Tövbe tövbeeskinin onlymemeself i artık kötü kadın suzan avcı oldu
memeli denmesinden ötürü
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml ılık su.
KAHVALTI
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalık, kapya biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
Z.yagli yeşil smoothie
OGLEN
200 ml kefir+marul+10 Gr chia tohumu, 150 Gr taze kayısı, 3 adet ceviz içi
Yeşil çay
AKŞAM
2 kabaktan fit kızartma+üzerine 150 Gr sarımsaklı yoğurt+üzerine 100 Gr kıymalı sos
4 lt su
Sabah 1 h. Yumurta, 1 salatalık, 4 çeri domates, 1kk b peynir, 3 zeyitn, 1 d ekmek
Öğle tek lavaş çiğ köfte dürüm 1 ayran
Akşam 1 kase cacık, 2 but
Su 3lt su
Spor 180 Merdiven 54p
14647 adım 878p.
Toplam 932p
Yürüdüğüm boşa gitmesin yazayım dedimalışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Fatma Girik @1artiikizanasi
Eki Görüntüle 2887572
Ben anlamam şiirden kız benimki sakız manisi gibi uydurmasyonAkşamınan toplaşın istek şarkı çalayım radyo 4. Takımmmm mımm mım mıımmsedulu da şiir okusun ortam şenlensin
Bende en ust kattayım da açıyorum klima öyle takılıyorum. Bir de salon kuzeye bakıyor benim arada esiyor karşısı ufak ağaçlık alan. Gece hep cam açık yatıyoruz.Of kizlar bu sicaklardan nefret ediyorum. En ust katda oturuyorum. Esmiyorr
Aşıdan sonra adet düzensizliğini duydum bende. Ablamında uzun sürmüştü.Selam kızlar bende artıdayım maalesef
Cuma: 59,4
PAZArtesi: 59,7
+300gr
Cumartesi yediğim patates kızartması ve içtiğim 1 kadeh alkolden sanırım bir de kızlar biontech aşı olduktan sonra adet geçilmesi yaşayan oldu muben geçen Perşembe oldum gibiydi çok az sonra kesildi adetim 5gün geçikti halen ortada yok 2-3gün gecikirdi ama bu kadar uzun olmamıştı
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik @Yzgt66
Dolu dolu ve full besleyici yemişsin ama erken kapatmışsın günü. Acıktıysan filtre kahve ısmarlayabilirim sana hemde hc yağlı
Selam
Kahvalti (10:40)=3yk yumurtali menemen
3zeytin
1dlm salam
1dlm çavdar ekmeği
2catal çökelek
Ara(13:30)=5kiraz
Ogle=(14:30)=3yk kadar haslanmis kırmızı et
Aksam(17:00 dukkan kapandi) =1iri kabak rendelenip sotelendi az yagda
4kasik yoğurt 1yk haslanmis kirmizi et
Su 2 bitti 3 basladim
Sporum)=75dkka leslie =300p
11.700adim=345p
Kabak almaya gittim tempolu sekilde yuruyerek ne kdr surdu bilmiyorum ama adim sayar izerimdeydi toplam=645p
Arrietty_ @FatmaGirik @Melegimkorusun Eki Görüntüle 2887450 insallah bugun begenilir ogunum sporum suya bakmayin durmadan devame diyorum uc biticek fazlasi gelir
Siyez unu en faydalı karboHellöööggg hanımlar
Saat 9
İki kaşık yulaf ezmesi
3 taze kayısı
5 badem 5 fındık
Yarım bardak süt
Saat 13
Ton balıklı salata
Ayran
Saat 19
2 yumurta
2 dilim siyez ekmeği ( %100 siyez ekmeği ekşi mayası da siyez unundan )
5 zeytin
Domates salatalık
Su 4 litre tamamlanır yatana kadar.
Arrietty_ @Tavsannesi
Çok az yemişsin bugünOglen: 14:00 Yarım tabak kara buğday 2 sosis
Salata
Ara: karpuz 3 dilim.
Su:2 litre şimdilik.
Spor:4500 adim.- 135 puan
@vl3demir
Menü süperKAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml ılık su.
KAHVALTI
50 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalık, kapya biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
Z.yagli yeşil smoothie
OGLEN
200 ml kefir+marul+10 Gr chia tohumu, 150 Gr taze kayısı, 3 adet ceviz içi
Yeşil çay
AKŞAM
2 kabaktan fit kızartma+üzerine 150 Gr sarımsaklı yoğurt+üzerine 100 Gr kıymalı sos
4 lt su
Daha çok terle atıyorum. Menopoz...Aşıdan sonra adet düzensizliğini duydum bende. Ablamında uzun sürmüştü.
Dolu dolu ve full besleyici yemişsin ama erken kapatmışsın günü. Acıktıysan filtre kahve ısmarlayabilirim sana hemde hc yağlı
bence çok güzel bir gün olmuş tebrikler
Siyez unu en faydalı karbo
ama daha erken saatlerde yemeni tavsiye ederim
Çok az yemişsin bugün
İf mi yapıyorsun
Menü süper
4 lt su içsem wc den çıkamazdım herhalde
Maydonoz kürüne devam ediyorsun sanırım, suyu bu dönemde bol tüketmen çok iyi olmuş
Sağol canım benimde regl gecikmem aşıdan mi oldu acaba başka şeylerden şüphe duyuyodum ama buda aklıma gelmedi degildi yani sen onaylamış oldun
Ben de aksami yemeden paylasayim ki,
sabah karbonhidrat fazla olmuş gibi salam yerine yumurta ya da peynir olsaydı çok iyi olurmuş canım
Sabah yumurta yada peynir de olsaymış şahane olurdu
menüne ne diyeceğimi bilemedim olmuş desem değil gibi ama olamamıştı değil afiyet olsun canım kaptanlar yorumlasın en doğrusunu
Geçmiş olsun canım
ayy allah korusun yaa zannetmiyorum baya sürpriz olur neyse 3-5 gün daha bekleyeyim
Ya birde bence az yemedim yaa şimdi yine baktım çörek gömdüm yaniAma vücudunu cok az kaloriye alistirip bir 5 6 kilo sonra kilo vermeni yavaslatma/durdurma riski de var, unutma. Alman gereken kalorinin 300 400 azina dusun diyorlar kilo vermek icin, daha fazla dusmeyin diyorlar.
Bulamadım canım yaa yarın bidaha bakayım bakayımBoy kilo ve yaptığın spora gore hesaplama yapan siteler var ama.
Eki Görüntüle 2887590
al kuzum afiyet olsunEki Görüntüle 2887591
falımda hazır bak bakalım ne çıkmış
balık kısmet kuş haber derlerBol bol yol görünüyor sana
Bir de bir balik bir kusu öpüyor
Cok güzel seyler olacak gibi
Hocayla çalışmalarımızdan bahsediyorsanH3RA_ kaptanim spora da donus yapacak misin
İyi akşamlar kızlar Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak yoğurt, 2yk yulaf, 2 gün kurusu, 6çiğ fındık
Ara
Sütlü kahve
Akşam
6yk zeytinyağlı dereotlu kabak yemeği, 3yk yoğurt, çoban salata
Ara: yeşil çay
Su:3lt
Spor: 2 saat yürüyüş: 300p
18000adım: 540*2: 1080p
Top: 1380p
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik @Yzgt66
Memeli olsa yine iyi meme şef diyordukMemeli derken ayip degil sizi sikayet ederkenmi ayip ula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?