vakit bulunca sen yaz canım. bizim gibi insanlar bir gün gelip o sayfayı okursa artı gelme nedenleri arasında böyle bir neden olduğunuda bilsinler.aslında regl olduğum için 200 gr artı çıkmıştım bunun için o gruba yazmam gerekir mi bilemedim , istersen yazayım
aşırı aşırı aşırı yoğunum gece 1 e kadar çalışıyorum yetiştirmeye çalıştığım işlerim var elimde , yazamadım
Benim sakatligimdan kiz. Hastaysan gitme ise. Yat evde ama iste yapamiyorumRapor alamiyor musun? Dinlenmen lazim
Begenme kiz cadalozspor menü çok güzel
su içmeye devam ettiysen çok güzel menü
patlıcan kebabı ımmmhhhh
kurutulmuş ekmek nedir canım ?
menüler güzel
çok güzel menüler koruma değil diyet gibi harikasın
çok beğendim adımların sporun da güzel
geçmiş olsun belin için , mercimek iki kepçe de olabilirmiş
çok az yiyorsun menülerini beğenmiyorum
suyun harika da sabaha yumurta eklesen iyi olurdu sanki
perfekto krakerim
akşam beslenmemişsin gibi ya karpuz da çok gibi gibi gibiyim gibi gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
arnavut cigeri 4-5 kaşık olabilirdi senin ki koruma menüsü değil mi ya zayıflığa doymadın hala diyet mi yapıyorsun
PerfectMenu
Sabah (8.30)
Mantarli ve peynirli omlet (2 yumurta ile), birer tane domates ve salatalik, yarim pancar ve cay
Ogle (12.30)
Yoğurtlu semizotu (1 kase - icinde 2 tane de ceviz var)
Aksam (17.00)
2 tavuk baget tavada yagsiz, marul salatasi (2 porsiyon) ve ayran (2 bardak)
Su: 4 litre
Adim: 21 bin — 630 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2888476
Niye tek ogun yaptin kizz?
Napan guzumm özledik seniHello
biktim bu yogunluktan haaacok yorgunum gene yaw.
siz napar nedersinizz?
tüm gün temizlikle geçti. şimdi yemek işini halletmem lazım. bende çok yorgunum valla. kapıyı çekip çıkamadık bir türlüHello
biktim bu yogunluktan haaacok yorgunum gene yaw.
siz napar nedersinizz?
çünküm hala çalışıyorum, fırsat bulamadımPerfect
Niye tek ogun yaptin kizz?
doyamadındı tatillere zati bahanen olurçok çalıştım yar bana bir tatilçünküm hala çalışıyorum, fırsat bulamadım
yemediğimi farketmemişim bile
eşim çiğ köfte alıp gelmese yemek yemek gibi bir ihtiyacımız olduğunu farketmeyecekmişim
yine bir yoğunluğun içine girdim
sanırım biri beni lanetledi
azıcık keyiflensem bir problem çıkıyor
tatil enerjisi puff diye uçtu gitti yaww
Ağustos gibi tekrar yapayım bari
ay doyamadım valladoyamadındı tatillere zati bahanen olurçok çalıştım yar bana bir tatil
Canım öncelikle hoşgeldin nasılsın?Guzel menuler. Yarina bol eksili bildirimler
Adim sayini kademeli olarak arttirirsan cok faydasini görürsün
Ben hergun burdayim len sen gittinNapan guzumm özledik seni
Yok giz geldim ya ben gari sen yoksun buralar da vallahiBen hergun burdayim len sen gittin
bana gel, ne akçaya gideceksin denizi taşlı oranın.ay doyamadım valla
kalbim Ege de kaldııığğğ
sedulu size gelemm mii
birlikte Akçay ın soğuk sularında yüzeriz
Ertesi gün Sarımsaklı, Cunda adası ohh mis
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu baban?Canım öncelikle hoşgeldin nasılsın?
Ögretmenim ben okul kapansında Ankara da özel bir profosörle görüşmek için bekledim. Pkos, haşimoto, insülin direnci
var reglimde olmuyor.
Hepsi için gittim baya da pahalı bir yerdi.
Proföserin bana dediği en önemli şey
SAKIN BEYAZ UN VE ŞEKER YEME.
DAHA FAZLA HAREKETLİ OL.
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇ.
Bide bana Thincal diye bi zayıflama ilacı yazdı. (şeker ilacı, troid ilacı zaten vardı.)
@Suzan Avci canım internetten baktım mide ameliyatından öncede kullanılıyordu sen kullandınmı?
Ben aslında vücudumda eksik bir vitamin varsa degerlendirmesini istedim. (selenyum, çinko, magnezyum, d vitamini, B12 gibi pek istediginmi alamadım.
Sonrada babam hastalandı dört gündür hastanedeyim safra kesesinde sorun varmış kardeşimin çocugunu görmeye gitmiştik yollarda rezil olduk.
Umarim herkes iyidir.
Kolay gelsin garagozlummtüm gün temizlikle geçti. şimdi yemek işini halletmem lazım. bende çok yorgunum valla. kapıyı çekip çıkamadık bir türlü
Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdinçünküm hala çalışıyorum, fırsat bulamadım
yemediğimi farketmemişim bile
eşim çiğ köfte alıp gelmese yemek yemek gibi bir ihtiyacımız olduğunu farketmeyecekmişim
yine bir yoğunluğun içine girdim
sanırım biri beni lanetledi
azıcık keyiflensem bir problem çıkıyor
tatil enerjisi puff diye uçtu gitti yaww
Ağustos gibi tekrar yapayım bari
Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptimCanım öncelikle hoşgeldin nasılsın?
Ögretmenim ben okul kapansında Ankara da özel bir profosörle görüşmek için bekledim. Pkos, haşimoto, insülin direnci
var reglimde olmuyor.
Hepsi için gittim baya da pahalı bir yerdi.
Proföserin bana dediği en önemli şey
SAKIN BEYAZ UN VE ŞEKER YEME.
DAHA FAZLA HAREKETLİ OL.
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇ.
Bide bana Thincal diye bi zayıflama ilacı yazdı. (şeker ilacı, troid ilacı zaten vardı.)
@Suzan Avci canım internetten baktım mide ameliyatından öncede kullanılıyordu sen kullandınmı?
Ben aslında vücudumda eksik bir vitamin varsa degerlendirmesini istedim. (selenyum, çinko, magnezyum, d vitamini, B12 gibi pek istediginmi alamadım.
Sonrada babam hastalandı dört gündür hastanedeyim safra kesesinde sorun varmış kardeşimin çocugunu görmeye gitmiştik yollarda rezil olduk.
Umarim herkes iyidir.
Kiz 3 haftadir cok yogunum bide hastalanmistim. Hem is hem hastalik hem tatil. Bi yandan anamlarin isleri/randevulariYok giz geldim ya ben gari sen yoksun buralar da vallahi
ay oda süper olurbana gel, ne akçaya gideceksin denizi taşlı oranın.
istemeden olduUla tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin
kolay gelmedi ama hallettim.Kolay gelsin garagozlumm
Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin
Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptimyetti
özdere kuzum benim ora. ama alaçatıyada giderizay oda süper olur
Alaçatı'yı hala gezemedim
gecelere akarız seninle
sedulu gezemez zaten bebesi var onun
istemeden oldu
işyerinde deprem var kuzum
oda geldi beni buldu
Yaa geçmiş olsun kuzum . Tr ye gelebildin mi tatile yoksa daha sonra miydiKiz 3 haftadir cok yogunum bide hastalanmistim. Hem is hem hastalik hem tatil. Bi yandan anamlarin isleri/randevulari
Ama burda da susmadim
Tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?