Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim bebe uykusuz, reflulu ve surekli kabiz. 10aylik oldu. Kiz kardesime sunayim bir bu fikri.
Ilac da veriyor ama sk degil. Umarim kabul ederde rahatlar kuzum
acı badem yağı ile karnını ovalasın dairesel hareketlerle en etkili yöntem odur.
belki kadın klima karşısında yedi
hem benimde canım çekiyor bu ara
yemiyek mi
kornişon bile yerim yanında size ne ki
ahha kim kaybetti klimayı ben bulacağım. ama bu evde oturmaya devam edersem önümüzdeki yıl kesinlikle şart. vantilatörüm bile yok kız. hep soğuk şehirlerde yaşayınca elden çıkartmıştım.
turşu hiç sevmem ben sadece lahana turşusunu kapuska yapar yerim o kadar.

Kahvaltı yok

2 sade kahve
2 adet fındıklı züber lokma

18:00
5 sıkım çiğ köfte
1 ince lavaş
Yarım marul
10-12 sap maydonoz

1 lt su yatana kadar 2 lt yapabilirim
Arrietty_ @sedulu CEYDOS

Cigkofteyi cok severim ama bu sicakta korkuyorum yemeye afiyet olsun kaptanim1
Herseyi tam menu❤
Bu hafta bulguru sik tukettin sanki canim ,gunluk miktari asmasanda azaltirsan daha hizli tartiya yansir
Menulerin cok guzel canim ,hergun gozum kaliyor
Brokoli +tavuk cok yakistiriyorum afiyet olsun kuzum

Ula ‘ben zaten mezunum’ havasina bak yaa
kız şaka bir yana
tatil harici o kafaya giremiyorum ya
göbeğim pırtlasa 10 kg almış gibi hissediyorum
bugün belki 5 yıl önce rafa kaldırdığım capri pantolonumu giydim nerem pırtladı diye bakıyorum aynaya

Beyininde hala kilolusun. Ben bu ameliyati olacagimda. Doktorlar bilgi falan veriyordu. Aynada uzun sure inanmicaksin kendine dediler. Alisveris yaparken elin hep eski bedene gidecek vsvs

kızlar sorum var size dolabımda kefir mayası var. daha önce hiç dolap kapatmadığım için sorun yoktu. ama bu sefer kapatacağım için dışarıda serin bir köşe bulsam oraya koysam yaşar mı? 9 yıldır bakıyorum ben ona bir şey olursa çok üzülürüm. kombu mantarı da var onu besleyip bırakacağım ama kefir sıkıntı. bilen var mı aranızda?

benim bu evde de yok
birde yatak odasını çatı katına yaptık
yanıyoruz hemşirem
ha bire kocamı itekliyorum yatakta değme bana çok sıcak diye

Hava cok sicak diyorsun, cok riskli.
Komsu falan kabul etmez mi?

Geçmiş olsun..

Gezme denmez tam aslında ama evde de duramıyorum hiç Uzun zamandır görmediğimiz sevdiklerimizle kavuşunca elim telefona gitmiyor vala
Hem Dün sordum ya kız nasılsın diye

Dün dünde kaldı
Neyse hadi seviyorum seni idare ederim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…