Nasil daha iyi misin?
Hosbuldum canımİyiyim canimm Su an yoldayiz Ankaraya gidiyoruz geneBu kez kayinvalideye 2-3 gun kalalım da ordan anneme coruma..iste 15 gun falan bi ciktik evden..sizler de iyisiniz insallah
E English_teacherrr Gelmis hosgeldin canim..izne çıktım ben de
İyiyim canimm Su an yoldayiz Ankaraya gidiyoruz geneBu kez kayinvalideye 2-3 gun kalalım da ordan anneme coruma..iste 15 gun falan bi ciktik evden..sizler de iyisiniz insallah
E English_teacherrr Gelmis hosgeldin canim..izne çıktım ben de
Günaydın kızlar
Yine bol güneşli bir gün ancak akşam dışarı çıkabiliyorum. Kahvaltı sonrası eva yapıp biraz ter atarım akşam da yürüyüş planım var.
Bilmemek mutluluktur.Günaydın kızlar
Arrietty_ açık hava crossfitemi devam ediyorsun?
sedulu kuzusu senin yerinde olsam sıcakta evde yanacağıma haftanın 3 günü denize giderim.
Bugün ofisteyim, o kadar keyifsiz ki burası. Biz yokken bir şeyler olmuş sanırım soğuk rüzgarlar esiyor. Havadisleri almadım daha ama öğrenesimde yok ne yalan söyliyeyim. Tatilde stres atmışken tekrar dolmak istemiyorum. Kimseye bir şey sormuyorum da o yüzden :))
Bugün öğlen 14/15 e kadar açlık yapmayı sonrasında da tek öğünle günü kapatmayı planlıyorum.
Akşamda her tarafımdan ter akana kadar yürüyüş/koşu planım var.
Sizlerin planı nedir?
Yok canimGünaydın kızlar
sedulu kuzusu senin yerinde olsam sıcakta evde yanacağıma haftanın 3 günü denize giderim.
Bugün ofisteyim, o kadar keyifsiz ki burası. Biz yokken bir şeyler olmuş sanırım soğuk rüzgarlar esiyor. Havadisleri almadım daha ama öğrenesimde yok ne yalan söyliyeyim. Tatilde stres atmışken tekrar dolmak istemiyorum. Kimseye bir şey sormuyorum da o yüzden :))
Bugün öğlen 14/15 e kadar açlık yapmayı sonrasında da tek öğünle günü kapatmayı planlıyorum.
Sizlerin planı nedir?
Sorma ablacım hayat tecrübesi neler neler öğretiyor insana.Bilmemek mutluluktur.
Kendim sormadigim gibi, anlatacak olurlarsa hemen laf değiştiriyorum, telefonda isem bir bahaneyle kapıyorum.
Fazladan stres yüklenmeye gerek yok...
İyi yapmışsın salonda birebir ilgi daha iyi olur.Yok canim
Spor salonuna gectimAlys in gaziyla
Yaz kampi baya tuzlu olmus acik hava crossfit i. Birazda o yuzden gitmiyorum
Eve yakin olan salon tadilat icinde, heryer heryerde. 30dk dayandim. Baska salona geldim simdi. 10dk a aciliyor Oda. Corona dan dolayi acilis saatleri degismis hepsinin. Oda sinir bozucu.
Bosver ogrenme daha iyi
Yok canim
Spor salonuna gectimAlys in gaziyla
Yaz kampi baya tuzlu olmus acik hava crossfit i. Birazda o yuzden gitmiyorum
Eve yakin olan salon tadilat icinde, heryer heryerde. 30dk dayandim. Baska salona geldim simdi. 10dk a aciliyor Oda. Corona dan dolayi acilis saatleri degismis hepsinin. Oda sinir bozucu.
Bosver ogrenme daha iyi
Günaydın kızlar
Sizlerin planı nedir?
İyi yapmışsın salonda birebir ilgi daha iyi olur.
Benimde spor hocası ile konuşup yeni plan yapmam lazım.
Sabah dersleri pek uymadı bana, işyerinde problem çıkıyor dersi ekmek zorunda kalıyorum.
İş çıkışı saatlerini talep edeceğim.
Hocayla 2 dersim falan kalmıştı, onun müsaitliğine uyar inşallah istediğim saatler. Uymazsa yeni paket alamayabilirim.
Dans kurslarına gitsem bir süre oryantal, horon gibi onlarda kilo vermeye yardımcı olurmu ki.
Günaydın kızlar
Sizlerin planı nedir?
toplantim var ben kactim.
Maydanoz kürünü sen nasıl yapıyorsun?Bende daha bisey yemedim
Eve gidince maydonoz Kuru yapacagim. Sonra kahvalti secenegime bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?