Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kanka naber ne yapıyorsun gittin mi avm ye eşime söyledim marketten gelince hiç halim yok dedi şimdide fosur fosur uyuyor

bugün ki menüm

sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet

öğle yok

ara elma süt

akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek

2 mandilin
kankam güzel olmuş efferim sana toplanmışsın:)))

Canım ben sitesinden hesaplattım, bana 3 gün atak önerdi.
Kitabını da aldırdım bugün eşime,bitirmek üzereyim:)
Sitede anlamadığın kısımları bana sorabilirsin,ingilizcem iyidir, Neresi takıldıysa aklına söyle halledirim ben canımcım.

Tavuk marine ettim ben de bugün, yarın pişireceğim.
Komşu arkadaşım da yulaf kepeğini verdi sabah için, hadi bismillah bakalım:)

sabah:bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta
ara:az yağda yumurta, peynir, 2 elma
öğlen: 3'ü birarada neskafe
ara:3 diyet bis., light süt
akşam:1 br. ayran, yarı peynirli gözleme, 2 çatal döner, biraz lavaş
ara:1 elma, 1 mandalina,15 fındık.

yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50mekik çektim.

aman tanrııım benim menümden bile çooookk karbonhidratlıı hamuurluuu olmazzzz bida olmazzz

ben de kedileri sahiplendirdiğim kızların yogun ısrarı sonucu çeyrek kokoreç yedim aksam 8de itiraf ediyorum :26::26:

Kız 55 gr bazlamayı nası hesapladın:))))
mutfak tartısı almıştım diyet için.

çok teşekkür ederim canım benim sizlerin desteği büyük 15 tatile kadar biraz daha vereyim ki sevgilimin yanına gitcem o beni güzel görsün en büyük sevgili derbeder çilekeş annem
ben de annamin yanına gitmek istiyom keşke 15 tatil şimdi olsa.

canım hiç gereksiz kofti şeyler yeme olur mu. güzel beslenirsen pirinçten makarnadan uzak durursan şimdiki kiloların hamilelik kilosuna dönüşür. fazladan kilo almazsın.
hay aklımı seveyim ya ben hamileliğimi pırasa ve ıspanakla geçirmiştim. evimde pirinç hiç bitmediydi. pasta canım çektiyse haftasonu arkadaşıma gitcem diye bekler dururdum.
sonradan dellenmişim işte.10,5 kilo almıştım.

ben de balık aldım oğluşuma.
başkalarını ihtiyaçlarının olduğunu farketsin diye.

az ama keyfine göre yemişsin valla. ne güzel.
bugün ki menüm

sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet

öğle yok

ara elma süt

akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek

2 mandilin
güzelim nasıl oluyo bu iş bi tiyo ver ya.
hiç yemeseydin ya.

güzel canımcım. araların yokmudur.

evde durup sebze pişirmediğim gibi dışarda da bunları buldum. ama ne güzel yemekler vardıııı. en günahı az olanını seçtim güya.
hediyelik eşya fuarına gittim de, çok güzel şeyler var.
böyle yerlere gidince de ne kadar para harcadığını bilmiyor insan. eve geldim hala neden şunu da almadım, neden bunu da almadım diyom hala. allah gözümü doyursun, cebimi doldursun.

kedicikler yeni evlerinde huzurla büyüsünler inş.

Son düzenleme:

teşekkür ederim inşallah güzel güzel büyücekler :) yeni evlerinde foto çekilmişler hemen bakkıınn

yaaa benim karnım aç yarın oruç tutucam ama bişeyde yemek istemiyom ben yaaaa....kendimi açım anne diye mızıldanan çocuklar gibi hissediyorum hüüüüüüüüüüüüü

günaydınnn günaydııınnn günaydınnn

hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum

bugun kendimi iyi hissediyorum.saçlarımı kestirdim.beni yeniledi sanki

sonra evime yılbaşı ağacı aldım bi güzel süsledim

kendime pc aldım.sporuma devam edip kilo verdikçe daha da mutlu olacagım

ve kızlar paylaşıma yanlışlık var yazdım.gelen cevaplardan listenin doğru oldugu kanısına varmıstım ama malesef ben haklı çıktım ve 2. değiliz 6. olmusuz bu hafta

ilk gün eziyet valla.diyet şeylerin tadı cok kötüymüş.hele yağsız yumurta bile nasıl???akşam birara müsait olunca tekrar girecem abla ozaman yazrım aklıma takılan yerleri.bende öğleye ton balıkla yoğurt yiyecem.sabah iki yumurtayla maydonoz ve süt katılmış birazda labne omlet yaptm.yedim..
dilara o ne yaaaa.kız tarafını kandırmaya çalışan erkek tarafı gibi bide kokoreç mi yedirdiler...inanmiyorum sana.ama benmde canm çekti napcam şimdi dukanada başladım.artık 5 ay sonra ilk işim şampiyon kokoreççç:))))
tatrlım yazmayı unutmuşum.alışveriş merkezine gitmiştim küçük bi külah dondurma yedim.bu arada menümü yazdıktan sonra 1 mandalina ve küçük bi portakal yedim.
amin inşallah.harcadığınıda yediğinide bilmiyor insan bencede.bende o yüzden yemek yiyipte gitttim.
teşekkür ederim inşallah güzel güzel büyücekler :) yeni evlerinde foto çekilmişler hemen bakkıınn
Eki Görüntüle 314101
çok güzeller maşallah.inş mutlu olurla yerni evlerinde
kaptanım enerjin hissedildi buralardan maş sana..çok sevndm adına hayırlı olsun ağacın ve pc.inbşallah yeni yıl güpgüsel şeyler getitrir sana ve hepimizeç
ve kızlar paylaşıma yanlışlık var yazdım.gelen cevaplardan listenin doğru oldugu kanısına varmıstım ama malesef ben haklı çıktım ve 2. değiliz 6. olmusuz bu hafta

olsn canmz saolsun bu hafta şampiyon biziz inşallah.alda ablada bende dukandayız.blue toparladı tuğba toparladı:))

günaydın takımcımmm,
hepimize iyi bir hafta olsun yılın son haftası bu .bu yılı hepimiz inşallah çok iyi bir şekilde bitirip 2012 yede çok iyi başlarız.
ben artık daha iyiyim bizim evde sular biraz durulmaya başladı gibi ama çok ta emin değilim.güne iyi başladım tarçınla günlerdir yapamadığımız yürüyüşümüzü yaptık beni çok yordu ama çok mutlu döndük eve.1 saat yavaş tempoyla yürüdük.ve gelince labne ve bal yedim ben bu ikiliden vazgeçemiyorum kızlar yaaaa....

prensesim ben giremezsem diye kilomu erken yazmıştım ama sen görmemişsin aslında hata benim sana özel mesaj atmalıydım bir daha böyle bişey olursa özelden yazacam sana.
gelelim 6. olmamızın sebebine bennnnn bak 100 gram vermişim benide girseydin kesin 1.dikkkkkk

GÜZELLERE GÜNAYDINLARR.

ben de değişime saçlarımdan başladım yazın kısacık kestirdim. yıllardır uzundu. hep bekliyordum zayıflayayım da kestirim diye. kestirip zayıflamak daha iyi fikirmiş. bi yerden başlamış oldum.
sen de güle güle kullan saçıcı, pc ni.

napalım önümüzdeki maçlara bakacaz.

oh ne güzel sporumuz yapılmış.
evde işler daha iyiye gider umarım.
partiniz de güzel geçer inş.

gözün aydın hadi hayırlı olsun..saçın pc ağacın hepsi sana güzellikler getirsin inşallah.........

işlerin yoluna girmeye başlaması iyi bir gelişme senin adına sevindim ablacım.....umarım yeni yılda herşey daha güzel olur hepimiz için........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…