Teşekkür ederiiimm yok ben olamam canım yaa burda yazayım yeterhadi inşallah belki gelecekte olur bir kadın cumhurumuz . tebrik ediyorum verdiğin kilo için.
bir ilk yapar ve hep doğruları söylersin sende. iktidarın uzun olmaz ama sevgiyle anarız seniTeşekkür ederiiimm yok ben olamam canım yaa burda yazayım yetersiyaset bana göre yalan söyleme sanatı Allah uzak etsin diyim
Bende çok şaşkınım gün içinde girip çıkıyorum bişi yazılmamış şaşırtıcı yani suzancığımız hastalanınca mı böyle oldu acabaa @Suzan Avcigördüm gııı görmem mi? su uyur düşman uyur ceydoş uyamaz. gerçi yakındır derin uyku halini almam.
topluca bir baktım kaçtım hali mevcut. suzim tabiki ortamı hareketlendiriyor ama kimsede heves arzu yokkkkBende çok şaşkınım gün içinde girip çıkıyorum bişi yazılmamış şaşırtıcı yani suzancığımız hastalanınca mı böyle oldu acabaa @Suzan Avci
bir ilk yapar ve hep doğruları söylersin sende. iktidarın uzun olmaz ama sevgiyle anarız seni
Zayıflamak için mi diyorsun takım yarışları zamanı bence çok iyiydi sonrasında Bi düşme oldu gibi geldi banatopluca bir baktım kaçtım hali mevcut. suzim tabiki ortamı hareketlendiriyor ama kimsede heves arzu yokkkk
sorma o yürekte sindirilemeyen düşünceler yüzünden bende yerimizde saydığımızı düşünürüm hep.Allah şeytana uydurmasın canım koltuk yükselince belki yakın olunuyordur bilemedim
Ailemde hep söylediğim bişey var memleket dua etsinki Allah korkum var olmayaydı dünyanın sayılı zenginlerinden olurdum diye
kaptanlarımıza sunalımZayıflamak için mi diyorsun takım yarışları zamanı bence çok iyiydi sonrasında Bi düşme oldu gibi geldi bana
acaba ikili yarış yapılamaz mı örneğin bir kilosu yüksek bir kilosu düşük olarak birbirimizin antrenörü gibi olsak yine katılmak isteyen katılır kendi verdiğimiz kilo tabiki önemli ama partneri ile birlikte en çok kiloyu veren ekip birinci olsa nasıl olur şahsım adına günde 40 kez etiketleyip kaçamak yapmıyoruz dimi spor yapalım hadi diye yazarım partnerimde yazsın diye beklerim
Aman çok şükür canım rabbim sevsin yeter ömür boyu tövbe çekeceğimize Allahım bereketini versinsorma o yürekte sindirilemeyen düşünceler yüzünden bende yerimizde saydığımızı düşünürüm hep.
Kilolar yakin, menulere daha rahat yorum yapariz. Herkes herkes rakibi zaten ama fazladan rekabet daha da motive ederNeden sdce ikimiz
Cok guzel olmus eline saglikGÜNCEL HEDEF TABLOSU
İSİM Cuma Hedef Verilecek Günlük Verilecek @AKovser 68,10 67,50 -0,600 -0,086 BLU3 74,90 72,90 -2,000 -0,286 @bnnu 59,50 59,00 -0,500 -0,071 O okuyan_e 86,00 84,50 -1,500 -0,214 CEYDOS 70,80 70,70 -0,100 -0,014 @klbk33 52,00 51,50 -0,500 -0,071 @KumraL_KrakeR 67,10 66,80 -0,300 -0,043 @Lady Tenar 54,70 54,20 -0,500 -0,071 @Lusi 65,20 64,50 -0,700 -0,100 @Mahi57 69,80 69,40 -0,400 -0,057 @Melegimkorusun 59,40 58,90 -0,500 -0,071 @Suzan Avci 107,10 106,00 -1,100 -0,157 @Tavsannesi 58,00 57,90 -0,100 -0,014 @ysmnczm 72,50 71,50 -1,000 -0,143 Huhuki 70,20 69,70 -0,500 -0,071
Kapil ruzgarima 2 haftada 1 beden incelme garantili
Yenilgiyi bastan kabul ettinDisli rakip isterim ben. Tren kalkmadi daha. “Ben de varim, siz kiminle dans ettiginizi bilmiyorsunuz” diyorsan gel de alayim boyunun ölçüsünü (uzunmussun da masallah )
Heee ekstra rekabet icin 70leri sectin yaniii olur yapalim baklm ne zarari varKilolar yakin, menulere daha rahat yorum yapariz. Herkes herkes rakibi zaten ama fazladan rekabet daha da motive eder
Cok guzel olmus eline saglik
selvi gibiyim ama biraz enine büyümüşünden toprağım çoktu daha çok ene gittim. ama artık bu hafta olmalı olmak zorunda o yüzden tabi ki varım. hiç kaçar mıyım meydan okumadan.Kapil ruzgarima 2 haftada 1 beden incelme garantili
Yenilgiyi bastan kabul ettinDisli rakip isterim ben. Tren kalkmadi daha. “Ben de varim, siz kiminle dans ettiginizi bilmiyorsunuz” diyorsan gel de alayim boyunun ölçüsünü (uzunmussun da masallah )
Iyi aksamlar
Kahvalti (9:30)=2yumurta
1.5tk cemen
2zeytin
2 dilim ekmek
1tk cokelek
Yarimdanaz dilim salm
Ara=(12:00)kucucuk bi dilim cikolata
Aksam(14:30)=biporsiyon cağ kebabı 1bardak ayran iki dilim pide disarda yedik 15:00da evdeydim uc kasik yogurt yedim
Aksam agir oldugu icin erken kapattim 2litre su oldu spor yaptim kizimi uyutuo tekrar yapicam belki kebabi eritirim insallah
Arrietty_ CEYDOS sedulu spor adim sonra suyuda sonra guncellerim inşallah
Afiyet olsun. Adimin da guzelSporum=65dkka leslie
10bin adım Eki Görüntüle 2885887 su 3oldu devam
Guzel olur beraber erir gideriz. Sonra alisveriseHeee ekstra rekabet icin 70leri sectin yaniii olur yapalim baklm ne zarari var
Aramizda kalsin bence kilo vermeye degil sıkılaşmaya ihtiyacin var. Masallah 1.68 cm e 70 kilo. Daha ne olsun. Şöyle aletli spora baslasanselvi gibiyim ama biraz enine büyümüşünden toprağım çoktu daha çok ene gittim. ama artık bu hafta olmalı olmak zorunda o yüzden tabi ki varım. hiç kaçar mıyım meydan okumadan.
Ay ben kacmadimbu takım neden böyle oldu. yedik içtik kaçtık gibisiniz son dönem özünüze dönmeniz şart. takımın sessizliği verilen kilolarda yükselişe neden oluyor. daha aktif olmak şart. lütfen ama lütfen. ben de bir kapayacağım inan olsun cumaya kadar gelmeyeceğim.
evet başlayacağım inşallah herşeyi valizlere yerleştirdim açmadım duruyor yoksa bu hafta artık dönüm noktasıydı benim içinAramizda kalsin bence kilo vermeye degil sıkılaşmaya ihtiyacin var. Masallah 1.68 cm e 70 kilo. Daha ne olsun. Şöyle aletli spora baslasan
Istek varsa neden olmasin
fedakar abla bravo. sana demedim kaptanım en son gemiyi bırakacak sensin. diğerlerine dedim.Ay ben kacmadim
Lusi nin hesabini yaparken anneme geldim. Evde 20 yasinda kardesim var, annemler TR de.
Abla Makarna salatasi ile mini pizza yapar misin diyince kiramadim buraya geldim.
Son tepsi pizza da cikinca hemen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?