Teşekkür etmemek eldemihepimizin manevi ablası oldun
inşallah hep beraber güzel kilolar vereceğiz
3 haftada 8 kg harika metabolizman harika çalışıyor.durmak yok aynı bu hızla hepsinden kurtulacaksın
izninde bitmiş.8 kg eksik görecekler seni çok farketmiştirişe başladıgında yeme düzenin nasıl olacak?takıma gelebilecekmisin :44:
sabah bir dilim kepek ekmek az peynir 2 zeytin az yumurta
öğlen
az yoğurtlu havuç küçük bir turta 5 dolma
ara bir elma yarım portakal
akşam
bir kase çorba
iki kötü günden sonra kendime gelme çabalarına başladım bunun ilki özlediğim yürüyüş bandım olacak biraz yürüyeceğim kib kızlar
canlarım
bugün kuran toplantısı bizdeydi.okula gitmeden anneme yardım ettim kankamla kahvaltı ettik felan..
ancak şimdik uğrayabildim.
sabah 1 dilim ekmek,biraz humus,bi dilim peynir.2 zeytin,2yumurta
öğlen:3 sarma yarım kase kadar yoğurtlu havuç,2 mercimek köfte,küçük bi turta
ARa:yarım elma,küçücük bi portkal
akşam 1 tabak merimekli kabak yemeği(adesiye),yarım kase yoğurt
sonrada küçük bi dilim kazandibi yediim.
spora inmeye çalışam en azından 200 ip atlayıp cıkacam
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin, peynir, yy süt, az yağda yumurta, 1 çatal helva döküntüsü
ara:1 çay fincanı kefir
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ton balığı(salataya kattım), salata, 3 çatal kepekli makarna, 3 kaşık nohut
ara:1 elma
akşam: 4 kaşık nohut, 3 kaşık pilav, 1 br. ev yapması vişnesuyu
ara:40 gr bazlama
lesliemi yaptım
50 yarım mekik çektim.
sabah (ölçümden sonra geri yattıgım için geç uyndım) : 2 dşilim kepek ekmeğine kaşarlı domatesli yağsız tost
100 gr light yogurt
ara : 1 mandalina
ara : 1 paket çörek otlu eti bisküvi
akşam : 2 büyük servis kaşığı fırında karnıbahar
1 tahta kaşık pilav
2 köfte
salata cok az ve 1 dilim kepek ekmek
su simdiye dek 1 lt
spor henğz yapmadım 2 mil leslie yapıcam.
benim oğlumda her aşkam yatmamak için açıktım der. demin de aynı numarayı çekti. kıysam 2 kez vermesem vazgeçer ya kıyamıyorum.
ben de onunla beraber 1 kaşık nohut yedim ve 1,5 mandalina.
çikolatalı bisküviden daha masum görünse de vicdan yapmaya başladım bile.
cuma extrası oldu bunlar.
Metabolizmam menapoz nedeniyle çok yavaşladı aslında ama aksilikler bana bilmeden iyilik yaptı:)
Antibiyotik yarın bitiyor, ağrım hafifledi ama hala çiğnerken sorunlu diş alt dişe değdi mi beynim zonkluyor resmen, o yüzden ben bugünü de çorba ve püreyle atlattım, inşallah yarın normal bir menüye dönerim.
İkinciliğimizi de tebrik ediyorum, çok istikrarlı ve güzel bir sonuç:) En son öyle görmüştüm ama yüzdelerde bir değişiklik olup sıramız değişmedi değil mi?
Kaç takımın arasında böylesine istikrar göstermek çok çok güzel bence:)
Ama sonuca daha hızlı varmanın zamanı geldi bence ne dersiniz kızlar?
Çok uzadı bu kilo işi, başlanan işi yavaş bırakmanın da sündürmenin de anlamı yok, bu hafta daha sıkı denetleyelim birbirimizi, su şartına çok dikkat edelim, cuma dediğin ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz cuma olacak yine:)
Sizi mezun etmeden mezun olursam ne olayım, hatta istediğim kiloyu versem de son 2 kiloda okul uzatır gibi ağırdan alacağım beraber tamamlayalım diye:)
Yaf hasta ve yaşlı bir kadın bile veriyor,üstten ders alıyor yani, gençler sizin benden bu hafta çekeceğinis var demedi demeyin:)
Ofisten de girerim de ilk birkaç gün hoşgeldin ve geçmiş olsun ziyaretleri ve birikmiş işler olur, akşam Umuşu yatırır yatırmaz damlarım en kötü ihtimalle.
Yardımcı kadın buldum bi tane, bugün başladı, ben işten gelene kadar evi kotarırsa spor bile yaparım geldiğimde, haftaya yine birinciliği almalıyız di mi ya
Yarın görüşürüz, sizi seviyorum ..
Bugün tüm gün hiçbişrsey yapmadım ve moralim çok bozuldu sanırım kilo verememiş olmamın etkisiydi ama yarın tekrardan baslangıc yapıcam ve cumaya kadar 78 olmazsam bana da drosofila demesinlerrrhatta 77 de olabilirim
gıcık oldum ya gencecik kızım sahip olduum yağlara bak hiç yakışıomu
pamela andersonu gördm internette 44 yaşında kadında bir fizik var aman allahım kendimden utandım
bence takımdaki herkers kendinden utansınnnnn veeee bu hafta rekor kilolar vereelim Alda ablacım sen de aynı hızda devam et!!!
cok hırslandımm yeterrrrr ocak 15 de cok iyi bir firmada staj yapıcam ve böyle başlamak istemiyorum o zamana kdr 75-76 olmak istiyırum
14 subattada erkek arkadasım gelcek zaten şok olmasını istiyorum o zamana kdr 70 e inip!!!! lütfen ben artık hızlanıyorum bu kadar yeterrrrrr hazır listeye de girmemişşkennn 82 kiloyla başladıım maceraya bugun 79.800 kilo ile devam ediyorum ve cuma günü 78.00 olma garantisini veriyorum!!!
Hepinizi çok öpüyorummmm iyi ki varsınııızzzz
:82::82::82::82::82:
günaydın kızlariyi hafta sonları
blue gelince mutlaka dünkü menünü yaz.hafta sonu yokum ama pazartesi hafta sonunu menünü titizlikle inceleyeceğim ona görebu hafta kg verebilirsen ne ala değilse nefes almak yok sana
dilaracıgım takım içinde listeye alındın ama dün kaç kez hatırlattım bir türlü onay alamadım listeye girmen için.malesef cevap gelmeyince son dakikada genel listelerden çıkarttılar ismini ama hiç önemli değil.ben birazdan anket yazacagım paylaşıma.yine 85 kg giriş yapmıs olacaksın ve yine verdiğin kg lar aynı şekilde işlenecek
bizim yüzdemiz yanlış düzeltilmemişte 2. liğimiz gidebilir.yüzdeleri tekrar kontrol etmem gerekiyor
ablam vereez vereez inşallah.hayallerim var yıkamam kendi ellerimle onları:))birazdan migrosa gidir yulaf kepeği alaam dukan hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor....ve kızım fırsat verirse spor yapaam hemenMetabolizmam menapoz nedeniyle çok yavaşladı aslında ama aksilikler bana bilmeden iyilik yaptı:)
Antibiyotik yarın bitiyor, ağrım hafifledi ama hala çiğnerken sorunlu diş alt dişe değdi mi beynim zonkluyor resmen, o yüzden ben bugünü de çorba ve püreyle atlattım, inşallah yarın normal bir menüye dönerim.
İkinciliğimizi de tebrik ediyorum, çok istikrarlı ve güzel bir sonuç:) En son öyle görmüştüm ama yüzdelerde bir değişiklik olup sıramız değişmedi değil mi?
Çok uzadı bu kilo işi, başlanan işi yavaş bırakmanın da sündürmenin de anlamı yok, bu hafta daha sıkı denetleyelim birbirimizi, su şartına çok dikkat edelim, cuma dediğin ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz cuma olacak yine:)
Sizi mezun etmeden mezun olursam ne olayım, hatta istediğim kiloyu versem de son 2 kiloda okul uzatır gibi ağırdan alacağım beraber tamamlayalım diye:)
Yaf hasta ve yaşlı bir kadın bile veriyor,üstten ders alıyor yani, gençler sizin benden bu hafta çekeceğinis var demedi demeyin:)
Ofisten de girerim de ilk birkaç gün hoşgeldin ve geçmiş olsun ziyaretleri ve birikmiş işler olur, akşam Umuşu yatırır yatırmaz damlarım en kötü ihtimalle.
Yardımcı kadın buldum bi tane, bugün başladı, ben işten gelene kadar evi kotarırsa spor bile yaparım geldiğimde, haftaya yine birinciliği almalıyız di mi ya
ne kadar iradeli ve güçlü olduğumuzu gösterelim erkekleri gözleri korksun bizden:)))Bugün tüm gün hiçbişrsey yapmadım ve moralim çok bozuldu sanırım kilo verememiş olmamın etkisiydi ama yarın tekrardan baslangıc yapıcam ve cumaya kadar 78 olmazsam bana da drosofila demesinlerrrhatta 77 de olabilirim
pamela andersonu gördm internette 44 yaşında kadında bir fizik var aman allahım kendimden utandım
bence takımdaki herkers kendinden utansınnnnn veeee bu hafta rekor kilolar vereelim Alda ablacım sen de aynı hızda devam et!!!
cok hırslandımm yeterrrrr ocak 15 de cok iyi bir firmada staj yapıcam ve böyle başlamak istemiyorum o zamana kdr 75-76 olmak istiyırum
14 subattada erkek arkadasım gelcek zaten şok olmasını istiyorum o zamana kdr 70 e inip!!!! lütfen ben artık hızlanıyorum bu kadar yeterrrrrr hazır listeye de girmemişşkennn 82 kiloyla başladıım maceraya bugun 79.800 kilo ile devam ediyorum ve cuma günü 78.00 olma garantisini veriyorum!!!
vuvvvvv bak bu defa kendime pay çıkarabilirim.aferin bize yaaaaaaa:)))kızlar 2. liğimizi kutlayabiliriz
terbikler canlarım.harikasınız harika
benim oğlumda her aşkam yatmamak için açıktım der. demin de aynı numarayı çekti. kıysam 2 kez vermesem vazgeçer ya kıyamıyorum.
ben de onunla beraber 1 kaşık nohut yedim ve 1,5 mandalina.
çikolatalı bisküviden daha masum görünse de vicdan yapmaya başladım bile.
cuma extrası oldu bunlar.
güzel ama yetmez. ha gayret birinciyiz inş bu hafta.kızlar 2. liğimizi kutlayabiliriz
evet ya cıtır cıtır geziniyo millet. biz olacaz güzelim merak etme.Bugün tüm gün hiçbişrsey yapmadım ve moralim çok bozuldu sanırım kilo verememiş olmamın etkisiydi ama yarın tekrardan baslangıc yapıcam ve cumaya kadar 78 olmazsam bana da drosofila demesinlerrrhatta 77 de olabilirim
Metabolizmam menapoz nedeniyle çok yavaşladı aslında ama aksilikler bana bilmeden iyilik yaptı:)
ablam vereez vereez inşallah.hayallerim var yıkamam kendi ellerimle onları:))birazdan migrosa gidir yulaf kepeği alaam dukan hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor....
Birinciliğe alıştık ya ikincilik çok etki yapmadı kih kih kih, ne mikrobuz valla, haftaya birinciliği geri almalı:))))))kızlar 2. liğimizi kutlayabiliriz
sana nazar deymesin. ne hastası yaşlısı bu hafta tepemizdesin. kadın umut a da mı bakacak.
8 kilo birden gitti. iş yerindekiler şoklanacak valla.
kadın umut a da mı bakacak.
.
nasılsın alda abla
Ah atladım şuleciğimYok hayır hem ev işi hem umut zor, ayaklandı ya peşinde gezmek gerekiyor.
Evde çok büyük, temizle temizle bitmiyor, bende de düzen takıntısı var,ikisini bir halledemez..
Annem gelecek, o Umut'la ilgilenirken kadın da temizliği halledecek, annem yemeği de yapar,ben gelince de gider, eşim rahatsız olmasın yada annem hep bizdeymiş gibi düşünmesin diye o gelmeden kaça kaça gidiyor:)
aman çocuğuma bakıyor, emin ellerde allah razı olsun der bence canım okadar da kötü değiller.
nereye yazdın ablam hayallerini buraya da yaz.
ablacımmmMetabolizmam menapoz nedeniyle çok yavaşladı aslında ama aksilikler bana bilmeden iyilik yaptı:)
kaptanım dünkü menü yok uçtu gitti tamam mı ama bugünden itibaren full yazıyorum zaten toparladım kendimi çok şükür...günaydın kızlariyi hafta sonları
blue gelince mutlaka dünkü menünü yaz.hafta sonu yokum ama pazartesi hafta sonunu menünü titizlikle inceleyeceğim ona görebu hafta kg verebilirsen ne ala değilse nefes almak yok sana
dilaracıgım takım içinde listeye alındın ama dün kaç kez hatırlattım bir türlü onay alamadım listeye girmen için.malesef cevap gelmeyince son dakikada genel listelerden çıkarttılar ismini ama hiç önemli değil.ben birazdan anket yazacagım paylaşıma.yine 85 kg giriş yapmıs olacaksın ve yine verdiğin kg lar aynı şekilde işlenecek
bizim yüzdemiz yanlış düzeltilmemişte 2. liğimiz gidebilir.yüzdeleri tekrar kontrol etmem gerekiyor
bende bütün takım arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum....bu hafta ben artıda olmasaydım kesin birincilik bizimdi buna çok üzüldüm benkızlar 2. liğimizi kutlayabiliriz
sabah 10:3 yudum kola,2 ısırım elma
kahvaltı:14
4 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1 yağsız omlet, biraz turp, 2 yudum meyve suyu
akşam 17:
4 yk. yumurtalı fasulye kavurma,
saat18:1 nar
gün içinde booool su içtim
spor olarak 5 mil leslie+50 yarım mekik +50 basen çalışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?