kanka naber ne yapıyorsun gittin mi avm ye eşime söyledim marketten gelince hiç halim yok dedi şimdide fosur fosur uyuyor
kankam güzel olmuş efferim sana toplanmışsın:)))bugün ki menüm
sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet
öğle yok
ara elma süt
akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek
2 mandilin
he kızz valla en büyük aşklarımız onlar hakları emekleri ödenmez..........bende bayramdan beri gitmedim yanına özledim valla..allah kavuştursun ve ayırmasın aşkından seniiiiii.......
ben naptınm ki yaaaaaaaaaaavalla tubiş bende açım ne yalan söylimmmm
deme öle yaa zaten açım bide karbonhidratlı demişin.......
sanki gaz mı veriliyo bana benmi öle hissettim ki yaaaaben bu gazla değil 5 mil 10 mil leslie bilem yaparım
heytttt ya ac kalmak bizim işimiz tokkken zayıflıyamıyorki insan:)))))ğınnnn ğınnnnnnnnnnn
ablam 10ile 20 kilo arasındaysa fazlalığın 5 gün diyor.dolayısıyla 60 olmak için 15 verecem bende 5 gün yapacam.ama olman gereken kiloyu bi sitede hesaplıyosun ondan önce.kitapta vermiş sitenin adını.fakat;ingilizcesi var bana en yakın ama pek anlıyamadın sözlüklede fazla bişey anlamadım.kendi olmak istediğim bu ama 38 bedeni 65 kiloada olursam ve bu çirkin görntm kalkarsa 10 kiloya tamamlayabilirim.bide abla seyr döneminde vereceğini veriyosun sonra güçlendirme dönemi var oda verdiğin kilo başına 10 kilo:))biraz uzuyo oondan dolayı bırakanlar oluyomş.ama devam edersen koruma süper..
karataya başladım mesela ama işime gelmedi ondaki ömür boyu ekmeksizlik.tadına bakmasam yemeden durabilirdim ömür boyu ama bize aykırıydı.ama dukan öle değil kilonu sabitleyene kadar ççeşidini sınırlandırıyo yemeni kısmıyo tam olarak.ve sonra serbestsin sadece protein perşemben var haftada bir ve merdiven kullanmıyacan.3 kaşık yulaf kepeği ve günlük 20 dakka yürüyüşlede devam ediyosun.bunlar benm hayatım boyunca yapabileceğim şeyler...1 haftadır kitap elimde ve yediklerim farketti bile cabuk etkileniyorum sanırım.
ayrıca şimdiye kadar ne kadar diyet yaptıysam geri aldım bide bunu deniycem.
kaybedecek pek fazla bişey yok.bu arada kitapta birbiriyle şelişen şeylerde var ama onları önemsemeden kendi mantığıma yatan kıısmını alıyorum ben..
dukanın asıl amacı bu arada sanırsam hızla verip kiloyu metebolizmanı uyandırmadan hemen korumaya geçmek.
sabah:bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta
ara:az yağda yumurta, peynir, 2 elma
öğlen: 3'ü birarada neskafe
ara:3 diyet bis., light süt
akşam:1 br. ayran, yarı peynirli gözleme, 2 çatal döner, biraz lavaş
ara:1 elma, 1 mandalina,15 fındık.
yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50mekik çektim.
kankam güzel olmuş efferim sana toplanmışsın:)))
heytttt ya ac kalmak bizim işimiz tokkken zayıflıyamıyorki insan:)))))ğınnnn ğınnnnnnnnnnnayy ne güldüm yaa baya gaz mermişin bana ğınnnnnnnn ğınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutfak tartısı almıştım diyet için.Kız 55 gr bazlamayı nası hesapladın:))))
ben de annamin yanına gitmek istiyom keşke 15 tatil şimdi olsa.çok teşekkür ederim canım benim sizlerin desteği büyük 15 tatile kadar biraz daha vereyim ki sevgilimin yanına gitcem o beni güzel görsün en büyük sevgili derbeder çilekeş annem
merhaba kızlar nasılsınız??
bende girip size son durumları anlatıyım dedim..
bebiş haberini almamın üzerinden 3 gün geçti araya haftasonu girdiği için dr a da gidemedik maalesef
p.tesi randevu alıp salı günü gidicez kontrole..insallah güzel haberlerle dönebilirim yanınıza biraz endişeliyimdua edinde bebişim sağlıklı olsun kızlar..
bu arada iştahım çok kapandı resmen bebek için yiyorum bişeyler en son 79.200 dün bugun 78 olmuşum..sabahları biras da olsa mide bulantım oluyo ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo onu görene kdr böle endişelere devam anlaşılan..
sizlerdede haberler iyidir insallahh.özledim sizi valla
kolay gelsin canlar insallah herkes beklentilerine ulaşır sizleri seviyorum görüşmek üzere..
ben de balık aldım oğluşuma.benm kızımda deli oluyor ama evin içinde denedim koktu sanki heryer bi günde dayanamdım.sabah postaladım.tavşanda denedik odaha beter cıktı:))bizimki kucağından indirmiyor hayvanları sevşyim derken canını cıkarıyo.bende oyuncak köpek almakta careyi buldum.okşadıkca hareketler yapıyo ama o sarmadı.
az ama keyfine göre yemişsin valla. ne güzel.sabah yok ...
kahvaltı 14:
4 y. zeytin, peynir, 1 közlenmiş yeşil biber, 2 patates kızartması, 1 tutam limonlu maydanoz, 1 lokma ballı ekmek....
ara:ince bir dilim ekmek üstü tereyağ-bal
akşam17.30:
4 yk yumurtalı fasulye kavurması, 2 yk garnitürlü mantar ve tavuklu patetesli yemek....
1 yk pilav............:26::26::26::26::26:hanımlar buyrun yorumlara........
güzelim nasıl oluyo bu iş bi tiyo ver ya.bugün ki menüm
sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet
öğle yok
ara elma süt
akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek
2 mandilin
kızlaarrr
sabahım:1 dilim ekmek,bi parça peynir, 3 zeytin,maydonoz,dereotu,bi parça helva,2 yumurta
öğlen:2 ince dilim pide
akşam:bi dilim ekmek,yarım tabak kıymalı pırasa,yarım tabak yoğurt
spor olaraktan20dakka yürüyüş,200 ip,10 dakka bisiklet.ağırlık çalıştım bide
aman tanrııım benim menümden bile çooookk karbonhidratlıı hamuurluuu olmazzzzbida olmazzz
ben de kedileri sahiplendirdiğim kızların yogun ısrarı sonucu çeyrek kokoreç yedim aksam 8de itiraf ediyorum :26::26:
evde durup sebze pişirmediğim gibi dışarda da bunları buldum. ama ne güzel yemekler vardıııı. en günahı az olanını seçtim güya.
hediyelik eşya fuarına gittim de, çok güzel şeyler var.
böyle yerlere gidince de ne kadar para harcadığını bilmiyor insan. eve geldim hala neden şunu da almadım, neden bunu da almadım diyom hala. allah gözümü doyursun, cebimi doldursun.
kedicikler yeni evlerinde huzurla büyüsünler inş.
yaaa benim karnım aç yarın oruç tutucam ama bişeyde yemek istemiyom ben yaaaa....kendimi açım anne diye mızıldanan çocuklar gibi hissediyorum hüüüüüüüüüüüüü
bilmiyorum yaa belki bi elma yerim sonra...benim oğlum uyumamakta ısrar etti bu gece..ayyy oruç tutacaksan yesene
ilk gün eziyet valla.diyet şeylerin tadı cok kötüymüş.hele yağsız yumurta bile nasıl???akşam birara müsait olunca tekrar girecem abla ozaman yazrım aklıma takılan yerleri.bende öğleye ton balıkla yoğurt yiyecem.sabah iki yumurtayla maydonoz ve süt katılmış birazda labne omlet yaptm.yedim..Canım ben sitesinden hesaplattım, bana 3 gün atak önerdi.
Kitabını da aldırdım bugün eşime,bitirmek üzereyim:)
Sitede anlamadığın kısımları bana sorabilirsin,ingilizcem iyidir, Neresi takıldıysa aklına söyle halledirim ben canımcım.
Tavuk marine ettim ben de bugün, yarın pişireceğim.
Komşu arkadaşım da yulaf kepeğini verdi sabah için, hadi bismillah bakalım:)
dilara o ne yaaaa.kız tarafını kandırmaya çalışan erkek tarafı gibi bide kokoreç mi yedirdiler...inanmiyorum sana.ama benmde canm çekti napcam şimdi dukanada başladım.artık 5 ay sonra ilk işim şampiyon kokoreççç:))))aman tanrııım benim menümden bile çooookk karbonhidratlıı hamuurluuu olmazzzzbida olmazzz
ben de kedileri sahiplendirdiğim kızların yogun ısrarı sonucu çeyrek kokoreç yedim aksam 8de itiraf ediyorum :26::26:
tatrlım yazmayı unutmuşum.alışveriş merkezine gitmiştim küçük bi külah dondurma yedim.bu arada menümü yazdıktan sonra 1 mandalina ve küçük bi portakal yedim.mutfak tartısı almıştım diyet için.
ben de annamin yanına gitmek istiyom keşke 15 tatil şimdi olsa.
canım hiç gereksiz kofti şeyler yeme olur mu. güzel beslenirsen pirinçten makarnadan uzak durursan şimdiki kiloların hamilelik kilosuna dönüşür. fazladan kilo almazsın.
hay aklımı seveyim ya ben hamileliğimi pırasa ve ıspanakla geçirmiştim. evimde pirinç hiç bitmediydi. pasta canım çektiyse haftasonu arkadaşıma gitcem diye bekler dururdum.
sonradan dellenmişim işte.10,5 kilo almıştım.
ben de balık aldım oğluşuma.
başkalarını ihtiyaçlarının olduğunu farketsin diye.
az ama keyfine göre yemişsin valla. ne güzel.
güzelim nasıl oluyo bu iş bi tiyo ver ya.
hiç yemeseydin ya.
güzel canımcım. araların yokmudur.
amin inşallah.harcadığınıda yediğinide bilmiyor insan bencede.bende o yüzden yemek yiyipte gitttim.evde durup sebze pişirmediğim gibi dışarda da bunları buldum. ama ne güzel yemekler vardıııı. en günahı az olanını seçtim güya.
hediyelik eşya fuarına gittim de, çok güzel şeyler var.
böyle yerlere gidince de ne kadar para harcadığını bilmiyor insan. eve geldim hala neden şunu da almadım, neden bunu da almadım diyom hala. allah gözümü doyursun, cebimi doldursun.
kedicikler yeni evlerinde huzurla büyüsünler inş.
çok güzeller maşallah.inş mutlu olurla yerni evlerindeteşekkür ederim inşallah güzel güzel büyücekler :) yeni evlerinde foto çekilmişler hemen bakkıınn
Eki Görüntüle 314101
kaptanım enerjin hissedildi buralardan maş sana..çok sevndm adına hayırlı olsun ağacın ve pc.inbşallah yeni yıl güpgüsel şeyler getitrir sana ve hepimizeçgünaydınnn günaydııınnn günaydınnn
hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum
bugun kendimi iyi hissediyorum.saçlarımı kestirdim.beni yeniledi sanki
sonra evime yılbaşı ağacı aldım bi güzel süsledim
kendime pc aldım.sporuma devam edip kilo verdikçe daha da mutlu olacagım
ve kızlar paylaşıma yanlışlık var yazdım.gelen cevaplardan listenin doğru oldugu kanısına varmıstım ama malesef ben haklı çıktım ve 2. değiliz 6. olmusuz bu hafta
prensesim canım eğer yarın giremezsem kilom ne yazıkki 79.400 sadece 100 gram gitmiş görünüyor ama 3 gündür tuvaleti unuttum sadece temizlerken ziyaret ediyorum.
kızlar tekrar yazıyorum canınız sıkkınsa dün akşam izlediğim filmi seyredin özcn deniz in ya sonra romantik komedi çok güzel vakit geçirdim.
evde kendime sinema konsepti yaptım kulaklıklarımı takıyorum kahkaha ata ata arada hareketli müziklere oynaya oynaya film seyrediyorum benimki çıldırmak üzere
**4.takım 236. ETAP **
mersa(79.5/79,5/0,0/%0,00)
PrensesPeri(80,8/80,4/ 0,4/%0,50)
tugba8424(100.5/100,5/0,0/ %0,00)
zeynepece2009 (77,6/76,6/1,0/%1,29)
suleoz(66,1/65,0 /1,1/ %1,66)
BLUEmoon2009(66,8// 67,6 /-0,8 /%-1,20)
duyguyildiray( 79,2) hamilelik nedeniyle ara verdi
alda(79,2/77,1/2,1/%2,65)
Drosofila (82,0/79,8/2,2/%2,68)YENİ ÜYE hedef:62
4.Takim ortalaması:
dilara için birşey yazmamıslar.listenin son hali bu şekilde
mersa seni aşağıda gördüm ama kg bu bildirmedin şimdide çıktı görünüyorsun :44:
günaydınnn günaydııınnn günaydınnn
napalım önümüzdeki maçlara bakacaz.ve kızlar paylaşıma yanlışlık var yazdım.gelen cevaplardan listenin doğru oldugu kanısına varmıstım ama malesef ben haklı çıktım ve 2. değiliz 6. olmusuz bu hafta
günaydın takımcımmm,
hepimize iyi bir hafta olsun yılın son haftası bu .bu yılı hepimiz inşallah çok iyi bir şekilde bitirip 2012 yede çok iyi başlarız.
ben artık daha iyiyim bizim evde sular biraz durulmaya başladı gibi ama çok ta emin değilim.güne iyi başladım tarçınla günlerdir yapamadığımız yürüyüşümüzü yaptık beni çok yordu ama çok mutlu döndük eve.1 saat yavaş tempoyla yürüdük.ve gelince labne ve bal yedim ben bu ikiliden vazgeçemiyorum kızlar yaaaa....
gözün aydın hadi hayırlı olsun..saçın pc ağacın hepsi sana güzellikler getirsin inşallah.........günaydınnn günaydııınnn günaydınnn
işlerin yoluna girmeye başlaması iyi bir gelişme senin adına sevindim ablacım.....umarım yeni yılda herşey daha güzel olur hepimiz için........günaydın takımcımmm,
hepimize iyi bir hafta olsun yılın son haftası bu .bu yılı hepimiz inşallah çok iyi bir şekilde bitirip 2012 yede çok iyi başlarız.
ben artık daha iyiyim bizim evde sular biraz durulmaya başladı gibi ama çok ta emin değilim.güne iyi başladım tarçınla günlerdir yapamadığımız yürüyüşümüzü yaptık beni çok yordu ama çok mutlu döndük eve.1 saat yavaş tempoyla yürüdük.ve gelince labne ve bal yedim ben bu ikiliden vazgeçemiyorum kızlar yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?