Valla şu 25 kg vermiş kadını dün de alışveriş merkezinde görünce, Dukan'a ben de heveslendim, bikaç gün deneyeceğim, eti ve tavuğu da sevdiğim için yapabilirmişim gibi geliyor.
en azından atak evresini 3 gün yapacağım.
Zeynepciğim atak evresini kaç gün yapacağını öğrendin mi?
canım ben sana çok inanıyorum kendini toparlamışsın bile maaşallah bu azim sendeyken aklına koyduğun her şeyin gerçek olacağına hiç şüphem yok benim..bence ara vermeyip diyete 4 elle sarılmakla çok iyi yaptın bitanem........
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....
çok teşekkür ederim canım benim sizlerin desteği büyük 15 tatile kadar biraz daha vereyim ki sevgilimin yanına gitcem o beni güzel görsün en büyük sevgili derbeder çilekeş annem
buda çok arebesk oldu hehehehehehe
hayırlı haberlerini alırız inşallah.ilk ayımda bende de kasık ağrısı olmuştu.o yüzden zaten hep regl olacam hamile değilimdir diyodum kendi kendime.ama hamileydim.:))herşey önlüne göre olur inşallah.bu arada hamileliğin ilk ayları senden yer zaten bebişin , elinden geldiğince vermeye çalış kilo bence.merhaba kızlar nasılsınız??
bende girip size son durumları anlatıyım dedim..
bebiş haberini almamın üzerinden 3 gün geçti araya haftasonu girdiği için dr a da gidemedik maalesef
p.tesi randevu alıp salı günü gidicez kontrole..insallah güzel haberlerle dönebilirim yanınıza biraz endişeliyimdua edinde bebişim sağlıklı olsun kızlar..
bu arada iştahım çok kapandı resmen bebek için yiyorum bişeyler en son 79.200 dün bugun 78 olmuşum..sabahları biras da olsa mide bulantım oluyo ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo onu görene kdr böle endişelere devam anlaşılan..
sizlerdede haberler iyidir insallahh.özledim sizi valla
kolay gelsin canlar insallah herkes beklentilerine ulaşır sizleri seviyorum görüşmek üzere..
slm tatlımmmm.pazar günleri hep sıkıcıdır kendimi bildim bileliherkesee günaydınn
mutlu bir pazar gnünde gene beraberiz
misafirlerimiz vardıı sabah kalktıkk kahvaltı faslı derken saat 2 olmuss canım da cok sıkılıyorrr
napsam acaba burda da kimse yokkkk :44::44::44:
bende kaç gündür eve stok yaptım abla diyet sütler diyet peynirler,yoğurt tavuk yumurta.bakalım nolcakkkkkk.gazamız mübarek olsun.Dün kahvaltıdan önce markete gittik biz de, 2 adımda bir ikram koymuşlar, kızlar öyle bir ısrar ediyor ki kıyamıyorum da, yazık mahcup olmasınlar diye alıyorum uzattıklarını, peynirle başladık,2 adım sonra sucuk,2 adım sonra zeytin,2 adım sonra salam. Eşim sonunda dayanamadı "ekmek reyonundan ekmek de alayım canım, sıkıştır kolunun altına, bi ikram bi ekmek sen zaten kahvaltını burda etmiş oldun"diyor:))))
Alışverişi hiç sevmez zaten, onunla alışveriş yaparken resmen geriliyorum,5 dakika sonrası yüzü değişmeye başlıyor,sıkılıyor adam, derdi alınan falan değil, dünyayı alsam tek başıma ses etmez ama market işini sevdiremedim bir türlü, dün mandalina seçiyorum, üstlerinde sap ve yaprakları var, ağır çekmesin diye torbaya atarken sapları kopardım ben yapraklarıyla "hayatım olmuşken kabuklarını da soy istersen "diyor, Allah'ım kızsam mı gülsem mi bilemedim:)
Neyse,yarın Dukan var, dünyanın tavuğunu ve yumurtasını aldım,akşamdan yapıp işe de götüreceğim, burcu burcu kokacak ortalık,neyse millet yemeğe indiğinde rahat rahat yerim:)
Bu arada Mersa yok ortada haberiniz var mıBi sıkıntı yoktur inşallah, özledim ben yaşdaşımı
menümü yazayım
sabah misafirlerimiz geldi kahvaltı brunch seklinde oldu biraz uzadı
yarım simit 1 ufacık dilim börek peynir 1 yumurta ve domates + ice tea green (50cal)
16:45 akşam yemeği
3-4 yk pilav 2 ızgara köfte + ice tea green(50cal)
günü böyle bitirdim saat 8 de bi tane muz yicem
bu arada bir duyduum bilgiyi paylaşayım muzu kakaoya batırıp yersek kalorisi cok düşüyormuş ve tatlı ihtiyacımızı karsılıyormuş bilginizee
bişi daha var 3.5 aydır evimde büyüttüğüm yavru kedilere bugün görücü gliyor , hiç anne yüzü görmediler beni anne biliyorlar ama ayrılmak zorundayız 3.5 ayın sonunda 2 tane dişi kedi :2: inşallah sıcacık bir yuvaları olur
menün çok az değilmi canım.........kediciklerin de yeni yuvaları hayırlı olsun...menümü yazayım
sabah misafirlerimiz geldi kahvaltı brunch seklinde oldu biraz uzadı
yarım simit 1 ufacık dilim börek peynir 1 yumurta ve domates + ice tea green (50cal)
16:45 akşam yemeği
3-4 yk pilav 2 ızgara köfte + ice tea green(50cal)
günü böyle bitirdim saat 8 de bi tane muz yicem
bu arada bir duyduum bilgiyi paylaşayım muzu kakaoya batırıp yersek kalorisi cok düşüyormuş ve tatlı ihtiyacımızı karsılıyormuş bilginizee
bişi daha var 3.5 aydır evimde büyüttüğüm yavru kedilere bugün görücü gliyor , hiç anne yüzü görmediler beni anne biliyorlar ama ayrılmak zorundayız 3.5 ayın sonunda 2 tane dişi kedi :2: inşallah sıcacık bir yuvaları olur
kız tubiş ben bu msj dan bişey anlamadım gııııı ne diyodun sen orda :44:canım ben sana çok inanıyorum kendini toparlamışsın bile maaşallah bu azim sendeyken aklına koyduğun her şeyin gerçek olacağına hiç şüphem yok benim..bence ara vermeyip diyete 4 elle sarılmakla çok iyi yaptın bitanem........
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....
çok teşekkür ederim canım benim sizlerin desteği büyük 15 tatile kadar biraz daha vereyim ki sevgilimin yanına gitcem o beni güzel görsün en büyük sevgili derbeder çilekeş annem
kuzucuk naparsın bea kız diyet yapıyom diye uğraşmana gerek kalmamış bile ama normal şimdi bulantı ve kusmalardan dolayı kilo düşüşleri..neyse gülü seven dikenine katlanıyo değilmi..allah tamamına erdirsin inşallah......merhaba kızlar nasılsınız??
bende girip size son durumları anlatıyım dedim..
bebiş haberini almamın üzerinden 3 gün geçti araya haftasonu girdiği için dr a da gidemedik maalesef
p.tesi randevu alıp salı günü gidicez kontrole..insallah güzel haberlerle dönebilirim yanınıza biraz endişeliyimdua edinde bebişim sağlıklı olsun kızlar..
bu arada iştahım çok kapandı resmen bebek için yiyorum bişeyler en son 79.200 dün bugun 78 olmuşum..sabahları biras da olsa mide bulantım oluyo ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo onu görene kdr böle endişelere devam anlaşılan..
sizlerdede haberler iyidir insallahh.özledim sizi valla
kolay gelsin canlar insallah herkes beklentilerine ulaşır sizleri seviyorum görüşmek üzere..
sabah yok ...
kahvaltı 14:
4 y. zeytin, peynir, 1 közlenmiş yeşil biber, 2 patates kızartması, 1 tutam limonlu maydanoz, 1 lokma ballı ekmek....
ara:ince bir dilim ekmek üstü tereyağ-bal
akşam17.30:
4 yk yumurtalı fasulye kavurması, 2 yk garnitürlü mantar ve tavuklu patetesli yemek....
1 yk pilav............:26::26::26::26::26:hanımlar buyrun yorumlara........
:44:niyeeeeeeeeeeeeeeeeebilmiyom ne desem ki
kız tubiş ben bu msj dan bişey anlamadım gııııı ne diyodun sen orda :44:
bişey demedim kız annemin yanına giedeceğim ya 15 tatilde oda benim en büyük sevgilim ya ona güzel gözükmem lazım ve biraz daha gayretle vermem lazım didim
:44:niyeeeeeeeeeeeeeeeee
olmamış mı:26:
allah senin iyiliğini versin emi bende diyorum bu hatun evli acaba eşi ile ayrı yerlerdemi yaşıyolar iş gereğikız tubiş ben bu msj dan bişey anlamadım gııııı ne diyodun sen orda :44:
bişey demedim kız annemin yanına giedeceğim ya 15 tatilde oda benim en büyük sevgilim ya ona güzel gözükmem lazım ve biraz daha gayretle vermem lazım didim
sanırım sonunda bende becericem bu işi:26:yani inşallaholmuş dostum daha ne olsun hepsin den az az götürmüşsün
bugün ki menüm
sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet
öğle yok
ara elma süt
akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek
2 mandilin
allah senin iyiliğini versin emi bende diyorum bu hatun evli acaba eşi ile ayrı yerlerdemi yaşıyolar iş gereği
sanırım sonunda bende becericem bu işi:26:yani inşallah
kız orda da yazdım ya annem diye sen fark etmemişsindir alemsin geçen annemin yanına gidşimde de aynı şeyi kuaförüme yaptım büyük aşımın yanına gitcem ankaraya dedim beni iyi süsle dedim kadın yüzüme ters ters baktı sonra dedi sen evli değilmisin dedim hep erkekler diye düşünmeyin benim en büyük aşkım annem en güzel iltifatları ondan alırım
anaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yine az da olsa götürmüşüm ama sen hiç bişey götürememişsin mideye aç kalmış garibim......
sabah yok ...
kahvaltı 14:
4 y. zeytin, peynir, 1 közlenmiş yeşil biber, 2 patates kızartması, 1 tutam limonlu maydanoz, 1 lokma ballı ekmek....
ara:ince bir dilim ekmek üstü tereyağ-bal
akşam17.30:
4 yk yumurtalı fasulye kavurması, 2 yk garnitürlü mantar ve tavuklu patetesli yemek....
1 yk pilav............:26::26::26::26::26:hanımlar buyrun yorumlara........
he kızz valla en büyük aşklarımız onlar hakları emekleri ödenmez..........bende bayramdan beri gitmedim yanına özledim valla..allah kavuştursun ve ayırmasın aşkından seniiiiii.......kız orda da yazdım ya annem diye sen fark etmemişsindir alemsin geçen annemin yanına gidşimde de aynı şeyi kuaförüme yaptım büyük aşımın yanına gitcem ankaraya dedim beni iyi süsle dedim kadın yüzüme ters ters baktı sonra dedi sen evli değilmisin dedim hep erkekler diye düşünmeyin benim en büyük aşkım annem en güzel iltifatları ondan alırım
ben naptınm ki yaaaaaaaaaaaşimde zırıl zırıl açım canım da ballı ekmek istiyor senin menünden özendim hepvalla tubiş bende açım ne yalan söylimmmm
deme öle yaa zaten açım bide karbonhidratlı demişin.......az az güzel azık karbonhidratlı ama olsun 5 mil leslie yapar eritirsin
sanki gaz mı veriliyo bana benmi öle hissettim ki yaaaaben bu gazla değil 5 mil 10 mil leslie bilem yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?