Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim gözümden kaçmış bence dilara olsun...........

dilaracıgım başaracaksın ben sana inanıyorum.evde et pişiyorsa yiyebilirsin onun eksikliğide kötü.yaglılardan uzak dur.karnabaharı fırınada verebilirsin.yogurtla nefis olur

senin üyeliğini takıma sordum ama kimselerden yanıt gelmedi henüz.sen sabahtan gel kg bildir sonuç belli olunca eklemesini yaparım ben

**4.takım 236. ETAP **

mersa(79.5/
PrensesPeri(80,8/
tugba8424(100.5
zeynepece2009 (77,6/
suleoz(66,1/
BLUEmoon2009(66,8/
duyguyildiray( 79,2
alda(79,2/

4.Takim ortalaması:

zaten en büyük destekçim sizsiniz bir de erkek arkadaşım başka kimseden destek yok çünkü kimseye yorum yapma izni vermiyorum gözlerine sokmuyorum diyet yapıyorum diye sora boş boş laflar oluyo canım sıkılıyor
ben hepp burdaym ztn sabahtaa erkenden kalkıp kilomu bildirip kahvaltımı yapcm ve düzenli diyetli hayatıma başlıcam

simdi 19.00 da b-fit te oryantal seansı var ona gidicemmm öpüyorum herkesiii

Biz de seni seviyoruz canımın içi:) Okuduklarım çok mutlu etti beni,inşallah daha güzel ve mutlu hissettiğin günlerin olacak, sen sandığından da güçlü bir kadınsın bence...

Duygu senin için kaç rekat namaz kıldım hatırlamıyorum, aklım, kulağım senden gelecek haberde, lütfen yaz bize, uyku girmez gözüme Ah yalvaranın sesini duyan Allah'ım, sen Duygu kulunun kucağını doldur, hayırlı evlat nasip et Yarabbimmmm.Amin.

Dilara yapar bu işi, çok akıllı bir kız ama belki daha fazla yönlendirme ona faydalı olabilir, zira çok çaba gösteriyor, bence bizimle olmalı...

Evet evet:=)

**4.takım 236. ETAP **

mersa(79.5/
PrensesPeri(80,8/
tugba8424(100.5
zeynepece2009 (77,6/
suleoz(66,1/
BLUEmoon2009(66,8/
duyguyildiray( 79,2
alda(79,2/

4.Takim ortalaması:

Kızlar dolgusu düşen bir dişimi güzelleşme kampı sırasında taktırayım istedim, dişçi yanında duran ve aslında hiç ağrımayan dişimde de çürük başladığını söyleyip kanal tedavisi yaptı pazartesi günü, ağrımayan diş ağrımaya başladı yüzüm bi şişti şişti ki ayın ondördü gibi maşallah:) Neyse bugün daha iyiyim de enteresanlık önceki hafta Umuş hastaydı zayıfladım bu hafta da dişim yüzünden sırf çorba içtim, bende yine iyi haberler var yarın, mersacığımın ortalamasına katacağım hehehe 2 kişilik zayıflamış olacağım yani:)

kızlar ben geldim ama kimsecikler yokk
bugun hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç: 8507 çıktı
doktor 6.haftanın içindesin dedi..
artık kısmetse keseyi görüp kalp atışlarını duymakta..

hepinize binlerce kez tşk ederim..bütün iyi dilekleriniz ve temmennileriniz için..
artık sizi ziyarete gelirim
alda abla allah razı olsun sendende bnm için yaptıklarına çok çok saol eksik olma..
hepiniziiiiii

bende diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum hep dalga geçilip alay konusu olan kişi ben oluyorum...en başta eşim bile bana inanıp destek olmuyor........

bebeğim gözün aydın hatırlıyomusun sana günüm geçtiğinde benimde demiştin ve sana hamil olabilirsin demiştim ihtimal bile vermemiştin bak mevlam nelere kadir ol dedi oldu........inşallah sağa salim kucağına almayı da nasip eder rabbim......

nerde bu menüler nerde paylaşım saatlerdir burda bekliyom hani benim kuzularım gelin artık özletmeyin kendinizi bakem...
zeyno ,tubiş,şule ,alda abla mersa abla...hanisiniz yaaaaa olmuyo iyice koptuk birbirimizden.........

İnanmıyorum:))))))))))))))))))))))dur geliyorum şimdi:)

Son düzenleme:

Duyguuuuuu,inan ağlıyorum şimdi...Ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsin, kendi haberimi aldığım gün geldi aklıma,Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, duamdan hiç eksik olmayacaksın.Darısı Tuğbacığımın başına, inşallah o da güzel haberleri alacak.Ve tabii diğer tüm bekleyenlere bu sevinci tattırsın Allah'ım..
Çok sevindim Kızım,kendine çok dikkat et, yediğine içtiğine istirahatine çok çok dikkat et.Soracağın birşey olursa istediğin zaman yaz,ara. Allah yardımcın olacak güzel anne..Son mesajımda "yakında panda olacaksın zaten "demiştim içime doğmuş demek, sıra Tubacığım da hayırlısıyla...
seni seviyorum güzel anne..

öncelikle merhaba kızlar ben geldim 2 gündür yoktum dün benim velimde ziyareteydik ondan önceki gün alışverişte bu gün de eşimin velisindeydim.kendimi biraz pcden uzaklaştırmak istedim o kadar psikopata bağladım ki herşeyi unuttum sürekli gebelikle ilgili şeylere bakıyorum psikolojim bozuldu inanmayacaksınız bile hamile olursam nasıl sevinceğimi bile düşündüm ondan biraz girmeyim zaman çabuk geçsin dedim kulübede giremedim diyetime de dikkat etmedim duygu hamileymiş onun haberini verdi zeynep çok duygulandım burda okurkende ağladım allahım bana da nasip etsin bugün okulda aynı adet ağrısı gibi sancı girdi bugün yarın adet olma günüm ondan çok korktum hep ağladım çok bunalımdaydım bugün ama olmadım adet şimdi sancımda kalmadı rabbim herşeyin hayırısını versin bu ay kendimi o kadar yakın hissettim ki hamile olmaya bu duyguyu anlatamam kimseye. eşim ve arkadaşlarım şimdiden telkinde bulunuyorlar adet olursam üzülmeyeyim diye. ama elimde değil eğer pazartesine kadar adetim gelmezse pazartesi gideceğim doktora ve o güne kadar benden bişey beklemeyim diyete konsantire olamıyorum .duygunun baya bi günü geçmiş heralde benim adetim günü yeni geldi pazartesi 4, gün geçmiş olcak belli olur heralde kanda bu .yazım çok dağınık oldu ama bende böyle darma dağın oldum herkese iyi geceler

duygu bu nasıl oldu hiç fark etmedin mi sen baya günün geçmiş üsütnden bende çok sevindim ağlıyorum bunu ancak yaşayan anlar

canım seninki yumurtlama takibi olduğu için regl gününde bile belli olur testte.......inşallah hayırlı sonuçlar olur meleğim....

nerde bu menüler nerde paylaşım saatlerdir burda bekliyom hani benim kuzularım gelin artık özletmeyin kendinizi bakem...
zeyno ,tubiş,şule ,alda abla mersa abla...hanisiniz yaaaaa olmuyo iyice koptuk birbirimizden.........

Kızcem bende menü yok o nedenle paylaşamıyorum,Pazartesi'den beri dişim apseli olduğu için sadece mercimek ve yayla çorbası içiyorum bir de meyve püresi yapıyorum rondoda, tüm gün yediğim bu, birşey çiğneyemiyorum çünkü,o nedenle yazmadım menülerimi.
Dişime rağmen günde 1 saat yürüdüm,20 dakika kondüsyon bisikletine bindim ve yarım saat kadar da dans ettim:)Suyu 2 litrenin altına düşürmedim.
Ağrıkesici ve antibiyotikler ne yaptı yarın göreceğiz ama ben doğal olarak bayağı verdim yine...
cumartesi dişçideyim, sorun çözülecektir yeniden menü sistemine dönerim:)

2 gündür eve yardımcı alma isteğim üzerine gelenlerle görüşüyorum, biri ütü bilmem ben diyor, diğeri dolap içi temizlemem, hele biri öğleden sonra 15.00 te dizim başlar o saatte iş yapmam, sonra bititiririm dedi, tabi oldu hatta ben sana türk kahvesi de yapayım izlerken dedim bön bön bakıyor, bence bu kadınlar da zayıflattı beni:))

Canımcım kimse senin kusuruna bakmaz, senin durumun bambaşka,düşünme bunları.
Girme internete, ben de beklerken kuş kanadını çırptı acaba hamile miyim diye düşünmeye başlamıştım, sürekli vücudumu dinliyordum , malum marka gebelik testinden hergün yaptığım için neredeyse katkılarımdan dolayı çeyrek altın göndereceklerdi bana, bi de takıntı yaptım diye eşim söylendiği için gizli gizli yapıyordum, seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Girme o sitelere,başka ilgilenecek birşeyler bul, kusana kadar sinemaya git film izle, görmediğin arkadaşlarını ara planla onlarla buluş ama azıcık uzaklaş.
Yarın cuma, duaların kabulünün zamanı yok ama hayırlı gün, çok dua edeceğim de sana da..Hakkında hayırlısı olsun,kucağın tez zamanda dolsun inşallah..
Ama bu bunalım mualla havasından kurtulman lazım, sen elinden geleni yapıyorsun gerisi tevekküle girer, soluklan ve Allah'tan hayırlısını dileyip vücuduna ve beynine bu kadar yüklenme..Demesi kolay yapması zor ama olayın odağı sensin ve çok iyi bakmalısın kendine.
İnşallah güzel olacak canım, Allah duysun sesimizi....

çalışan kadın olmak da zor evini bir yabancıya emanet etmek....allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…