Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim bu evde de yok
birde yatak odasını çatı katına yaptık
yanıyoruz hemşirem
ha bire kocamı itekliyorum yatakta değme bana çok sıcak diye
bizim evde bir tek orası serin oda camının önünde ağaç var sıcağı kesiyor. ama ellerim ayaklarım cayır cayır yandığı için benim tepkim hep uzak durun benden oluyor.

Reflulu bebeğe z.yagi vermeyin canım, reflusu azitabilir.
Tamam Abla
Arrietty_ torunum 2 yaşı dolana dek refluden çekti. Z.yagini corbalarina katiyorduk. Diğer şekillerde bozar midesini... Bebek reflusu zordur.
Sorma. Ne yese mutlaka günü kusmadan gecirmez. Mini minnacik ayina gore. Kuzum ne duzgun eme bildi nede bisey yiyebiliyor.
2gun diye geldik ama galiba 10gun burda gececek.
Herseyi denedi ceydosum
Malesef hicbirsey etki etmiyor.
Uykusuzlugu da ayri sorun
Magnezyum aldi birde onu deneyecek
Dogdugundan beri surekli masaj yapiyor. Kizin kaka yapma sekli alaturka wc e oturma sekli gibi

termos çanta benzeri bir şeylerle yanında taşısan
gittiğin yerde sokarsın dolaba
geçen sene arkadaş buzlu etleri bile getirmişti 8/9 saatlik yoldan
hiç çözülmediler demişti

bizim evde bir tek orası serin oda camının önünde ağaç var sıcağı kesiyor. ama ellerim ayaklarım cayır cayır yandığı için benim tepkim hep uzak durun benden oluyor.
erkeklerin vücudu soba gibi oluyor nedense
kışında yaklaş diyoruz adamlara

kardeşinin sütünden kaynaklı olabilir mi? benim nehir emdiği gibi kusardı. kiloda almadı. birde ishal durumu vardı hep. sütümdenmiş. mamaya başlattı doktor. ama onun önerdiği mama daha beter yaptı bende araştırdım netten o dönem comformil diye bir mama bu reflü gaz sorunu olan çocuklar için özel üretilmiş ona başladım. ne gaz ne ishal ne kusma kaldı. o zamanlar milupa comformil di şimdi aptamil comformil olmuş sanırım.

mama veriyorsa onun içine katsa peki
direkt içmiş gibi olur mu ki
CanTorun

Sutden diye 2ay sonra birakti emzirmeyi. Zaten duzgun ememiyordu. Dil bagi ile alakaliymis birde. Hic aglamaz gik demezdi. Kestiler Sonrada kiz cozuldu.
Her mamayida denedi. Suan ictigi sorun yaramiyor. 100ml zor icerdi yeni yeni 200 ml iciyor
Kilo almiyor bizim kizda. Mini minnak.

termos çanta benzeri bir şeylerle yanında taşısan
gittiğin yerde sokarsın dolaba
geçen sene arkadaş buzlu etleri bile getirmişti 8/9 saatlik yoldan
hiç çözülmediler demişti
peynir gruplarını götüreceğim bu şekilde ama durak tek değil ki dolanacağız her yere kavanoz mu taşıyacağım.
erkeklerin vücudu soba gibi oluyor nedense
kışında yaklaş diyoruz adamlara
bizde soba olan benim ama

peynir gruplarını götüreceğim bu şekilde ama durak tek değil ki dolanacağız her yere kavanoz mu taşıyacağım.

bizde soba olan benim ama
geçerken bana bırak dönüşte alırsın
yol üstü zaten
ay bilemedim ceydoşum ya aklıma bir o geldi

ben soğuk kadınım elim ayağım buzdur yaz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…