Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar nasılsınız??

bende girip size son durumları anlatıyım dedim..
bebiş haberini almamın üzerinden 3 gün geçti araya haftasonu girdiği için dr a da gidemedik maalesef
p.tesi randevu alıp salı günü gidicez kontrole..insallah güzel haberlerle dönebilirim yanınıza biraz endişeliyim dua edinde bebişim sağlıklı olsun kızlar..
bu arada iştahım çok kapandı resmen bebek için yiyorum bişeyler en son 79.200 dün bugun 78 olmuşum..sabahları biras da olsa mide bulantım oluyo ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo onu görene kdr böle endişelere devam anlaşılan..

sizlerdede haberler iyidir insallahh.özledim sizi valla
kolay gelsin canlar insallah herkes beklentilerine ulaşır sizleri seviyorum görüşmek üzere..

ablam 10ile 20 kilo arasındaysa fazlalığın 5 gün diyor.dolayısıyla 60 olmak için 15 verecem bende 5 gün yapacam.ama olman gereken kiloyu bi sitede hesaplıyosun ondan önce.kitapta vermiş sitenin adını.fakat;ingilizcesi var bana en yakın ama pek anlıyamadın sözlüklede fazla bişey anlamadım.kendi olmak istediğim bu ama 38 bedeni 65 kiloada olursam ve bu çirkin görntm kalkarsa 10 kiloya tamamlayabilirim.bide abla seyr döneminde vereceğini veriyosun sonra güçlendirme dönemi var oda verdiğin kilo başına 10 kilo:))biraz uzuyo oondan dolayı bırakanlar oluyomş.ama devam edersen koruma süper..
karataya başladım mesela ama işime gelmedi ondaki ömür boyu ekmeksizlik.tadına bakmasam yemeden durabilirdim ömür boyu ama bize aykırıydı.ama dukan öle değil kilonu sabitleyene kadar ççeşidini sınırlandırıyo yemeni kısmıyo tam olarak.ve sonra serbestsin sadece protein perşemben var haftada bir ve merdiven kullanmıyacan.3 kaşık yulaf kepeği ve günlük 20 dakka yürüyüşlede devam ediyosun.bunlar benm hayatım boyunca yapabileceğim şeyler...1 haftadır kitap elimde ve yediklerim farketti bile cabuk etkileniyorum sanırım.
ayrıca şimdiye kadar ne kadar diyet yaptıysam geri aldım bide bunu deniycem.
kaybedecek pek fazla bişey yok.bu arada kitapta birbiriyle şelişen şeylerde var ama onları önemsemeden kendi mantığıma yatan kıısmını alıyorum ben..
dukanın asıl amacı bu arada sanırsam hızla verip kiloyu metebolizmanı uyandırmadan hemen korumaya geçmek.

hayırlı haberlerini alırız inşallah.ilk ayımda bende de kasık ağrısı olmuştu.o yüzden zaten hep regl olacam hamile değilimdir diyodum kendi kendime.ama hamileydim.:))herşey önlüne göre olur inşallah.bu arada hamileliğin ilk ayları senden yer zaten bebişin , elinden geldiğince vermeye çalış kilo bence.
herkesee günaydınn
mutlu bir pazar gnünde gene beraberiz

misafirlerimiz vardıı sabah kalktıkk kahvaltı faslı derken saat 2 olmuss canım da cok sıkılıyorrr
napsam acaba burda da kimse yokkkk :44::44::44:
slm tatlımmmm.pazar günleri hep sıkıcıdır kendimi bildim bileli(
bende kaç gündür eve stok yaptım abla diyet sütler diyet peynirler,yoğurt tavuk yumurta.bakalım nolcakkkkkk.gazamız mübarek olsun.
toparlanmaya calışıyordur sanırım mersa ablam.Allah yardımcısı olsun.zor bi dönem.

oyyyy cici anne:)))benm kızımda deli oluyor ama evin içinde denedim koktu sanki heryer bi günde dayanamdım.sabah postaladım.tavşanda denedik odaha beter cıktı:))bizimki kucağından indirmiyor hayvanları sevşyim derken canını cıkarıyo.bende oyuncak köpek almakta careyi buldum.okşadıkca hareketler yapıyo ama o sarmadı.
dilaracım bu arada sen ağzının tadını çok ii biliyosun o yüzdende diyet yiyeceği değilde kalorili şeyleri tercih ediyorsun.çünkü onlar daha güzeller:))bişeylerden feragat etmek gerekiyor ama ya ağız tadından yada kilondan..

menün çok az değilmi canım.........kediciklerin de yeni yuvaları hayırlı olsun...

sabah yok ...
kahvaltı 14:
4 y. zeytin, peynir, 1 közlenmiş yeşil biber, 2 patates kızartması, 1 tutam limonlu maydanoz, 1 lokma ballı ekmek....

ara:ince bir dilim ekmek üstü tereyağ-bal

akşam17.30:
4 yk yumurtalı fasulye kavurması, 2 yk garnitürlü mantar ve tavuklu patetesli yemek....
1 yk pilav............:26::26::26::26::26:hanımlar buyrun yorumlara........

bilmiyom ne desem ki

bugün ki menüm

sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet

öğle yok

ara elma süt

akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek

2 mandilin

bugün ki menüm

sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet

öğle yok

ara elma süt

akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek

2 mandilin
anaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yine az da olsa götürmüşüm ama sen hiç bişey götürememişsin mideye aç kalmış garibim......

az az güzel azık karbonhidratlı ama olsun 5 mil leslie yapar eritirsin

kızlaarrr

sabahım:1 dilim ekmek,bi parça peynir, 3 zeytin,maydonoz,dereotu,bi parça helva,2 yumurta

öğlen:2 ince dilim pide

akşam:bi dilim ekmek,yarım tabak kıymalı pırasa,yarım tabak yoğurt

spor olaraktan20dakka yürüyüş,200 ip,10 dakka bisiklet.ağırlık çalıştım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…