Bunu bir keresinde bir awm de görmüş denemiştim cok etkili birseye benziyordu xok övmüstu adam...Esime baktim ama alirmiyiz ki diye...Bosver gel et yeriz simdi güzelce dediydiBunu kullanan varmi acep? Yardim ediyormu?
Eki Görüntüle 2885770
Kiz baya etkiliymis. Hele hele cellulit varsa. Spordan sonra 10 dk bundan yeterliymis yag yakmak icinBunu bir keresinde bir awm de görmüş denemiştim cok etkili birseye benziyordu xok övmüstu adam...Esime baktim ama alirmiyiz ki diye...Bosver gel et yeriz simdi güzelce dediydiNaptik peki et yedik Beni kandırmak kolay tabi et yesek iş bitiyo
Kesin ise yariyordur iç organları bile sallaniyor oyle boyle degil son hız da denemiştim bir de ben..1 ayda yag mag kalmaz benceKiz baya etkiliymis. Hele hele cellulit varsa. Spordan sonra 10 dk bundan yeterliymis yag yakmak icin
Bu hafta aralarda hep fıstıkla geçiştirmişim spor hiç yok adımlar çok azaz yemişim düzensiz bir beslenme olmuş
Bu hafta yeşillik salata ve aralara yoğurt ekleyeceğim ve spor yapmam lazım.Adım sayım 10 bin yapmadan uyumak yok
sedulu
Teşekkür ederim kızlar öz eleştirinizi yaptığınız içinNeden sabitim bu hafta? Arastirdim;
Menulerimde sikinti yok bence.
Son zaman cok yogun calistim vucudum yorgun.
son hafta istedigim sporu yapamadim.
kaslarimdan eriyor => buda metabolismayi etkiliyor. Korumaya geciyor. Oyuzden bekledigim eksiler gelmiyor. Burda buna ‘plateau’ diyorlar.
Ne yapacam bu plateau’dan cikmak icin:
- sporu cogaltacam
- uykumu duzene sokacam.
boyle cikabiliyormusum bundan.
Pazartesi eksi cikacagimdan eminim cunku bugun yedim ictim de sabit ciktim.
Hepinizden ozur dilerim takimi etkiledigim icin. Bu haftasonu duzelirim eski suzi olurum insallah. Hedefim 100un altina dusmek tatile gitmeden
Ve bunu yazarken kapi caldi. Isyerinden cicek yollamislar tsk icin. Zor zamanda yardim ettigim icin
Kız buna para vereceğine spor sonrası en son ama bacaklari böyle aç hafif öne dogru eğil ve at gibi tepinBunu kullanan varmi acep? Yardim ediyormu?
Eki Görüntüle 2885770
yorumları orta halli bir ürün havası yarattı bende. boşver alma.Bunu kullanan varmi acep? Yardim ediyormu?
Eki Görüntüle 2885770
yah işte bu ben yürüme haftamızda koşu sonrası bu hareketi çok yaptım sedulu ciddi faydalı alete gerek yok üstelikKız buna para vereceğine spor sonrası en son ama bacaklari böyle aç hafif öne dogru eğil ve at gibi tepinyani bacaklar açık hızlı hızlı adımlama yap popo falan deli gibi sallansın 1 dk ara vermeden yap sonra 15 sn dinlen bir daha 1 dk yap bu şekilde 3 kere yap nabiz gor bak nasıl tavan yapıyor yav yakıyor
Ben cahel ben anlamadi. Hele bi gosterKız buna para vereceğine spor sonrası en son ama bacaklari böyle aç hafif öne dogru eğil ve at gibi tepinyani bacaklar açık hızlı hızlı adımlama yap popo falan deli gibi sallansın 1 dk ara vermeden yap sonra 15 sn dinlen bir daha 1 dk yap bu şekilde 3 kere yap nabiz gor bak nasıl tavan yapıyor yag yakıyor
Evet cok pahalliKesin ise yariyordur iç organları bile sallaniyor oyle boyle degil son hız da denemiştim bir de ben..1 ayda yag mag kalmaz bencepahali birseydi ozaman ama
kilo bildirimimdeki hatayı düzeltmek istiyorum canlarım. güncel kilom : 70,795 kg aşı ağırlığını yanlış yazmışım ondalık ve kesirlerle aram hiç iyi olmadı.geçen hafta : 70,8 kg
bu hafta: 70,8-0,05 = 70,75 kg ( hiç anlama 0,05 kg aşı enjekte edildi bana ağırlığı olacak tabi düştüm)
fark :0,05
yüzde: %0,07
hedef :70,7 kg
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2885639
doğru karar canım vallahi sedulunun gönderdikleri daha etkiliEvet cok pahallivazcaydim
İSİM | Cuma | Hedef | Verilecek | Günlük Verilecek |
| 68,10 | 67,50 | -0,600 | -0,086 |
| 74,90 | 72,90 | -2,000 | -0,286 |
| 59,50 | 59,00 | -0,500 | -0,071 |
O okuyan_e | 86,00 | 84,50 | -1,500 | -0,214 |
| 70,80 | 70,70 | -0,100 | -0,014 |
K klbk33 | 52,00 | 51,50 | -0,500 | -0,071 |
| 67,10 | 66,80 | -0,300 | -0,043 |
| 54,70 | 54,20 | -0,500 | -0,071 |
| 65,20 | 64,50 | -0,700 | -0,100 |
| 69,80 | 69,40 | -0,400 | -0,057 |
| 59,40 | 58,90 | -0,500 | -0,071 |
@Suzan Avci | 107,10 | 106,00 | -1,100 | -0,157 |
| 58,00 | 57,90 | -0,100 | -0,014 |
| 72,50 | 71,50 | -1,000 | -0,143 |
| 70,20 | 69,70 | -0,500 | -0,071 |
hadi inşallah belki gelecekte olur bir kadın cumhurumuz . tebrik ediyorum verdiğin kilo için.Merhabalarkendimi ulusa sesleniş yapacak reisi cumhur gibi hissettim her hafta birinci olayımda alışkanlık yapsın inşallahhh
Bu hafta iş yerindeyim ve 2 gün öğle yemekleri sevmediğim şeylerdi paketli gıda yerine aç kalmayı tercih ettiğim için zararı yerine faydasını görmüş oldum özel başka bir sebebinin olduğunu sanmıyorum hepinizi öpüyoruuummm
Sağlıklı Kabak Böreği
Malzemeler:
4 rendelenmiş kabak
4 yumurta
4 yemek kaşığı yulaf unu(rondodan geçirebilirsiniz)
2 küçük rendelenmiş havuç
1 avuç maydonoz
1 sb lor peyniri
1 sb yoğurt
1 paket kabartma tozu
Karabiber ve tuz
Üzeri için yarım çay bardağı kaşar rendesi
Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırıyoruz ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine döküyoruz.
180 derece 20dakika pişiriyoruz
12 parçaya böldüğünüzde 1 dilimi sadece 72 kalori ediyor.Afiyet olsun
Yazdım ceydoşumO okuyan_eLusi kızlar takımımızda haftanın en yüksek kilo veren kişilerisiniz başarı hikayelerinizi 4. takım başardım&başaramadım konusunda paylaşmanızı isteyeceğim.
bnnu ah o m.n.ı tabağı yok mu? senden de aynı konuya neden başarısız oldum paylaşımı yapmanı istiyorum. + bir adet sağlıklı yemek tarifi lütfen
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
gördüm gııı görmem mi? su uyur düşman uyur ceydoş uyamaz. gerçi yakındır derin uyku halini almam.Kumralım bu börek lezzetli oluyor mu böreği çok severim de güzelse deneyeyim mmmhh
Yazdım ceydoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?