Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin beslenme şekline akıl sır erdiremiyorum, o yüzden de hiiiic yorum yapmak içimden gelmiyor. Her okuduğumda ciks ciks ciks bu hatun neden nefsine zulmediyor ki diyorum.
Aa dedim de rahatladım.
Sen de yazma bana, Allah Allah ya! Atara atar, gidere gider...

Menun çok güzel, sadece o iki bardak süt gözüme fazla geldi...2. bardak yerine bir porsiyon meyve olaydı, sanki daha iyi olurdu. Afiyet olsun.

Afiyet olsun dolu bir menü olmuş.
Afiyet olsun.
Su baya iyi
Afiyet olsun
ama Yemek yememissinki neredeyse.
Nasıl durdun tüm gün aç?

Afiyet olsun.
Su menü spor hepsi harika muhteşem bir gün olmuş senin için.

DUYURU !!!

Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.

Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.

Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.

Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.

Yarışmada hepinize başarılar dilerim.

Eş Listesi

*** Mahi57 & V vl3demir ***

*** Dahlia_ & KumraL_KrakeR ***
*** ysmnczm & caroline84 ***
*** matilda34 & bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
*** Lusi & tavsannesi ***
*** @Suzan Avci & BLU3 ***
*** Melegimkorusun & Huhuki ***

*** O okuyan_e & Alys ***

vuhhhuuuu emel bunu beeennndiiiii

Alys partnerim birinci bizim olacağımız şimdiden belli ikinciler kim

canım ya çok tatlısın bu güne kadar neden içinde tutuyorsun ki bunları desene kendini patlatacağına. ben azıcık kendimi anlatayım hayır aslında nefsime zulüm etmiyorum. ben hep derim diyet yaptığım zaman normal yediğimden daha fazla yemek yiyorum. dişime göre yemek varsa sonuna kadar tüketip yoksa aç gezen biriyim. yani daha net 1 tepsi baklava koy önüme onu 2 günde temizlerim. ama yoksa yıllarca aramamda. normal zamanda tüm gün kahve ile yaşıyorum. akşam yemek kendi sevdiğim tarzda ise yiyorum. ne sabah ne öğle ne ara. kendime göre çok düzenliyim ama samimi söylüyorum daha da düzenli olacağım.
senin menülerine yorum yapmıyorum. zaten maşallahın var nazar değmesin diyorum.

Emelim sevgili esim, bu haftamiz birlikte.
Ilk gunun gunahi olmaz ama birazdan menu paylasacam korkma tamam mi

Ben haftasonu zengin gibi
Hafta basi normal
Carsambadan sonra fakir gibi besleniyorum

Menun cok guzel
Leblebi iki ogun arasi olabilirmis.
Adimi da benim hatrima onbin yaparsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…