Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bizim bı Ayşe bacimiz vardı, ailesinin yanına gitmişti. Onu hayranlıkla takip ediyordum, nerelerde kaldı o? Ne zaman dönecekti, kaptanlarimizin bilgisi var mı?

Arrietty_ , sedulu , H3RA_
Benimde aklıma geldi @Ayşe_M ama ses vermiş zaten
E English_teacherrr hoşgeldin tatlım bende mezun oldum ardından tatile çıktım
tartı canımı sıktı ama kaldığımız yerden devam edeceğiz başka yolu yok
tekrar o eski hallerime dönmek istemem asla
bir iniş bir çıkış derken dengemizi bulacağız

benim kadar bulguru seven kisi azdir emin ol,

ben bile porsiyon kontrolu yapabiliyorum,

siz de yaparsiniz, korkmayin kendinizden, sadece yaninda baska yemekler oldugundan emin olun ve de az yapin ki size cok kalmasin
kısır hassas noktamdır benimde
bugün evimdeyim yapsammı acaba dedim
tatil artıları yüzünden vazgeçtim
1 saat sonra kapım çalındı
komşular 5 çayı masası kurmuşlar yan bahçeye
bir baktım kısır var
3 yk kaşığı ile sınırladım kendimi
Akşam yemeği öğününüde feda ettim kısır için

Hosbuldum canimmm

Akşamı protein ile kapatmışsın beğendim. Uzun süre tokluk sağlar

benim kadar bulguru seven kisi azdir emin ol,

ben bile porsiyon kontrolu yapabiliyorum,

siz de yaparsiniz, korkmayin kendinizden, sadece yaninda baska yemekler oldugundan emin olun ve de az yapin ki size cok kalmasin
Ah ben bayilirim bulgura bizim buranin bulgur koftesi vardir haftada iki kez mutlaka yapilir diyete basladim baslayali kimseye gitmiyorum kofte gelcek diyekazin suyune bulgur pilaviiii yagli yagli offaksama esime yapcam simdi cok sansli bu adam yahususun bulgur demeyin super sut yapiyo bende ama ertesi gun mutlaka tartıda arti cikiyom ha

Az biraz ye la

Kendimi sınırlarım diyorsan güveniyorsan o konuda arada 4 yk kaşığını geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ekmeksiz tabi. Süt evet çok güzel etki yapıyor. Sütün daha önemli her şeyden.

Kendimi sınırlarım diyorsan güveniyorsan o konuda arada 4 yk kaşığını geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ekmeksiz tabi. Süt evet çok güzel etki yapıyor. Sütün daha önemli her şeyden.
Yok kaptanim pilavda siniri asmam asla ama kofteye dayanamiyom yersemde en azindna koftede degerlendiririm onuda ztn ogle ogunune seciyorum aksama yemiyorum tabi su ara gitmiyotum bi yere o yuzden kofte bana uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…