Ceydosum ben izne ayriliyorum@1artiikizanasi V vl3demir kızlar önümüzdeki hafta cuma günü kaç kilo olmak istediğinizi yazar mısınız?
aysunayy @matilda34 @caroline84 yeni arakadaşlarımızın hatrına son çağrı hedefiniz var mı?
Bu hafta aralarda hep fıstıkla geçiştirmişim spor hiç yok adımlar çok azaz yemişim düzensiz bir beslenme olmuş
Bu hafta yeşillik salata ve aralara yoğurt ekleyeceğim ve spor yapmam lazım.Adım sayım 10 bin yapmadan uyumak yok
@sedulu
kesin yani iyi peki git bakalım. tez dön ama geriCeydosum ben izne ayriliyorum
TSK ederim hoş buldum çok.:)hosgeldin
Yani şöyle kusuratlida olsa 75 olabilsem o kadar mutlu urum ki@1artiikizanasi V vl3demir kızlar önümüzdeki hafta cuma günü kaç kilo olmak istediğinizi yazar mısınız?
aysunayy @matilda34 @caroline84 yeni arakadaşlarımızın hatrına son çağrı hedefiniz var mı?
Haftaya yerine bugun de Olur. Yani izne cikacaksan haftaya
Haftaya yerine bugun de Olur. Yani izne cikacaksan haftaya
kesin yani iyi peki git bakalım. tez dön ama geri
Burdayım kaptanım bu hafta sünnet var kardeşimin oğlunun burdan koparsam çok yerim o yüzden bu hafta da devam..
kac kardessiniz sizBurdayım kaptanım bu hafta sünnet var kardeşimin oğlunun burdan koparsam çok yerim o yüzden bu hafta da devam..
Niye öle oldu ben alıntılamıştımSadece 4 gun var kiz?
Obur 3 günü ne yaptin?
Adimlar az ve dun ki menu iste dedigim gibi. Batirmis seni
Yoksa obur 3 gun guzel adim az olmasi disinda
Sporlar da 0 (Sifir) ama
3 kız 1 erkek 4 kardeşiz canımkac kardessiniz siz
DöverimNiye öle oldu ben alıntılamıştım
Diğer öğünlerimde de hiç kaçamak yok ama düzensiz beslenme olmuşspor yapmaya fırsat bulamadım dersen döversin sen şimdi beni
aysunayy KumraL_KrakeR gidenler ve gitmeyenler için gelsin.
20 temmuzda yakın yavru vatanımızı da anmış olalım. ah kıbrısım, kıbrısım....
Şimdi şöyle olduDöverim
Kacda yatiyor kacda kalkiyorsun
Dizi veya tv izler misinde hele bana bunlari
hayırdır vatan hasretimi bastı yoksa.valla cuma ogleden sonrasi calisilmiyor da,
hepten biraktim simdi calismayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?