Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın 23 aralık yani ama ben ilaçla olduğumda hep iki gün önce oluyorum aslında 21 de olabilir ama biz 23 baz alalım
o zaman büyük ihtimalle belli olur canım hadi hayırlısı ...yumurtlama takibinde öle oluyo çünkü...
peki bişey sorucam nacizane...hiç lekelenme tarzında bi kanaman oldumu canım...yada en ufak bi gebelik belirtisi...

lekelenme falan değil arada herzaman ki akıntı oluyor gebelik belirtisi derken ya ben psikolojik olarak etkileniyorum ama kasık ağrım oldu bir haftadır var belli zaman aralıklarında geliyor gidiyor bugün çok sancım oldu ben dedim oldum olcam olmadı

yarın 23 aralık yani ama ben ilaçla olduğumda hep iki gün önce oluyorum aslında 21 de olabilir ama biz 23 baz alalım

Canım normal testlerde bu sürelerde sonuç çıkmaz.
Beta HCG için de adet günün de bakılabiliyor.
Ben 9 Mart'ta mens olacakken o gün baktırmıştım kanda,çıkmıştı ama annen gibi abla tavsiyesi 23 ü baz alacaksak ve ilaçlar da söz konusu olduğu için pazartesi baktır tabii bence. Sabırsızlanıyor insan biliyorum ama en garantisi 1-2 gün sonrası.
Ben sana da bi el atayım duyguya sorduğum gibi:) Yaşın, ne kadardır evli olduğun, hiç hamilelik yaşayıp yaşamadığını yaz bana da bizim evdeki tüp bebekçiye bi sorayım:) İnşallah sebep oluruz düşünce enerjisiyle:)

ben abla 02,08,2008 de evlendim yaşım 27 di ve hiç korunmadım pcolu olduğumu bildiğim için ama hiç olmadı evdeki tüp bebekçi derken abla o kim

inşallah olmazsın canım..fazla düşünme bunlarıı

alda abla sen ne şekersin yaa yirim senii..sizin evde tüp bebekçi var dimekkk...
ama herkesin sorunlarına koşuyosun ya bayılıyorum buna ablalığın hakkını veriyorsun.......

ben abla 02,08,2008 de evlendim yaşım 27 di ve hiç korunmadım pcolu olduğumu bildiğim için ama hiç olmadı evdeki tüp bebekçi derken abla o kim

Canımcım erkek kardeşim çocuk hekimi eşi de kadın doğumcu, tüp bebek eğitimi aldı yurtdışında, gerçi başka bir kentte görevliler şimdi ama bizde misafirler 1 hafta 10 gündür,ona soracağım ne düşündüğünü vs. Dedim ya bakarsın düşünce enerjisiyle olumlu mesajlar göndeririz evrene, beiş olarak gelir bize:)
Bana 5 dakika müsade, konuşup geleceğim...

alda abla çok iyisin beklemez olurmuyum sabaha kadar bekleirm seni canım benim

alda abla çok iyisin beklemez olurmuyum sabaha kadar bekleirm seni canım benim

Canım, tedavin nasıl sürüyor?
Doktor klomen gibi bir yumurtlamayı tetikleyici ilaç verdi mi?
Herhangi bir ilacı sürekli kullanıyor musun yumurtlamak için?
Ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsun, ne sıklıkla görüyor seni?

yumurta takibindeyim ilk ayım senopen gibi bir ilaç aldım klomenin bi değişiğiymiş ilk ayım bu tedavide en düşük dozu verdiler iki yumurtam oluştu ikiside çatladı sağda ve solda hayırlı haberleri bekliyoruz

sıklık olarak ben yazdan önce başlamıştım malum öğretmen olunca araya tatil girdi eşimde bi sorun yok rahim filmim temiz çıktı hormon tahlilerimde bi sorun yok önceleri prolaktin yüksek çıkmıştı sonra kendiliğinden düştü bu arada insilün direncim yüksek sürekli kullandığım hap glukofaj sabah akşam bir

canım bende gonaphene le gibe kalmıştım....inşallah hayırlı haberler gelir......

aynı benim gibisin bende kullandım glucophage ı ama günde 1 ve 11 kilo verdim ben......

hadi ya peki o neden oluyormuş canım
anamın kızı olduğum için bebeğim......

İnşallah canım.
Diyor ki;
PCO lu hastada ilk yaptığımız klomen türevi ilaçlarla adetin 2. günü yumurtlamayı tetiklemek ardından da sıklıkla takip edip çatlayıp çatlamadığını kontrol etmektir.Çatlama döneminde ilişki önerisinde bulunuruz.(Sana bu detayla ilgili bazı özel önerilerini de özel mesajdan yazarım canım)
Klomen türevi ilaçların kullanımına başlamasından itibaren o aydan başlamak üzere 3 evre hastanın şansı vardır ama 3 evreden fazla kullandırmayıp başka bir tedavi yönetmi belirleriz,çünkü fazla sayıda oluşan yumurtaların çatlamaması büyük risktir, sıkı takip gerektirir ama 3 evre yeterlidir.
Bu ay olmasa bile 2 ay daha şansı var çünkü hastaların normal şartlarda ancak %30 u direnç gösterir bu duruma.
Ama pco lu kadının mutlaka zayıflaması lazım ki en az kilosunun %10 nunu vermelidir.Pco nun şeker eğilimini ortaya çıkarması nedeni ile doktoruna bu konuda da bir ilaç vermesi konusunda fikir sormasını öneriyorum.

Test için beklenen adet gününden bir gün sonrası denenebilir düşük değerle de olsa ancak kanda çıkabilir.
Ola ki bu ay olmadı soğan suyu kürü denenebilir, adet olduğunda yeniden klomen türevi tedavisi başlatılabilir ve mutlaka kilo kaybına gidilmelidir.

Yerleşme kanaması her kadında olmaz, adet günü belirtiler için erken olamkla beraber hastaların farkettiği en erken belirti sürekli uyku hali ve kasıkta batma tarzında ağrıdır.

Üzülür ve çok kafaya takarsa, bedenini kitler, beyin bu işte rahim kadar önemlidir ve psikolojik olarak iyi durumda olması gerekli.

Canım söylediği herşeyi söyledi harf harf yazdım aklına takılan birşey olursa, az daha buralardayız, sor lütfen....

canım insülin dengesi için önerdiği ilaç glucophage 'mış ve çok düzenli alınması gerektiğini söylüyor.

Son bişey; hastalarımdan vücut ağırlığının %10 ve üzerinde kilo kaybedenlerden hamile kalmayan birkaç çift oldu onlarda da rahim anomalisi vardı diyor.

çok saol abla anladığım kadarıyla eğer olmazsa ben bu yumurta takibini en fazla iki ay dahamı yaptırabilirmişim ondan sonra başka ne gibi bi tedavi öneriyor aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptırmak mantıklımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…