Yaparsin sen. Gel he de. 3 hafta ekstra dikkat edeceksin ya. Sonra ver elini 9 larSimdi anladi bensaol kuzum
obur planinda cok gaddaryuru git
Bizi şikayet etmişsin yazık değil mi bizeNiyeekii
Kizz benim safra kesem dolu minnikYaparsin sen. Gel he de. 3 hafta ekstra dikkat edeceksin ya. Sonra ver elini 9 lar
Korkunun ecele faydasi yok. Aldirman lazim. Dr ne diyor?Kizz benim safra kesem dolu minnik
Minik taslar. Haftada 1,5 kilodan fazla zayiflarsam bitane tas ekleniyor. Sana narkoz korkumdan bahsetmismiydim
Kalsa daha iyi olur diyorKorkunun ecele faydasi yok. Aldirman lazim. Dr ne diyor?
Orasi oyle de uzun vadeli bir cozum olmaz. Neyse taniyorum herkesi yavas yavas. Sagligin onemli olanKalsa daha iyi olur diyor
Memeli derken ayip degil sizi sikayet ederkenmi ayip ulaBizi şikayet etmişsin yazık değil mi bize
Demir eksikligi sebep olabilir. En son ne zaman baktirdin degerlerine?
Sayilmaz bu. Tatilden döndünKahvaltı yok
14:00 Ton balıklı salata
17:00 3 yk kısır
2 parmak kalınlığında kazan dibi
1.5 lt su
Yarından itibaren daha güzel bir menüyle geleceğim kızlar. Tek öğün salata kapatacaktım günü plan değişti.
Arrietty_ @sedulu @Fatma Girik
Hello zalimHellöööggg hanımlar
Saat 9
İki kaşık yulaf ezmesi
3 taze kayısı
5 badem 5 fındık
Yarım bardak süt
Saat 13
Ton balıklı salata
Ayran
Saat 19
2 yumurta
2 dilim siyez ekmeği ( %100 siyez ekmeği ekşi mayası da siyez unundan )
5 zeytin
Domates salatalık
Su 4 litre tamamlanır yatana kadar.
Arrietty_ @Tavsannesi
Pek bisey yememişsin
Ik zeg groene thee, zwarte thee en koffie.. ze gooien allemaal water uit je lichaam. Het wordt aanbevolen om extra water te drinken wanneer u ze consumeert. Je kunt al niet genoeg water drinken. Dus bezuinig op deze drankjes. Het zal ook uw nieren overbelasten, wees er voorzichtig mee.
Hollandaca bilmiyorum ama yazilanin cogunu anladimBana da ogretsene
Ik kan een beetje nederlands praten
Yemem kaptanim. Hic merak etme senBLU3 Korktum tatli diye. Yapmaz bizim kiz dedim zaten. Degilmis neyseki
.
Sayilmaz bu. Tatilden döndün
Ama suyu 1 L daha icersen harika olur
Hello zalim
Begendim senin gununu
Cocuklar nasil?
Gecmis olsun bu arada. Ayagi nasıl oldu oglunun?
Pek bisey yememişsin
Cok kotu denecek durumda degil. Sadece az olmus
Doğru söylüyorsun kaptanım ama annemdeyim ev curcunaydı Bi yandan çalışmaya çalıştım Bi yandan annemlerin getir götürü meyvesi içeceği sofrası ortada çoluk çocuk filan salata yap deselerdi de yapmazdım heralde en az hasarla çıktım içinden diye düşünüyorum az olsun da fazla olmasın neydiyimEnfes menu ve su
Adimlarda harika
Sekerpare su tatli olan mi?
Cok az yemissin canim. Aksama 1 kase salata filan skstirsaydin
Afiyet olsun
Bulgur pilavicok severim
Cay, yesilcay mi Siyah cay mi?
Veren bugünkü menum bunu yazmayı da özlemişim hakikaten
Sabah yulafli omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık
Ogle 1 tabak kabak yemeği 2 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve Türk kahvesi
Akşam 2 tane tavuk but haşlama ve bolca yoğurtlu semizotu salatası
Su suan 2.5 lt 3 olacak yatana kadar
Adım da 12000 deyim şuan
@seduluArrietty_ @Fatma Girik
Menu
Sabah (8.30)
2 rafadan yumurta, birer tane domates ve salatalik, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ogle (13.00)
Yogurtlu meyve (3 kasik yogurt, birer dilim seftali ve mango, 1 sekerpare, 1 ceviz, 2 badem, tarcin)
Aksam (19.00)
Kilis tava (2 dilim), ikiser tane koz domates ve biber, ayran (2 bardak)
Su:3 litreyi gecti
Adim: 15 bin — 450 puan
Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci @ysmnczm
Eki Görüntüle 2887481
selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 1 haş. yumurta + domates + salatalık + 1 dilim peynir
akşam 15:00 son öğün=> 1 çörek (1 lavaş artı 1 kaşık kıymaya denk geliyor) + domates + salatalık +peynir
ara=> sade soda + 1 türk kahvesi
su 3,5 litre
Alys Arrietty_ @sedulu @neutral
bugün evde elektikler kesildi anneme geldim sağolsunlar sabahtan beri evde yufka çörek katmer yapıp duruyorlar 1 tane çörekle kurtulup günü kapattım
adım 10.000 300X2= 600 p
tempolu yürüyüş 70 175p
toplam 775 p
Eki Görüntüle 2887482
Sabah 2 kraker 2 dilim kasar
10.00: corba
Ogle: 1 parca balik
Aksam: tavuk salatasi
Ara: 1 mandalina, yesil cay, cay ve kahve
Su 1 litre ama devam ediyorum
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik BLU3
Kahvaltı yok
14:00 Ton balıklı salata
17:00 3 yk kısır
2 parmak kalınlığında kazan dibi
1.5 lt su
Yarından itibaren daha güzel bir menüyle geleceğim kızlar. Tek öğün salata kapatacaktım günü plan değişti.
Arrietty_ @sedulu @Fatma Girik
Hellöööggg hanımlar
Saat 9
İki kaşık yulaf ezmesi
3 taze kayısı
5 badem 5 fındık
Yarım bardak süt
Saat 13
Ton balıklı salata
Ayran
Saat 19
2 yumurta
2 dilim siyez ekmeği ( %100 siyez ekmeği ekşi mayası da siyez unundan )
5 zeytin
Domates salatalık
Su 4 litre tamamlanır yatana kadar.
Arrietty_ @Tavsannesi
Valla vücudumdaki depolanmış yağlar çözünüp çözünüp çıksın diye uğraşıyom daha ne yapam daaDepo degil onemli olan. Cikis onemli cikis
Valla vücudumdaki depolanmış yağlar çözünüp çözünüp çıksın diye uğraşıyom daha ne yapam daa
Benim kaç almam lazım acaba ben daha onu çözemedim ki hesaplama yerleri vardı hepsi diyet listesi satışa çıktıAma vücudunu cok az kaloriye alistirip bir 5 6 kilo sonra kilo vermeni yavaslatma/durdurma riski de var, unutma. Alman gereken kalorinin 300 400 azina dusun diyorlar kilo vermek icin, daha fazla dusmeyin diyorlar.
cuma:67.1
Pazartesi:67.2
Fark:+100
Mevlüt pilavından yemedim patates püresi ve et yedim sadecehe bide meyve yedim o artı yaptı sanırım
Arrietty_ @Fatma Girik @sedulu @neutral
Selam kızlar bende artıdayım maalesef
Cuma: 59,4
PAZArtesi: 59,7
+300gr
Cumartesi yediğim patates kızartması ve içtiğim 1 kadeh alkolden sanırım bir de kızlar biontech aşı olduktan sonra adet geçilmesi yaşayan oldu muben geçen Perşembe oldum gibiydi çok az sonra kesildi adetim 5gün geçikti halen ortada yok 2-3gün gecikirdi ama bu kadar uzun olmamıştı
Arrietty_ @sedulu @Fatma Girik @Yzgt66
Benim kaç almam lazım acaba ben daha onu çözemedim ki hesaplama yerleri vardı hepsi diyet listesi satışa çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?