Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vakit bulunca sen yaz canım. bizim gibi insanlar bir gün gelip o sayfayı okursa artı gelme nedenleri arasında böyle bir neden olduğunuda bilsinler.

Rapor alamiyor musun? Dinlenmen lazim
Benim sakatligimdan kiz. Hastaysan gitme ise. Yat evde ama iste yapamiyorum
Begenme kiz cadaloz

Perfect
Niye tek ogun yaptin kizz?

Perfect

Niye tek ogun yaptin kizz?
çünküm hala çalışıyorum, fırsat bulamadım
yemediğimi farketmemişim bile
eşim çiğ köfte alıp gelmese yemek yemek gibi bir ihtiyacımız olduğunu farketmeyecekmişim
yine bir yoğunluğun içine girdim
sanırım biri beni lanetledi
azıcık keyiflensem bir problem çıkıyor
tatil enerjisi puff diye uçtu gitti yaww
Ağustos gibi tekrar yapayım bari

doyamadındı tatillere zati bahanen olurçok çalıştım yar bana bir tatil

Guzel menuler. Yarina bol eksili bildirimler

Adim sayini kademeli olarak arttirirsan cok faydasini görürsün
Canım öncelikle hoşgeldin nasılsın?
Ögretmenim ben okul kapansında Ankara da özel bir profosörle görüşmek için bekledim. Pkos, haşimoto, insülin direnci
var reglimde olmuyor.
Hepsi için gittim baya da pahalı bir yerdi.
Proföserin bana dediği en önemli şey
SAKIN BEYAZ UN VE ŞEKER YEME.
DAHA FAZLA HAREKETLİ OL.
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇ.

Bide bana Thincal diye bi zayıflama ilacı yazdı. (şeker ilacı, troid ilacı zaten vardı.)
@Suzan Avci canım internetten baktım mide ameliyatından öncede kullanılıyordu sen kullandınmı?
Ben aslında vücudumda eksik bir vitamin varsa degerlendirmesini istedim. (selenyum, çinko, magnezyum, d vitamini, B12 gibi pek istediginmi alamadım.

Sonrada babam hastalandı dört gündür hastanedeyim safra kesesinde sorun varmış kardeşimin çocugunu görmeye gitmiştik yollarda rezil olduk.
Umarim herkes iyidir.

ay doyamadım valla
kalbim Ege de kaldııığğğ

sedulu size gelemm mii
birlikte Akçay ın soğuk sularında yüzeriz
Ertesi gün Sarımsaklı, Cunda adası ohh mis
bana gel, ne akçaya gideceksin denizi taşlı oranın.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu baban?

tüm gün temizlikle geçti. şimdi yemek işini halletmem lazım. bende çok yorgunum valla. kapıyı çekip çıkamadık bir türlü
Kolay gelsin garagozlumm
Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin
Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptim yetti

caroline84 diyetisyen bir arkadaşımın önerisiyle obez sınıfına girmediğim için annem üstünden yazdırmıştık onun muadilini. kullanırken sakın ola çok yağlı yemekler yeme tıka basa beslenme. kullandığım dönemde izmir de tatildeydim. alsancak'a gittik. yemek yedik vs. eve döneceğiz nasıl bir ağrı tuttu beni. gece geç saat açık lokanta aradık o derece berbat haldeyim düşün. son dakika bir yer bulduk yetiştim de rezillikten kurtuldum.

Kolay gelsin garagozlumm

Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin

Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptim yetti
kolay gelmedi ama hallettim.
ay oda süper olur
Alaçatı'yı hala gezemedim
gecelere akarız seninle
sedulu gezemez zaten bebesi var onun

istemeden oldu
işyerinde deprem var kuzum
oda geldi beni buldu
özdere kuzum benim ora. ama alaçatıyada gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…