Oh çok iyi olmuş ben de ekmeğe dayanabiliyormuşum yaa onu fark ettim ki deli gibi ekmek yerdim utanmasam mantıyla bile severim yani ama yenmeden de oluyormuş onu anladımEvet canim, ev ahalisi hamburger partisi yaptilar ekmekli, ben de ekmeksiz bol salatali yaptim.
Benim büyük sipa ( kocam ) votka aldı kokteyl yapicam onunla. Mac izlemek için arkadaşı da geldi şimdi finali bekliyoruz forza azzuriiii diyoruz biz evde
cansın vallahi sayende bölgesel de yaptım resmen yanlarımdaki kasların yırtılma gibi cızladığını hissettim
PardonHergun dediysem rutine bindir demedim sekercim, düzeni sağlayana kadar...
He yavrum kesin O okuyan_e icin kesinnnn
Muhahaha ben her turlu sevinecem. Istersen senelik sicYarin wc den once tartilayim da @Suzan Avci birazcik sevinsin
Tabi tabi canım eşimmmBen sakin sakin yuruyom
Popis calissam iyi olur da du bakem belki yarin.
Ne kullanıyorsun canım aft için ?Günaydın kızlar..
Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
Ah netim yok malesef nerden baglanirsam ozmn girebiliyorum anca simdi yazcam tm dir puanlarifa yazarımHuhuki eşim sen neler yaptın Pazar günü diye kaçamaklı geçmemiştir umarım. Yarın kontrol tartı günü sporları yazarken puanları da hesaplamayı unutma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?