Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydıııınn çok güzel bir pazar diliyorum herkese

Alys elim sana da günaydın gittim 1 saat yürüdüm geldim afferim bana dimi
Akşamda çıkarsam 10.000 tamamlanacak inşallah

Oh oh super baslangic.

Benim challenge büyük bugun, büyük sipaya bayramlik alacagiz birlikte. Kucuge ne guzel kendim aldim evde denettim

Telefonla mi olcuyorsun adimlarini?

Mutlu pazarlar kizlar.

Bizim için her gün aynı. Annem şeker hastası, sağlıklı beslenmek zorunda. Eşim de benimle birlikte temiz beslenmeye dikkat ediyor.
Bizde herkes kendi kahvaltisini kendi hazırlıyor. Eşim genelde yeşillikli, sebzeli klasik kahvaltı tabağı hazırlar.
Benim değişir, çünkü her şeyden çabuk sıkılırım.
Adam bıkmadan usanmadan genelde her sabah peynirli tost yiyor.
Omlet veya menemen yiyeceksem, nadiren o da yiyor.
Bizde işler böyle yürüyor.

Takımımın güzel anneleri, bana bir yardım edin..
Koltuktan tükenmez kalem lekesini nasıl temizleye bilirim??

Hiç yapmazdı böyle şeyler, gerçi eline kalem de verilmiyordu.. Renkli kalemleri var, onlarla da hep kağıda birşeyler karalıyordu.. Geçen sefer eline tükenmez kalem geçmiş, hemen de koltuğu yazmış.. O az birşeydi görünmüyordu pek, bu seferki bayağı kötü..
Mutfaktayım, baktım yok peşinden gittim kanepede oturmuş, beni görünce de oturdum dedi ki, pek oturan bir çocuk da değil birşey yapmıyor diyip mutfağa geçtim tekrar.. az sonra gittim gördüm babasının kalemini götürmüş, hemen de kanepeye koşmuş

Saç spreyi sıkıp, temiz bir bezle silmeyi dene. Torun çok yapardı da.

Günaydın hanımlar iyi pazarlar

Dün yazamadım kardeşimin sözü vardı onun için şehirdışına gittik. Ailevi sebeplerden dolayı aslında gitmeyecektim ama gitmem icap etti gece de 1 di eve geldiğimiz nasıl yorgunum bitkinim anlatamam
Oğlan ın da kızın da yaramazlığı üstündeydi oğlan da kız da ellerini kapıya kıstırdılar sonra zalım oğlan buzdolabının kapağını açmış ayak parmağına şişe düşmüş aman yarabbim kan kırmızı yürüyemiyorum diye nazı niyazı bitmiyor kremlemeler buz koymalar nazlanmalar mıyırdamalar bitmedi akşama kadar. Sabah da pek lazımmış gibi 8 de kalktı geldi oğlan anne yürüyemiyorum bak diyor lan oğlum yatsana yatağında zebella gibi dikildin pazar pazar

En güzeli bizde herkes sipariş verir malesef kahvaltı yaparken oglen siparişler ogleni yerken akşam ne yiyecez derler o kadar yani

Hayirli olsun kuzum ve de gecmis olsun

Pişttttt kızlar nasılsınız…
Benim tatil bitti dönüş yolundayız, evimi özledim ama gözyaşım pıtt azıcıkta olsa.
Aile dostları ile çıkmasak 2/3 günde Bodrum havası alır öyle dönerdim. Tek çıktığımız tatillerde dönüş yolunda “aman bir daha mı gelicez dünyaya” yapmışlığımız çoktur.
Öyle bir şişim anlatamam sabah ayakkabılara girmedi ayaklarım, terliklerimi giydim.
Sanki biraz göbekte yaptım

Ama olsundu seneler sonra bikini giyebilmişti bu kadın
Geçen seneden kalma mayoları denemiş ama büyük geldiği için giyememişti.
Kocası bile pareyoları sarmıyorsun orana burana hatun sana bir haller oldu diye peşinde dolanmıştı.
Daha ne olsundu

2 bavul boşaltılıp yıkanacak, daha tatile çıkmadan hazırlık yaparken düşünmeye başlıyorum. Bu kadar kıyafet yıkanacak dönüşte diye
Neyse bir üst paragrafa odaklanayım iş demek spor demek

Öptüm hepinizi yarın kim benimle ödem savar detoksa başlar…

Ohh supersin ya

Hayırlı yolculuklar canım. Ödemini dert etme eve bi sag salom varın sonra sıkı bir detoksla çözülür o sorun.
En önemlisi senin aldığın keyif ki hayli hayli eğlenmişsin. Hayatın tadını çıkar gerisi bir şekilde halledilir.
Eve varınca çamaşır düşünme yavaş yavaş yaparsın spor niyetine önce biraz dinlenmeye bak.

Amin inşallah kuzum
Bu hafta buz gibi Dukan yapayım kendime bol bol
Ananasda yerim. Aynen hallederim ben o işi.
Siz ne yaptınız döndünüz mü evinize.

CEYDOS neredesin merak ettim, asi yorgunluk falan mi yapti yoksa?
aşı beni sarstı haklısın ama kol ağrısından ziyade bende etkin olan yan etki kaşıntı oldu. mikro örümcekler tüm vücudumu sardı. cuma tüm gece kaşındım dün daha azdı bugün henüz başlamadı.
güzel bir tatil yaptın hepsini hak ettin. burada da özlendin haberin olsun.

Amin inşallah kuzum
Bu hafta buz gibi Dukan yapayım kendime bol bol
Ananasda yerim. Aynen hallederim ben o işi.
Siz ne yaptınız döndünüz mü evinize.
Evdeyim yavrum ben. Uzun tatil daha yapmadık. Yıllık izin alacak bir ara eşim de öyle gidicez.

Ayy gecmis olsun canim bizim gibi oglanlarda eslesmis galiba dun benimkide 2kere elini sıkıştırdı tuvalete gittim arkamdan gelirken ne ara yaptiysa kucuk parmagi balon gibi ,sonrada diger elininki butun aksam aglmayla gecti butun gunde agla agla simdide park anlasmasi yapiyoruz parka gidince gecermis havada 43 derece guns tepemize geccek aksama kadar aglicak

Hayirli olsun Yaramazlara da gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…