bu şekilde yazdım.bakalım ne cevap verecekler
hadi hayırlısı artık
yukarıda kendim için yazdıklarım senin içinde geçerli.mersa sen ben çok az yiyoruz.mersayla ben hadi spor yapmıyoruz veremiyoruz.senin bu hafta verememe sebebin az ve düzensiz yemek bende.fast food dan uzak durbu hafta bide böyle deneyelim
evet ablacım ya spor yaptım gyet güzel biçimde ama ne su içtim ne düzgün yemek yedim metabolizmam durdu bence ondan veremmedim:2:
bu hafta 1.5ltlik şaşal alcam hergün onu artı bi ufak 50lik içicem yoksa aklma gelmio su içmek ya da üşeniyorum sğürekli gidip içmeye
bi de dün karnıbahar bulamadım bugun markete gidiyim aliyim karnıbahar bu 2 gün onu yicem akşamları da corba bakalm bi böyle denicem su 2 gün
kepek ekmek aldım uno nun zaten bi de light yogurt aldım ufak 4lülerden artık dikkat edicem gidiyodum hiçbişi yeme yeme aksam bi burger king den menü ye olcak iş mi
aç kalarak zayıflanmııyoorr ooof of
Kızlar günaydın:)
Geçmişi okuyup cevaplarımı yazacağım ama paşam uyusun öyle geleceğim:)
Şimdilik kilomu bildireyim istedim, Prensesim kilom 77,1,geçen hafta 79,2 idim 2,1 kg kaybetmişim.Umarım takım ortalamasında işe yarar...
sizi seviyorum, geleceğim yine...
66.1/65/1.1/%1.66
bu sonuç beni çok mutlu etti. hep 5'lerde akşam yemeği yedimdi. ondan böyle iyi gitti heralde.
geçen haftaki kilom:66.800
bu haftaki kilom:67.600
gelen:800 gr
hedef :63 kilo
200 gr da olsa gitmiş yine canım......herksee günayydınnnn
bu sabah bir hevesle kalktım tartının başına geçtim amaa hüüsraaaan
neyse ki kilo almamışım ona sevindim
başlangıç kilom : 82
geçen hafta : 80
bu hafta kilom : 79.800 :2::2::2::2:
katılıyorum sana canım kemerleri sıkma zamanı geldi çattı.......ve gelelim banaaaabirşey yemiyorum yemeyi bu kadar kesince de kg verilmiyor örneği benim işte.akşama kadar büroda otur otur.akşamları yarım saate yakın tranvaya binmek için yürüyorum ama yetmiyor demek.giden 400 gr peh bu hafta sonu pc işini kesin çözeceğim inşallah.ben toparlanacagım sizleride toparlayacagım..geçen haftalarda oldugu gibi son hız kg vermeye devam edeceğiz.başka yolu yok bu işin.ancak duygu gibi güzel haberlerini alan arkadaşlarımız takımdan ayrılabilir ona göre kampa giriyoruz.zayıflayacagız başka yolu yok
hadi hayırlısı artık
su diyette çok önemli bu hafta bende hiç su içmedim......demekki neymiş bol su bol suuuuuuuuuuuevet ablacım ya spor yaptım gyet güzel biçimde ama ne su içtim ne düzgün yemek yedim metabolizmam durdu bence ondan veremmedim:2:
bu hafta 1.5ltlik şaşal alcam hergün onu artı bi ufak 50lik içicem yoksa aklma gelmio su içmek ya da üşeniyorum sğürekli gidip içmeye
bi de dün karnıbahar bulamadım bugun markete gidiyim aliyim karnıbahar bu 2 gün onu yicem akşamları da corba bakalm bi böyle denicem su 2 gün
kepek ekmek aldım uno nun zaten bi de light yogurt aldım ufak 4lülerden artık dikkat edicem gidiyodum hiçbişi yeme yeme aksam bi burger king den menü ye olcak iş mi
aç kalarak zayıflanmııyoorr ooof of
prensesim bana ne gibi önerilerin var fırçada atabilirsin sakıncası yokkkkkkkkkkendi hatalarımızı ne güzel buluyoruz.iş bunları düzeltmeye geldi.sana dün menü yaparken aslında kendimede yapmıs oldum.bende yediklerimi arttırıp spor yapacagım.
suyu gözünün önüne koyman sana fayda sağlar.bu bitecek diye şartlandır kendini bak nasıl içiyorsun
gözün aydın canım tebrik ederim seni...66.1/65/1.1/%1.66
bu sonuç beni çok mutlu etti. hep 5'lerde akşam yemeği yedimdi. ondan böyle iyi gitti heralde.
duygumuz gibe bebeğim...menünde güzel maaşalaah....sabah: yok
ara: 1 dilim çavdar ekmeği üstü zeytin ezmesi, süt
öğlen: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık mantı
ara:yarım portakal,1 avuç kavurga(kavrulmuş bugday)
akşam: 7 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt,3 çatal makarna, 1 havuç
ara:4 kuru kayısı, 1 dilim elma
kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
sporumu offladım.
akşam int çok kötüydü, bağlanamadım.şuan da öyle ama en azından kilomu bildirebildim. dünkü menüm canlarım.duygunun sonucu belli mi çok merak ediyom.
baklavan var ama onuda göz hakkı ödül yerine saydım diğerleri fena değil canım kilo da vermişsin gözün aydın tebrik ederim.......tuğbişim lütfen takmasın kafaya...çok seviyorum onu........günaydın kızlarrr
kankam bende.regl olmuş.tartılmamış.bu haftalık onu aynı geçiyoruz.
ben dün giremedim
menümü yazayım
sabah :bi dilim ekmek biraz peynir ve 1 zeytin
öğlen:sivas batı,bi dilim pizza kare ve küçüktü,bi lokma cevizli börek
ara:1 baklava
ara:yarım elma,biraz nar
akşam 1 kase çorba,biraz kabak yemeği
sonra komşuya geçmiştim bi kase de oğurt çorbası
sporda yaptım200 ip atladım40 dakka yürüdüm,10 dakka bisiklet,10 dakka ağırlık çalıştım
maaşallah bebeğim sana......geçen haftaki kilom:77,700
bu hafta 76,600
1,100 vermişim:)))))))))))))
kendi çapımda kendi rekorumu kırdım:)))))))
kaynanamın olması yememi gerektirmiyo ben iradesizliğime yanıyorum boş yere bu hafta 2 misli zorlicam kendimi ama neyse iradesiz kadının cezasını vücudu ve vicdan azabı çekermiş...güzel kız buda:))benm kaynanam olsa tıkardı resmen.çikolata felan verir dururdu elime2 kilo garanti alırdım
inşallah bebeğim yaaaaa........zeynepçiğim tugbayı izini geçtim.
regl olmus ama sakın üzülmesininşallah onunda hamile oldugu haberlerini alacagız
geçmiş olsun. aradık valla seni. çok güzel vermişsin. haftaya bi olay olmadan vermeye devam inş.Kızlar günaydın:)
Geçmişi okuyup cevaplarımı yazacağım ama paşam uyusun öyle geleceğim:)
Şimdilik kilomu bildireyim istedim, Prensesim kilom 77,1,geçen hafta 79,2 idim 2,1 kg kaybetmişim.Umarım takım ortalamasında işe yarar...
sizi seviyorum, geleceğim yine...
gerçekten kendini bilmek önemli. ona göre uygulamaya geçmek zoru başarmak aslında. her konuda böyle. hepimize kolay gelsin.yukarıda kendim için yazdıklarım senin içinde geçerli.mersa sen ben çok az yiyoruz.mersayla ben hadi spor yapmıyoruz veremiyoruz.senin bu hafta verememe sebebin az ve düzensiz yemek bende.fast food dan uzak durbu hafta bide böyle deneyelim
çok güzel, bu gazla devam canım.geçen haftaki kilom:77,700
bu hafta 76,600
1,100 vermişim:)))))))))))))
kendi çapımda kendi rekorumu kırdım:)))))))
bende diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum hep dalga geçilip alay konusu olan kişi ben oluyorum...en başta eşim bile bana inanıp destek olmuyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?