Benim mesaji alinti yaptin ya. Onun icine doldura bilirsin bilgilerini. Veya benim yazdiklarimi sil ama katilim formu kismi kalsinCanm Bn bunun altına yazılımı çünkü Bn bunu gördüm ama bunu tıklayınca hiç bir şey açılmıyor
Selam kizceler
Spordan Eve gel, kostur kostur mutfak alisverisi sonra Eve gel Ilk ögünü ye derken kiz illa disari cikacagim dedi.
Durum bu
Beynime tukurem@Suzan Avci foto yüklemedin mi ben mi göremedim
Çok TSK ederim inşallah olurBenim mesaji alinti yaptin ya. Onun icine doldura bilirsin bilgilerini. Veya benim yazdiklarimi sil ama katilim formu kismi kalsin
Deneye deneye cozersin
Bugun tartida farkli farkli rakamlar gordum daha düsugunude gordum ama yanlis tarttigini dusunuyorum bunu baz aldim
Gecen hafta 58.45
Bu hafta 58
Fark -0.45
Yuzde %0.76
Hedef 57.90
Reglden bence. Bende regl oldum(Reglim 200 gr ile atlattığıma mı sevineyim 58 i görmüşken kaçırdığıma mı üzüleyim)
geçen hafta:59.3
Bugün:59.5
Fark: -200 gr
Yüzde: -0.34
Haftaya hedef: 59.0
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS @esmeriiim (ay içimden geldin kuzum seni de etiketlemek istedim )
Eki Görüntüle 2885372
Abla kardes
Kiz bisey yemeden nasil arti ciktin
Arrietty_ CEYDOS
Gecen hafta 55. 1
Bu hafta 54.7
Fark 400
Yuzde 0.725
Haftaya hedef 54.2
Eki Görüntüle 2885473
-100 e bisey demem Sonucda eksi, ama hastane isleri vs derken bence en mantiklisi izinSelammm..Benim motivasyonum yerlerde bu hastane işlerinden beridir.. Biraz izne ayrılsam iyi olacak takimi da kotu etkilemek istemem biraz gezip geleyimArrietty_ CEYDOS @sedulu Kaptanlarim
Arti degilim neyseki
Cuma 68.9
Bugun68.8
Fark 100 gr
Yuzde 0.145
Eki Görüntüle 2885472
Obaaa
Aslinda tekrar atsanda olurGüncel kilomtarıh yazmayı unutmusum. Neyse haftaya yazarım
Kuzum son birkac haftadir artisin sankiArkadaşlar sabah (06.00 da baya erkendi.) kalkar kalkmaz tartılmak zorundaydım. Erkenden yola çıktık kardeşim çocugu oldu ziyarete gidiyoruz. Sonrada bi kaç gün tatil yapacaz annemlerle elimden geldigince dikkat ediyorum. Eki Görüntüle 2885552 Eki Görüntüle 2885552 Eki Görüntüle 2885552
Regl ve tarti degisikligi diyorum bendeHerkese slm bugün tartı değişikliği ve regl tartıya yansıdı sanırım böylede model bozucu oluyor biraz ama yapacak bişi yok neyazikki
Gecen hafta 84.4
Bu hafta 85.4
Fark +1
Eki Görüntüle 2885590
Kuzum fotoo
Cok komiksin Ceydosgeçen hafta : 70,8 kg
bu hafta: 70,8-0,05 = 70,75 kg ( hiç anlama 0,05 kg aşı enjekte edildi bana ağırlığı olacak tabi düştüm)
fark :0,05
yüzde: %0,07
hedef :70,7 kg
Arrietty_ @sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885639
Benim ev kedisi evdebenim sipalar bu ara kedi kopek gibiler, cok yoruyorlar bizi,
gene ozendim kiz cocuguna bak, maasallah
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : vl3demir
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev Hanimi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız 4 13
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :yemek aşkı sinir stres Bn beni bildim bileli böyleyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Giyecek kıyafet bulamamak eşimin dostumun sen zaten siskosun muhabbetleri imalari
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayir
Oldumu acaba gorebilirmisinBenim mesaji alinti yaptin ya. Onun icine doldura bilirsin bilgilerini. Veya benim yazdiklarimi sil ama katilim formu kismi kalsin
Deneye deneye cozersin
geç bile kalmışsın sen çalışıyorsun benim güvencem evde oturuyorum. gece çok ağrı yapar diyorlar bekliyorum.
ben ilk dozu eşim ikinci dozu olduk bugün. sabahta kızım ikinci dozu olmuş. bir aşısız minikim kaldı.
Kesinlikle o gonyali bnmAha bitane Gonyali daha
oldu oldu. Burda cok takil yavas yavas cozersin canimOldumu acaba gorebilirmisin
Oldu canim. Eline saglik ve hosgeldinOldumu acaba gorebilirmisin
BendeKesinlikle o gonyali bnm
Bu kadarda olmaz ki şimdide ikonlar nerde ona bakınıyorum vallaha zayıflamış olmam lazımdı o kadar ter döktüm ki anlatamam :))))oldu oldu. Burda cok takil yavas yavas cozersin canimben senden beterdim
Ohhh misss :) ay gruba göremeden atılan ilk kişi olarak ufo gören masum köylü gibi kaldım Allah razı olsun valla:)
Çok TSK ederim yaa inan 1 saat kendim uğraştım imseye ayıp olmasn diye utandım soramadım çıkacaktım neredeyse kimse bana ugrasmasn diyeOldu canim. Eline saglik ve hosgeldin
Aklina takilan veya merak ettigin birsey varsa her zaman sorabilirsin
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : vl3demir
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev Hanimi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız 4 13
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :yemek aşkı sinir stres Bn beni bildim bileli böyleyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Giyecek kıyafet bulamamak eşimin dostumun sen zaten siskosun muhabbetleri imalari
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayir
Neden sdce ikimizSize bu hafta meydan okuyorumKazanani % (yuzde) belirleyecek. Menuleriniz adimlariniz takibimde. Elinizden gelenin en iyisini yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?