aradan dal konuyaSelam...
Ne konuştunuz yaa, geçmişi bitirip sohbete dalamadım bir yerden
Ben varsam zor bebemSelam...
Ne konuştunuz yaa, geçmişi bitirip sohbete dalamadım bir yerden
bizim evde bir tek orası serin oda camının önünde ağaç var sıcağı kesiyor. ama ellerim ayaklarım cayır cayır yandığı için benim tepkim hep uzak durun benden oluyor.benim bu evde de yok
birde yatak odasını çatı katına yaptık
yanıyoruz hemşirem
ha bire kocamı itekliyorum yatakta değme bana çok sıcak diye
Tamam AblaReflulu bebeğe z.yagi vermeyin canım, reflusu azitabilir.
Sorma. Ne yese mutlaka günü kusmadan gecirmez. Mini minnacik ayina gore. Kuzum ne duzgun eme bildi nede bisey yiyebiliyor.Arrietty_ torunum 2 yaşı dolana dek refluden çekti. Z.yagini corbalarina katiyorduk. Diğer şekillerde bozar midesini... Bebek reflusu zordur.
Herseyi denedi ceydosumacı badem yağı ile karnını ovalasın dairesel hareketlerle en etkili yöntem odur.
ahha kim kaybetti klimayı ben bulacağım. ama bu evde oturmaya devam edersem önümüzdeki yıl kesinlikle şart. vantilatörüm bile yok kız. hep soğuk şehirlerde yaşayınca elden çıkartmıştım.
turşu hiç sevmem ben sadece lahana turşusunu kapuska yapar yerim o kadar.
hımmm hiç bilmiyorum. corona yüzünden sınırlı tanıyorum komşularımı. nerede eski komşular peh.Hava cok sicak diyorsun, cok riskli.
Komsu falan kabul etmez mi?
Sabah bakayim ilacin ismine. Reflu ilacida verdi ama pek etkili degil.Arrietty_ kaotanim benim yegeniminde refluxu vardi. Doktor gizli reflux dedi. Bi ikac verdi onunla rahatlamisti. Ranitidine. Sivi hali. Orda bi bakin isterseniz
termos çanta benzeri bir şeylerle yanında taşısankızlar sorum var size dolabımda kefir mayası var. daha önce hiç dolap kapatmadığım için sorun yoktu. ama bu sefer kapatacağım için dışarıda serin bir köşe bulsam oraya koysam yaşar mı? 9 yıldır bakıyorum ben ona bir şey olursa çok üzülürüm. kombu mantarı da var onu besleyip bırakacağım ama kefir sıkıntı. bilen var mı aranızda?
erkeklerin vücudu soba gibi oluyor nedensebizim evde bir tek orası serin oda camının önünde ağaç var sıcağı kesiyor. ama ellerim ayaklarım cayır cayır yandığı için benim tepkim hep uzak durun benden oluyor.
kardeşinin sütünden kaynaklı olabilir mi? benim nehir emdiği gibi kusardı. kiloda almadı. birde ishal durumu vardı hep. sütümdenmiş. mamaya başlattı doktor. ama onun önerdiği mama daha beter yaptı bende araştırdım netten o dönem comformil diye bir mama bu reflü gaz sorunu olan çocuklar için özel üretilmiş ona başladım. ne gaz ne ishal ne kusma kaldı. o zamanlar milupa comformil di şimdi aptamil comformil olmuş sanırım.Tamam Abla
Sorma. Ne yese mutlaka günü kusmadan gecirmez. Mini minnacik ayina gore. Kuzum ne duzgun eme bildi nede bisey yiyebiliyor.
2gun diye geldik ama galiba 10gun burda gececek.
Herseyi denedi ceydosum
Malesef hicbirsey etki etmiyor.
Uykusuzlugu da ayri sorun
Magnezyum aldi birde onu deneyecek
Dogdugundan beri surekli masaj yapiyor. Kizin kaka yapma sekli alaturka wc e oturma sekli gibi
mama veriyorsa onun içine katsa pekiTamam Abla
Sorma. Ne yese mutlaka günü kusmadan gecirmez. Mini minnacik ayina gore. Kuzum ne duzgun eme bildi nede bisey yiyebiliyor.
2gun diye geldik ama galiba 10gun burda gececek.
Herseyi denedi ceydosum
Malesef hicbirsey etki etmiyor.
Uykusuzlugu da ayri sorun
Magnezyum aldi birde onu deneyecek
Dogdugundan beri surekli masaj yapiyor. Kizin kaka yapma sekli alaturka wc e oturma sekli gibi
Sutden diye 2ay sonra birakti emzirmeyi. Zaten duzgun ememiyordu. Dil bagi ile alakaliymis birde. Hic aglamaz gik demezdi. Kestiler Sonrada kiz cozuldu.kardeşinin sütünden kaynaklı olabilir mi? benim nehir emdiği gibi kusardı. kiloda almadı. birde ishal durumu vardı hep. sütümdenmiş. mamaya başlattı doktor. ama onun önerdiği mama daha beter yaptı bende araştırdım netten o dönem comformil diye bir mama bu reflü gaz sorunu olan çocuklar için özel üretilmiş ona başladım. ne gaz ne ishal ne kusma kaldı. o zamanlar milupa comformil di şimdi aptamil comformil olmuş sanırım.
peynir gruplarını götüreceğim bu şekilde ama durak tek değil ki dolanacağız her yere kavanoz mu taşıyacağım.termos çanta benzeri bir şeylerle yanında taşısan
gittiğin yerde sokarsın dolaba
geçen sene arkadaş buzlu etleri bile getirmişti 8/9 saatlik yoldan
hiç çözülmediler demişti
bizde soba olan benim amaerkeklerin vücudu soba gibi oluyor nedense
kışında yaklaş diyoruz adamlara
Bilemedim...
iyi geceler kuzuuuuIyi geceler kizlar, on bini tamamladim, ben derin uykuya kacar simdi
geçerken bana bırak dönüşte alırsınpeynir gruplarını götüreceğim bu şekilde ama durak tek değil ki dolanacağız her yere kavanoz mu taşıyacağım.
bizde soba olan benim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?