Yok ben sadee sadece bulgur ve tereyag ve et suyu
Cok iyiAhahahaha
Tam disine gore es bulmussun @Suzan Avci
Blue aklima su geldi4.30dan sonrasi, karsilik da veriyor
Bak dene cok guzel oluyor. Tereyagi ve et suyu olmazsa olmaz zaten. Ayrica kucuk dogramis kus basi et, sogan (yesil soganla da cok guzel olur) ve domatesO ne kiz oyle
Ben iki tane bulgur pilavi bilirin.
Biri soganli salcali klasik lokabta usulü
Biri de sarimsakli (maras usulu deniyor galiba)
Hosbuldum canım yoksa sende mi nick degistirenlerdensin yoksa yeni misinHos geldin
Kaptanim ben geldim naberOf kizlar bu sicaklardan nefret ediyorum. En ust katda oturuyorum. Esmiyorr
Bak guzel olmus bugun. 2 ogunune meyve koymamissin. Kalori miktarini arttirmisin. Et var sebze varSelam
Kahvalti (10:40)=3yk yumurtali menemen
3zeytin
1dlm salam
1dlm çavdar ekmeği
2catal çökelek
Ara(13:30)=5kiraz
Ogle=(14:30)=3yk kadar haslanmis kırmızı et
Aksam(17:00 dukkan kapandi) =1iri kabak rendelenip sotelendi az yagda
4kasik yoğurt 1yk haslanmis kirmizi et
Su 2 bitti 3 basladim
Sporum)=75dkka leslie =300p
11.700adim=345p
Kabak almaya gittim tempolu sekilde yuruyerek ne kdr surdu bilmiyorum ama adim sayar izerimdeydi toplam=645p
Arrietty_ @FatmaGirik @Melegimkorusun Eki Görüntüle 2887450 insallah bugun begenilir ogunum sporum suya bakmayin durmadan devame diyorum uc biticek fazlasi gelir
Artar zamanla. Hedef koy ama. 4 binse maksimumun yarina 5000 de mesela. Zorlamadan arttir15300 adim nasıl yapılıyor yaa Bi anlatsana vallahi maşallah
Guzel menuVeren bugünkü menum bunu yazmayı da özlemişim hakikaten
Sabah yulafli omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık
Ogle 1 tabak kabak yemeği 2 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve Türk kahvesi
Akşam 2 tane tavuk but haşlama ve bolca yoğurtlu semizotu salatası
Su suan 2.5 lt 3 olacak yatana kadar
Adım da 12000 deyim şuan
@seduluArrietty_ CEYDOS
Kilona gore az yiyorsun. Dun de az yememis miydin?selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 1 haş. yumurta + domates + salatalık + 1 dilim peynir
akşam 15:00 son öğün=> 1 çörek (1 lavaş artı 1 kaşık kıymaya denk geliyor) + domates + salatalık +peynir
ara=> sade soda + 1 türk kahvesi
su 3,5 litre
Alys Arrietty_ @sedulu @neutral
bugün evde elektikler kesildi anneme geldim sağolsunlar sabahtan beri evde yufka çörek katmer yapıp duruyorlar 1 tane çörekle kurtulup günü kapattım
adım 10.000 300X2= 600 p
tempolu yürüyüş 70 175p
toplam 775 p
Eki Görüntüle 2887482
Hem yeniyim hem nick degistirdimHosbuldum canım yoksa sende mi nick degistirenlerdensin yoksa yeni misin
fettan kraliçeYa bennn?
bende bende üstelik balkonumda çatı yok bütün sıcak içeride. kışın süper yazın berbatOf kizlar bu sicaklardan nefret ediyorum. En ust katda oturuyorum. Esmiyorr
çorap???Sicak gorsek nefret etcez de daha kismet olamadi
Neyse gene gittim yazlik kiyafet aldim
Tr ye gideyim geleyim de seneye kadar kaldiririm
Entel dantel bamyalar bilmezO ne kiz oyle
Ben iki tane bulgur pilavi bilirin.
Biri soganli salcali klasik lokabta usulü
Biri de sarimsakli (maras usulu deniyor galiba)
Entel dantel bamyalar bilmez
Bence onlarda sana entel dantel diyorlardi. Tabi senin haberin yokO degil de benim üniversite arkadaşlarim beni tatil koyunde yasiyorum sanmislar ilk yil.
Konusu geçince koyde yasiyorum demiştim de
Sen bana niye cevap vermiyorsun?Bence onlarda sana entel dantel diyorlardi. Tabi senin haberin yok
Ne sordun kizzSen bana niye cevap vermiyorsun?
Kiz yok oyle kandiriyom
Ne sordun kizz
Bi 10 kilo daha verene kadar böyle hedef koydum kendime canım 2 hafta sonra tatile gidicem orda zaten kaçamak vs olacaktır şimdiden kendimce bişeyler yapıyorum işte son 10 kilomu verirken normal düzende gram gram versemde artırıcam depom çok şuanBak guzel olmus bugun. 2 ogunune meyve koymamissin. Kalori miktarini arttirmisin. Et var sebze var
Artar zamanla. Hedef koy ama. 4 binse maksimumun yarina 5000 de mesela. Zorlamadan arttir
Guzel menuEksiyle mi dondun?
Kilona gore az yiyorsun. Dun de az yememis miydin?
Tm o is bende diyorsunKiz yok oyle kandiriyom
Depo degil onemli olan. Cikis onemli cikisBi 10 kilo daha verene kadar böyle hedef koydum kendime canım 2 hafta sonra tatile gidicem orda zaten kaçamak vs olacaktır şimdiden kendimce bişeyler yapıyorum işte son 10 kilomu verirken normal düzende gram gram versemde artırıcam depom çok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?