Bende de çok aft çıkar hatta şuan nurtopu gibi 2 tane taşıyorum gebertiyor namıssız nasıl kilo verdi derlerse aftı peşini bırakmadı dersinizAft mı
Bazen bende de oluyor.
D vitamini ilacı var. Bebeklere yazdıkları. Onu içiyorum. Geçiyor.
Ciğer yersem de azalıyor.
Vitaminlerine baktır derim
Iyi misin can kaptanimGece çöker sporlar solar
Gözlerime yaşlar dolar
Hatıralar menülerini arar
Neredesin ay yüzlüm
Gecmis olsunSahol canim ,bugunde dustu dudagini fena patlatti icerden isirmis silikonlu gibi olduartik park vaktimiz geldi
Zararli caylardan vazgecccccWc problemi gecti mi o nasil oldu ki zararli cay mi ictinBana da soyle
Sonrada biz sizi yenecez diyolar
O kadar etkili yaniiiiZararli caylardan vazgeccccc
CanTorun abla dedi. 1 yemek kasigi zeytinyaga 10 damla limon sik. Ustune 1 bardak ilik su. Ben ictim salona gectim oturayim
Dedim oturamadim vinnnn wcye
Tarifi bir daha verir misin sana zahmet? Bir de ne vakit icmek gerek?Çok sevindim canım, her gun bile uygulayabilirsin. Bağırsak florasını iyileştirir.
Menünüzü göremedimHosbuldum tesekkur ederım
Zaten o zararli cay senin bagirsaklarini mahfettiO kadar etkili yaniiiiayy hemen denerim yarindan başlayıp insallah ise yarar bence de..yoksa zararli cay da içmezsem ne yapcam ki temiz pak yontem de pek acıtıyor
Kendilerini motive etmeye çalışıyorlar. Laf isteZararli caylardan vazgeccccc
CanTorun abla dedi. 1 yemek kasigi zeytinyaga 10 damla limon sik. Ustune 1 bardak ilik su. Ben ictim salona gectim oturayim
Dedim oturamadim vinnnn wcye
Sonrada biz sizi yenecez diyolar
1 yk zeytinyag ustune 10 damla limon sik. Ictiktsn sonra bir bardak ilik su ic. Mucize yawTarifi bir daha verir misin sana zahmet? Bir de ne vakit icmek gerek?
@Suzan Avci vermis tesekkurler
Tamam yatmadan yapayim1 yk zeytinyag ustune 10 damla limon sik. Ictiktsn sonra bir bardak ilik su ic. Mucize yaw
Benim gunluk rutinime girdiTamam yatmadan yapayim
Surekli yapma ama bagirsak tembelliği yapar. Zorda kalinca ya da tarti öncesiBenim gunluk rutinime girdi
yok kiz abla hergun icebirsin dedi. Iyi geliyormusSurekli yapma ama bagirsak tembelliği yapar. Zorda kalinca ya da tarti öncesi
Tamamyok kiz abla hergun icebirsin dedi. Iyi geliyormus
Hergun dediysem rutine bindir demedim sekercim, düzeni sağlayana kadar...yok kiz abla hergun icebirsin dedi. Iyi geliyormus
Yorum da yapayım menüne canım daha önce kimsenin menüsünü yorumlamamıştım ilk sana kısmetmiş
Sabah da öğlen de akşamda çok enerji verecek şekilde güzel beslenmişsin canım
Yalnız hamburgeri peynir arası mı yapıp yedinafiyet olsun çok iyi menün çok beeendim
İyi değilim kız sıcaklardan falım sakıza döndüm maniler yaza yazaIyi misin can kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?