Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosbuldum canım izin dönüşü görüşürüz o zaman iyi tatiller

İyi yolculuklar canım.. İyi gezmeler :)
Dikkat et kilo almadan dön :)
Diyet yaparken değil büyük yolculuğu, ufak gezintiyi bile sevmiyorum, çok fazla acıkırım, yerim hep ondan

Çok şükür ben iyiyum

Günaydın kızlar
Arrietty_ açık hava crossfitemi devam ediyorsun?
sedulu kuzusu senin yerinde olsam sıcakta evde yanacağıma haftanın 3 günü denize giderim.

Bugün ofisteyim, o kadar keyifsiz ki burası. Biz yokken bir şeyler olmuş sanırım soğuk rüzgarlar esiyor. Havadisleri almadım daha ama öğrenesimde yok ne yalan söyliyeyim. Tatilde stres atmışken tekrar dolmak istemiyorum. Kimseye bir şey sormuyorum da o yüzden :))

Bugün öğlen 14/15 e kadar açlık yapmayı sonrasında da tek öğünle günü kapatmayı planlıyorum.
Akşamda her tarafımdan ter akana kadar yürüyüş/koşu planım var.
Sizlerin planı nedir?

Bilmemek mutluluktur.
Kendim sormadigim gibi, anlatacak olurlarsa hemen laf değiştiriyorum, telefonda isem bir bahaneyle kapıyorum.
Fazladan stres yüklenmeye gerek yok...

Yok canim
Spor salonuna gectim Alys in gaziyla
Yaz kampi baya tuzlu olmus acik hava crossfit i. Birazda o yuzden gitmiyorum
Eve yakin olan salon tadilat icinde, heryer heryerde. 30dk dayandim. Baska salona geldim simdi. 10dk a aciliyor Oda. Corona dan dolayi acilis saatleri degismis hepsinin. Oda sinir bozucu.

Bosver ogrenme daha iyi

Bilmemek mutluluktur.
Kendim sormadigim gibi, anlatacak olurlarsa hemen laf değiştiriyorum, telefonda isem bir bahaneyle kapıyorum.
Fazladan stres yüklenmeye gerek yok...
Sorma ablacım hayat tecrübesi neler neler öğretiyor insana.
Uzun açıklamaları bıraktım, anlamak isteyene bir cümlen yeter diyerek.
Tartışmalara dahil olup ara bulmalardan vazgeçtim, kabak benim başıma patlamasın diye. Görüşümü belirtip çekiliyorum aralarından.
Sırf gönül olsun diye istemediğim yerde, istemediğim şeyleri yapmayı bıraktım, kıymeti bilinmediği ve daha çok bencilleştirdiğim için.
Bunları öğrenene kadar kaç kırgınlık, kaç kafa yorgunluğu yaşıyor insan.
Canım feda dediğim bir kaç insan var mutlaka. Onlarda yetiyor zaten...

İyi yapmışsın salonda birebir ilgi daha iyi olur.
Benimde spor hocası ile konuşup yeni plan yapmam lazım.
Sabah dersleri pek uymadı bana, işyerinde problem çıkıyor dersi ekmek zorunda kalıyorum.
İş çıkışı saatlerini talep edeceğim.
Hocayla 2 dersim falan kalmıştı, onun müsaitliğine uyar inşallah istediğim saatler. Uymazsa yeni paket alamayabilirim.
Dans kurslarına gitsem bir süre oryantal, horon gibi onlarda kilo vermeye yardımcı olurmu ki.

ben kac gundur gidemiyorum, minik kasciklarimi ihmal ediyorum gibi hissediyorum

Günaydın canım..
Geçen gün resmini gördüm de yazacak fırsatım olmadı.. MaşaAllah çok iyi olmuçsun..
O vücut için hangi sporları yaptın çoğunlukla?

online bir dans kursuna baslicam galiba ben,
ama horon folklor falan bulsam asla kacirmazdim, su an grupla tek secenegim zumba, onu da istemiyorum.

ben de 12 de ilk ogunumu yapicam, ustune bir ara ogun yapabilirim.

sonra gunu kapaticam.

aksam ilk kez yoga dersine gidicem 45 dakika, ardindan da 45 dakika yuzmeye gidicem, ins enerjim yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…