Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar İsveç diyeti nedir hakkında bilginiz var mı Bn şimdi yeni başlıyorum ya ilk haftai isvec diyetini Bi denesem diyorum.ne dersiniz bir de açlık otu diye bir şey varmış faydasinida görenler olmuş öyle okudum netten sizden kullanan bilen var mı fikirlerinizi alalım

Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74

Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74
Bir haftada 4 kilo mu yani tebrikler tamam oralarda bakıyorum zaten Bn bir haftadr kendimde çabalıyorum 80le başladım aslinda ama 75 ten asagisini yıllardır görmüyorum

Ohh çok iyi şu adımları arttırmam lazım hep 4000lerdeyim onu da buraya atıcam diye evde yaptıklarımla
Ahh şu tempo bir dursaa dinlenmeye hiçbirşey yapmamaya çok ihtiyacım varr

V vl3demir kesinlikle katılıyorum. Temiz ve dengeli, porsiyon kontrollü beslenme, kilo vermeye de kilo korumaya da yeter...
Bu şekilde beslenerek 9 ayda 32 kg verdim.

Herkesten duyuyordum da leslie hiç nasip olmamıştı ama varım.d3dim Bi kere inşallah söyle Bi 10 kilo gidene kadar siz ne derse iniz o
2 mile yap 5 bın adım olur zevk alırsın
Sımdı bosver takılınca yaparsın duraklama donemınde

Melegimkorusun kiz cimriyim ben sen ogrenemedin mi sen bildigin gibi yap.

Bir de benim dolap eskidi iyice, buz yapmaya falan basladi, ondan da boyle bi dinlensin dedim, bir kac aya degirtirtecek kendini, artik gittigi yere kadar
Estağfurullah canım ben meraktan sordum acaba gerçekten fişleri çıkarmak mı gerekiyor instada gördüm birkaç gurbetçi dolabı boşalttı tamamen dedim acaba ben mi yanlış yapıyorum
Eşim guzel menun afiyet olsun anca bakabildim allahin izniyle guzel eksilerimiz olsun insallah bu haftaki hedefin nedir senn?
Olsun çanım ben de haftasonu pek aktif olamıyorum pek bu hafta 58,9görsem yetecek
Afiyet olsun canım

Gecmis olsun. Acile gitseydin keske
Yok canım yaa benim bünye hassas okadar çok yaşıyorum bu durumu özellikle yazları evde kimseye dokunmaz bana dokunur bölüm ek malum hamburger markalarından birine gitmiştik bir yaz günü bir tek ben zehirlendim düşün öyle bir bünye şimdi iyiyim şükür çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...

Gecmis olsun canim ,bu ara duzgun beslenemedigin icinde olabilir tellere alisana kadar vitamin kullansan ,berbat oluyor onlarin agrisida

Afiyet olsun kaptanim ☺kol agrin hala var mi? Anneminkide sisti biraz agrisi var

12.00:
1tk zeytin ezmesi
1 tk ezme
3 zeytin
1 yk menemen
2 catal sosis
1 kk kadar ekmek
15.00:
2 kraker 2 dilim kasar
19.00:
Tavuklu salata
Su 1,5 litre ve devammm
Spor devam ediyorum
Arrietty_ @sedulu CEYDOS BLU3

Afiyet olsun canim
h 1 domates, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1d ekmek

hafif gecirmissin gunu bence menun guzel :)

Menüm..

Öğlen
1.5 kase yoğurt çorbası

Ara
Yarım şeftali

Akşam
Yarım kase tel şehriyeli çorba

Su 1.250

Adım - 6.800 - 204p
100 ipsiz atlama - 24 p
228 p

Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR

Afiyet olsun canim ,ins.cabuk iyilesir dislerin yemeden enerjin kalmiycak

Simit olmasaydı keşke ama akşam yemediğin için dengelemişsin biraz..

Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...

Sağol ablacım..
Bakayım bir bulabilir miyim..

Gecmis olsun canim ,bu ara duzgun beslenemedigin icinde olabilir tellere alisana kadar vitamin kullansan ,berbat oluyor onlarin agrisida

Çok sağol canım..
Genel olarak iyiyim, yormuyor şimdilik, rahatsız olursam vitamin alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…