Günaydın kızlar Naslsiniz ne yapıyorsunuz pazarları tüm ahali evdeyken nasl geçiyor nefsinizle savaşınız biz şimdiden başladık ne yiyecezlere
Farklı bir gün gibi davranmamayi öğrendim. Pazar günü sıradan kahvaltı yapıyorum. Evdekiler isterse onlar yer ben karışmam. Benim tabağım zaten doyurucu oluyor mayalı şeyler ya da kızartmalı şeyler yemeye gerek kalmıyor. Diyet yapmak yemekten kismak değil sağlıklı alternatiflere yönelmektir.Günaydın kızlar Naslsiniz ne yapıyorsunuz pazarları tüm ahali evdeyken nasl geçiyor nefsinizle savaşınız biz şimdiden başladık ne yiyecezlere
Bende iyiyim TSK ederim şu an bnde camasirlarin içerisinden bildiriyorumGünaydınn..
İyiyim ben, sen nasılsın??
Çamaşırları hallettim, bir de duş aldım enerjim yerine gelsin diye, şimdi mutfağa dalacağımbugün yemek yapmicam, dünden hazırladım, kendime birşeyler yaparım o ayrı.. Pasta yapacağım bugün, kendimize değil yanlış anlaşılma olmasın İşlerimi halledeyim anneme gideceğim.. Öyle işte yazıyla günü bitirdim gibi
Pazara gelince kalabalık olmadığımızdan pek farketmiyor diğer günlerden, her günümüz aynı hemen hemen :)
Öyle ama nefis işte dediğin gibi ya açma poğaça yada envai çeşit kızartma ama buradakiler alışmış kimse halinden şikayetçi değil bravo size Bende sizin gibi yqpacamFarklı bir gün gibi davranmamayi öğrendim. Pazar günü sıradan kahvaltı yapıyorum. Evdekiler isterse onlar yer ben karışmam. Benim tabağım zaten doyurucu oluyor mayalı şeyler ya da kızartmalı şeyler yemeye gerek kalmıyor. Diyet yapmak yemekten kismak değil sağlıklı alternatiflere yönelmektir.
Canım sen önce kendine ayrı bir tabak yapmakla başla işe. Yumurta yap haşlama ya da tavada yanına peynir zeytin maydanoz ilave tabağının domates salatalık bir avuç ceviz. Şöyle bi renklensin tabağın iyice bak gözün doysun önce. Mis gibi bol renkli duracak tabağın ve boş olmayacak yanına bir dilim ekmek yiyebilirsin.Öyle ama nefis işte dediğin gibi ya açma poğaça yada envai çeşit kızartma ama buradakiler alışmış kimse halinden şikayetçi değil bravo size Bende sizin gibi yqpacam
Hemi Günaydın hemi kolay gelsin hemide afiyet olsun bu nasl kahvaltı ise yumurta mı gidermiş demeyecem buradaki hatunlar ipin ucunu sıkı tutmuş sasirmadimki modundayimGunaydin kizlar
Isteyim bende
Saat 15 den sonra tatilim
Ise kahvalti getirdim. Cok acim
15dk surem var
Kahvaltim da mis gibi bugun
Eki Görüntüle 2886594
Tskler canim tabağının hep ayrı ama dev bir dağ gibi düşün işte ye ye böyle oldum bugün dediğin gibi yapicam dur bakalım bu cumayı sabırsızlıkla bekliyorumCanım sen önce kendine ayrı bir tabak yapmakla başla işe. Yumurta yap haşlama ya da tavada yanına peynir zeytin maydanoz ilave tabağının domates salatalık bir avuç ceviz. Şöyle bi renklensin tabağın iyice bak gözün doysun önce. Mis gibi bol renkli duracak tabağın ve boş olmayacak yanına bir dilim ekmek yiyebilirsin.
Öyle ama nefis işte dediğin gibi ya açma poğaça yada envai çeşit kızartma ama buradakiler alışmış kimse halinden şikayetçi değil bravo size Bende sizin gibi yqpacam
Canım sen önce kendine ayrı bir tabak yapmakla başla işe. Yumurta yap haşlama ya da tavada yanına peynir zeytin maydanoz ilave tabağının domates salatalık bir avuç ceviz. Şöyle bi renklensin tabağın iyice bak gözün doysun önce. Mis gibi bol renkli duracak tabağın ve boş olmayacak yanına bir dilim ekmek yiyebilirsin.
Ay kıyamam sana ya bı türlü rahata eremedın. Cok gecmıs olsun. Piraldyne suruluyo agız ıcıne geçiryo. Doktoruna sordunmu yaralarıGünaydın kızlar..
Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
Benımkılerde her pazar cesıtlı kahvaltı ıster. Yaparım ama hamur falan yemem sadece patates yaptysam 4-5 adet yerım cunku ödül sayıyorum onuGünaydın kızlar Naslsiniz ne yapıyorsunuz pazarları tüm ahali evdeyken nasl geçiyor nefsinizle savaşınız biz şimdiden başladık ne yiyecezlere
Ooohh en sevdıgım tabak zeytın peynır yesıllıkGunaydin kizlar
Isteyim bende
15dk surem var
Eki Görüntüle 2886594
Aynen önce gözümü doyuruyorum sonra midemiAyni seyi yazmisiz.
Kimsenin tabaginda gozum kalmiyor valla, kendi tabagimi susluyorum
Afiyet olsun canım maydanozu da eksik etmemişsinGunaydin kizlar
Isteyim bende
15dk surem var
Eki Görüntüle 2886594
Bn yumurta yiyecek kesin yani o kadar söylüyorum bir de en sevdiğimden zeytin peynir yeşillikBenımkılerde her pazar cesıtlı kahvaltı ıster. Yaparım ama hamur falan yemem sadece patates yaptysam 4-5 adet yerım cunku ödül sayıyorum onuama hamur ekmek poğaca pişi falan gırme o ıslere
Günaydın vallahi doğru söylüyorsun onlara hamuru tava içisi koyuyorum kendime de domatesi yeşilliği bol Bi tabak yapıyorum gözler benim tabakta benim tabaktan otlanıyorlarGunaydin oncelikle.
Kiz kendine de yap guzel seyler hic aklin kalmaz.
Kendine soyle güzel dengeli bir tabak hazirla, her sey olsun, tabi kizartma falan degil. Atiyorum yesilligi yumurtasi, belki soyle guzel 1 2 dilim ekmegi ile. Onlarin akli senin tabakta kalsin
Hayir kusuratlarla hesaplayinca 3 kilo. Ben de 2 yildir 77 altini gormemistim. İlk kilolar hizli gidiyor. Sonra ortalama 1 kilo ile devamBir haftada 4 kilo mu yani tebrikler tamam oralarda bakıyorum zaten Bn bir haftadr kendimde çabalıyorum 80le başladım aslinda ama 75 ten asagisini yıllardır görmüyorum
Nasil oldun?Yok canım yaa benim bünye hassas okadar çok yaşıyorum bu durumu özellikle yazları evde kimseye dokunmaz bana dokunur bölüm ek malum hamburger markalarından birine gitmiştik bir yaz günü bir tek ben zehirlendim düşün öyle bir bünye şimdi iyiyim şükür çok teşekkür ederim
Cok gecmis olsun. Dr una danissan bir ilac verirdiGünaydın kızlar..
Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?