burada ama seçtiği meslek nedeniyle bol gezecek . bende gezmekten bıkmış biri olarak yerleşik hayatımdan sadece tatil nedeniyle ayrılmak istiyorum.Büyük nerde ki?
Yine hayırlısı diyorum.burada ama seçtiği meslek nedeniyle bol gezecek . bende gezmekten bıkmış biri olarak yerleşik hayatımdan sadece tatil nedeniyle ayrılmak istiyorum.
Çok TSK ederimay hadi inşallah canım istikrarlı olursan inemeyeceğin rakam yok.
yok yok yetmez hep daha fazlasını iste. boyuma görselime bakınca benimkide yeterli görünüyor ama olmaz olabileceğimiz en düşük kiloya düşmemiz gerekiyor. bak nasıl başka bir insan oluyorsun. dün dışarı çıkarken geçen yıl giydiklerimi denedim. çoğu oldu ve iyi durdu. ama bir 5 kg daha versem biliyorum ki daha iyi duracaklar 10 kilo verince muhteşem olacaklar. (çoğu penye veya likralı o yüzden bu kadar geniş kilo aralığına giriyor)Çok TSK ederim
senin kadar olsam yeter ama o kiloyu en son ne zaman gördüğümü bile hatirlamiyorum
Yeni mi oldu? Kacirmisimsorma aklimiz cikti,
sandalye tepesinde gezerken sandalye devrildi, kafayla girdi cama, allahtan cam buzlu sekilde kirildi da cocuga bir sey olmadi.
ev kazalari cok riskli, bir de ben benim ev cocuklara uygun dosendi diye dusunurdum, ama senin aklina gelmeyen oluveriyor iste.
Olacagi varsa oluyor iste. Istedigimiz kadar dikkat edelim.canim bizim ev inanilmaz kolay bir yer aslinda cocuklar icin, ne bir sus esyasi, ne de sabitlenmemis buyuk bir esya bulabilirsin,
ama olacak olan oluyor iste.
bu dedigim olali bir kac hafta oluyor, cami yeniledik.bir daha olmamasi icin onlemimizi aldik, ama illa dusunemedigimiz bir seyler oluyor, dedigin gibi o noktada allaha emanet yasiyoruz hepimiz.
spor menü çok güzel
su içmeye devam ettiysen çok güzel menü
patlıcan kebabı ımmmhhhh
kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel
çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın
çok beğendim adımların sporun da güzel
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
Yeni mi oldu? Kacirmisim
Gecmis olsun
Ben geldim kimsecikler kalmadi
Kaç bin adımsın bebişim Run tavşan RunCok sicak canim bu sicakta yersem midem dayanmaz 2haftadir yarim omletten baska bisey yiyemedim
Bende girdim tatile. Ne tatil amaben hep buradayim,
son 2 gunum
Tr gelince yüzyüze görüşürüz artıkben hep buradayim,
son 2 gunum
Geçmiş olsun yaevi hic sorma,
su an duvarlar yerinde duruyor, kafi
o degil de benim sipa gecen cami kirdi ya,
zor da ha, cift cam, maasallah, pek kuvvetli diyim de icim sogusun
Bn cavdar ekmegi aliyorum ya onu tost makinasinda iyice kurutuyorum oyle yiyorum kitir kitir dahacok seviyorum oyoe kurutulmusspor menü çok güzel
su içmeye devam ettiysen çok güzel menü
patlıcan kebabı ımmmhhhh
kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel
çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın
çok beğendim adımların sporun da güzel
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
Ben de severim öyle ya çok yediriyor öyleBn cavdar ekmegi aliyorum ya onu tost makinasinda iyice kurutuyorum oyle yiyorum kitir kitir dahacok seviyorum oyoe kurutulmus
O yoğun kaptanım 2 hafta kadar uzak olurum demisti sunnet telaşı var.esmeriiim nerdesin. Kac gundur göremedim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?