Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gördüm gııı görmem mi? su uyur düşman uyur ceydoş uyamaz. gerçi yakındır derin uyku halini almam.
Bende çok şaşkınım gün içinde girip çıkıyorum bişi yazılmamış şaşırtıcı yani suzancığımız hastalanınca mı böyle oldu acabaa @Suzan Avci

bir ilk yapar ve hep doğruları söylersin sende. iktidarın uzun olmaz ama sevgiyle anarız seni
Allah şeytana uydurmasın canım koltuk yükselince belki yakın olunuyordur bilemedim
Ailemde hep söylediğim bişey var memleket dua etsinki Allah korkum var olmayaydı dünyanın sayılı zenginlerinden olurdum diye

topluca bir baktım kaçtım hali mevcut. suzim tabiki ortamı hareketlendiriyor ama kimsede heves arzu yokkkk
Zayıflamak için mi diyorsun takım yarışları zamanı bence çok iyiydi sonrasında Bi düşme oldu gibi geldi bana
acaba ikili yarış yapılamaz mı örneğin bir kilosu yüksek bir kilosu düşük olarak birbirimizin antrenörü gibi olsak yine katılmak isteyen katılır kendi verdiğimiz kilo tabiki önemli ama partneri ile birlikte en çok kiloyu veren ekip birinci olsa nasıl olur şahsım adına günde 40 kez etiketleyip kaçamak yapmıyoruz dimi spor yapalım hadi diye yazarım partnerimde yazsın diye beklerim

Allah şeytana uydurmasın canım koltuk yükselince belki yakın olunuyordur bilemedim
Ailemde hep söylediğim bişey var memleket dua etsinki Allah korkum var olmayaydı dünyanın sayılı zenginlerinden olurdum diye
sorma o yürekte sindirilemeyen düşünceler yüzünden bende yerimizde saydığımızı düşünürüm hep.

kaptanlarımıza sunalım Arrietty_ sedulu H3RA_ öneri geldi değerlendirmek lazım.

Neden sdce ikimiz
Kilolar yakin, menulere daha rahat yorum yapariz. Herkes herkes rakibi zaten ama fazladan rekabet daha da motive eder
Cok guzel olmus eline saglik

selvi gibiyim ama biraz enine büyümüşünden toprağım çoktu daha çok ene gittim. ama artık bu hafta olmalı olmak zorunda o yüzden tabi ki varım. hiç kaçar mıyım meydan okumadan.

Sporum=65dkka leslie
10bin adım Eki Görüntüle 2885887 su 3oldu devam
Afiyet olsun. Adimin da guzel

selvi gibiyim ama biraz enine büyümüşünden toprağım çoktu daha çok ene gittim. ama artık bu hafta olmalı olmak zorunda o yüzden tabi ki varım. hiç kaçar mıyım meydan okumadan.
Aramizda kalsin bence kilo vermeye degil sıkılaşmaya ihtiyacin var. Masallah 1.68 cm e 70 kilo. Daha ne olsun. Şöyle aletli spora baslasan

Ay ben kacmadim
Lusi nin hesabini yaparken anneme geldim. Evde 20 yasinda kardesim var, annemler TR de.
Abla Makarna salatasi ile mini pizza yapar misin diyince kiramadim buraya geldim.
Son tepsi pizza da cikinca hemen geldim

Ay ben kacmadim
Lusi nin hesabini yaparken anneme geldim. Evde 20 yasinda kardesim var, annemler TR de.
Abla Makarna salatasi ile mini pizza yapar misin diyince kiramadim buraya geldim.
Son tepsi pizza da cikinca hemen geldim
fedakar abla bravo. sana demedim kaptanım en son gemiyi bırakacak sensin. diğerlerine dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…