HeaTm o is bende diyorsun
Ben plan yaptim da uyarsa bayramdan sonraki cuma 99.9Hedefini guncelle suzan dedi sana, sana yakismaz 107ler dedi
Böbreklerini cok yoruyorsun. Bak bu ictiklerinin hepsi idrar sokturur. E sende su girisi de yok. Lutfen azalt
Detay alayimmBen plan yaptim da uyarsa bayramdan sonraki cuma 99.9
Ne diyon kiz. Anlamadim. Kolay turkce anlatBöbreklerini cok yoruyorsun. Bak bu ictiklerinin hepsi idrar sokturur. E sende su girisi de yok. Lutfen azalt
Bnm adım sayar telde sdce spor yaparken ve yuruyus yaparken aliyorum ev işi yada normal islerde almiyorum hassasiyet ayarinida em dusuge aldimki her hareketo adim saymasin diye günlük 1bucuk saat sporla 10bin adimi geciyorum özellikle leslie ileKız daha ne işten 12000 yapan 15 de yapar 4 binin üstünü göremiyorumvqllaha yatmıyorum bak
yüzerken çok su yutmuşum herhalSenin kontrol tartisi nerede, saklama bizden
Bekle beni ama hemen listeye falan girme, doneyim birlikte verelim, sen ye bu ara kisirlari1 haftacik tatil mi olurmus, agustosa kadar.
Hosbuldum canım döndü döndü bende annemlerin yanına gidip geldim evimdeyim şükürE English_teacherrr hosgeldin canim.
Pek bakamadim gözümden kacmis
Nasilsin? Dondu mu kp evine?
Disaridan geldim, bu sefer babalari ile cikti benimkiler. Dus alip kendime gelmem lazim. Sersem gibiyim
Sonra tarti bildirimi, menü e dalip gaddarlik yapasim var
Seni tambura alalımYa bennn?
Veren bugünkü menum bunu yazmayı da özlemişim hakikaten
Sabah yulafli omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık
Ogle 1 tabak kabak yemeği 2 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve Türk kahvesi
Akşam 2 tane tavuk but haşlama ve bolca yoğurtlu semizotu salatası
Su suan 2.5 lt 3 olacak yatana kadar
Adım da 12000 deyim şuan
@seduluArrietty_ CEYDOS
Sekerpare su tatli olan mi?Menu
Sabah (8.30)
2 rafadan yumurta, birer tane domates ve salatalik, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ogle (13.00)
Yogurtlu meyve (3 kasik yogurt, birer dilim seftali ve mango, 1 sekerpare, 1 ceviz, 2 badem, tarcin)
Aksam (19.00)
Kilis tava (2 dilim), ikiser tane koz domates ve biber, ayran (2 bardak)
Su:3 litreyi gecti
Adim: 15 bin — 450 puan
Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci @ysmnczm
Eki Görüntüle 2887481
Cok az yemissin canim. Aksama 1 kase salata filan skstirsaydinselamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 1 haş. yumurta + domates + salatalık + 1 dilim peynir
akşam 15:00 son öğün=> 1 çörek (1 lavaş artı 1 kaşık kıymaya denk geliyor) + domates + salatalık +peynir
ara=> sade soda + 1 türk kahvesi
su 3,5 litre
@Lady TenarArrietty_ @sedulu H3RA_
bugün evde elektikler kesildi anneme geldim sağolsunlar sabahtan beri evde yufka çörek katmer yapıp duruyorlar 1 tane çörekle kurtulup günü kapattım
adım 10.000 300X2= 600 p
tempolu yürüyüş 70 175p
toplam 775 p
Eki Görüntüle 2887482
Afiyet olsun
Cay, yesilcay mi Siyah cay mi?
Meyve olan kaptanim. Kayisinin kuzeniEnfes menu ve su
Adimlarda harika
Sekerpare su tatli olan mi?
Cok az yemissin canim. Aksama 1 kase salata filan skstirsaydin
Afiyet olsun
Bulgur pilavicok severim
Bu hafta 104.9, sonraki 2 etap birlesir buyuk ihtimalle. O 2 haftada da her hafta 2.5 kilodan 99.9. Ben de 69.9 nasipseDetay alayimm
Hangi dilde daha iyisin ona cevireyimNe diyon kiz. Anlamadim. Kolay turkce anlat
bende çok sever pilav ve kısırı şahane yaparım. Türkiye'ye gelirsen sözüm olsunEnfes menu ve su
Adimlarda harika
Afiyet olsun
Bulgur pilavicok severim
Evet gaddar reisim. Yesil cay ve siyah cayEnfes menu ve su
Adimlarda harika
Afiyet olsun
Bulgur pilavicok severim
1. HollandacaBu hafta 104.9, sonraki 2 etap birlesir buyuk ihtimalle. O 2 haftada da her hafta 2.5 kilodan 99.9. Ben de 69.9 nasipse
Hangi dilde daha iyisin ona cevireyim
Ik zeg groene thee, zwarte thee en koffie.. ze gooien allemaal water uit je lichaam. Het wordt aanbevolen om extra water te drinken wanneer u ze consumeert. Je kunt al niet genoeg water drinken. Dus bezuinig op deze drankjes. Het zal ook uw nieren overbelasten, wees er voorzichtig mee.Evet gaddar reisim. Yesil cay ve siyah cay
1. Hollandaca
2. Ingilizce
NiyeekiiArtık utanma çekinme de kalmamış
@Suzan AvciBu hafta 104.9, sonraki 2 etap birlesir buyuk ihtimalle. O 2 haftada da her hafta 2.5 kilodan 99.9. Ben de 69.9 nasipse
Diyorum ki yesil cay, siyah cay ve kahve .. bunlarin hepsi vucudundan su atar. Bunlari tükettiğinde fazladan su icmen onerilir. Sen zaten suyu yeterince tuketemiyorsun. O yuzden bu icecekleri azalt. Ayrica böbreklerini asiri yorar ona da dikkat et
Simdi anladi benBu hafta 104.9, sonraki 2 etap birlesir buyuk ihtimalle. O 2 haftada da her hafta 2.5 kilodan 99.9. Ben de 69.9 nasipse
Diyorum ki yesil cay, siyah cay ve kahve .. bunlarin hepsi vucudundan su atar. Bunlari tükettiğinde fazladan su icmen onerilir. Sen zaten suyu yeterince tuketemiyorsun. O yuzden bu icecekleri azalt. Ayrica böbreklerini asiri yorar ona da dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?