Ben pilav yemiyorum pipi ye mi kaldım ahahhahPipili pilav isteriz
Protein tercih ediyorsun yaniBen pilav yemiyorum pipi ye mi kaldım ahahhah
Akrostiş yapalım pipiye durEller gunahkar
Diller gunahkar
Sıcaklar vurdu çenemizi buraya açtıkSelam..
Kaynatıyorsunuz yinee
Gülmekten yazamadım bir türlü
Eee napıyorsunuz??
Tr e gitsek bizimkide sünnet olacaktiTakımın da pipi kesesi gelmiş yav herkesin sünneti var bu ara
Huhuwww sen bu halde daha fazlasını istiyorsun nasl bir yere düştüm Allahm inşallah yaaa o kadar çok isterim ki ama yıllardır böyleyim yaa alışmışız sanırım beğenmediğimiz almaya herkesin yanında yastıkla göbek kapatmaya olamazmış gibi geliyor hala bazen bakıyorum 50 kilo vermiş daha fazlasını verenler bile var bnde o azim yokmuş gibi gelirdi hep ama neden 60 olmasın degilmiyok yok yetmez hep daha fazlasını iste. boyuma görselime bakınca benimkide yeterli görünüyor ama olmaz olabileceğimiz en düşük kiloya düşmemiz gerekiyor. bak nasıl başka bir insan oluyorsun. dün dışarı çıkarken geçen yıl giydiklerimi denedim. çoğu oldu ve iyi durdu. ama bir 5 kg daha versem biliyorum ki daha iyi duracaklar 10 kilo verince muhteşem olacaklar. (çoğu penye veya likralı o yüzden bu kadar geniş kilo aralığına giriyor)
Vay vay 21 bin adımı neye borçluyuzMenu
Sabah (8.30)
Mantarli ve peynirli omlet (2 yumurta ile), birer tane domates ve salatalik, yarim pancar ve cay
Ogle (12.30)
Yoğurtlu semizotu (1 kase - icinde 2 tane de ceviz var)
Aksam (17.00)
2 tavuk baget tavada yagsiz, marul salatasi (2 porsiyon) ve ayran (2 bardak)
Su: 4 litre
Adim: 21 bin — 630 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2888476
Gel yorulmuşsundur sen gel pilav var pipiliDuydum ki gırgır şamata almış başını gitmiş kızlar temizlik yapın temizlik kiskaniyoz demi burda
Merhabalar kızlar sabahtan beri giremedim bugün dişçi randevum vardı dışım kırıldı da maalesef bide bayram onu anam nasi kalabalık 2 saate zor çıktık. Amma yazismissiniz yine komikler siziAlys canım tr ye mi geliyorsun kaçırmışım orayı bu arada çok geçmiş olsun kuzum
Yaa süper çok sevindim senin adına canım benimkismetse cuma asilanip, haftaya geliyorum canim.
aslında regl olduğum için 200 gr artı çıkmıştım bunun için o gruba yazmam gerekir mi bilemedim , istersen yazayımbnnu Lusi cumadan bu yana başardım&başaramadım kısmına yazmanızı bekliyorum. bnnu eş yarışması olduğunu biliyorsun değil mi? eşin var ona karşı sorumlusun lütfen yazdım kaçtım olmasın menülerin. @matilda34 birbirinizi takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?