- 30 Kasım 2011
- 275
- 62
- 298
geçen haftaki kilom:77,700
bu hafta 76,600
1,100 vermişim:)))))))))))))
kendi çapımda kendi rekorumu kırdım:)))))))
Zeynepciğim tebrik ediyorum,1 kg gayet güzel ve olması gereken aralıkta, inşallah hep böyle sürer:)
valla alda ablacımm ne kadar tatlı bir insansn sen öyle yaaa
herkese lazım yanında senin gibi birii
ne dert kalır ne üzüüntüü sen çok yaşa emii
Sağol güzel kızım ama acaip pis bi yanım vardır, düzenli beslenmeyen ve yeterli su içmeyen genç kızların rüyalarına girip kabusları oluyorum, sana demiyorum canııııım nerden çıkardın,lafım ortaya
ablacıgım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi
canım çok sevindimAllah yardımcın olsun.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın
ablacıgım sen bizim takımın en büyük şansısın.herkese yetişmeye çalışıyorsun Allah sana zor gün göstermesinmisafirinde varmıs benimle de çok ilgilendin bir sürü konustun.zaman ayırdın.tekrar çok teşekkür ederim
Etme!Bana teşekkür etme.Sizi seviyorum ve paylaşıyoruz o kadar, teşekkür ettikçe ben eziliyorum ve teşekkür "ekstradan, yapılması zorunlu olmayan birşeyin yapılması vs durumlarda" geçerlidir, bir daha teşekkür meşekkür yok, ha yok illa edeceğim dersen siz kiloları verin ben sevineyim ödeşelim o zaman:))))
ve gelelim banaaaabirşey yemiyorum yemeyi bu kadar kesince de kg verilmiyor örneği benim işte.akşama kadar büroda otur otur.akşamları yarım saate yakın tranvaya binmek için yürüyorum ama yetmiyor demek.giden 400 gr peh bu hafta sonu pc işini kesin çözeceğim inşallah.ben toparlanacagım sizleride toparlayacagım..geçen haftalarda oldugu gibi son hız kg vermeye devam edeceğiz.başka yolu yok bu işin.ancak duygu gibi güzel haberlerini alan arkadaşlarımız takımdan ayrılabilir ona göre kampa giriyoruz.zayıflayacagız başka yolu yok
Haftaya daha güzel sonuçlarla geleceğine eminim:)
evet ablacım ya spor yaptım gyet güzel biçimde ama ne su içtim ne düzgün yemek yedim metabolizmam durdu bence ondan veremmedim:2:
bu hafta 1.5ltlik şaşal alcam hergün onu artı bi ufak 50lik içicem yoksa aklma gelmio su içmek ya da üşeniyorum sğürekli gidip içmeye
bi de dün karnıbahar bulamadım bugun markete gidiyim aliyim karnıbahar bu 2 gün onu yicem akşamları da corba bakalm bi böyle denicem su 2 gün
kepek ekmek aldım uno nun zaten bi de light yogurt aldım ufak 4lülerden artık dikkat edicem gidiyodum hiçbişi yeme yeme aksam bi burger king den menü ye olcak iş mi
aç kalarak zayıflanmııyoorr ooof of
Sık aralıklarla azar azar..Şule'ye katılıyorum ben de o şekilde sonuç aldım, akşam yemeğini 5 gibi kesip sonrasında sadece meyve yemek lazım, erken yenen akşam yemeği birikmiyor vücutta...
66.1/65/1.1/%1.66
bu sonuç beni çok mutlu etti. hep 5'lerde akşam yemeği yedimdi. ondan böyle iyi gitti heralde.
Katılıyorum bu tesbitine canımın içi.
Dış etkenlerin etkisi olmuş olmalı:) Sen dikkatli ve hareketli bi kızsın, haftaya toparlarsın...geçen haftaki kilom:66.800
bu haftaki kilom:67.600
gelen:800 gr
hedef :63 kilo
Kayınvalidem de dün boşnak böreği göndermiş hem de patatesli, of of ..Gerçi zaten dişimden yiyemediğim için iç harcından yedim bikaç çatal,iyi ki bizimle yaşamıyor yarmagül'ün beylikdüzü şubesi olarak gezerdim valla:)