Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vay vay 21 bin adımı neye borçluyuz
Cuma hedefimi tutturmam lazim kaptanim
Cok gecmis olsun. Nasil oldu
kismetse cuma asilanip, haftaya geliyorum canim.
Buyuk kaza atlatmissiniz. Allah esirgemis. Gecmis olsun bir daha gostermesin.
Benim sakatligimdan kiz. Hastaysan gitme ise. Yat evde ama iste yapamiyorum

Begenme kiz cadaloz
Devam ederse 1 gun de olsa izin al ama
Tesekkur ederim iyiyim hamdolsun. Dr un yönlendirmelerine uyarsan üstesinden gelirsin sen

Guzel menu afiyet olsun. Guncel kilon kacti?

Valla bende anlamadım ay nasi oldu bi baktım kırılmış hatta yutmusum bile ahah

Kiz nasil yuttun

caroline84 sizede gecmis olsun. Simdi nasil baban?

Bende sehirdisinda kiz kardesime geldim. Totom simdi koltuk gordu. Bebesi zorluyor zaten onu, tum is Bende
Hiç anlamadım bile yaa işin komik tarafı resmen yarısı kırılmış ve yutmusum bende ahaha

Kiz nasil yuttun

caroline84 sizede gecmis olsun. Simdi nasil baban?

Bende sehirdisinda kiz kardesime geldim. Totom simdi koltuk gordu. Bebesi zorluyor zaten onu, tum is Bende
Canım benim çok teşekkür ederim bi türlü neyi olduğunu bulamadılar babam çocuk gibi aglıyor nerdeyse.
Safra taş ve kist var dediler.
Tatil diye umduk torun görcegiz diye çıktık yola apar topar geri geldik.

Kolay gelsin garagozlumm

Ula tatilden sonra tatilden onceki yogunluga niye girdin

Yok bebem burda kendini yirtsanda sana zayiflamak icin ilac vermezler. Ben 2 hafta proteindiyeti yapmam lazimdi. 1 hafta yaptim yetti
Canım Endokrin uzmanı yazdı ben zaten kafama göre ilaç almam tahlillerimi bekledim.
Zayıflamanıza yardımcı olcak dedi ama ben internetten baktım zararlı yönleri çok faydalı.

Canım benim çok teşekkür ederim bi türlü neyi olduğunu bulamadılar babam çocuk gibi aglıyor nerdeyse.
Safra taş ve kist var dediler.
Tatil diye umduk torun görcegiz diye çıktık yola apar topar geri geldik.
Gecmis olsun. Umarim nedenini bulurlar da biran önce tedaviye baslar..

Canım Endokrin uzmanı yazdı ama ben internetten yazılanları okudum baya bi tırstım. Ankarada özel bir klinik baya pahalı bir yer faydası olur diye gittim.
Ama nedense içime sinmedi.
Haşimoto troidi için selenyum ve iyot veriliyor desteklenince ilacın dozu azalıyor.
Beyaz un ve şeker yeme hareketi artır.
Şeker için ilaç yazdı.
Reglim için verdi.
Kıllanma için verdi.
Bide thincal zayıflamaya yardımcı ilaç yazdı.

işin uzmanıysa bence güvenmelisin.ama yinede dediğim gibi çok dikkatli ol yağlı cidden yeme onu kullanırken.

ay doyamadım valla
kalbim Ege de kaldııığğğ

sedulu size gelemm mii
birlikte Akçay ın soğuk sularında yüzeriz
Ertesi gün Sarımsaklı, Cunda adası ohh mis
Ah kız gelsen keşke sahilde takılırdık. Ayvalikta badavut diye bir yer var oraya da giderdik.
bana gel, ne akçaya gideceksin denizi taşlı oranın.

çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu baban?
Neresi taşlı yavrum 90 li yıllarda kaldı o sahil deniz olduğu gibi kum ve denizi sig izmir ılıca gibi. Tabi daha soguk

vallahi 90 başı 2000 ler başında gittim taşlıktı. birde sarımsaklıda girmiştim denize 10 yıl önce falan orasıda vuuuu çok korkmuştum birden derinleşiyor yosun ve taş vardı dipte
Kafam dahada karıştı üç ay kullanıp kontrole gelin dedi.
kız karıştıracak bişey demedim. yağlı yemek yeme dedim. çözüyor yağları sonra wc zor yetişiyorsun. müshil etkisi yapıyor yağlara.

Mevcut kilonun %10 unu verdiginde insulin direncinde ciddi düzelme olur. Adetin de duzene girer. Tiroid ilaclarini kullanarak, uygun bir diyet ve egzersizle zayiflasan. Hic kullanmasan ilac..

Erken saatte yazmışsınız walla adım sayısı süper su da çok iyi zor bir eşleşme oldu benim için ben bugün ekstra fazla çalıştım size ywtişmek için ama çok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…