öfff valla çok zor böyle. normalde ben kapatmazdım ama evin elektrik ve su sistemine güvenmiyorum. tüm evi kapatıp gideceğim.
Ula ‘ben zaten mezunum’ havasina bak yaabelki kadın klima karşısında yedi
hem benimde canım çekiyor bu ara
yemiyek mi
kornişon bile yerim yanında size ne ki
O yeahhh babyDondurma yemesin demedik ki, kuru fasulyeyle yemesin dedik
Yeyin yeyin hepiniz yeyin, bir tek benle @Suzan Avci yarisiriz biz de
kızım 54 kg kalmışsınDondurma yemesin demedik ki, kuru fasulyeyle yemesin dedik
Yeyin yeyin hepiniz yeyin, bir tek benle @Suzan Avci yarisiriz biz de
acı badem yağı ile karnını ovalasın dairesel hareketlerle en etkili yöntem odur.Bizim bebe uykusuz, reflulu ve surekli kabiz. 10aylik oldu. Kiz kardesime sunayim bir bu fikri.
Ilac da veriyor ama sk degil. Umarim kabul ederde rahatlar kuzum
ahha kim kaybetti klimayı ben bulacağım. ama bu evde oturmaya devam edersem önümüzdeki yıl kesinlikle şart. vantilatörüm bile yok kız. hep soğuk şehirlerde yaşayınca elden çıkartmıştım.belki kadın klima karşısında yedi
hem benimde canım çekiyor bu ara
yemiyek mi
kornişon bile yerim yanında size ne ki
Herseyi tam menu❤Menum
Sabah 1.5 yumurta ile cokelekli olmet yarim.domates salatalık 1 dilim.tb ekmeği
Ara 1 kare bitter Türk kahvesi
Ogle 1 kase yoğurt çorbası ve salata
Ara 1 kurdum eriği 5 tane üzüm
Akşam lavassiz tavuk tantuni salata yoğurtlu semizotu salatası bolca
Su 3 lt
12000 adım 45 dk tempolu yürüyüş yaptım
Arrietty_ @sedulu CEYDOS
Bu hafta bulguru sik tukettin sanki canim ,gunluk miktari asmasanda azaltirsan daha hizli tartiya yansirSelam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim salam
1cavdar ekmegi
Ara=sekersiz cay ve kraker bi kac tane
Aksam=18:00(gec oldu biraz disardaydim. Gelir gelmez yedim)
Yarim kabak rendelenip sotelendi
2yk yogurt
2yk bulgur pilavi
1bardak ayran yemekten sonra ictim
Su 2.5devam ediyorum
30dkka leslie =90p
5bin adim=150p
Toplam =240p
Arrietty_ CEYDOS @sedulu H3RA_ @Melegimkorusun gun icine hep hareket halindeydim bu kdr oldu spor yarin telafi edicem insallah
Menulerin cok guzel canim ,hergun gozum kaliyorSelamlar minnoşlar
Saat 9.3
4 kaşık yoğurt+ 2 kaşık yulaf ezmesi + 5 badem + 5 fındık + 3 taze kayısı + bir kaşık keten ve chia tohumu
Saat 13.3
Eki Görüntüle 2888580
Saat 18.3
Ekmek bir dilim yedim pastırmaları da çocuklar gömükledi
Eki Görüntüle 2888579
Su 4 lt
14087 adım ==> 422.61 puan
45 dk yürüyüş ==> 90 puan
400 merdiven ==> 120 puan
632,61 puan
Arrietty_ tavsannesi
Brokoli +tavuk cok yakistiriyorum afiyet olsun kuzum
Oda baska turlu hava atiyor. Burda onun 2 kati olanlar bile bu kadar azimli degil kuzum benimkızım 54 kg kalmışsın
neyine yarışıyorsun daha
kemiklerinide mi eritcen
kızım 54 kg kalmışsın
neyine yarışıyorsun daha
kemiklerinide mi eritcen
kız şaka bir yanaUla ‘ben zaten mezunum’ havasina bak yaa
sinsi sinsi havasını atıyorOda baska turlu hava atiyor. Burda onun 2 kati olanlar bile bu kadar azimli degil kuzum benim
Beyininde hala kilolusun. Ben bu ameliyati olacagimda. Doktorlar bilgi falan veriyordu. Aynada uzun sure inanmicaksin kendine dediler. Alisveris yaparken elin hep eski bedene gidecek vsvskız şaka bir yana
tatil harici o kafaya giremiyorum ya
göbeğim pırtlasa 10 kg almış gibi hissediyorum
bugün belki 5 yıl önce rafa kaldırdığım capri pantolonumu giydim nerem pırtladı diye bakıyorum aynaya
Evet senin yol uzun. Basla hemensinsi sinsi havasını atıyor
ben kül yutmam
banane bende görücem 54 leri
benim bu evde de yokacı badem yağı ile karnını ovalasın dairesel hareketlerle en etkili yöntem odur.
ahha kim kaybetti klimayı ben bulacağım. ama bu evde oturmaya devam edersem önümüzdeki yıl kesinlikle şart. vantilatörüm bile yok kız. hep soğuk şehirlerde yaşayınca elden çıkartmıştım.
turşu hiç sevmem ben sadece lahana turşusunu kapuska yapar yerim o kadar.
kız çok tatlısın yaEvet senin yol uzun. Basla hemen
kızlar sorum var size dolabımda kefir mayası var. daha önce hiç dolap kapatmadığım için sorun yoktu. ama bu sefer kapatacağım için dışarıda serin bir köşe bulsam oraya koysam yaşar mı? 9 yıldır bakıyorum ben ona bir şey olursa çok üzülürüm. kombu mantarı da var onu besleyip bırakacağım ama kefir sıkıntı. bilen var mı aranızda?
Canım öncelikle hoşgeldin nasılsın?
Ögretmenim ben okul kapansında Ankara da özel bir profosörle görüşmek için bekledim. Pkos, haşimoto, insülin direnci
var reglimde olmuyor.
Hepsi için gittim baya da pahalı bir yerdi.
Proföserin bana dediği en önemli şey
SAKIN BEYAZ UN VE ŞEKER YEME.
DAHA FAZLA HAREKETLİ OL.
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇ.
Bide bana Thincal diye bi zayıflama ilacı yazdı. (şeker ilacı, troid ilacı zaten vardı.)
@Suzan Avci canım internetten baktım mide ameliyatından öncede kullanılıyordu sen kullandınmı?
Ben aslında vücudumda eksik bir vitamin varsa degerlendirmesini istedim. (selenyum, çinko, magnezyum, d vitamini, B12 gibi pek istediginmi alamadım.
Sonrada babam hastalandı dört gündür hastanedeyim safra kesesinde sorun varmış kardeşimin çocugunu görmeye gitmiştik yollarda rezil olduk.
Umarim herkes iyidir.
Gezme denmez tam aslında ama evde de duramıyorum hiçUzun zamandır görmediğimiz sevdiklerimizle kavuşunca elim telefona gitmiyor vala
Hem Dün sordum ya kız nasılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?