Benimde aklıma geldi @Ayşe_M ama ses vermiş zaten
kısır hassas noktamdır benimdebenim kadar bulguru seven kisi azdir emin ol,
ben bile porsiyon kontrolu yapabiliyorum,
siz de yaparsiniz, korkmayin kendinizden, sadece yaninda baska yemekler oldugundan emin olun ve de az yapin ki size cok kalmasin
Hosbuldum bebisim peki sen kimdin ahahha
Hosbuldum canimmmBenimde aklıma geldi @Ayşe_M ama ses vermiş zaten
E English_teacherrr hoşgeldin tatlım bende mezun oldum ardından tatile çıktım
tartı canımı sıktı ama kaldığımız yerden devam edeceğiz başka yolu yok
tekrar o eski hallerime dönmek istemem asla
bir iniş bir çıkış derken dengemizi bulacağız
Ula kilomdan da mi tanimadinHosbuldum bebisim peki sen kimdin ahahhahep değişmiş bunların nick i ayol taniyamiyom
Anam hiç dikkat etmemişim.Ula kilomdan da mi tanimadin
eskinin onlymemeself i artık kötü kadın suzan avcı olduHosbuldum bebisim peki sen kimdin ahahhahep değişmiş bunların nick i ayol taniyamiyom
OlurArrietty_
İzne ayrılabilir miyim? Sınav çalışmalarımı hızlandırmam lazım. Adapte olamıyorum. Tam çalışcam yürüyüş yapasım geliyo. 13bin adım oldu bugünde.
eskinin onlymemeself i artık kötü kadın suzan avcı oldu
memeli denmesinden ötürü
Ahaha sonra dan tanıdım vallaeskinin onlymemeself i artık kötü kadın suzan avcı oldu
memeli denmesinden ötürü
Ahaha deli yaa özlemişim kiz seni
Akşamı protein ile kapatmışsın beğendim. Uzun süre tokluk sağlarSelam
Kahvalti (10:40)=3yk yumurtali menemen
3zeytin
1dlm salam
1dlm çavdar ekmeği
2catal çökelek
Ara(13:30)=5kiraz
Ogle=(14:30)=3yk kadar haslanmis kırmızı et
Aksam(17:00 dukkan kapandi) =1iri kabak rendelenip sotelendi az yagda
4kasik yoğurt 1yk haslanmis kirmizi et
Su 2 bitti 3 basladim
Sporum)=75dkka leslie =300p
11.700adim=345p
Kabak almaya gittim tempolu sekilde yuruyerek ne kdr surdu bilmiyorum ama adim sayar izerimdeydi toplam=645p
Arrietty_ @FatmaGirik @Melegimkorusun Eki Görüntüle 2887450 insallah bugun begenilir ogunum sporum suya bakmayin durmadan devame diyorum uc biticek fazlasi gelir
Ah ben bayilirim bulgura bizim buranin bulgur koftesi vardir haftada iki kez mutlaka yapilir diyete basladim baslayali kimseye gitmiyorum kofte gelcek diyebenim kadar bulguru seven kisi azdir emin ol,
ben bile porsiyon kontrolu yapabiliyorum,
siz de yaparsiniz, korkmayin kendinizden, sadece yaninda baska yemekler oldugundan emin olun ve de az yapin ki size cok kalmasin
Oh sukurler olsunAkşamı protein ile kapatmışsın beğendim. Uzun süre tokluk sağlar
Az biraz ye laAh ben bayilirim bulgura bizim buranin bulgur koftesi vardir haftada iki kez mutlaka yapilir diyete basladim baslayali kimseye gitmiyorum kofte gelcek diyekazin suyune bulgur pilaviiii yagli yagli off aksama esime yapcam simdi cok sansli bu adam yahu susun bulgur demeyin super sut yapiyo bende ama ertesi gun mutlaka tartıda arti cikiyom ha
Kendimi sınırlarım diyorsan güveniyorsan o konuda arada 4 yk kaşığını geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ekmeksiz tabi. Süt evet çok güzel etki yapıyor. Sütün daha önemli her şeyden.Ah ben bayilirim bulgura bizim buranin bulgur koftesi vardir haftada iki kez mutlaka yapilir diyete basladim baslayali kimseye gitmiyorum kofte gelcek diyekazin suyune bulgur pilaviiii yagli yagli off aksama esime yapcam simdi cok sansli bu adam yahu susun bulgur demeyin super sut yapiyo bende ama ertesi gun mutlaka tartıda arti cikiyom ha
Yook tukani kapattim yediklerime sayarim kofte olmasinda hayir derim pilavaAz biraz ye la
Yok kaptanim pilavda siniri asmam asla ama kofteye dayanamiyom yersemde en azindna koftede degerlendiririm onuda ztn ogle ogunune seciyorum aksama yemiyorum tabi su ara gitmiyotum bi yere o yuzden kofte bana uzakKendimi sınırlarım diyorsan güveniyorsan o konuda arada 4 yk kaşığını geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ekmeksiz tabi. Süt evet çok güzel etki yapıyor. Sütün daha önemli her şeyden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?