Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oy oy olmazmı haftada iki çıkınca göbek atan beni her gün çıkardı neredeyse
diyetisyenim kabızlığın en büyük ilacı demişti
şifa olsun kuzum
Maydonoz kürünüz nasılmış aslında sabahları maydonoz salatalık limon suyu içiyorum
Nihayetinde musil değil. Gerçi @Suzan Avci 'da öyle bir etki yaptı. Bende öyle olmuyor...

Oyy kuzumm. Kucukken zor. Ama bak benimki kocaman oldu. Ben yuruyusten döndüm aksam bana cay demlemis evi silip supurmus
Az daha sabir
Sabır sabır diyorum hergün azlaldı diye avutuyorum kendimi ama bazen çıldırtıyorlar yaa maşallah ne güzel çok özeniyorıum
Kızlar yediklerimizi not ettiğimiz program var ya, oradan günlük alınan lif miktarını da takip edebilirsiniz. Ben hergun 22-25 g arası almaya çalışıyorum, çok şükür wc duzenli oluyor...
Hiç anlamıyorum o işlerden

Maydonoz kürünüz nasılmış aslında sabahları maydonoz salatalık limon suyu içiyorum
15/20 sap maydonoz
1 dl limon
2 bardak su
2 yk zeytinyağı
bızttt bızzztt yapıp 15 gün her sabah içeceksin
en az yarım saat sonra kahvaltı yapacaksın

aysunayy senden haber bekliyorum cicegim
Cicegimmm canim Ankaradayım kayinvalidemlerde..Allahim 25 yil burda kaldim doğdum büyüdüm ancak bu kadar sıkılmamistim...Yok kucuk yere alışmışım ben bitse de evime gitsem.cok sıkıcı günlerim sorma...cumartesi coruma anneme geçeceğim ora daha iyi olur..

Benim krakerim nerde?? Sen kimsin?? Krakerim 2bin adim atmaz hic. Noli sana zaten hic girmiyon
O eski halimdenn eser yok şimdi
Kız ben 10 parçaya bölündüm nereye yetişem
Yazlık akrabalar hucüm etti sanki
Görümcem kaynım gitmeden ben ben değilim
adım atıyom zannediyorum ama atamamışım ama 66yı gördüm Suzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…