Ben herzaman uyanir uyanmaz tartiliyom
Yokkk onu sadece cuma gunleri yapiyorumHedefini guncellemeyi unutmussun2 kilo olsa 105.1. 104.9 yapsan da yeni rakami ucundan da olsa gorsek
Öğünlerinde kinoa kullanan var mı? Onun kisirini merak ediyorum, lezzetli midir ki?
Karnıbahar kisirini denedim ama pek bana uymadı...
Ben de karnabaharı çok severim, gerçekten ilginç.ben de karnabahar kisirini cok sevemedim, karnabahari cok severim halbuki enteresan.
kinoa ile yaptim, bence bulgurlunun yerini tutmuyor,
ben kinoayi daha cok normal salatada (salcasiz, acisiz) sevdim.
Ben de karnabaharı çok severim, gerçekten ilginç.
Tühh kinoadan çok umutluydum.
Eşim de çok seviyor, annemle ikisine yapıyorum. Köftelerini de süzerek alıyorum öyle yiyorum.aksam bizimkilere patatesli sulu kofte yapiyorum, cok severim ben de, yemeyeyim dedim ya,
zaten oglen tam gunluk kaloriyi aldim ha ha
gecen hafta hic oruc tutamadim ya bu hafta telafi edeyim bir iki gun bari.
İşte benim de sorunum kisiri cooook sevmem, her kisiri da beğenmemem. Olmadı ince, işlenmemiş esmer bulgurla yapıp yemek. Bu aralar aklıma çok düşüyor da...sans ver ya,
yani kotu degil de ben yakistiramadim gibi oldu, ben bir de kisiri cok severim yani, o yuzden de olabilir.
ama bulgurlu neden yemiyorsun?
bulgurunu az salatasini cok tutuyorum ben, oyle abarti buyuk bir porsiyon yemezsem de sorun olmuyor.
Eşim de çok seviyor, annemle ikisine yapıyorum. Köftelerini de süzerek alıyorum öyle yiyorum.
İşte benim de sorunum kisiri cooook sevmem, her kisiri da beğenmemem. Olmadı ince işlenmemiş esmer bulgurlu yapıp yemek. Bu aralar aklıma çok düşüyor da...
Mesajı düzenledim, bı oku...ama ben onun en cok patateslerini seviyorum
bu hafta baska bir gun firinda tatli patates yiyecegim, o yuzden bugunkunu es geciyorum, yoksa tadimlik yerdim onu da.
aaa ye o zaman ya, bir corba kasesi ile sinirli yesen bence sorun olmaz.
ben bulgur pilavini da 1 kepce olarak yiyorum bu haftalarda, tartiya kotu yansimiyor, tabi eskiden 2 porsiyon gomdugum icin bu az geliyor ha ha
yavrum çok erken kapatmamışmısın kahvaltın tam doyurmuş çok güzel ama sonrasında yediğin çok bişey de yok tutacak mı seni
yavrum çok erken kapatmamışmısın kahvaltın tam doyurmuş çok güzel ama sonrasında yediğin çok bişey de yok tutacak mı seni
ama ben onun en cok patateslerini seviyorum
bu hafta baska bir gun firinda tatli patates yiyecegim, o yuzden bugunkunu es geciyorum, yoksa tadimlik yerdim onu da.
aaa ye o zaman ya, bir corba kasesi ile sinirli yesen bence sorun olmaz.
ben bulgur pilavini da 1 kepce olarak yiyorum bu haftalarda, tartiya kotu yansimiyor, tabi eskiden 2 porsiyon gomdugum icin bu az geliyor ha ha
Bulgurlu her tarif hassas noktam
Tereyagli bulgur pilaviBulgurlu her tarif hassas noktam
Tereyagli bulgur pilavieskiden bi tencere yerdim muhahahha
Ablam E English_teacherrr i diyorsan mezun ettik onu belki arada uğrar yine
geri dönmene sevindim. utanacak bir şey yok aynı yolun yolcusuyuz. aramızda her zaman yerin var. yeni hedefinle seni listelere geri almaktan mutluluk duyacağız canım.Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliözledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?