Harika kombinasyonÇocuklar bugün beni çok bunalttı
Hemen denedim bi değişiklik yok şuan bakalım
Sıcak çocuklar evişleri
oy oy olmazmı haftada iki çıkınca göbek atan beni her gün çıkardı neredeyseMaydonoz Kuru baya etkili oldu. Sadece sabah ictigim halde gün icinde 3 defa wc e cikardi
H3RA_ boyle etkisi varmiydi ki?
Ergin kirbac 2 gun once agirlikla calisin dedi. Dun dumbells siparis ettim. Bugun almaya gidecektim firsatim olmadiMasallah Suzi
Bende halter ile spor yapacaktim guya. Kiz kardesim de var diye
Ama Pilim bitti
Bebekli ev ne zormus unutuyorum
Bebeyede icirilir mi 1 tkoy oy olmazmı haftada iki çıkınca göbek atan beni her gün çıkardı neredeyse
diyetisyenim kabızlığın en büyük ilacı demişti
şifa olsun kuzum
Nihayetinde musil değil. Gerçi @Suzan Avci 'da öyle bir etki yaptı.Çocuklar bugün beni çok bunalttı
Sıcak çocuklar evişleri
Ergin kirbacErgin kirbac 2 gun once agirlikla calisin dedi. Dun dumbells siparis ettim. Bugun almaya gidecektim firsatim olmadiYarin insallah
Kurufasulyenin ekurisi pilavdir
Diyetteyim yemem dersen sogandir
Dondurma ne ola ki
Sebzesiz salatasiz oldugu icin menunu begenemedim maalesef
Amaniin bu ne
dolapta son kalanları tüketmek için yaptım kızlar buzdolabını 22 gün kapatacağım. haşlanmış fasulye ve pizzalar kalmıştı en son ikisini de pişirdim. 3 kaşık lütfen yedim. yiyesim yoktu sıcaktan. dondurmada dolapta kalanlardan.Garagozlum o sicakta kuruyu nasil yedin laodayi ayir bu gece bari
Oyy kuzumm. Kucukken zor. Ama bak benimki kocaman oldu. Ben yuruyusten döndüm aksam bana cay demlemis evi silip supurmusÇocuklar bugün beni çok bunalttı
Sıcak çocuklar evişleri
:))Oyy kuzumm. Kucukken zor. Ama bak benimki kocaman oldu. Ben yuruyusten döndüm aksam bana cay demlemis evi silip supurmus
Az daha sabir
vücut için faydalı doğal yağ sonuçta ama bebenin yaşına göre değişir mi bilemedimBebeyede icirilir mi 1 tk
dolapta son kalanları tüketmek için yaptım kızlar buzdolabını 22 gün kapatacağım. haşlanmış fasulye ve pizzalar kalmıştı en son ikisini de pişirdim. 3 kaşık lütfen yedim. yiyesim yoktu sıcaktan. dondurmada dolapta kalanlardan.Alys salata malzemesi de kalmadı ev şu an tam takır kuru bakır.
Bizim bebe uykusuz, reflulu ve surekli kabiz. 10aylik oldu. Kiz kardesime sunayim bir bu fikri.vücut için faydalı doğal yağ sonuçta ama bebenin yaşına göre değişir mi bilemedim
annemler kabız olan bebeklere verirlerdi ama benim hatırladıklarım 1/2 yaşından küçük değillerdi
ben verirdim sanırım ilaç değil sonuçta
belki kadın klima karşısında yediKurufasulyenin ekurisi pilavdir
Diyetteyim yemem dersen sogandir
Dondurma ne ola ki
Sebzesiz salatasiz oldugu icin menunu begenemedim maalesef
öfff valla çok zor böyle. normalde ben kapatmazdım ama evin elektrik ve su sistemine güvenmiyorum. tüm evi kapatıp gideceğim.Cok iyi anlıyorum, ben de bitirmeye calisiyorum.
Reflulu bebeğe z.yagi vermeyin canım, reflusu azitabilir.Bizim bebe uykusuz, reflulu ve surekli kabiz. 10aylik oldu. Kiz kardesime sunayim bir bu fikri.
Ilac da veriyor ama sk degil. Umarim kabul ederde rahatlar kuzum
ay inşallah kıyamamBizim bebe uykusuz, reflulu ve surekli kabiz. 10aylik oldu. Kiz kardesime sunayim bir bu fikri.
Ilac da veriyor ama sk degil. Umarim kabul ederde rahatlar kuzum
belki kadın klima karşısında yedi
hem benimde canım çekiyor bu ara
yemiyek mi
kornişon bile yerim yanında size ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?