Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben aslında yüzde on kadar verdim ben ağustos ayından itibaren 12,5 kilo verdim bide insülin direnci için glucophage ilacı kullanıyorum önce okadar önemli olduğunu bilmiyordum fazla düzenli kullanmadım ama önemi öğrenince 6 aydır düzenli kulanıyorum 850mg günde iki tane

ablacım aynı beni tarif etmiş 3 ay yımırtlama takibi yaptık 2 tane nur topu gibi kistim oluştu adetle eridi gitti 3. yumurtlama takibimde olmadı ben kilo verdim bu süreçte 11 kilo...termale gittim...4 ay kendim kendime kalan gonaphenlerimi kullandım bi baktım gebeyim yaaaaa.......

Direkt ilk ağızdan cevap vereyim:)
Günde 2 taneye devam,uygun doz.
Kilo vermeye de devam çünkü pco nun tedavisi kilodan kurtulmak.
2 ay bu tedaviden sonra direk tüp bebeğe gerek yok, yaşın sana vakit tanıyor henüz, 1 kez aşılama denenebilir.Aşılama sonrası ola ki olumsuz oldu o zaman tüp bebeği düşünebilirsiniz. Ama sebepsiz infertilite durumundasınız(tetkikler temiz çıktı dediğiniz için) 2 aylık yumurtlama tedavisi sonrası sonuç alacağınızı düşünüyorum, en kötü ihtimalle ehil bir elde aşılama sonuç verir gibi görünüyor.
Tekrar söylüyorum;boyunuzla aynı kiloya düştüğünüzde, kendiliğinden gebe kalma şansınız çok çok çok yüksek.
2 maksimum 3 günde bir ilişki öneriyoruz, bunla ilgili dikkat edeceğiniz hususları size özel mesajla yazmak daha uygun.

aklınıza takılan varsa lütfen sorun..

:)) Aklın yolu bir demek ki..Tubişim de aynen devam...

benimkisisi sebepsiz infertilite değil ben adet olamıyorum ilaçsız ama doktorun bana tadavi öncesi yaptığı tetikler normal çıkıyor benim sorunum düzenli adet olamam geç kalmaktan korkuyorum ondan 15 tatilde bursa acıbademde tüp bebek için ön görüşme yapıp okullar yaz tatiline girincede tüp bebek yaptırayım diyordum 30 yaşından sonra şans daha azalıyor diye duydum bu süre zarfında kilo vermeye ve düzenli yürüyüşün de faydasının çok olduğunu düşünüyorum düzenli yürüşümüde yapıyordum ve şu gebe olup olmadığım bi belli olsun kendimi yürüyüş banadının üstüne atacağım

Adet olamamanız infertil olduğunuzu göstermez, adet olmama sebebiniz Pco.
Tedavi öncesi yapılan tetkikler ve eşinizle ilgili tetkikler normal çıkıyorsa infertilitenizin sebebi bilinmemekte daha doğrusu somut bir sebebi görülmemektedir, dolayısıyla sebepsiz infertil durumundasınız.
Şans 30 dan sonra biraz azalır,her ilerleyen yılda giderek iyice azalır ama nacizane önerim gideceğiniz tüp bebek merkezinde de uygulanıyor olduğundan, aşılamayı 1 kez denemenizdir. Size çok fazla bir süre kaybettirmeyecektir,tüp bebeği sonradan deneyebilirsiniz ama bu benim önerim, doğrusu sizin isteğinizdir.Doktorunuz aşılama olmaksızın direkt IVF talebinizde önceliği sizin isteğinize verecektir.

İlacınızı düzenli kullanın, vücudu besinsiz bırakmayacak şekilde diyetini yapınız ve sporu arttırınız.
Bol şanslar, kendinize iyi bakın:)

Tuğbacım şimdi çıkmalıyım, Umut Paşa mızırdıyor, konuklar yarın da bizde aklına takılanı yazarsın ben yine sorarım.
Blue seni de öpüyorum, yarın görüşürüz kızım.
İyi geceler ikinize de....

çok teşekkür ederim sizi çok meşgul ettim sizde kendinize iyi bakın

valla alda ablacımm ne kadar tatlı bir insansn sen öyle yaaa
herkese lazım yanında senin gibi birii

ne dert kalır ne üzüüntüü sen çok yaşa emii

ablacıgım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi

canım çok sevindim Allah yardımcın olsun.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın

tugba canım seni bu hafta izinli yazıyorum.2 hafta üst üste izin olursa haftayada izinli yazarım.sen canını hiç sıkma takım açısından.sen ne zaman gelmek istedin biz hep buradayız.şuan senin için çok hassas bir dönem.inşallah sendende pazartesi güzel haberler alırız

dişine ragmen birsürü spor yapmıssın harika

şu dizisi olana çok güldüm iş mi arıyor keyif çatacak yer mi bilemedim

ablacıgım sen bizim takımın en büyük şansısın.herkese yetişmeye çalışıyorsun Allah sana zor gün göstermesin misafirinde varmıs benimle de çok ilgilendin bir sürü konustun.zaman ayırdın.tekrar çok teşekkür ederim

**4.takım 236. ETAP **

mersa(79.5/
PrensesPeri(80,8/80,4/ 0,4/%0,50)
tugba8424(100.5) İZİNLİ
zeynepece2009 (77,6/
suleoz(66,1/
BLUEmoon2009(66,8/
duyguyildiray( 79,2) hamilelik nedeniyle ara verdi
alda(79,2/

4.Takim ortalaması:

herksee günayydınnnn
bu sabah bir hevesle kalktım tartının başına geçtim amaa hüüsraaaan
neyse ki kilo almamışım ona sevindim
başlangıç kilom : 82
geçen hafta : 80
bu hafta kilom : 79.800 :2::2::2::2:

hedef kg nedir canım?

takımdan karşıt görüş bildiren olmadıgı için dilara arkadşımızı diğer takımların oylamasına sunuyorum

dilara neden diskalifiye edildiğini yazmam gerekiyor.o zamanki son mesajlarına baktım.sorunlarım vardı takıma gelemedim demişsin bir mesajında sonrasında da takıma ugramadıgın için diskalifiye edilmişsin.ne yazayım?tekrar hatırladıgın kadarıyla sebebini yazarmısın?

hedef kg nedir canım?

takımdan karşıt görüş bildiren olmadıgı için dilara arkadşımızı diğer takımların oylamasına sunuyorum

problemli dönemim nedeniyle takıma uğrayamadım :18::18:

bu şekilde yazdım.bakalım ne cevap verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…