Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cancağızlarım;
dışardaydım yeni geldim.yulaf kepeği bulamadım.yulaf ezmesi aldım ama oda saf yulaf ezmesi ekmekten iidir die düşündüm bulanaa kadar idare edeem.pazartesi eşimle beraber başlıyaz dukana..diyet protein namına ne bulduysam doldurdum sepete.bismillah die başlamak kaldı bi.

alda aplam ,Allah gönlüne göre versin.işe başlıyormuşsun hayırlı olsun şimdiden.
blue tatlım sen azimli bi fıstıksın.hemn kendini toplayaağından eminim.

menüm ise:
sabah:geç kalktığım için elime bi tane çökelekli börek aldım sadece kursa yetişmek için

öğlen:yarım tabak kıymalı pırasa,yarım kase yoğurt,iki parça tavuk göğüs

ara:bi börek

akşam:1 kase pırasa,3 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina

sporumda:200 ip,50 yarım mekik,40 dakka tempolu yürüyüş,10 dakka bisiklet,ağırlık hareketleri

ablam ne şişmesi süpersin:))benm 75 yaşındaki ananem benle oturup dilini burnuna değdirme yarışması yapıp,ip atlıyorsa;senin gibi pozitif bi insan tozu dumana kadar oratalığın heralde
ayrıca kepekten memnun kalmışsa bana hangi siteden aldığını öğrenebilirsen ok memnun olurum ablacığım.çünkü internette baktımda biraz bazıları çamur gibi oluyormuşş.hepsine güven olmuyormuş.ail haber bekliyorum hemen sipariş vermem lazım.bi kaç güne idare etsem bile o olmassa içim rahat etmeyeek..

sabah: 55gr bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta, 1 çay kaşığı bal
ara:3 diyet bisküvi
öğlen: 2 dilim kepek ekmeği, 6 kaşık nohut, 1 kase puding
ara:yok.
akşam: 3 kaşık nohut,2 küçük çatal yoğurtlu makarna, 2 tatlı kaşığı puding
ara:1 portakal, 5 çubuk kraker

ıhlamur çayı,kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50-60 mekik çektim.

günün iyi geçmiş.

bizde de nisanda nişan var. kendi düğünümden beri bi mecliste 38 beden olcam heralde.
tarif ettiğin elbise de çok hoş olcak gibi.

takım güzelim bu, adı üstünde. bu hafta senden beklentimiz yüksek o başka.

bu kadarda değil canım...

möntignac da neymiş. kendine en uygun olanı seçmen en iyisi. ben de yapamam dukani karatayı falan.

iyi aksamlar sevgili eski takimim :)

eskilerden kimse kalmamis prenses disinda ama yeniler toparlamis takimi sevindim ,hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum

5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bitti evde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim

menüm : sabah kahvaltıyı marketteki ikramlarla yaptım sağolsunlar , 2 parca sucuk 2 ufacık peynir ve uno cikolatalı ekmek 1 de mandalina marketi yedim aa bi de azcık künefee o da tadımlık

geç uyanmıştım saat 18:00 de de aksam yemeğimi yedim
1 tabak fırında karnıbahar + 1 bardak yeşilçaylı icetea

spor : 5 mil leslie
su : 1.5 lt

çay içmedim bugun canım isteiyor simdi nesquikli süt içicemmm

canm ya sıfırlamışsın yemeğiii.keşkem gece nesquikli süt içeceğine aralarda az meyve yiyeydinn

bugünde bol karbonhidratlı gün sırası sendeymiş sankim datlummm

canm ya sıfırlamışsın yemeğiii.keşkem gece nesquikli süt içeceğine aralarda az meyve yiyeydinn

bugünde bol karbonhidratlı gün sırası sendeymiş sankim datlummm

ya aslnda hiç sıfırlamısım gibi değil sürekkli bişiler yedim gibi hissediyorumm niyeyse ama yarın daha güzel yicem cunku kendime ton balığı brokoli vs aldım light yogurt ve buğday kepeğiii :)) sütü de daha içmedim kararsz kaldım

nesquiksiz bi bardak içebilirsin canm benm:))şekerli olduğu için daha cok yeme isteği uyandırabilirr.ben şu an cok açım.spordan sonra gözümün önünde baloncuklar döndü..ama ben süt içemiyorummm.midem almayı sıcak ve şekerli olacak.o yüzden içmiyorum.

herkesee günaydınn
mutlu bir pazar gnünde gene beraberiz

misafirlerimiz vardıı sabah kalktıkk kahvaltı faslı derken saat 2 olmuss canım da cok sıkılıyorrr
napsam acaba burda da kimse yokkkk :44::44::44:

canım ben sana çok inanıyorum kendini toparlamışsın bile maaşallah bu azim sendeyken aklına koyduğun her şeyin gerçek olacağına hiç şüphem yok benim..bence ara vermeyip diyete 4 elle sarılmakla çok iyi yaptın bitanem........
kıskandım ben de 5 mil leslieye baslıoorm ama parkede ayaklarım kayıyoo çok zor oluyoo yaa
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....

hadi hayırlısı bakalım kendine fazla yüklenme ama.......
azimliyim demi bide fıstıkım ...sen bana böle dedin ya ben o listedeki börekleri görmedim bile
fena değil canım :26udingler aklımı karıştırıyor yanlış yorum yapmak istemem......

iyi aksamlar sevgili eski takimim :)

eskilerden kimse kalmamis prenses disinda ama yeniler toparlamis takimi sevindim ,hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum
teşekkür ederim işte biz böle bi takımız yeni eski demeden böyle kenetlendik birbirimize maaşallah bize

canım geç uyandığın için az yemen normal ama yediklerinde karbonhidretlı şeyler...ama akşam menün güzel ve leslie yapmışsın bravo sana.....
kankam sonunda birini gördm kulübte:)))kimseler yok ya sabahttan beri girip bakıyom:))

canım o çok memnun,sana özelden yazayım istersen site adını, buradan verilebiliyor mu bilmiyorum ki, sıkıntı olmasın şimdi.
siteyi ben de inceledim şimdi, Dukan için ayrı bir bölüm bile açmışlar,geçenlerde gördüğüm Dukan'la zayıflayan hanım da bana kısa bi özet yazmıştı, bu sitenin adını yazmıştı,oradan alıyormuş,incele bence..

Kız 55 gr bazlamayı nası hesapladın:))))

Karnıbahara çok sevindim, gençlerin sebze yemesini çok seviyorum inşallah benim oğlum da sever:)

Valla şu 25 kg vermiş kadını dün de alışveriş merkezinde görünce, Dukan'a ben de heveslendim, bikaç gün deneyeceğim, eti ve tavuğu da sevdiğim için yapabilirmişim gibi geliyor.
en azından atak evresini 3 gün yapacağım.

Zeynepciğim atak evresini kaç gün yapacağını öğrendin mi?

Dün kahvaltıdan önce markete gittik biz de, 2 adımda bir ikram koymuşlar, kızlar öyle bir ısrar ediyor ki kıyamıyorum da, yazık mahcup olmasınlar diye alıyorum uzattıklarını, peynirle başladık,2 adım sonra sucuk,2 adım sonra zeytin,2 adım sonra salam. Eşim sonunda dayanamadı "ekmek reyonundan ekmek de alayım canım, sıkıştır kolunun altına, bi ikram bi ekmek sen zaten kahvaltını burda etmiş oldun"diyor:))))
Alışverişi hiç sevmez zaten, onunla alışveriş yaparken resmen geriliyorum,5 dakika sonrası yüzü değişmeye başlıyor,sıkılıyor adam, derdi alınan falan değil, dünyayı alsam tek başıma ses etmez ama market işini sevdiremedim bir türlü, dün mandalina seçiyorum, üstlerinde sap ve yaprakları var, ağır çekmesin diye torbaya atarken sapları kopardım ben yapraklarıyla "hayatım olmuşken kabuklarını da soy istersen "diyor, Allah'ım kızsam mı gülsem mi bilemedim:)

Neyse,yarın Dukan var, dünyanın tavuğunu ve yumurtasını aldım,akşamdan yapıp işe de götüreceğim, burcu burcu kokacak ortalık,neyse millet yemeğe indiğinde rahat rahat yerim:)

Bu arada Mersa yok ortada haberiniz var mı Bi sıkıntı yoktur inşallah, özledim ben yaşdaşımı

Son düzenleme:

benim babam da ayrı gider hep markete ne fiyata bakar ne bişeye 10 saniyede biter alışveriş beraber gitmeyiz hiç zaten boşuna gerilmeye gerek yok diye
erkekler sanırımhep öyle
bu arada karnıbaharı 2 gün yedim başka kimse sevmedi

menümü yazayım

sabah misafirlerimiz geldi kahvaltı brunch seklinde oldu biraz uzadı
yarım simit 1 ufacık dilim börek peynir 1 yumurta ve domates + ice tea green (50cal)

16:45 akşam yemeği
3-4 yk pilav 2 ızgara köfte + ice tea green(50cal)

günü böyle bitirdim saat 8 de bi tane muz yicem

bu arada bir duyduum bilgiyi paylaşayım muzu kakaoya batırıp yersek kalorisi cok düşüyormuş ve tatlı ihtiyacımızı karsılıyormuş bilginizee

bişi daha var 3.5 aydır evimde büyüttüğüm yavru kedilere bugün görücü gliyor , hiç anne yüzü görmediler beni anne biliyorlar ama ayrılmak zorundayız 3.5 ayın sonunda 2 tane dişi kedi :2: inşallah sıcacık bir yuvaları olur

alda abla o vereceğin kiloya göre değişiyor 20 kilo üstü 7 gün 10 gün arası
sana sanırım 5 gün ile 7 gün arası yeterli gelir

evet bende mersa ablayı çok merak ediyorum kimseye özleden falan mesaj attımı acaba bu arada alda abla hayallerini okudum dün ankaradan kardeşim geldi pek giremedim cevap yazma fırsatım olmadı çok güzel hayallerin inşallah gerçekleşir inannıyorum ben sana neleri aşmışsın bunlar sana basit gelir çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…