Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yürüyüşün bahanesi olmaz. Gece yürü, sabah erkenden kalk öyle yürü...
Bugün sıcağı bahane edersin, yarın kar yağışı.
Hayatının içine dahil et ki, ekipmanlarını da hazırla...

spor menü çok güzel
su içmeye devam ettiysen çok güzel menü
patlıcan kebabı ımmmhhhh
kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel

çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın

çok beğendim adımların sporun da güzel
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun

Kilo verirken veya korurkenki programım, sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu...
Porsiyonları azaltirim, cogaltirim. İçerik hep aynı temiz olacak, yani inşallah...

bugun cok stresliyim,

cocuklar evde, benim calismam gerekiyor, cocuklar cok zorluyor, sifir konsantrasyon durumundayim. Tatil oncesi de cok isim var offf.

2 kare bitter, 2 kayisi ile 20 saatlik orucumu sonlandirdim.

bugun tek ogun yerinde little little into the middle mi yapsam, cocuklar surekli bir seyler yiyorlar zaten

Gunaydin kizlar
O okuyan_e gecmis olsun
@AKovser ne cektin kuzum
@Ayse_M masallah fistik gibi olmussun
çok teşekkürler kaptanım bugün çok sancım kalmadı çok şükür ağrı var sadece oda hayatımı felç etmiyor şükür ki

canım yemeği zaten güzelce dengelersin sen istediğin kadar öğün tüket vücudun söylüyordur zaten sana

çocuklar kaç yaşında çok mu küçükler

gecmis olsun hadi bakalim, aman cok agrin olmasin da sukur buna.

4 ve 7 ler. normalde okula gidiyorlar da bugun evdeler iste. Evde uzun sure kalinca bu duzene de alisiyorlar aslinda, pandemide onlar evdeyken cok calistim, o zaman onlara bir program yapmistim.
Ama simdi uzun zaman sonra evde kalinca anlamiyorlar benim calismam gerektigini, surekli bir talep, surekli bir bana bak bana bak olayi. yoksa cok buyuk olaylari yok aslinda. Neyse simdi nobeti babalari devraldi, azicik calisayim ben de.

Allah şifa versin canım...

Çocuklar varken zor bir de erkek çocuklar olunca daha da zor ev vahşi yasam ortamı gibi oluyor little little into the middle yap tabi ki geç saate kalmamak kaydıyla biliyorsun sen zaten

Çocuklar varken zor bir de erkek çocuklar olunca daha da zor ev vahşi yasam ortamı gibi oluyor little little into the middle yap tabi ki geç saate kalmamak kaydıyla biliyorsun sen zaten

evi hic sorma,
su an duvarlar yerinde duruyor, kafi

o degil de benim sipa gecen cami kirdi ya,
zor da ha, cift cam, maasallah, pek kuvvetli diyim de icim sogusun

Allah bağışlasın inşallah benim kızda öyle sürekli eline bişey alıp göstermeye geliyor az kitap oku diye gönderiyorum pıt yine dibimde sıkıldı sanırım iyice :))

çalış canım sen bende regli hediyesi tatlı krizimi aşmaya çalışayım

yaz gunu yaz gunu regl, en sevmedigim

neyse ilk gunu atlat, sonrasi o kadar zorlamaz.

evi hic sorma,
su an duvarlar yerinde duruyor, kafi

o degil de benim sipa gecen cami kirdi ya,
zor da ha, cift cam, maasallah, pek kuvvetli diyim de icim sogusun
Annaam nasıl başardı kiz kirmayi top falan mi attı ? Bir şey olmadi dimi çocuğa

arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
Tatilde yediğim hurmalar tırmalıyorda accıkın, ondan ötürü :))
Ama 53 ü görene kadar diyete devam etmeyi düşünüyorum zaten
Hatta haftaya detoks yapıcam 3 günlük
Koruma kısmına var daha

Tatil öncesi ben öyleydim
Ofiste toparlanması gereken işler, 2 sepet yıkanacak çamaşır, hazırlanacak valizler, alınması gereken eksikler, gidilecek olan komşu düğünü ve süsleme püsleme işlerinde destek, köpüşlerin bakım için teslimatı vs vs o kadar çok işim varki
Cumartesi gecesi düğünden gelip gece 4 e kadar valiz hazırladım
6 da yola çıktık o derece bir koşturma düşün

Cuma günü tüm bu işleri düşünüyorum bir yandan araba kullanıyorum, acayip yorgunum
Sonra eşim aradı işi çıkmış halletmesi gereken bir şeyi yapamamış sana kaldı dedi
Üstüne komşum aradı süsleme malzemesi yetmemiş dışarı çıkamıyormuş acil bul gel lütfen diye

Arabanın camlarını kapattım boğazım yırtılana kadar çığlık attım, yemin ediyorum acısı 1 gün sürdü
Üstüne kendime de sövdüm her işi üstlenme aptala yat biraz diye
Sonra o rahatlamayla işlere giriştim
Evet yordu ama hepsi yetişti sonuçta
Seninki de yetişecek evin kapısını kapatıp tatil kafasına geçeceksin
Relax kuzum

Yürüyüşün bahanesi olmaz. Gece yürü, sabah erkenden kalk öyle yürü...
Bugün sıcağı bahane edersin, yarın kar yağışı.
Hayatının içine dahil et ki, ekipmanlarını da hazırla...
Bahane aslında tabi ama havalarda iyi sıcak bahane edilecek kadar var karı kisi soğuğu severim bir de bugün bayram temizliğine başladım ama bayramdan sonra gümbür gümbür geliyorum

Bahane aslında tabi ama havalarda iyi sıcak bahane edilecek kadar var karı kisi soğuğu severim bir de bugün bayram temizliğine başladım ama bayramdan sonra gümbür gümbür geliyorum
hayır bahane değil bence soğuk iklime alışık olanlar sıcak iklimde çok beter oluyorlar. soğuk havalarda ben çok enerjik olurum.uykum bile daha kaliteli olur. ama sıcakta elim kolum kalkmaz uyuyamam düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…