Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar..
2 gündür gelemiyorum, biraz işlerim vardı, gece de oldu mu ağrı çekiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum o halde de.. Azaldı bayağı ama, bir kaç güne tamamen geçer bence..
Dün zaten aksilik üstüne aksilik yaşadığım bir gündü, en önemlisi de telefonum bozuldu yenisini aldırtacak gibi görünüyor..
Dün tartı günüydü, sabah erkenden evden çıkmam gerekiyordu ki uyuyakalmışım.. Geç kalklnca da alelacele çıkmak zorunda kaldım, tam evden çıkarken hatırladım, koşup tartıldım ama kıyafetle falan bayağı bir artılı oldu tabi..
Neyse artık toparlanmam lazım, neredeyse 1 ayım boş geçti, gram veremedim.. Artık sürekli buradayım, motivasyon düşürmek yok, sadece kiloma odaklıyım, geçen sefer de kilo vermek istediğimde 67-68 arası takılıp kalmıştım, bu kiloyu atlatmam lazım..

KumraL_KrakeR
Canım kusura bakma seninle de ilgilenemedim, gerçi sen de pek görünmüyorsun, bizi eş yaptılar kaçak olduk bu hafta.. Bundan sonra ilgi, sevgi beklerim senden ona göre

Hosbuldum canim
Hic isim yokmus gibi bugun gidip kulak piercingi yaptirdim ins.sbaha basim zonklamaz hepinize iyi gceler
Yaa bende istiyorum yaptırmak nasıl çok ağrıdı mi

Bana da ogretsene

Ik kan een beetje nederlands praten
Ben bilmiyorum ki. Google translate sagolsun @Suzan Avci daha iyi anlasin diye elimden geleni yaptim
Meyve olan Listedeyim ben, tatli yer miyim hic

Hızlı bir dönüş yapmışsın, afiyet olsun :)

Çöreğin erken saatte olması da iyi olmuş..

Afiyet olsun.. Kilo durumun nasıl?

Sabah 2 kraker 2 dilim kasar
10.00: corba
Ogle: 1 parca balik
Aksam: tavuk salatasi
Ara: 1 mandalina, yesil cay, cay ve kahve
Su 1 litre ama devam ediyorum
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik BLU3

Nasıl oldun canım? Tamamen iyileştin mi?

Oglen: 14:00 Yarım tabak kara buğday 2 sosis
Salata

Ara: karpuz 3 dilim.

Su:2 litre şimdilik.
Spor:4500 adim.- 135 puan
@vl3demir

Yemek az, karpuz çok, sosis hiç olmamış bence..

Selamlar
Kahvaltı:
Omlet
Domates salatalık
Tel peynir
Ara
Türk kahvesi
Ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
Cacık
Su 2.5 litre
Arrietty_ @sedulu @neutral Dahlia_

Güzel olmuş canım.. Bugün az biraz hareket et bari..

Günaydınnn..
Nasılsınn??
İyiyim canimm Su an yoldayiz Ankaraya gidiyoruz gene Bu kez kayinvalideye 2-3 gun kalalım da ordan anneme coruma..iste 15 gun falan bi ciktik evden..sizler de iyisiniz insallah

E English_teacherrr Gelmis hosgeldin canim..izne çıktım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…