Yürüyüşün bahanesi olmaz. Gece yürü, sabah erkenden kalk öyle yürü...Gunaydinvallahi stresi sormadım desem yalan olur yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım o ne diyecek oda her gün 1 saat tempolu yürüyüş demişti ama nerde bu sıcaklar tansiyonumu oynatıyor salonda dolanıyorum öyle
Menumu yazayım günü kapattım nasılsa
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 4 zeytin yarim domates ve salatalık biraz tel.peynir
Ogle 3 kaşık yoğurt içine 10 tane üzüm ve tarcin
Ara Türk kahvesi sade 2 gün kurusu 2 ceviz
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tane etli.kabak dolma ve salata
Su 3 lt
13000 adım 45 dk tempolu yurudum
Arrietty_ sedulu CEYDOS
su içmeye devam ettiysen çok güzel menüBen de unutmadan yazayım menümü, sabaha kalıyor yoksa..
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 kayısı
Ara
1/3 muz
1 kupa limonlu yeşilçay
17.00
1 yumurtadan kıymalı omlet
3 küçük parça karpuz
Su şimdilik 1.5 lt, akşam ekleme yaparım..
Arrietty_ sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR
patlıcan kebabı ımmmhhhhMenu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurtanin beyazi, bir parca cecil peyniri, birer tane domates, salatalik ve kapya, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ara
Sut (1 bardak)
1 dilim ananas
3 badem
Aksam
Patlican kebabi (6 parca patlican 3 adet et kofte), koz biber ve domates ile ayran (2 bardak)
Su: 3 litre
Adim: 15 bin — 450 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2887960
kurutulmuş ekmek nedir canım ?Selam
Kahvalti =10:15=1has.yum.
5zeytin
3dlm koy peyniri
2dlm kurutulmus ekmek
3dlm dom
1tk çikolata
Aksam=16:00=2sikma(cig) +2el ayasi kdr bulgur koftesi(pismis)
Sekersiz cay kofteden anneme gittigim anlasilmistirlsu 3litre oldu devam ediyorum
Spor sonra yazarim
Arrietty_ CEYDOS sedulu H3RA_ @Melegimkorusun
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli 2 adet kuru incir, 400 ml ılık su
KAHVALTI
200 Gr menemen, 22 Gr t.bugday ekmeği, 30 Gr beyaz peynir, salatalik, marul, kapya biber, 10 Gr çiğ kaju, 10 Gr siyah kuru üzüm
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
250 ml yeşil smoothie
ÖĞLEN
Cacık+nane+15 Gr chia tohumu, 1 adet seftali
Yeşil çay
AKSAM:
200 Gr dana biftek, ayran, en bolundan yeşil salata...
4 lt su
İyi akşamlar kızlar Salı menüm
Kahvaltı (12:00)
Soğanlı yumurta, 30gr peynir, yarım dilim ekmek, maydanoz, domates salatalık
Ara
15tane kiraz, 3ceviz , adaçayı
Akşam
120gr kadar ızgara et, salata, 3dilim fırın patates
Su: 2,5lt
Spor: 1 saat yürüyüş: 150p
11000adım: 330p
Top: 480p
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS @Yzgt66
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmişSelamlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta +1 tatlı kaşığı kuymak +domates
Ara 13 çiğ fındık +2 taze kayısı sonrasında 2 kare bitter ve sütle soğuk kahve
Akşam yarım kase mercimek çorbası +100 gramdan az döner +bol salata
Bugün yürüyüş yada spor yok inşallah belim geçerse yarın yürüyüş yapabilirim
Alys @arrietty sedulu H3RA_
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyimİyi geceler
Sabah 11:00 bol zeytin peynir siyez ekmek domates salatalık 1yuumurta
Akşam 16:00 karpuz 5dilim peynir azpeynir azzeytin
18:00 Filtre kahve ceviz
22:00 yeşilçay
Su 3lt
Tempolu yürüyüş 1saat 150puan
Adım7336 220puan (saat 14:46 a kadar telefondan adım 14:46 dan sonra saatten)
Toplam 370puan
Arrietty_ sedulu CEYDOS H3RA_ @BLU3
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
Kilo verirken veya korurkenki programım, sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu...spor menü çok güzel
su içmeye devam ettiysen çok güzel menü
patlıcan kebabı ımmmhhhh
kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel
çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın
çok beğendim adımların sporun da güzel
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
çok teşekkürler kaptanım bugün çok sancım kalmadı çok şükür ağrı var sadece oda hayatımı felç etmiyor şükür ki
bugun cok stresliyim,
cocuklar evde, benim calismam gerekiyor, cocuklar cok zorluyor, sifir konsantrasyon durumundayim. Tatil oncesi de cok isim var offf.
2 kare bitter, 2 kayisi ile 20 saatlik orucumu sonlandirdim.
bugun tek ogun yerinde little little into the middle mi yapsam, cocuklar surekli bir seyler yiyorlar zaten
çok teşekkürler kaptanım bugün çok sancım kalmadı çok şükür ağrı var sadece oda hayatımı felç etmiyor şükür ki
canım yemeği zaten güzelce dengelersin sen istediğin kadar öğün tüket vücudun söylüyordur zaten sana
çocuklar kaç yaşında çok mu küçükler
Allah şifa versin canım...çok teşekkürler kaptanım bugün çok sancım kalmadı çok şükür ağrı var sadece oda hayatımı felç etmiyor şükür ki
canım yemeği zaten güzelce dengelersin sen istediğin kadar öğün tüket vücudun söylüyordur zaten sana
çocuklar kaç yaşında çok mu küçükler
Çocuklar varken zor bir de erkek çocuklar olunca daha da zor ev vahşi yasam ortamı gibi oluyorbugun cok stresliyim,
cocuklar evde, benim calismam gerekiyor, cocuklar cok zorluyor, sifir konsantrasyon durumundayim. Tatil oncesi de cok isim var offf.
bugun tek ogun yerinde little little into the middle mi yapsam, cocuklar surekli bir seyler yiyorlar zaten
Çocuklar varken zor bir de erkek çocuklar olunca daha da zor ev vahşi yasam ortamı gibi oluyorlittle little into the middle yap tabi ki geç saate kalmamak kaydıyla biliyorsun sen zaten
gecmis olsun hadi bakalim, aman cok agrin olmasin da sukur buna.
4 ve 7 ler. normalde okula gidiyorlar da bugun evdeler iste. Evde uzun sure kalinca bu duzene de alisiyorlar aslinda, pandemide onlar evdeyken cok calistim, o zaman onlara bir program yapmistim.
Ama simdi uzun zaman sonra evde kalinca anlamiyorlar benim calismam gerektigini, surekli bir talep, surekli bir bana bak bana bak olayi. yoksa cok buyuk olaylari yok aslinda. Neyse simdi nobeti babalari devraldi, azicik calisayim ben de.
çok teşekkür ederim ablacımmmAllah şifa versin canım...
Allah bağışlasın inşallah benim kızda öyle sürekli eline bişey alıp göstermeye geliyor az kitap oku diye gönderiyorum pıt yine dibimde sıkıldı sanırım iyice :))
çalış canım sen bende regli hediyesi tatlı krizimi aşmaya çalışayım
Annaam nasıl başardı kiz kirmayi top falan mi attı ? Bir şey olmadi dimi çocuğaevi hic sorma,
su an duvarlar yerinde duruyor, kafi
o degil de benim sipa gecen cami kirdi ya,
zor da ha, cift cam, maasallah, pek kuvvetli diyim de icim sogusun
yaz kış fark etmez ileride bu söylediğimi hatırlayacaksınız . reglinizin kıymetini bilin. sistem o kadar çok değişiyor ki o olmadığı zaman.yaz gunu yaz gunu regl, en sevmedigim
neyse ilk gunu atlat, sonrasi o kadar zorlamaz.
Tatilde yediğim hurmalar tırmalıyorda accıkın, ondan ötürü :))arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
Tatil öncesi ben öyleydimbugun cok stresliyim,
Bahane aslında tabi ama havalarda iyi sıcak bahane edilecek kadar varYürüyüşün bahanesi olmaz. Gece yürü, sabah erkenden kalk öyle yürü...
Bugün sıcağı bahane edersin, yarın kar yağışı.
Hayatının içine dahil et ki, ekipmanlarını da hazırla...
hayır bahane değil bence soğuk iklime alışık olanlar sıcak iklimde çok beter oluyorlar. soğuk havalarda ben çok enerjik olurum.uykum bile daha kaliteli olur. ama sıcakta elim kolum kalkmaz uyuyamam düzgün.Bahane aslında tabi ama havalarda iyi sıcak bahane edilecek kadar varkarı kisi soğuğu severim bir de bugün bayram temizliğine başladım ama bayramdan sonra gümbür gümbür geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?