Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşşallah :Nazar:

umarım yoksa ben başlıcam. öyledir kendileri genelde saç kestirirsin farketmez falan

ay yerim senin çizelgeni. kendine iyi bak taze anne.

**4.takım 236. ETAP **

mersa(79.5/79,5/0,0/%0,00)
PrensesPeri(80,8/80,4/ 0,4/%0,50)
tugba8424(100.5/100,5/0,0/ %0,00)
zeynepece2009 (77,6/76,6/1,0/%1,29)
suleoz(66,1/65,0 /1,1/ %1,66)
BLUEmoon2009(66,8// 67,6 /-0,8 /%-1,20)
duyguyildiray( 79,2) hamilelik nedeniyle ara verdi
alda(79,2/77,1/2,1/%2,65)
Drosofila (82,0/79,8/2,2/%2,68)YENİ ÜYE hedef:62

4.Takim ortalaması: 0,61

4.Takim ortalaması:0,95

Listeniz boyle canim..tebrik ederimm hepinizii

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım ellerine emeklerine sağlık.paylaşıma böyle ekliyorum o zaman bu dilaranın hali ne olacak peki.sabahtan beri kimse görüş bildirmemiş :44:

dilaranın halinde ne varmış ki şekercik:26:

canım paylaşıma sabah yazdım.bekleyip duruyorum kimseler ses etmedi

durum budur

sabah bir dilim kepek ekmek az peynir 2 zeytin az yumurta

öğlen

az yoğurtlu havuç küçük bir turta 5 dolma

ara bir elma yarım portakal

akşam

bir kase çorba

duygum canm tatlım:

bebişin hayırlı olsun Allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.tuğbamada hayırlısından bi toraman nasip eylesin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım
bugün kuran toplantısı bizdeydi.okula gitmeden anneme yardım ettim kankamla kahvaltı ettik felan..
ancak şimdik uğrayabildim.
sabah 1 dilim ekmek,biraz humus,bi dilim peynir.2 zeytin,2yumurta
öğlen:3 sarma yarım kase kadar yoğurtlu havuç,2 mercimek köfte,küçük bi turta
ARa:yarım elma,küçücük bi portkal
akşam 1 tabak merimekli kabak yemeği(adesiye),yarım kase yoğurt
sonrada küçük bi dilim kazandibi yediim.

spora inmeye çalışam en azından 200 ip atlayıp cıkacam

sabah: 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin, peynir, yy süt, az yağda yumurta, 1 çatal helva döküntüsü
ara:1 çay fincanı kefir
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ton balığı(salataya kattım), salata, 3 çatal kepekli makarna, 3 kaşık nohut
ara:1 elma
akşam: 4 kaşık nohut, 3 kaşık pilav, 1 br. ev yapması vişnesuyu
ara:40 gr bazlama

lesliemi yaptım
50 yarım mekik çektim.

Son düzenleme:
sabah (ölçümden sonra geri yattıgım için geç uyndım) : 2 dşilim kepek ekmeğine kaşarlı domatesli yağsız tost
100 gr light yogurt

ara : 1 mandalina
ara : 1 paket çörek otlu eti bisküvi

akşam : 2 büyük servis kaşığı fırında karnıbahar
1 tahta kaşık pilav
2 köfte
salata cok az ve 1 dilim kepek ekmek

su simdiye dek 1 lt
spor henğz yapmadım 2 mil leslie yapıcam.

valla tempoyu arttırmak farz oldu bana prensesimde ensemde sağolsun artık pür dikkat diyete ve spora odaklanma zamanı geldi.......
maaşallah ablamaaaaaaaaa
sabah bir dilim kepek ekmek az peynir 2 zeytin az yumurta

öğlen

az yoğurtlu havuç küçük bir turta 5 dolma

ara bir elma yarım portakal

akşam

bir kase çorba
çok güzel menü canım turtayı yemedin gibi olmuş .....
iki kötü günden sonra kendime gelme çabalarına başladım bunun ilki özlediğim yürüyüş bandım olacak biraz yürüyeceğim kib kızlar
canım senle ben sil baştan başlayalım diyete ve haftaya en iyiler arasına girelim inşallah......
duygum canm tatlım:

bebişin hayırlı olsun Allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.tuğbamada hayırlısından bi toraman nasip eylesin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hımmmmmmm görünüşte az gibi amma boooool karbonhidretlı bi menü ona göre datluuuuuuuuuuuuuummmmmmm
bu arada allah kabul etsin bebeğim......
maaşallah menünde idare ediyor........
menün iyi gibi bence ama pilavın yanındaki ekmek olmasa daha iyi olabilirdi......

güzel olmuş canm .sende okula yemek götürenlerdensin sanırım

sanırım geç uyandığın için bu kadar az yedin..düzensiz oluyo insan geç kalkına demi?

dilara canım geçende bi link vermiştin ya maykıl bo diye acaba onu indirebileceğim bi link varmıydı canım sende ben bulamadımda..........

ah ah keşke o menü öle kalsaydı da su an 2. fincan çayımla 1 paket cikolatalı bisküviyi bitirmiyo olaydım :18::18: :2::2:
güzel olmuş canm .sende okula yemek götürenlerdensin sanırım

sanırım geç uyandığın için bu kadar az yedin..düzensiz oluyo insan geç kalkına demi?

evet geç uyandımm her zmnki gibii ah
dilara canım geçende bi link vermiştin ya maykıl bo diye acaba onu indirebileceğim bi link varmıydı canım sende ben bulamadımda..........

linkk bakmadım indirmek için ama bi kurcalayayım 5 dk ya haber atarım

bluumuuncum simdi direk bulamadımm ama cok basit bi yöntemm sölicem
bu youtube da izledğimiz videoları indirebiliyoruz bir programlaa hem de coook basit
YouTube Video Downloader ndir - Download > Gezginler bunu aşağıda programı ykle diyor ya ordan yükle
sonracıma kur programııı ztn 2 mbcıkk

sonra açılan programda yukardaki example da gezginlerin web sitesi yazıyor ya orayı silip youtube daki micah bo nun linkini koycaz ADD dicezz birazck bekliiciiğizz

ve starta bascazz yüklemeye baslıcakk yüzdesel olarak göstercekk tüm o linkleri tek tek böle yapabilirsinnnn

yukarda Save As kısmını da .avi yaparsın olurr bir dene istersen

PÜÜÜFFFF DEMOYMUŞŞŞ YAAA SADECE 1 VIDEOYA İZİN VERIO İNDİRMEK İÇİN (((

Son düzenleme:
:44:bişey anladıysam arab olayım ...ammada cahilnişim ben yaaaaaaa

ah ah keşke o menü öle kalsaydı da su an 2. fincan çayımla 1 paket cikolatalı bisküviyi bitirmiyo olaydım :18::18: :2::2:

benim oğlumda her aşkam yatmamak için açıktım der. demin de aynı numarayı çekti. kıysam 2 kez vermesem vazgeçer ya kıyamıyorum.
ben de onunla beraber 1 kaşık nohut yedim ve 1,5 mandalina.
çikolatalı bisküviden daha masum görünse de vicdan yapmaya başladım bile.
cuma extrası oldu bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…