- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Teşekkür ederim canım acaba seni tanıyor muyum yoksa ben gittikten sonra mı geldingeri dönmene sevindim. utanacak bir şey yok aynı yolun yolcusuyuz. aramızda her zaman yerin var. yeni hedefinle seni listelere geri almaktan mutluluk duyacağız canım.
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliözledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah.
Canimm çok sağol.nasilsin ne var ne yokah be aysem ben de mezunum takiliyorum buralarda, nesinden utaniyorsun olur mu hic, hepimiz ayni yolun yolcusuyuz
ben Alys
tabi ya sen gidince biz değiştik ceydos ben. bir çılgınlık yaptık nick değişim sürecine girdikTeşekkür ederim canım acaba seni tanıyor muyum yoksa ben gittikten sonra mı geldin
Canimm çok sağol.nasilsin ne var ne yok
eylülde dolacak yahu. özümü özledim ama bir yandan da diyorum isimlerin sıfatların ne önemi var. sen kim olduğunu biliyorsun.CEYDOS 90 gunumuz dolsun da isimlerimize geri donelim, bak olmuyor boyle taninmiyoruz.
Anaaam ceydos Um valla bilemedim nasılsın ne var ne yok canimtabi ya sen gidince biz değiştik ceydos ben. bir çılgınlık yaptık nick değişim sürecine girdik
Giden geliyo desene hahaiyiyim ya ne olsun,
simdi bayram tatiline diye ayrilicam, bir ay kadar olmayacagim, sonra donus yapicam yine,
duruma gore esas listeye bile tekrandan yazilabilirim
normal kuzum dert etme. nasıl olsun gerçekten bıraktığın yerde bıraktığın şekildeyim. hadi koş yetiş bana ben kilomu bekletiyorum.Anaaam ceydos Um valla bilemedim nasılsın ne var ne yok canim
Yaa inşallah ne güzel olur senin şuan ki kilonda olmaknormal kuzum dert etme. nasıl olsun gerçekten bıraktığın yerde bıraktığın şekildeyim. hadi koş yetiş bana ben kilomu bekletiyorum.
sen kısa zamanda inersin bu kiloya. istikrarlı veriyorsun.Yaa inşallah ne güzel olur senin şuan ki kilonda olmak
İnşallah ceydosumsen kısa zamanda inersin bu kiloya. istikrarlı veriyorsun.
Elin kulağında orda bekliyor muydun?Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliözledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah.
He valla.bana yazsalar da yazsam diye bekliyodum ahahaElin kulağında orda bekliyor muydun?Hoşgeldin inşallah...
Süpersin sedum kendimce diyodum ki şimdi regl.im bi bitsin yazayım tartilip o zaman cumaya tartilip gireyim yine olurmuE English_teacherrr takima geri dönmeye hevesliysen alalım hemen listeyebizde mezunuz takılıyoruz burada kilo koruma gibi oluyor. İyi geliyor. Hem de goygoy dönüyor
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliözledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?