Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Metabolizmam menapoz nedeniyle çok yavaşladı aslında ama aksilikler bana bilmeden iyilik yaptı:)
Antibiyotik yarın bitiyor, ağrım hafifledi ama hala çiğnerken sorunlu diş alt dişe değdi mi beynim zonkluyor resmen, o yüzden ben bugünü de çorba ve püreyle atlattım, inşallah yarın normal bir menüye dönerim.

İkinciliğimizi de tebrik ediyorum, çok istikrarlı ve güzel bir sonuç:) En son öyle görmüştüm ama yüzdelerde bir değişiklik olup sıramız değişmedi değil mi?
Kaç takımın arasında böylesine istikrar göstermek çok çok güzel bence:)
Ama sonuca daha hızlı varmanın zamanı geldi bence ne dersiniz kızlar?
Çok uzadı bu kilo işi, başlanan işi yavaş bırakmanın da sündürmenin de anlamı yok, bu hafta daha sıkı denetleyelim birbirimizi, su şartına çok dikkat edelim, cuma dediğin ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz cuma olacak yine:)
Sizi mezun etmeden mezun olursam ne olayım, hatta istediğim kiloyu versem de son 2 kiloda okul uzatır gibi ağırdan alacağım beraber tamamlayalım diye:)
Yaf hasta ve yaşlı bir kadın bile veriyor,üstten ders alıyor yani, gençler sizin benden bu hafta çekeceğinis var demedi demeyin:)

Ofisten de girerim de ilk birkaç gün hoşgeldin ve geçmiş olsun ziyaretleri ve birikmiş işler olur, akşam Umuşu yatırır yatırmaz damlarım en kötü ihtimalle.

Yardımcı kadın buldum bi tane, bugün başladı, ben işten gelene kadar evi kotarırsa spor bile yaparım geldiğimde, haftaya yine birinciliği almalıyız di mi ya
Yarın görüşürüz, sizi seviyorum ..

Bugün tüm gün hiçbişrsey yapmadım ve moralim çok bozuldu sanırım kilo verememiş olmamın etkisiydi ama yarın tekrardan baslangıc yapıcam ve cumaya kadar 78 olmazsam bana da drosofila demesinlerrr hatta 77 de olabilirim

gıcık oldum ya gencecik kızım sahip olduum yağlara bak hiç yakışıomu
pamela andersonu gördm internette 44 yaşında kadında bir fizik var aman allahım kendimden utandım
bence takımdaki herkers kendinden utansınnnnn veeee bu hafta rekor kilolar vereelim Alda ablacım sen de aynı hızda devam et!!!
cok hırslandımm yeterrrrr ocak 15 de cok iyi bir firmada staj yapıcam ve böyle başlamak istemiyorum o zamana kdr 75-76 olmak istiyırum
14 subattada erkek arkadasım gelcek zaten şok olmasını istiyorum o zamana kdr 70 e inip!!!! lütfen ben artık hızlanıyorum bu kadar yeterrrrrr hazır listeye de girmemişşkennn 82 kiloyla başladıım maceraya bugun 79.800 kilo ile devam ediyorum ve cuma günü 78.00 olma garantisini veriyorum!!!

Hepinizi çok öpüyorummmm iyi ki varsınııızzzz

:82::82::82::82::82:

sabah bir dilim kepek ekmek az peynir 2 zeytin az yumurta

öğlen

az yoğurtlu havuç küçük bir turta 5 dolma

ara bir elma yarım portakal

akşam

bir kase çorba

menün az olmus ama önemli değil toparlama günlerin bunlar düzelir nasılsa

iki kötü günden sonra kendime gelme çabalarına başladım bunun ilki özlediğim yürüyüş bandım olacak biraz yürüyeceğim kib kızlar

canım hiç üzülmek yok.kg vereceğiz.toparlanacaksın insallah sonrada bebegini kucagına alacaksın.tam gaz yola devam

güzel canım

akşam aran bazlama değilde meyve olsaymıs süper olacakmıs

bugunku menünü begendim canım tebrikler

hafta sonu toparlarsan oda erir gider

ablacıgım süpersin ne güzel yazmıssın sen kg larından tamamen kurtul.koruma sürecini bizimle geçirirsin.birbirmizi uzun zaman bırakmayacagız
yardımcın hayırlı olsun umarım iyi çıkarırda işleri üzerinden alır biraz

canımcım sen hiç canını sıkma.kg verme işi sabır isteyen bir iş.burda hep beraber vereceğiz kurtulacagız

dünkü menünü begendim.mısır patlakları hamburgerler yoktu.akşam karnabahar ve köfte güzel seçim.gayretinle başaracaksın

kendine sözün var.ilk hedef staj için sonraki hedef sevgililer günü için ama en büyük hedefimiz seninle benim mezuniyet için böyle böyle zayıflayıp gideceğiz

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi hafta sonları

blue gelince mutlaka dünkü menünü yaz.hafta sonu yokum ama pazartesi hafta sonunu menünü titizlikle inceleyeceğim ona göre bu hafta kg verebilirsen ne ala değilse nefes almak yok sana

dilaracıgım takım içinde listeye alındın ama dün kaç kez hatırlattım bir türlü onay alamadım listeye girmen için.malesef cevap gelmeyince son dakikada genel listelerden çıkarttılar ismini ama hiç önemli değil.ben birazdan anket yazacagım paylaşıma.yine 85 kg giriş yapmıs olacaksın ve yine verdiğin kg lar aynı şekilde işlenecek

bizim yüzdemiz yanlış düzeltilmemişte 2. liğimiz gidebilir.yüzdeleri tekrar kontrol etmem gerekiyor

ağlarımmmm 85 değilll 82

ama artık 7leri gördüükk durmakk yokkk :18::18:
ayrıca evettt mezuniyetimizdee çıtı pıtıı olmamız lazm en büyük hedef o, ama ara hedefler insnı gaza getiriooo
simdi bişiler yicemm annemle markete gitcemmm öpülldünüüzz

ablam vereez vereez inşallah.hayallerim var yıkamam kendi ellerimle onları:))birazdan migrosa gidir yulaf kepeği alaam dukan hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor....ve kızım fırsat verirse spor yapaam hemen
ne kadar iradeli ve güçlü olduğumuzu gösterelim erkekleri gözleri korksun bizden:)))
kızlar 2. liğimizi kutlayabiliriz

terbikler canlarım.harikasınız harika

vuvvvvv bak bu defa kendime pay çıkarabilirim.aferin bize yaaaaaaa:)))

sorma ya benmkide sabah 5te kek istedi artanı benyedm

güzel ama yetmez. ha gayret birinciyiz inş bu hafta.

evet ya cıtır cıtır geziniyo millet. biz olacaz güzelim merak etme.

sana nazar deymesin. ne hastası yaşlısı bu hafta tepemizdesin. kadın umut a da mı bakacak.
8 kilo birden gitti. iş yerindekiler şoklanacak valla.

ablam vereez vereez inşallah.hayallerim var yıkamam kendi ellerimle onları:))birazdan migrosa gidir yulaf kepeği alaam dukan hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor....

Canım karşı komşum da başladı da o marketlerde bulamamıştı, internetten bi siteden istemişti.
Bu site Dukan tariflerinde geçen tüm malzemeyi de "dukan ürünleri"başlığı altında satıyormuş, bulamazsan söyle ben alırım sitenin adını bi incelersin.
Yulaf ezmesi yada buğday kepeği vs aynı işi görmüyormuş çünkü.
Dün yulaf kepeğiyle yaptığı ekmekten verdi tadayım diye çok beğendim.

Birinciliğe alıştık ya ikincilik çok etki yapmadı kih kih kih, ne mikrobuz valla, haftaya birinciliği geri almalı:))))))

sana nazar deymesin. ne hastası yaşlısı bu hafta tepemizdesin. kadın umut a da mı bakacak.
8 kilo birden gitti. iş yerindekiler şoklanacak valla.

Aslında tuhaf bir durum ama beli kapanmayan pantolonum rahatlıkla oldu,ben farkediyorum ama eşim dahil kimse 8 kiloyu farketmedi desem? Kilo fazla olunca denizde kum gibi kalıyor 7-8 kilo demek ki:) 66 kilo biri 8 kilo verse başka 85 kilo olan biri verse başka demek ki:)
Ölçüme göre 1 beden oynamış görünüyorum ama dediğim gibi bence işyerinde, hasetliğinden saçımın teline kadar inceleyen bikaç cadaloz zoraki zoraki "biraz zayıfladın mı"sen diyecek o kadar, diyorum ya eşime bile soruyorum çocuk avutur gibi "aferin aferin "diyor:)
Durmak yok yola devam,ben 67 kg olacağım ve oğluşumun sünnetinde salınacağım inşallah:)Düğününü göremem, görsem de hatırlayamam ama sünnetinde tüm muradımı alacağım, çok güzel olmak istiyorum ve mutlaka zayıflamalıyım:)

Pudra rengi, dekoltesinde minicik kristal taşlar işli, diz üstü bir elbise giymek istiyorum:)
Ah ah hayallere daldım,kafanızı şişirdim kusura bakmayın e mi:)
Görüşürüz.

kadın umut a da mı bakacak.
.

Ah atladım şuleciğim Yok hayır hem ev işi hem umut zor, ayaklandı ya peşinde gezmek gerekiyor.
Evde çok büyük, temizle temizle bitmiyor, bende de düzen takıntısı var,ikisini bir halledemez..
Annem gelecek, o Umut'la ilgilenirken kadın da temizliği halledecek, annem yemeği de yapar,ben gelince de gider, eşim rahatsız olmasın yada annem hep bizdeymiş gibi düşünmesin diye o gelmeden kaça kaça gidiyor:)

aman çocuğuma bakıyor, emin ellerde allah razı olsun der bence canım okadar da kötü değiller.
nereye yazdın ablam hayallerini buraya da yaz.

aman çocuğuma bakıyor, emin ellerde allah razı olsun der bence canım okadar da kötü değiller.
nereye yazdın ablam hayallerini buraya da yaz.

Eşim asla öyle düşünmez,çok da sever annemle babamı, sık gelmiyorlar diye de sitem eder onlara ama annemin bu psikolojisini değiştiremiyorum, zorla getiriyorum bize inan, tam eşimin gelme saati yaklaşınca da toparlanıyor hemen gideyim diye.
Senin nasılsın abla mesajından bir önceki mesajda sünnet hayallerim var:)))

ablacımmmne güzel yazmışsın yaaa..çok tatlısın sen yaaaaaaaaa.....

kaptanım dünkü menü yok uçtu gitti tamam mı ama bugünden itibaren full yazıyorum zaten toparladım kendimi çok şükür...

bende bütün takım arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum....bu hafta ben artıda olmasaydım kesin birincilik bizimdi buna çok üzüldüm ben
arkadaşlar bu haftalık kusuruma bakmayın lütfen.......

sabah 10:3 yudum kola,2 ısırım elma
kahvaltı:14
4 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1 yağsız omlet, biraz turp, 2 yudum meyve suyu

akşam 17:
4 yk. yumurtalı fasulye kavurma,

saat18:1 nar
gün içinde booool su içtim

spor olarak 5 mil leslie+50 yarım mekik +50 basen çalışması

kızlar ben geldim sabahdan çok hastaydım bi karın ağrısıyla uyandım.sonra ishal mide bulantısı çok kötüydü heralde benim üzüntüden şekerim yükseldi şekerim yükselince hep öyle oluyor neyse şimdi rahatladım bide regli olmam üsütne normlde regl oldum diye üzülüyordum ama bu sefer ki reglim çok güzel oldu sanki lisedeki üniversitedeki reglilerim gibiydi benim için böyle regli görmek artık hayal olmuştu inş içimdeki hrşeyi temizler alıp götürür bu gün ki menümü yazayım
sabah hasta olduğumdan kahvaltı yapamadım kursa giderken utanmasam ağlayacaktım çok şükür sonradan toparlandım

sabah kahvaltı yok

ara yok

öğle

az peynir az yağda omlet 3 zeytin çay

ara
2 incir

akşam daha yemedim kardeşim gelcek et yapmayı düşünüyorum

kıskandım ben de 5 mil leslieye baslıoorm ama parkede ayaklarım kayıyoo çok zor oluyoo yaa

prensesim bundan sonra paylaşımlarım ve diyetim menülerim tam olcak inşallah üstüne sporda yapcam oh mis bende zeyneple dukana başlıcaktım ama bişeye başlamadan önce çok düşünürüm yapıncada tam yapmak isterim ilk başta bayılanlar oluyormuş heralde bende de şeker varya ben yine eski montignac diyetine devam edeyim o bana daha ugun sanırım bana onu zevcan önermişti gerçekden kaçamak yapmadan yaparsam beni güzel zayıflatıyor dukanıda zeynep yapsın bakalım nasıl olcak bide benim vermem gereken kilom çok onu yaparsam çok uzun süre yapmam gerekiyor o kadar zaman da dayanabilirmiyim bilmiyorum ondan en azından bi 15 tatili atlatana kadar böyle devam etcem bakalım allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…