Aksamina bir protein ya da sebze yemegi ekleseydin
Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74Kızlar İsveç diyeti nedir hakkında bilginiz var mı Bn şimdi yeni başlıyorum ya ilk haftai isvec diyetini Bi denesem diyorum.ne dersiniz bir de açlık otu diye bir şey varmış faydasinida görenler olmuş öyle okudum netten sizden kullanan bilen var mı fikirlerinizi alalım
Çok pardon anca yazabildim çocukları banyo yaptır uyut ancaPaylas ta uyuyacagim
Bir haftada 4 kilo mu yani tebrikler tamam oralarda bakıyorum zaten Bn bir haftadr kendimde çabalıyorum 80le başladım aslinda ama 75 ten asagisini yıllardır görmüyorumSaglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74
Ohh çok iyi şu adımları arttırmam lazım hep 4000lerdeyim onu da buraya atıcam diye evde yaptıklarımlaMenu
Sabah (9.00)
Salata (2 yumurta, mor lahana, nane-maydanoz, birer tane domates ve salatalik, bir dilim avokado, yarim pancar, bir parca cecil peyniri, bir tatli kasigi tahin) ve cay
Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi (1 porsiyon) ve yarim misir (firinlanmis)
Su : 3 litreyi gecti
Adim : 11 bin — 330 puan
Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2886334
Ahh şu tempo bir dursaa dinlenmeye hiçbirşey yapmamaya çok ihtiyacım varr
V vl3demir kesinlikle katılıyorum. Temiz ve dengeli, porsiyon kontrollü beslenme, kilo vermeye de kilo korumaya da yeter...Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74
2 mile yap 5 bın adım olur zevk alırsınHerkesten duyuyordum da leslie hiç nasip olmamıştı ama varım.d3dim Bi kere inşallah söyle Bi 10 kilo gidene kadar siz ne derse iniz o
Sımdı bosver takılınca yaparsın duraklama donemındeKızlar İsveç diyeti nedir hakkında bilginiz var mı Bn şimdi yeni başlıyorum ya ilk haftai isvec diyetini Bi denesem diyorum.ne dersiniz bir de açlık otu diye bir şey varmış faydasinida görenler olmuş öyle okudum netten sizden kullanan bilen var mı fikirlerinizi alalım
Estağfurullah canımMelegimkorusun kiz cimriyim ben sen ogrenemedin mi sen bildigin gibi yap.
Bir de benim dolap eskidi iyice, buz yapmaya falan basladi, ondan da boyle bi dinlensin dedim, bir kac aya degirtirtecek kendini, artik gittigi yere kadar
Olsun çanım ben de haftasonu pek aktif olamıyorum pekEşim guzel menun afiyet olsun anca bakabildim allahin izniyle guzel eksilerimiz olsun insallah bu haftaki hedefin nedir senn?
Afiyet olsun canımSelam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim çavdar ekmeği
Iki minik kup koy peyniri
Iki catal menemen
Ara=1yk granola
Sekersiz cay iki bardak
Akşam (16:00)=2 yuvarlak dilim sucuk
1yk suzme yogurt
Salata
1dlm çavdar ekmegi
Arrietty_ @sedulu Melegimkorusun
2 litre su oldu devam ediyorum suan icin 30dkka leslie var 4bini gecen adim var annemdeyim yaparsma guncellerim dukkan kapandi erkenden
Yok canım yaa benim bünye hassas okadar çok yaşıyorum bu durumu özellikle yazları evde kimseye dokunmaz bana dokunur bölüm ek malum hamburger markalarından birine gitmiştik bir yaz günü bir tek ben zehirlendim düşün öyle bir bünye şimdi iyiyim şükür çok teşekkür ederimGecmis olsun. Acile gitseydin keske
Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...Günaydın kızlar..
Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
Günaydın kızlar..
Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
10.07.2021
14:00 = 1 biber +2 parmak sucuk + 2x2x2 boyutlarında kaşar ile 2 yumurtadan omlet
1 adet tereyağlı milföy
17:00= 9 adet çilek 3 kaşık krema ile
20:30 = 7 adet ekşili köfte ve 2 kaşık bile olmayan suyu
ara = 1 sütlü nescafe
su = 2000 ml içerim ben daha gece bitmedi
spor = 150 adet jj ama kolsuz yaptım mecburen yarım sayalım 75 adet = 75 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
Öğle 1 dilim kavun, 2kayısı, 4 kiraz 1/2 muz dan oluşan 1 tabak meyve salatası.
Akşam 1 kepçe taze fasülye, 1d ekmek, 1 kase yoğurt
Su 3lt su
Spor 180 Merdiven 54p
8102 adım 243p. (uyuyakaldım sonra yemek faslı derken yürüyemedm fazla)
Toplam 297pArrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS @1artiikizanasi
Eki Görüntüle 2886427
❤Dün yol baya sürdü Şanlıurfa dayım şuan.
Cumartesi 2 yumurta, peynir, zeytin, bir dilim ekmek, 5 çatal karpuz
Ara sade kahve
Akşam mangalda et ve tavuk, ayran, patlıcan salatası
2 tane maden suyu
3 litre su
120 tane merdiven 36 puan
8382 adım 251 puan toplam 287 puan
İyi geceler dilerim Eki Görüntüle 2886430
Menüm..
Öğlen
1.5 kase yoğurt çorbası
Ara
Yarım şeftali
Akşam
Yarım kase tel şehriyeli çorba
Su 1.250
Adım - 6.800 - 204p
100 ipsiz atlama - 24 p
228 p
Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR
Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...
Gecmis olsun canim ,bu ara duzgun beslenemedigin icinde olabilir tellere alisana kadar vitamin kullansan ,berbat oluyor onlarin agrisida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?