benim gözümden kaçmış bence dilara olsun...........ben birazdan çıkarım canlarım.hepinizi kocaman öpüyorum.yarın tartı günü.internetim öğleden sonra çekmeyebiliyor.herkes en geç 11 e kadar bildirim yapsıın lütfen
dilarayı da sordum kimse yorum yapmadı.dilarayı listeye alıyormuyuz ?
dilaracıgım başaracaksın ben sana inanıyorum.evde et pişiyorsa yiyebilirsin onun eksikliğide kötü.yaglılardan uzak dur.karnabaharı fırınada verebilirsin.yogurtla nefis olur
senin üyeliğini takıma sordum ama kimselerden yanıt gelmedi henüz.sen sabahtan gel kg bildir sonuç belli olunca eklemesini yaparım ben
Biz de seni seviyoruz canımın içi:) Okuduklarım çok mutlu etti beni,inşallah daha güzel ve mutlu hissettiğin günlerin olacak, sen sandığından da güçlü bir kadınsın bence...iyi geceler kızlar bu gün kendimi çok iyi hissediyorum düzelen bişeylermi var yookkk,ama neden bilmiyorum kendimi güçlü ve mutlu hissediyorum.yediklerimi yazim diycemde menü yokki acıktıkça azcık bişeyler yedim .bir tek akşam menüsünü yazabilecem ondada kaçırdım sanırım.
akşam:tavuk sote ,3-4 kaşık pırasa biraz ekmek.
ara:benim büyük kızım aynen benim gibi tatlıyı çok seviyor akşam puding ve bisküitli pasta yaptı ondanda 1 dilim yedim.baya baya 1 dilim yedim yaniiii
kızlar sizi dinledim ve bu gün kendime vakit ayırdım spor yapim biraz dedim.öğleden sonra tarçını aldım ve çıktım kulaklıklarımı taktım şarkı dinledim yağmura yakalandım ıslandım sonra sitenin önündeki kamelyaya oturup denizi seyrettim dalgalar bana terapi gibi geldi.sonra yağmur durdu ve biz tarçınla tekrar dolaştık.tarçın yolda gördüğü erkek köpeklere kur yaptı çok şekerdi yaaaainanılmaz bir enerjiyle eve döndüm .
bir kaç gündür netten film izliyorum o da bana çok iyi geliyor kızlar seyretmediyseniz özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı ya sonrayı seyrettim harikaydı çok güldüm bence izleyin.kulağıma kulaklıkları taktım sinema salonunda gibi kahkaha attıkça benim kütük (kocam oluyor kendisi) bana tuhaf tuhaf bakıyordu,heralde kafayı yediğimi düşündü ama benim keyfimi kaçıramadı.neyse kızlar sabah görüşmek üzere sizleri seviyorummmmm
Duygu senin için kaç rekat namaz kıldım hatırlamıyorum, aklım, kulağım senden gelecek haberde, lütfen yaz bize, uyku girmez gözümekızlar biliyorum bu hafta yanınızda olamadım sizleri çok özledim ama ben size bi süprizle geldim sanırım..eğer bi aksilik çıkmassa insallah size bi resim göstermek istiyorum biliyorum hepiniz bnm kadar sevineceksiniz..ölee şaşkınımki daha öğreneli 1 saat olmadı ama ağlamaktan şimdi sizlele paylaşabiliyorum komşudan yazıyorum bu akşama alıcam bilgisayarımı ozmn uzun uzun anlatırım ama sizinle paylaşmadan içim rahat etmedi..bakın bakalım ne var orada =)
Eki Görüntüle 311565
dua edin canlarım nolur öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidicem nolur bi aksilik olmasın..bu teste güvenerek sizleride heyecanlandırıyorum ama dua edin aksi olmadın emi?sizleri seviyorum hepinizi ayrı ayrı hep yanınızdayım..
günaydın canlarım
dilara hakkında takımca bir karara varmalıyız bugun.yarın ona göre listeye alma kararı vermeliyiz.daha sonra kaderi diğer takımların elinde..evet 4. takım dilara takımda kalsın mı gitsin mi
dilara sana bir liste yapacagım o listeye göre beslenebilirmisin?hem sağlıgın hem diyetin için çok önemli bir konu bu
Evet evet:=)ben birazdan çıkarım canlarım.hepinizi kocaman öpüyorum.yarın tartı günü.internetim öğleden sonra çekmeyebiliyor.herkes en geç 11 e kadar bildirim yapsıın lütfen
dilarayı da sordum kimse yorum yapmadı.dilarayı listeye alıyormuyuz ?
**4.takım 236. ETAP **
mersa(79.5/
PrensesPeri(80,8/
tugba8424(100.5
zeynepece2009 (77,6/
suleoz(66,1/
BLUEmoon2009(66,8/
duyguyildiray( 79,2
alda(79,2/
4.Takim ortalaması:
bende diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum hep dalga geçilip alay konusu olan kişi ben oluyorum...en başta eşim bile bana inanıp destek olmuyor........zaten en büyük destekçim sizsiniz bir de erkek arkadaşım başka kimseden destek yok çünkü kimseye yorum yapma izni vermiyorum gözlerine sokmuyorum diyet yapıyorum diye sora boş boş laflar oluyo canım sıkılıyor
ben hepp burdaym ztn sabahtaa erkenden kalkıp kilomu bildirip kahvaltımı yapcm ve düzenli diyetli hayatıma başlıcam
simdi 19.00 da b-fit te oryantal seansı var ona gidicemmm öpüyorum herkesiii
bebeğim gözün aydın hatırlıyomusun sana günüm geçtiğinde benimde demiştin ve sana hamil olabilirsin demiştim ihtimal bile vermemiştin bak mevlam nelere kadir ol dedi oldu........inşallah sağa salim kucağına almayı da nasip eder rabbim......kızlar ben geldim ama kimsecikler yokk
bugun hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç: 8507 çıktı
doktor 6.haftanın içindesin dedi..
artık kısmetse keseyi görüp kalp atışlarını duymakta..
hepinize binlerce kez tşk ederim..bütün iyi dilekleriniz ve temmennileriniz için..
artık sizi ziyarete gelirim
alda abla allah razı olsun sendende bnm için yaptıklarına çok çok saol eksik olma..
hepiniziiiiii
kızlar ben geldim ama kimsecikler yokk
hepinize binlerce kez tşk ederim..bütün iyi dilekleriniz ve temmennileriniz için..
alda abla allah razı olsun sendende bnm için yaptıklarına çok çok saol eksik olma..
hepiniziiiiii
hepiniziiiiii
hepiniziiiiii
canım seninki yumurtlama takibi olduğu için regl gününde bile belli olur testte.......inşallah hayırlı sonuçlar olur meleğim....öncelikle merhaba kızlar ben geldim 2 gündür yoktum dün benim velimde ziyareteydik ondan önceki gün alışverişte bu gün de eşimin velisindeydim.kendimi biraz pcden uzaklaştırmak istedim o kadar psikopata bağladım ki herşeyi unuttum sürekli gebelikle ilgili şeylere bakıyorum psikolojim bozuldu inanmayacaksınız bile hamile olursam nasıl sevinceğimi bile düşündüm ondan biraz girmeyim zaman çabuk geçsin dedim kulübede giremedim diyetime de dikkat etmedim duygu hamileymiş onun haberini verdi zeynep çok duygulandım burda okurkende ağladım allahım bana da nasip etsin bugün okulda aynı adet ağrısı gibi sancı girdi bugün yarın adet olma günüm ondan çok korktum hep ağladım çok bunalımdaydım bugün ama olmadım adet şimdi sancımda kalmadı rabbim herşeyin hayırısını versin bu ay kendimi o kadar yakın hissettim ki hamile olmaya bu duyguyu anlatamam kimseye. eşim ve arkadaşlarım şimdiden telkinde bulunuyorlar adet olursam üzülmeyeyim diye. ama elimde değil eğer pazartesine kadar adetim gelmezse pazartesi gideceğim doktora ve o güne kadar benden bişey beklemeyim diyete konsantire olamıyorum .duygunun baya bi günü geçmiş heralde benim adetim günü yeni geldi pazartesi 4, gün geçmiş olcak belli olur heralde kanda bu .yazım çok dağınık oldu ama bende böyle darma dağın oldum herkese iyi geceler
nerde bu menüler nerde paylaşım saatlerdir burda bekliyom hani benim kuzularım gelin artık özletmeyin kendinizi bakem...
zeyno ,tubiş,şule ,alda abla mersa abla...hanisiniz yaaaaa olmuyo iyice koptuk birbirimizden.........
öncelikle merhaba kızlar ben geldim 2 gündür yoktum dün benim velimde ziyareteydik ondan önceki gün alışverişte bu gün de eşimin velisindeydim.kendimi biraz pcden uzaklaştırmak istedim o kadar psikopata bağladım ki herşeyi unuttum sürekli gebelikle ilgili şeylere bakıyorum psikolojim bozuldu inanmayacaksınız bile hamile olursam nasıl sevinceğimi bile düşündüm ondan biraz girmeyim zaman çabuk geçsin dedikabulünün zamanı yok ama hayırlı gün,m kulübede giremedim diyetime de dikkat etmedim duygu hamileymiş onun haberini verdi zeynep çok duygulandım burda okurkende ağladım allahım bana da nasip etsin bugün okulda aynı adet ağrısı gibi sancı girdi bugün yarın adet olma günüm ondan çok korktum hep ağladım çok bunalımdaydım bugün ama olmadım adet şimdi sancımda kalmadı rabbim herşeyin hayırısını versin bu ay kendimi o kadar yakın hissettim ki hamile olmaya bu duyguyu anlatamam kimseye. eşim ve arkadaşlarım şimdiden telkinde bulunuyorlar adet olursam üzülmeyeyim diye. ama elimde değil eğer pazartesine kadar adetim gelmezse pazartesi gideceğim doktora ve o güne kadar benden bişey beklemeyim diyete konsantire olamıyorum .duygunun baya bi günü geçmiş heralde benim adetim günü yeni geldi pazartesi 4, gün geçmiş olcak belli olur heralde kanda bu .yazım çok dağınık oldu ama bende böyle darma dağın oldum herkese iyi geceler
çalışan kadın olmak da zor evini bir yabancıya emanet etmek....allah yardımcın olsun....Kızcem bende menü yok o nedenle paylaşamıyorum,Pazartesi'den beri dişim apseli olduğu için sadece mercimek ve yayla çorbası içiyorum bir de meyve püresi yapıyorum rondoda, tüm gün yediğim bu, birşey çiğneyemiyorum çünkü,o nedenle yazmadım menülerimi.
Dişime rağmen günde 1 saat yürüdüm,20 dakika kondüsyon bisikletine bindim ve yarım saat kadar da dans ettim:)Suyu 2 litrenin altına düşürmedim.
Ağrıkesici ve antibiyotikler ne yaptı yarın göreceğiz ama ben doğal olarak bayağı verdim yine...
cumartesi dişçideyim, sorun çözülecektir yeniden menü sistemine dönerim:)
2 gündür eve yardımcı alma isteğim üzerine gelenlerle görüşüyorum, biri ütü bilmem ben diyor, diğeri dolap içi temizlemem, hele biri öğleden sonra 15.00 te dizim başlar o saatte iş yapmam, sonra bititiririm dedi, tabi oldu hatta ben sana türk kahvesi de yapayım izlerken dedim bön bön bakıyor, bence bu kadınlar da zayıflattı beni:))
canım seninki yumurtlama takibi olduğu için regl gününde bile belli olur testte.......inşallah hayırlı sonuçlar olur meleğim....
ne yapayım yarın gideyim yaptırayım mı ne dersin çıkar mı annem ısrarla erken yaptırma diyor
günün tam olarak ne zaman bebeğim tam gününde yaptır en erken bence............anne sözü dinlemek her zaman iiidir...ne yapayım yarın gideyim yaptırayım mı ne dersin çıkar mı annem ısrarla erken yaptırma diyor
günün tam olarak ne zaman bebeğim tam gününde yaptır en erken bence............anne sözü dinlemek her zaman iiidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?