Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayır bahane değil bence soğuk iklime alışık olanlar sıcak iklimde çok beter oluyorlar. soğuk havalarda ben çok enerjik olurum.uykum bile daha kaliteli olur. ama sıcakta elim kolum kalkmaz uyuyamam düzgün.
Evet evett evet annemle konuştum şimdi anne elim kolum kalkmıyor fenalardayım diye siz bizden çürürsünuz diyor kış çocuğuyum Bn heralde ondan canım bnden giden kiloları gördün mü halsizim falan ama mutluyum yani

yok kuzum kaçırmışım ben kaça düştün ki?

Annaam nasıl başardı kiz kirmayi top falan mi attı ? Bir şey olmadi dimi çocuğa

sorma aklimiz cikti,

sandalye tepesinde gezerken sandalye devrildi, kafayla girdi cama, allahtan cam buzlu sekilde kirildi da cocuga bir sey olmadi.

ev kazalari cok riskli, bir de ben benim ev cocuklara uygun dosendi diye dusunurdum, ama senin aklina gelmeyen oluveriyor iste.

Çok geçmiş olsun ne kadar dikkat etsen de kaza geliyor Allahm beterinden korusun

Alys çok geçmiş olsun. Torunumu ben baktım, buyuyene kadar geceleri kabuslar görürdüm. Bacakları ya kesik olurdu, ya kırılmış.
Allah'a emanet olsunlar...

canim bizim ev inanilmaz kolay bir yer aslinda cocuklar icin, ne bir sus esyasi, ne de sabitlenmemis buyuk bir esya bulabilirsin,
ama olacak olan oluyor iste.

bu dedigim olali bir kac hafta oluyor, cami yeniledik.bir daha olmamasi icin onlemimizi aldik, ama illa dusunemedigimiz bir seyler oluyor, dedigin gibi o noktada allaha emanet yasiyoruz hepimiz.

Alys çok geçmiş olsun. Torunumu ben baktım, buyuyene kadar geceleri kabuslar görürdüm. Bacakları ya kesik olurdu, ya kırılmış.
Allah'a emanet olsunlar...
ya hiç bitmiyor değil mi? önce çocuklar kabuslarımızın merkezi sonra torunlar oluyor. ikinci aşamaya geçmedim henüz ama bugün eversem kızımı o aşama başlayacak.

Bizde de yok ama, çocuğa güven olmuyor. Nerde ne yapacağı hiç belli değil...Çok hareketliydi, şükürler olsun bugüne kazasız belasız erdik.

sen istediğin kadar koru yaşlarıda büyüsün fark etmiyor. benim koca kızım bana sinirlendiği bir gün kapıyı nasıl ittiyse ahşap yerine cama denk gelmiş. tamda sınav senesi bilek kesilmiş doktorlar müdahale ederken intihar şüphelisi gibi bakmışlar. hem üzülür hem güleriz bu hikayeye.

ya hiç bitmiyor değil mi? önce çocuklar kabuslarımızın merkezi sonra torunlar oluyor. ikinci aşamaya geçmedim henüz ama bugün eversem kızımı o aşama başlayacak.
Evlat bambaşka bir şey.
Evlattan olan, doğan da bambaşka...
Bizde biricik torun var, dünyamız onun üzerinde duruyor. Ne bileyim, çok seviliyor yahu...
Dil de bir tatlı. Allah'ım bütün yavruları korusun, kollasin...

toruna meftun olmuşsun sennn... valla bana kızım daha küçücük geliyor onun bebesi olabileceğini düşünemiyorum. 30 olsun önce olmasın. bakma konusuna hiç yanaşmam ama severim tabi.

toruna meftun olmuşsun sennn... valla bana kızım daha küçücük geliyor onun bebesi olabileceğini düşünemiyorum. 30 olsun önce olmasın. bakma konusuna hiç yanaşmam ama severim tabi.

ahaha ben 27 de evlendim, annem sen daha kucucuksun diye aglamisti,

kendisi 17de evlenmis halbuki, 20 de ilk cocugunu dogurmus.

Belli yaştan sonra çocuk bakmak zor tabi ki. Ama bakip büyüttüğün çocukla aranda, muhteşem bir bağ oluyor. O bana meftun, ben ona...

ahaha ben 27 de evlendim, annem sen daha kucucuksun diye aglamisti,

kendisi 17de evlenmis halbuki, 20 de ilk cocugunu dogurmus.
anneler böyle işte. bende 22 de evlendim 23 te doğurdum. ama kızlarım için hayatlarını yaşasınlar öyle evlensinler dileklerim çok. diyeceksin sen yaşamadın mı evet yaşadım erken çocuk sahibi olmanın bağımlılığı vardı. tam büyüttüm oh diyeceğim zaman 2 numara geldi. onun büyümesi biraz daha uzun sürdü. bağımsızlık yaşım 40 oldu anlayacağın. onlar bunu beklemesin önden bir doz alsınlar diyorum.

Hayırlısı neyse o olsun.

Belli yaştan sonra çocuk bakmak zor tabi ki. Ama bakip büyüttüğün çocukla aranda, muhteşem bir bağ oluyor. O bana meftun, ben ona...
büyük kızımınkine olduğu zaman bakamam ama küçüğün ileride çocuğu olursa bana da yakın oturursa belki bakarım. ben artık yerleşik hayat istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…