maşşallah :Nazar:Kızlar ilk hafta, diyete yeni başlanan haftanın avantajı ile verdim.
2.hafta umut hastaydı yiyemedim, stres de olunca eridim.
Bu hafta dişim apse yaptı çiğneyemediğim için sadece çorba ve püre yedim.
Dişimin yarın bişeyi kalmaz ama benim bu haftaya da bi atraksiyon bulmam lazım:))) Kocacığıma sarayım en iyisi, gözünün üstünde kaşın vardan başlar düğünde akrabalarının takmadığı bazı altınlara kadar vardırırım konuyu:))))Oh, bu hafta bi stres stres kesin 5 kilo:))))
Şaka şaka,pazartesi işe başlıyorum zaten, kesin eritirler beni biriken işler ama dediğim gibi 3 haftadır ilahi denge benimleydi valla:)
8 kilo verdim şaka maka:)
sabah hariç menün güzel
kocaman tebrikler aynı zamanda leslie ye başladık nasıl güzel verdin o zamandan beri.ben alver metabolizmamı bozdumeşinde içinden geçiriyordur.yakında sana da söylemeye başlar hiç üzülme bu
hafta toparlanma haftası herkesden maksimum paylaşım ve kilo kaybı bekliyorum
kızlar çok teşekkür ederim yaaaa...
bitanesiniz valla ailem kadar çok sevindiğinizi düşünüyorum inanın..
tuğbacım gece yatarken senin içinde dua ettim çok allah kabul etsin..inan ben çok ümitsizdim hiç tahmin etmedim büyük süpriz oldu.takipteyim senden de güzel haberler bekliyorum en kısa zmanda insallah..ümidini kaybetme bak benimki belkide tam bi mucize..
alda ablam hakikaten cansın yaa çok çok teşekkür ederim bütün duyguların için..bizde öle mutluyuz ve şaşkınızki halaa inanamıyorum.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..
her aldıgım bilgide sizide bilgilendiricem tabiiki.hep yanınızdayım bende seni çok seviyorum ablam
bu arada ne güzel kilolar verilmiş maşallah hepinizi tebrik ederim süpersiniz fıstıklar..
**4.takım 236. ETAP **
mersa(79.5/79,5/0,0/%0,00)
PrensesPeri(80,8/80,4/ 0,4/%0,50)
tugba8424(100.5/100,5/0,0/ %0,00)
zeynepece2009 (77,6/76,6/1,0/%1,29)
suleoz(66,1/65,0 /1,1/ %1,66)
BLUEmoon2009(66,8// 67,6 /-0,8 /%-1,20)
duyguyildiray( 79,2) hamilelik nedeniyle ara verdi
alda(79,2/77,1/2,1/%2,65)
Drosofila (82,0/79,8/2,2/%2,68)YENİ ÜYE hedef:62
4.Takim ortalaması: 0,61
4.Takim ortalaması:0,95
Listeniz boyle canim..tebrik ederimm hepinizii
teşekkürler tatlım ellerine emeklerine sağlık.paylaşıma böyle ekliyorum o zamanbu dilaranın hali ne olacak peki.sabahtan beri kimse görüş bildirmemiş :44:
dilaranın halinde ne varmış ki şekercik:26:
canım Drosofila arkadaşımız 2009 yılında diskalifiye olmus.tüm takımların onayı ile listeye alınmıyormu ben mi yanlış biliyorum :44: takımlar onay vermediler.benimde netim gider listeyi veremem diye 2 yüzdeyi de hesaplayıp ekledim :44:
Arkadaşlar Merhaba,
Drosofila isimli arkadaşımız 09.12.2008 de 13 takımda diyete başlamıs.30.01.2009 da diskalifiye olmus.
Sebebine baktım.çok az paylaşımda bulunmus ve takıma ugramamıs.en sonunda takım diskalifiye etmiş.
2 haftadır 4. takımda yani bizde deneme sürecinde.paylaşımları gayet güzel.ve çok azimli kg vermek istiyor.neden diskalifiye edildiği sorusunu kendisine sordugumda sorunları oldugu için gelemediği cevabını aldım.
takım olarak arkadaşımızı sevdik.sizlerinde onayı olursa listemize almak istiyoruz..
valla tempoyu arttırmak farz oldu bana prensesimde ensemde sağolsun artık pür dikkat diyete ve spora odaklanma zamanı geldi.......ben söylüyom ki borçlu çıkayım çalışmış ama verememiş dedirtmiyeyim diye.
gerçi şu ana kadar aman da çok vermişsin diyen yok.
daha bu hafta çok yakınımdakiler bile biraz belli oluyo diyolar.
bu grupta kocacım yok. o tık tık yani. insan bişi söyler. evde bari tayt tişört geziyorum ondan da mı anlaşılmıyo. bi kere yan yatarken kendi kendime sevdiğim(batan) kocaman göbüşüm küçüldü ya.
bu hafta veren gaza geldi. veremeyen gaza geldi. alan gaza geldi. grup haftaya hazır. haftasonlarımıza dikkat edelim. tempomuz bence bu hafta da çok yüksek olacak canlarım.
dilara için yazmıştım. istiyom onu benn.heralde olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum.
evimi biraz toplim bari.
maaşallah ablamaaaaaaaaaKızlar ilk hafta, diyete yeni başlanan haftanın avantajı ile verdim.
2.hafta umut hastaydı yiyemedim, stres de olunca eridim.
Bu hafta dişim apse yaptı çiğneyemediğim için sadece çorba ve püre yedim.
Dişimin yarın bişeyi kalmaz ama benim bu haftaya da bi atraksiyon bulmam lazım:))) Kocacığıma sarayım en iyisi, gözünün üstünde kaşın vardan başlar düğünde akrabalarının takmadığı bazı altınlara kadar vardırırım konuyu:))))Oh, bu hafta bi stres stres kesin 5 kilo:))))
Şaka şaka,pazartesi işe başlıyorum zaten, kesin eritirler beni biriken işler ama dediğim gibi 3 haftadır ilahi denge benimleydi valla:)
8 kilo verdim şaka maka:)
çok güzel menü canım turtayı yemedin gibi olmuş .....sabah bir dilim kepek ekmek az peynir 2 zeytin az yumurta
öğlen
az yoğurtlu havuç küçük bir turta 5 dolma
ara bir elma yarım portakal
akşam
bir kase çorba
canım senle ben sil baştan başlayalım diyete ve haftaya en iyiler arasına girelim inşallah......iki kötü günden sonra kendime gelme çabalarına başladım bunun ilki özlediğim yürüyüş bandım olacak biraz yürüyeceğim kib kızlar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnduygum canm tatlım:
bebişin hayırlı olsun Allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.tuğbamada hayırlısından bi toraman nasip eylesin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hımmmmmmm görünüşte az gibi amma boooool karbonhidretlı bi menü ona göre datluuuuuuuuuuuuuummmmmmmcanlarım
bugün kuran toplantısı bizdeydi.okula gitmeden anneme yardım ettim kankamla kahvaltı ettik felan..
ancak şimdik uğrayabildim.
sabah 1 dilim ekmek,biraz humus,bi dilim peynir.2 zeytin,2yumurta
öğlen:3 sarma yarım kase kadar yoğurtlu havuç,2 mercimek köfte,küçük bi turta
ARa:yarım elma,küçücük bi portkal
akşam 1 tabak merimekli kabak yemeği(adesiye),yarım kase yoğurt
sonrada küçük bi dilim kazandibi yediim.
spora inmeye çalışam en azından 200 ip atlayıp cıkacam
maaşallah menünde idare ediyor........sabah: 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin, peynir, yy süt, az yağda yumurta, 1 çatal helva döküntüsü
ara:1 çay fincanı kefir
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ton balığı(salataya kattım), salata, 3 çatal kepekli makarna, 3 kaşık nohut
ara:1 elma
akşam: 4 kaşık nohut, 3 kaşık pilav, 1 br. ev yapması vişnesuyu
ara:40 gr bazlama
lesliemi yaptım
50 yarım mekik çektim.
menün iyi gibi bence ama pilavın yanındaki ekmek olmasa daha iyi olabilirdi......sabah (ölçümden sonra geri yattıgım için geç uyndım) : 2 dşilim kepek ekmeğine kaşarlı domatesli yağsız tost
100 gr light yogurt
ara : 1 mandalina
ara : 1 paket çörek otlu eti bisküvi
akşam : 2 büyük servis kaşığı fırında karnıbahar
1 tahta kaşık pilav
2 köfte
salata cok az ve 1 dilim kepek ekmek
su simdiye dek 1 lt
spor henğz yapmadım 2 mil leslie yapıcam.
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin, peynir, yy süt, az yağda yumurta, 1 çatal helva döküntüsü
ara:1 çay fincanı kefir
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ton balığı(salataya kattım), salata, 3 çatal kepekli makarna, 3 kaşık nohut
ara:1 elma
akşam: 4 kaşık nohut, 3 kaşık pilav, 1 br. ev yapması vişnesuyu
ara:40 gr bazlama
lesliemi yaptım
50 yarım mekik çektim.
sabah (ölçümden sonra geri yattıgım için geç uyndım) : 2 dşilim kepek ekmeğine kaşarlı domatesli yağsız tost
100 gr light yogurt
ara : 1 mandalina
ara : 1 paket çörek otlu eti bisküvi
akşam : 2 büyük servis kaşığı fırında karnıbahar
1 tahta kaşık pilav
2 köfte
salata cok az ve 1 dilim kepek ekmek
su simdiye dek 1 lt
spor henğz yapmadım 2 mil leslie yapıcam.
valla tempoyu arttırmak farz oldu bana prensesimde ensemde sağolsun artık pür dikkat diyete ve spora odaklanma zamanı geldi.......
maaşallah ablamaaaaaaaaa
çok güzel menü canım turtayı yemedin gibi olmuş .....
canım senle ben sil baştan başlayalım diyete ve haftaya en iyiler arasına girelim inşallah......
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hımmmmmmm görünüşte az gibi amma boooool karbonhidretlı bi menü ona göre datluuuuuuuuuuuuuummmmmmm
bu arada allah kabul etsin bebeğim......
maaşallah menünde idare ediyor........
menün iyi gibi bence ama pilavın yanındaki ekmek olmasa daha iyi olabilirdi......
güzel olmuş canm .sende okula yemek götürenlerdensin sanırım
sanırım geç uyandığın için bu kadar az yedin..düzensiz oluyo insan geç kalkına demi?
dilara canım geçende bi link vermiştin ya maykıl bo diye acaba onu indirebileceğim bi link varmıydı canım sende ben bulamadımda..........
dilara canım geçende bi link vermiştin ya maykıl bo diye acaba onu indirebileceğim bi link varmıydı canım sende ben bulamadımda..........
:44:bişey anladıysam arab olayım ...ammada cahilnişim ben yaaaaaaabluumuuncum simdi direk bulamadımm ama cok basit bi yöntemm sölicem
bu youtube da izledğimiz videoları indirebiliyoruz bir programlaa hem de coook basit
YouTube Video Downloader ndir - Download > Gezginler bunu aşağıda programı ykle diyor ya ordan yükle
sonracıma kur programııı ztn 2 mbcıkk
sonra açılan programda yukardaki example da gezginlerin web sitesi yazıyor ya orayı silip youtube daki micah bo nun linkini koycaz ADD dicezz birazck bekliiciiğizz
ve starta bascazz yüklemeye baslıcakk yüzdesel olarak göstercekk tüm o linkleri tek tek böle yapabilirsinnnn
yukarda Save As kısmını da .avi yaparsın olurr bir dene istersen
PÜÜÜFFFF DEMOYMUŞŞŞ YAAA SADECE 1 VIDEOYA İZİN VERIO İNDİRMEK İÇİN(((
ah ah keşke o menü öle kalsaydı da su an 2. fincan çayımla 1 paket cikolatalı bisküviyi bitirmiyo olaydım :18::18: :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?