Maydonoz kürünüz nasılmış aslında sabahları maydonoz salatalık limon suyu içiyorumoy oy olmazmı haftada iki çıkınca göbek atan beni her gün çıkardı neredeyse
diyetisyenim kabızlığın en büyük ilacı demişti
şifa olsun kuzum
Nihayetinde musil değil. Gerçi @Suzan Avci 'da öyle bir etki yaptı.Bende öyle olmuyor...
Sabır sabır diyorum hergün azlaldı diye avutuyorum kendimi ama bazen çıldırtıyorlarOyy kuzumm. Kucukken zor. Ama bak benimki kocaman oldu. Ben yuruyusten döndüm aksam bana cay demlemis evi silip supurmus
Az daha sabir
Hiç anlamıyorum o işlerdenKızlar yediklerimizi not ettiğimiz program var ya, oradan günlük alınan lif miktarını da takip edebilirsiniz. Ben hergun 22-25 g arası almaya çalışıyorum, çok şükür wc duzenli oluyor...
iyiymişdönüşte sen getireceksen olur tabi aşağıda rotam var istanbul dönüşü yok.
Eki Görüntüle 2888649
15/20 sap maydonozMaydonoz kürünüz nasılmış aslında sabahları maydonoz salatalık limon suyu içiyorum
Tammdr bunuda not edelim15/20 sap maydonoz
1 dl limon
2 bardak su
2 yk zeytinyağı
bızttt bızzztt yapıp 15 gün her sabah içeceksin
en az yarım saat sonra kahvaltı yapacaksın
izmir değil ki son durak ankaraya bırakacaksın. o daha makul görülebilir.iyiymiş
gelirsem 3 günden önce dönmem ama
biz yine ortadasedulu da buluşalım bence
düşünsene kocama izmire gitmem lazım diyorum
sebep soruyor
arkadaşıma kefir mayasını bırakıcam
Ankara da deniz yok be kuzumizmir değil ki son durak ankaraya bırakacaksın. o daha makul görülebilir.
havuza götürürüm ben seni. hemencecik evimin yanında şimdi kapalı ama açılır dönene kadar.Ankara da deniz yok be kuzum
olsa tükkann senin
Cicegimmm canim Ankaradayım kayinvalidemlerde..Allahim 25 yil burda kaldim doğdum büyüdüm ancak bu kadar sıkılmamistim...Yok kucuk yere alışmışım ben
geleceğiniz günlerin hepsi dolu deseydinBurdan evime gidince kayinvalide eltigillerim bana geleceklermis sormayıngünlerim cok eglenceli
Burdan evime gidince kayinvalide eltigillerim bana geleceklermis sormayıngünlerim cok eglenceli
O eski halimdenn eser yok şimdiBenim krakerim nerde?? Sen kimsin?? Krakerim 2bin adim atmaz hic. Noli sanazaten hic girmiyon
Mutlu yillarGünaydın kızlar bilin bakim bugün kim doğum günü çocuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?