu sayfaya gönül vererek önce kendimizi sonra birbirimizi motive etmek incelmek daha sağlıklı olmak için burdayız.
Nacizane bunları yazmak istedim, hepiciğinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Hem ekmek hem tarhana fazla karbo olabilir aksam icin canim agir gelmesiyse afiyet olsn
Patlicani ekmekle yemegi cok sverim afiyet olsun canim
Porsiyonlar normalse menu olarak guzel bence :)
Afiyet olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…