- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Canım nasıl oldun şimdi?Selam kizlarNasilsiniz?
Ben hastayim
Isyerinde zorla saat 13.00 ettim. Simdi biraz uyuyim duzelirim biraz.
sıkıntı yok bana gezme olsunözdere kuzum benim ora. ama alaçatıyada gideriz
Cuma hedefimi tutturmam lazim kaptanimVay vay 21 bin adımı neye borçluyuz
Cok gecmis olsun. Nasil olduMerhabalar kızlar sabahtan beri giremedim bugün dişçi randevum vardı dışım kırıldı da maalesef bide bayram onu anam nasi kalabalık 2 saate zor çıktık. Amma yazismissiniz yine komikler sizi@Lady Tenar canım tr ye mi geliyorsun kaçırmışım orayı bu arada çok geçmiş olsun kuzum
Buyuk kaza atlatmissiniz. Allah esirgemis. Gecmis olsun bir daha gostermesin.kismetse cuma asilanip, haftaya geliyorum canim.
Devam ederse 1 gun de olsa izin al amaBenim sakatligimdan kiz. Hastaysan gitme ise. Yat evde ama iste yapamiyorum
Begenme kiz cadaloz
Tesekkur ederim iyiyim hamdolsun. Dr un yönlendirmelerine uyarsan üstesinden gelirsin senCanım öncelikle hoşgeldin nasılsın?
Ögretmenim ben okul kapansında Ankara da özel bir profosörle görüşmek için bekledim. Pkos, haşimoto, insülin direnci
var reglimde olmuyor.
Hepsi için gittim baya da pahalı bir yerdi.
Proföserin bana dediği en önemli şey
SAKIN BEYAZ UN VE ŞEKER YEME.
DAHA FAZLA HAREKETLİ OL.
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇ.
Bide bana Thincal diye bi zayıflama ilacı yazdı. (şeker ilacı, troid ilacı zaten vardı.)
@Suzan Avci canım internetten baktım mide ameliyatından öncede kullanılıyordu sen kullandınmı?
Ben aslında vücudumda eksik bir vitamin varsa degerlendirmesini istedim. (selenyum, çinko, magnezyum, d vitamini, B12 gibi pek istediginmi alamadım.
Sonrada babam hastalandı dört gündür hastanedeyim safra kesesinde sorun varmış kardeşimin çocugunu görmeye gitmiştik yollarda rezil olduk.
Umarim herkes iyidir.
Guzel menu afiyet olsun. Guncel kilon kacti?Menum
Sabah 1.5 yumurta ile cokelekli olmet yarim.domates salatalık 1 dilim.tb ekmeği
Ara 1 kare bitter Türk kahvesi
Ogle 1 kase yoğurt çorbası ve salata
Ara 1 kurdum eriği 5 tane üzüm
Akşam lavassiz tavuk tantuni salata yoğurtlu semizotu salatası bolca
Su 3 lt
12000 adım 45 dk tempolu yürüyüş yaptım
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Valla bende anlamadım ay nasi oldu bi baktım kırılmış hatta yutmusum bile ahahCuma hedefimi tutturmam lazim kaptanim
Cok gecmis olsun. Nasil oldu
Buyuk kaza atlatmissiniz. Allah esirgemis. Gecmis olsun bir daha gostermesin.
Devam ederse 1 gun de olsa izin al ama
Tesekkur ederim iyiyim hamdolsun. Dr un yönlendirmelerine uyarsan üstesinden gelirsin sen
Güncel kilom u cuma öğreneceğimGuzel menu afiyet olsun. Guncel kilon kacti?
Kiz nasil yuttunValla bende anlamadım ay nasi oldu bi baktım kırılmış hatta yutmusum bile ahah
Hiç anlamadım bile yaa işin komik tarafı resmen yarısı kırılmış ve yutmusum bende ahahaKiz nasil yuttun
caroline84 sizede gecmis olsun. Simdi nasil baban?
Bende sehirdisinda kiz kardesime geldim. Totom simdi koltuk gordu. Bebesi zorluyor zaten onu, tum is Bende
Canım benim çok teşekkür ederim bi türlü neyi olduğunu bulamadılar babam çocuk gibi aglıyor nerdeyse.Kiz nasil yuttun
caroline84 sizede gecmis olsun. Simdi nasil baban?
Bende sehirdisinda kiz kardesime geldim. Totom simdi koltuk gordu. Bebesi zorluyor zaten onu, tum is Bende
Canım Endokrin uzmanı yazdı ben zaten kafama göre ilaç almam tahlillerimi bekledim.Kolay gelsin garagozlumm
Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin
Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptimyetti
Gecmis olsun. Umarim nedenini bulurlar da biran önce tedaviye baslar..Canım benim çok teşekkür ederim bi türlü neyi olduğunu bulamadılar babam çocuk gibi aglıyor nerdeyse.
Safra taş ve kist var dediler.
Tatil diye umduk torun görcegiz diye çıktık yola apar topar geri geldik.
Canım Endokrin uzmanı yazdı ama ben internetten yazılanları okudum baya bi tırstım. Ankarada özel bir klinik baya pahalı bir yer faydası olur diye gittim.caroline84 diyetisyen bir arkadaşımın önerisiyle obez sınıfına girmediğim için annem üstünden yazdırmıştık onun muadilini. kullanırken sakın ola çok yağlı yemekler yeme tıka basa beslenme. kullandığım dönemde izmir de tatildeydim. alsancak'a gittik. yemek yedik vs. eve döneceğiz nasıl bir ağrı tuttu beni. gece geç saat açık lokanta aradık o derece berbat haldeyim düşün. son dakika bir yer bulduk yetiştim de rezillikten kurtuldum.
işin uzmanıysa bence güvenmelisin.ama yinede dediğim gibi çok dikkatli ol yağlı cidden yeme onu kullanırken.Canım Endokrin uzmanı yazdı ama ben internetten yazılanları okudum baya bi tırstım. Ankarada özel bir klinik baya pahalı bir yer faydası olur diye gittim.
Ama nedense içime sinmedi.
Haşimoto troidi için selenyum ve iyot veriliyor desteklenince ilacın dozu azalıyor.
Beyaz un ve şeker yeme hareketi artır.
Şeker için ilaç yazdı.
Reglim için verdi.
Kıllanma için verdi.
Bide thincal zayıflamaya yardımcı ilaç yazdı.
Ah kız gelsen keşke sahilde takılırdık. Ayvalikta badavut diye bir yer var oraya da giderdik.ay doyamadım valla
kalbim Ege de kaldııığğğ
sedulu size gelemm mii
birlikte Akçay ın soğuk sularında yüzeriz
Ertesi gün Sarımsaklı, Cunda adası ohh mis
Neresi taşlı yavrum 90 li yıllarda kaldı obana gel, ne akçaya gideceksin denizi taşlı oranın.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu baban?
Kafam dahada karıştı üç ay kullanıp kontrole gelin dedi.işin uzmanıysa bence güvenmelisin.ama yinede dediğim gibi çok dikkatli ol yağlı cidden yeme onu kullanırken.
Ayşem tekrardan hoşgeldin.Güncel kilom u cuma öğreneceğiminşallah mezun olduğum kilo nun az fazlasıdır diye umuyorum
Hosbuldum kuzum gitti ler bende ailemin yanına gidip geldim bi sen nasılsın canım okuduğum kadarıyla baban mi rahatsız cok gecmis olsunAyşem tekrardan hoşgeldin.
Misafirlerin gittim?
vallahi 90 başı 2000 ler başında gittim taşlıktı. birde sarımsaklıda girmiştim denize 10 yıl önce falan orasıda vuuuu çok korkmuştum birden derinleşiyor yosun ve taş vardı dipteAh kız gelsen keşke sahilde takılırdık. Ayvalikta badavut diye bir yer var oraya da giderdik.
Neresi taşlı yavrum 90 li yıllarda kaldı osahil deniz olduğu gibi kum ve denizi sig izmir ılıca gibi. Tabi daha soguk
kız karıştıracak bişey demedim. yağlı yemek yeme dedim. çözüyor yağları sonra wc zor yetişiyorsun. müshil etkisi yapıyor yağlara.Kafam dahada karıştı üç ay kullanıp kontrole gelin dedi.
Mevcut kilonun %10 unu verdiginde insulin direncinde ciddi düzelme olur. Adetin de duzene girer. Tiroid ilaclarini kullanarak, uygun bir diyet ve egzersizle zayiflasan. Hic kullanmasan ilac..Canım Endokrin uzmanı yazdı ama ben internetten yazılanları okudum baya bi tırstım. Ankarada özel bir klinik baya pahalı bir yer faydası olur diye gittim.
Ama nedense içime sinmedi.
Haşimoto troidi için selenyum ve iyot veriliyor desteklenince ilacın dozu azalıyor.
Beyaz un ve şeker yeme hareketi artır.
Şeker için ilaç yazdı.
Reglim için verdi.
Kıllanma için verdi.
Bide thincal zayıflamaya yardımcı ilaç yazdı.
Erken saatte yazmışsınız walla adım sayısı süper su da çok iyi zor bir eşleşme oldu benim içinMenu
Sabah (8.30)
Mantarli ve peynirli omlet (2 yumurta ile), birer tane domates ve salatalik, yarim pancar ve cay
Ogle (12.30)
Yoğurtlu semizotu (1 kase - icinde 2 tane de ceviz var)
Aksam (17.00)
2 tavuk baget tavada yagsiz, marul salatasi (2 porsiyon) ve ayran (2 bardak)
Su: 4 litre
Adim: 21 bin — 630 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2888476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?