Canım karşı komşum da başladı da o marketlerde bulamamıştı, internetten bi siteden istemişti.
Bu site Dukan tariflerinde geçen tüm malzemeyi de "dukan ürünleri"başlığı altında satıyormuş, bulamazsan söyle ben alırım sitenin adını bi incelersin.
Yulaf ezmesi yada buğday kepeği vs aynı işi görmüyormuş çünkü.
Dün yulaf kepeğiyle yaptığı ekmekten verdi tadayım diye çok beğendim.
Birinciliğe alıştık ya ikincilik çok etki yapmadı kih kih kih, ne mikrobuz valla, haftaya birinciliği geri almalı:))))))
Aslında tuhaf bir durum ama beli kapanmayan pantolonum rahatlıkla oldu,ben farkediyorum ama eşim dahil kimse 8 kiloyu farketmedi desem? Kilo fazla olunca denizde kum gibi kalıyor 7-8 kilo demek ki:) 66 kilo biri 8 kilo verse başka 85 kilo olan biri verse başka demek ki:)
Ölçüme göre 1 beden oynamış görünüyorum ama dediğim gibi bence işyerinde, hasetliğinden saçımın teline kadar inceleyen bikaç cadaloz zoraki zoraki "biraz zayıfladın mı"sen diyecek o kadar, diyorum ya eşime bile soruyorum çocuk avutur gibi "aferin aferin "diyor:)
Durmak yok yola devam,ben 67 kg olacağım ve oğluşumun sünnetinde salınacağım inşallah:)Düğününü göremem, görsem de hatırlayamam ama sünnetinde tüm muradımı alacağım, çok güzel olmak istiyorum ve mutlaka zayıflamalıyım:)
Pudra rengi, dekoltesinde minicik kristal taşlar işli, diz üstü bir elbise giymek istiyorum:)
Ah ah hayallere daldım,kafanızı şişirdim kusura bakmayın e mi:)
Görüşürüz.
günün iyi geçmiş.cancağızlarım;
dışardaydım yeni geldim.yulaf kepeği bulamadım.yulaf ezmesi aldım ama oda saf yulaf ezmesi ekmekten iidir die düşündüm bulanaa kadar idare edeem.pazartesi eşimle beraber başlıyaz dukana..diyet protein namına ne bulduysam doldurdum sepete.bismillah die başlamak kaldı bi.
alda aplam ,Allah gönlüne göre versin.işe başlıyormuşsun hayırlı olsun şimdiden.
blue tatlım sen azimli bi fıstıksın.hemn kendini toplayaağından eminim.
menüm ise:
sabah:geç kalktığım için elime bi tane çökelekli börek aldım sadece kursa yetişmek için
öğlen:yarım tabak kıymalı pırasa,yarım kase yoğurt,iki parça tavuk göğüs
ara:bi börek
akşam:1 kase pırasa,3 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina
sporumda:200 ip,50 yarım mekik,40 dakka tempolu yürüyüş,10 dakka bisiklet,ağırlık hareketleri
Eşim asla öyle düşünmez,çok da sever annemle babamı, sık gelmiyorlar diye de sitem eder onlara ama annemin bu psikolojisini değiştiremiyorum, zorla getiriyorum bize inan, tam eşimin gelme saati yaklaşınca da toparlanıyor hemen gideyim diye.
Senin nasılsın abla mesajından bir önceki mesajda sünnet hayallerim var:)))
ablacımmmne güzel yazmışsın yaaa..çok tatlısın sen yaaaaaaaaa.....
kaptanım dünkü menü yok uçtu gitti tamam mı ama bugünden itibaren full yazıyorum zaten toparladım kendimi çok şükür...
bende bütün takım arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum....bu hafta ben artıda olmasaydım kesin birincilik bizimdi buna çok üzüldüm ben
arkadaşlar bu haftalık kusuruma bakmayın lütfen.......
sabah 10:3 yudum kola,2 ısırım elma
kahvaltı:14
4 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1 yağsız omlet, biraz turp, 2 yudum meyve suyu
akşam 17:
4 yk. yumurtalı fasulye kavurma,
saat18:1 nar
gün içinde booool su içtim
spor olarak 5 mil leslie+50 yarım mekik +50 basen çalışması
prensesim bundan sonra paylaşımlarım ve diyetim menülerim tam olcak inşallah üstüne sporda yapcam oh mis bende zeyneple dukana başlıcaktım ama bişeye başlamadan önce çok düşünürüm yapıncada tam yapmak isterim ilk başta bayılanlar oluyormuş heralde bende de şeker varya ben yine eski montignac diyetine devam edeyim o bana daha ugun sanırım bana onu zevcan önermişti gerçekden kaçamak yapmadan yaparsam beni güzel zayıflatıyor dukanıda zeynep yapsın bakalım nasıl olcak bide benim vermem gereken kilom çok onu yaparsam çok uzun süre yapmam gerekiyor o kadar zaman da dayanabilirmiyim bilmiyorum ondan en azından bi 15 tatili atlatana kadar böyle devam etcem bakalım allahtan hayırlısı
canm ya sıfırlamışsın yemeğiii.keşkem gece nesquikli süt içeceğine aralarda az meyve yiyeydinn5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bittievde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim
menüm : sabah kahvaltıyı marketteki ikramlarla yaptım sağolsunlar , 2 parca sucuk 2 ufacık peynir ve uno cikolatalı ekmek 1 de mandalinamarketi yedim aa bi de azcık künefee o da tadımlık
geç uyanmıştım saat 18:00 de de aksam yemeğimi yedim
1 tabak fırında karnıbahar + 1 bardak yeşilçaylı icetea
spor : 5 mil leslie
su : 1.5 lt
çay içmedim bugun canım isteiyor simdi nesquikli süt içicemmm
sabah: 55gr bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta, 1 çay kaşığı bal
ara:3 diyet bisküvi
öğlen: 2 dilim kepek ekmeği, 6 kaşık nohut, 1 kase puding
ara:yok.
akşam: 3 kaşık nohut,2 küçük çatal yoğurtlu makarna, 2 tatlı kaşığı puding
ara:1 portakal, 5 çubuk kraker
ıhlamur çayı,kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50-60 mekik çektim.
canm ya sıfırlamışsın yemeğiii.keşkem gece nesquikli süt içeceğine aralarda az meyve yiyeydinn
bugünde bol karbonhidratlı gün sırası sendeymiş sankim datlummm
ya aslnda hiç sıfırlamısım gibi değil sürekkli bişiler yedim gibi hissediyorumm niyeyse ama yarın daha güzel yicem cunku kendime ton balığı brokoli vs aldım light yogurt ve buğday kepeğiii :)) sütü de daha içmedim kararsz kaldım
canım ben sana çok inanıyorum kendini toparlamışsın bile maaşallah bu azim sendeyken aklına koyduğun her şeyin gerçek olacağına hiç şüphem yok benim..bence ara vermeyip diyete 4 elle sarılmakla çok iyi yaptın bitanem........kızlar ben geldim sabahdan çok hastaydım bi karın ağrısıyla uyandım.sonra ishal mide bulantısı çok kötüydü heralde benim üzüntüden şekerim yükseldi şekerim yükselince hep öyle oluyor neyse şimdi rahatladım bide regli olmam üsütne normlde regl oldum diye üzülüyordum ama bu sefer ki reglim çok güzel oldu sanki lisedeki üniversitedeki reglilerim gibiydi benim için böyle regli görmek artık hayal olmuştu inş içimdeki hrşeyi temizler alıp götürür bu gün ki menümü yazayım
sabah hasta olduğumdan kahvaltı yapamadım kursa giderken utanmasam ağlayacaktım çok şükür sonradan toparlandım
sabah kahvaltı yok
ara yok
öğle
az peynir az yağda omlet 3 zeytin çay
ara
2 incir
akşam daha yemedim kardeşim gelcek et yapmayı düşünüyorum
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorkıskandım ben de 5 mil leslieye baslıoormama parkede ayaklarım kayıyoo çok zor oluyoo yaa
hadi hayırlısı bakalım kendine fazla yüklenme ama.......prensesim bundan sonra paylaşımlarım ve diyetim menülerim tam olcak inşallah üstüne sporda yapcam oh mis bende zeyneple dukana başlıcaktım ama bişeye başlamadan önce çok düşünürüm yapıncada tam yapmak isterim ilk başta bayılanlar oluyormuş heralde bende de şeker varya ben yine eski montignac diyetine devam edeyim o bana daha ugun sanırım bana onu zevcan önermişti gerçekden kaçamak yapmadan yaparsam beni güzel zayıflatıyor dukanıda zeynep yapsın bakalım nasıl olcak bide benim vermem gereken kilom çok onu yaparsam çok uzun süre yapmam gerekiyor o kadar zaman da dayanabilirmiyim bilmiyorum ondan en azından bi 15 tatili atlatana kadar böyle devam etcem bakalım allahtan hayırlısı
azimliyim demi bide fıstıkım ...sen bana böle dedin ya ben o listedeki börekleri görmedim bilecancağızlarım;
dışardaydım yeni geldim.yulaf kepeği bulamadım.yulaf ezmesi aldım ama oda saf yulaf ezmesi ekmekten iidir die düşündüm bulanaa kadar idare edeem.pazartesi eşimle beraber başlıyaz dukana..diyet protein namına ne bulduysam doldurdum sepete.bismillah die başlamak kaldı bi.
alda aplam ,Allah gönlüne göre versin.işe başlıyormuşsun hayırlı olsun şimdiden.
blue tatlım sen azimli bi fıstıksın.hemn kendini toplayaağından eminim.
menüm ise:
sabah:geç kalktığım için elime bi tane çökelekli börek aldım sadece kursa yetişmek için
öğlen:yarım tabak kıymalı pırasa,yarım kase yoğurt,iki parça tavuk göğüs
ara:bi börek
akşam:1 kase pırasa,3 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina
sporumda:200 ip,50 yarım mekik,40 dakka tempolu yürüyüş,10 dakka bisiklet,ağırlık hareketleri
fena değil canım :26sabah: 55gr bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta, 1 çay kaşığı bal
teşekkür ederim işte biz böle bi takımız yeni eski demeden böyle kenetlendik birbirimize maaşallah bizeiyi aksamlar sevgili eski takimim :)
eskilerden kimse kalmamis prenses disinda ama yeniler toparlamis takimi sevindim ,hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum
canım geç uyandığın için az yemen normal ama yediklerinde karbonhidretlı şeyler...ama akşam menün güzel ve leslie yapmışsın bravo sana.....5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bittievde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim
menüm : sabah kahvaltıyı marketteki ikramlarla yaptım sağolsunlar , 2 parca sucuk 2 ufacık peynir ve uno cikolatalı ekmek 1 de mandalinamarketi yedim aa bi de azcık künefee o da tadımlık
kankam sonunda birini gördm kulübte:)))kimseler yok ya sabahttan beri girip bakıyom:))
ablam ne şişmesi süpersin:))benm 75 yaşındaki ananem benle oturup dilini burnuna değdirme yarışması yapıp,ip atlıyorsa;senin gibi pozitif bi insan tozu dumana kadar oratalığın heralde
ayrıca kepekten memnun kalmışsa bana hangi siteden aldığını öğrenebilirsen ok memnun olurum ablacığım.çünkü internette baktımda biraz bazıları çamur gibi oluyormuşş.hepsine güven olmuyormuş.ail haber bekliyorum hemen sipariş vermem lazım.bi kaç güne idare etsem bile o olmassa içim rahat etmeyeek..
Kız 55 gr bazlamayı nası hesapladın:))))sabah: 55gr bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta, 1 çay kaşığı bal
Karnıbahara çok sevindim, gençlerin sebze yemesini çok seviyorum inşallah benim oğlum da sever:)5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bittievde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim
5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bittievde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim
Dün kahvaltıdan önce markete gittik biz de, 2 adımda bir ikram koymuşlar, kızlar öyle bir ısrar ediyor ki kıyamıyorum da, yazık mahcup olmasınlar diye alıyorum uzattıklarını, peynirle başladık,2 adım sonra sucuk,2 adım sonra zeytin,2 adım sonra salam. Eşim sonunda dayanamadı "ekmek reyonundan ekmek de alayım canım, sıkıştır kolunun altına, bi ikram bi ekmek sen zaten kahvaltını burda etmiş oldun"diyor:))))
Alışverişi hiç sevmez zaten, onunla alışveriş yaparken resmen geriliyorum,5 dakika sonrası yüzü değişmeye başlıyor,sıkılıyor adam, derdi alınan falan değil, dünyayı alsam tek başıma ses etmez ama market işini sevdiremedim bir türlü, dün mandalina seçiyorum, üstlerinde sap ve yaprakları var, ağır çekmesin diye torbaya atarken sapları kopardım ben yapraklarıyla "hayatım olmuşken kabuklarını da soy istersen "diyor, Allah'ım kızsam mı gülsem mi bilemedim:)
Neyse,yarın Dukan var, dünyanın tavuğunu ve yumurtasını aldım,akşamdan yapıp işe de götüreceğim, burcu burcu kokacak ortalık,neyse millet yemeğe indiğinde rahat rahat yerim:)
Bu arada Mersa yok ortada haberiniz var mıBi sıkıntı yoktur inşallah, özledim ben yaşdaşımı
Valla şu 25 kg vermiş kadını dün de alışveriş merkezinde görünce, Dukan'a ben de heveslendim, bikaç gün deneyeceğim, eti ve tavuğu da sevdiğim için yapabilirmişim gibi geliyor.
en azından atak evresini 3 gün yapacağım.
Zeynepciğim atak evresini kaç gün yapacağını öğrendin mi?
Dün kahvaltıdan önce markete gittik biz de, 2 adımda bir ikram koymuşlar, kızlar öyle bir ısrar ediyor ki kıyamıyorum da, yazık mahcup olmasınlar diye alıyorum uzattıklarını, peynirle başladık,2 adım sonra sucuk,2 adım sonra zeytin,2 adım sonra salam. Eşim sonunda dayanamadı "ekmek reyonundan ekmek de alayım canım, sıkıştır kolunun altına, bi ikram bi ekmek sen zaten kahvaltını burda etmiş oldun"diyor:))))
Alışverişi hiç sevmez zaten, onunla alışveriş yaparken resmen geriliyorum,5 dakika sonrası yüzü değişmeye başlıyor,sıkılıyor adam, derdi alınan falan değil, dünyayı alsam tek başıma ses etmez ama market işini sevdiremedim bir türlü, dün mandalina seçiyorum, üstlerinde sap ve yaprakları var, ağır çekmesin diye torbaya atarken sapları kopardım ben yapraklarıyla "hayatım olmuşken kabuklarını da soy istersen "diyor, Allah'ım kızsam mı gülsem mi bilemedim:)
Neyse,yarın Dukan var, dünyanın tavuğunu ve yumurtasını aldım,akşamdan yapıp işe de götüreceğim, burcu burcu kokacak ortalık,neyse millet yemeğe indiğinde rahat rahat yerim:)
Bu arada Mersa yok ortada haberiniz var mıBi sıkıntı yoktur inşallah, özledim ben yaşdaşımı
canım ben sana çok inanıyorum kendini toparlamışsın bile maaşallah bu azim sendeyken aklına koyduğun her şeyin gerçek olacağına hiç şüphem yok benim..bence ara vermeyip diyete 4 elle sarılmakla çok iyi yaptın bitanem........
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....
çok teşekkür ederim canım benim sizlerin desteği büyük 15 tatile kadar biraz daha vereyim ki sevgilimin yanına gitcem o beni güzel görsün en büyük sevgili derbeder çilekeş annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?